2. muayenemi de başarıyla atlattım. geçen seferki kadar rahat değildim, malum bu ara kasılma kabusu geri döndü

doktora da söyledim öncesinde, yine dokunmadan önce ne yapacağını söyledi ve hep moral verdi "çok güzel harika iyi gidiyorsun" diyerek. ama ben bu sefer ay oy acıyor filan diye çok söylendim, kastım çünkü!!!! yine de şükür ki muayeneye izin vermeyecek düzeyde değildi, smear alalım mı dedi, zaten onun için çağırmıştınız dedim. tamam alalım da hazır muayene izni veriyorken, sonra karar veririm dedi. onu aldı sonra ultrasonla baktı. smearde çok kasıyorum, görmediğim bir şey takıyor, ben de rahat bırakacağıma kastıkça kastım, iş çıkardım kendime

olur, herkes bunu alırken biraz kasılır, normal canını sıkma dedi. sonra ultrasonla baktı, yumurta oluşumu görmeyi umuyordum ama yok, cumaya bi daha gel bakalım yine dedi. ultrason çok rahat, onda hiç yanma duymuyorum. sonra sorularımı sordum, muayenede gayet iyisin, smeare gerek yok fitil yazıcam, kullanırsın rahat muayene olabildin dedi. iyi dedim ne diyeyim

şimdi fitile başlayıp, gebelik öncesi için de folik asit kullanacağım. memedeki kitle için cerrahiye gerek yok, 6 ay sonra bakalım tekrar dedi. ohh bee dedim ben de

safra kesesindeki polip için bir de genel cerrahiye danışınca artık kafamda hiçbişey kalmıycak. zaten bugün hoplaya zıplaya döndüm eve. şükürler olsun, bugünleri de gördüm.

egzersizcilerrrr, bugünlere siz de gelebilirsiniz, yeter ki egzersize sıkı sarılın. ben geçmişe dalıyorum, görüşürüz!!!!