- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.961
Selamm kızlarrrrUmutsuz Vakaa'nız geldiii ..
Canım malesef yaptırdım, o kadar çaresiz bir durumdaydım ki bu aptal yöntemi bile denedim ve ısrarla eşime de kabullendirdim.
Sanırım başka deneyen yok Kimseden çıt yok....
Kızlar olduuuu.İnanamıyorum Leyla gibiyim.Oldu,oldu,oldu,oldu...
Sen nasilsn yapiomusun egz.yap canm ya vakit kaybetmeyelim yillarideviriyoruz boyle dur dur ay dusundukce deli oluyorum tmm ben derdim evlenmedende nasil yapicam korkuyorum die ama bukadar uzayacagini bilmezdm tahmin edemezdim esleeimizide dusunuyorum kiyamiyorum erkek sonucta herke normal iliski yasarken onlar yuzeysel bazen diorm kimin vebalini aldimda ben boyle sinaniyorum die ama kimseye kotuluk etmedimki hak yemedim arkamda birakmadim sirtlarindan vurmadim insanlari
Kuzum ben suleyman eserdaga gittim falluslari aliyorum ama esimle birlikte oluyum dedigim an bi korku heyecan pens degdigi an irkiliorum ben esimle olmak istiyorum falluslarla deil bana %100 demisti dr ariyorum yaparsn dio egz yapiorm tmm da o ise gedimi olmuyo yine aradm bi gece gel hipnoterapi yapalim dio dur bakalim nasil olcak.gitmekte sorun ailesi bilmio esimin 1ay once gittim hala tik yok onlara ne dicez burdan cikarken o var dert bir deilki
süpersin tebrik ederim.. çooook sevindim..o zaman halaya başlayalım
Eee insan çaresizlikten mantıklı mantıksız her şeye çözüm olarak bakıyor.Bu olmasa da saçma sapan bi dünya şeyler denedim.İlk kez rakı içtim mesela, sarhosken olur belki diye 2 gün başımın ağrısyla kaldım sadece :)) Hatrlayıp hatırlayıp pişman oluyorum saçmalıklarıma.Kas gevşeticiler,bayılma fikirleri hepsi boşmuş o kadar güçlü ki bilinçaltı ne yapsan olmuyormuş onu alt etmedikçe :) Hala daha onu yenmiş değilim ama eskisi kadar umursamıyorum onu farkedebiliyorum
AAAA canım kutluyorum seni, çok güzel bir haber. YAŞASINNNN
Canım, üzülme lütfen. Bunlar da geçecek. Sonra da diyeceksin ki "Yaw ben bunun için mi bu kadar beklemişim" diyeceksin. Olayın basitliğini görünce sen bile şaşıracaksın....
Canm ya cok sevindim ben seni yaptn saniodumm ayy ne guzel tbr tbrklerrrrr supersiinn masallah.
Amin canım, inşallah hayırlı bir zamanda hayırlı, sağlıklı bir bebeğin olur inşallah...Çok teşekkür ederim canım.İnşallah bende alışırım ve senin gibi bebek bekler olurum.
Canım benim görürsün neden görmeyesin ki. Ben vajiyi yenmeden burda vajiyi yenenler oldukça o kadar çok seviniyordum ki, genelde kk'dan haberleri işyerimden alıyordum haykırasım geliyordu haykıramıyordum, sevinçten gözlerim yaşarıyordu ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Onlar yendikçe umut doluyordum...İnanın kendim yenmiş kadar seviniyordum, bu olayın başarılabilir olduğuna kademe kademe şahit oluyordum. İnanın benim vajiyi yenmem de burası o kadar çok etkili oldu ki anlatamam. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....Ahh ahh hayal gibi dus gibi o gunler bazen hic o gunu goremiycekmisim gibi gelio ama sizler varyaa bitanesinz saol canm ims.dua et bizlere hamiilelerin duasi kabul olurrr bebisinide gobusunude opuyrm ya ben siz hamile kaldkca sevindirik oluymm :) sanki ben kalms kadar seviniommm
|
Canım, üzülme lütfen. Bunlar da geçecek. Sonra da diyeceksin ki "Yaw ben bunun için mi bu kadar beklemişim" diyeceksin. Olayın basitliğini görünce sen bile şaşıracaksın....
Kemre bu isi yapan kadinlar buyuk is yapmis doga ustu bir olaya imza atmis...amazon ormanlarindaki zeynalar gbi gelio ...iste komik biliom oyle degil ama oyle hissedion ne kadar sacma allahim..baglama konusuna gelince yalniz deilsin beni baglamak istediler bi kac kisi birden benden yasca coook buyuk birine oyle bi tekme attimki yere yapismisti ...pisman deilim hicmahfettiler hayatimi...
Merhaba, ben tam vajinismus sayılmam ağrılı cinsel ilişki problemim var bir yıllık evliyiz ve ilk geceden itibaren böyleyiz.eşimle psikologa gittik o süreç vajinismus ile aynı tedavi süreci sayılır ve atlatmıştm. şimdi 3 aydan fazladır isteksizlikle birlikte tekrar agrı acı başladı. istek olmayınca da ben yapamıyorum. o günler geride kaldı diye düşünüp eşim çok üstüme geliyor. o çok istekli. tam bir çıkmazdayım, tam düzeldim derken yine başladı. Allah hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?