Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selamm kızlarrrr Umutsuz Vakaa'nız geldiii ..

Kendini umutsuz vaka olarak görme tatlim.. Umudunu kaybeden herseyini kaybeder..
Bizlerde bize kalsa en umutsuz vakaydik ama noldu? Kurtulduk canim.. Allaha sükür dermansiz dert degil..

Biraz üstüne gitmek gerekiyor (egzersiz)
Yanlis hatirlamiyorsam yeni evliydin ve 1 parmak yapmistin? Yanlissam düzelt canim.. Bence çok kisa sürede kurtulcaksin bu azimle devam edersen..

Canım malesef yaptırdım, o kadar çaresiz bir durumdaydım ki bu aptal yöntemi bile denedim ve ısrarla eşime de kabullendirdim .

Sanırım başka deneyen yok Kimseden çıt yok....

Eee insan çaresizlikten mantıklı mantıksız her şeye çözüm olarak bakıyor.Bu olmasa da saçma sapan bi dünya şeyler denedim.İlk kez rakı içtim mesela, sarhosken olur belki diye 2 gün başımın ağrısyla kaldım sadece :)) Hatrlayıp hatırlayıp pişman oluyorum saçmalıklarıma.Kas gevşeticiler,bayılma fikirleri hepsi boşmuş o kadar güçlü ki bilinçaltı ne yapsan olmuyormuş onu alt etmedikçe :) Hala daha onu yenmiş değilim ama eskisi kadar umursamıyorum onu farkedebiliyorum

Canım, üzülme lütfen. Bunlar da geçecek. Sonra da diyeceksin ki "Yaw ben bunun için mi bu kadar beklemişim" diyeceksin. Olayın basitliğini görünce sen bile şaşıracaksın....

Mizmizlanma bakim)) gayet guzel bi noktadasin bence sende bugun yarin patlatican bombayi...o zaman ben napim inci ben beraber oturuorum ben napim hep rol hep rol belki yalniz olsaydik coktan cozmustuk diorum zaman zaman ama yalniz oturanlarida duyunca senelerce.olmadign susuorum esime yüklenebilirdim yoksa doktora gtme acisindan sikinti ama gercekten ben yesim hanimi dusunuom simdi aparat koyup eve yolluyomus hemen iliskiye girilicekmis ben nereye gdim otele gdim bari

Çaresizlik bayağı hayal dünyamı genişletmiş artık ütopik yöntemlere, saçma sapan şeylere dalmışım. İlk mesajımda dediğim gibi "bağlatma yöntemi"hariç diğerlerini çoğumuz denemiştir. Ama bu kadar saçma bir şeyi bir tek ben yapmışım

Canım, üzülme lütfen. Bunlar da geçecek. Sonra da diyeceksin ki "Yaw ben bunun için mi bu kadar beklemişim" diyeceksin. Olayın basitliğini görünce sen bile şaşıracaksın....

Ahh ahh hayal gibi dus gibi o gunler bazen hic o gunu goremiycekmisim gibi gelio ama sizler varyaa bitanesinz saol canm ims.dua et bizlere hamiilelerin duasi kabul olurrr bebisinide gobusunude opuyrm ya ben siz hamile kaldkca sevindirik oluymm :) sanki ben kalms kadar seviniommm

Canm ya cok sevindim ben seni yaptn saniodumm ayy ne guzel tbr tbrklerrrrr supersiinn masallah.

Teşekkür ederim canım.Sen ne aşamadasın?Malesef yeni cesaretlendim.11 cm kadar geldim,olur mu olmaz mı derken yeter artık dedim.bu aksam oldu.Tabi hiçbir şey hissetmedim.Ama inşallah alışırım.Kızlar acı yok,ölücem,şöyle olur böyle olur yok.Ben yıllarca bekledim boş boş.Bir gece de neler oldu.Yıllar boşa gitmiş.

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah bende alışırım ve senin gibi bebek bekler olurum.
Amin canım, inşallah hayırlı bir zamanda hayırlı, sağlıklı bir bebeğin olur inşallah...
Canım benim görürsün neden görmeyesin ki. Ben vajiyi yenmeden burda vajiyi yenenler oldukça o kadar çok seviniyordum ki, genelde kk'dan haberleri işyerimden alıyordum haykırasım geliyordu haykıramıyordum, sevinçten gözlerim yaşarıyordu ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Onlar yendikçe umut doluyordum...İnanın kendim yenmiş kadar seviniyordum, bu olayın başarılabilir olduğuna kademe kademe şahit oluyordum. İnanın benim vajiyi yenmem de burası o kadar çok etkili oldu ki anlatamam. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....

Kemre bu isi yapan kadinlar buyuk is yapmis doga ustu bir olaya imza atmis...amazon ormanlarindaki zeynalar gbi gelio ...iste komik biliom oyle degil ama oyle hissedion ne kadar sacma allahim..baglama konusuna gelince yalniz deilsin beni baglamak istediler bi kac kisi birden benden yasca coook buyuk birine oyle bi tekme attimki yere yapismisti ...pisman deilim hic mahfettiler hayatimi...

Canım doğa üstü bir olay değil tabiki. Bak ben önceden bu işi yapınca birkaç gün yataktan kalkamayacağımı zannederdim. Hatta hafta içine denk gelmesini asla istemiyordum. Çünkü hafta içi yaparsam sabaha işe nasıl gidecektim (bütün bunları bile düşünüyordum), birkaç gün yürüyemezmişim gibime geliyordu. Hatta cuma akşamına rastlasın da cumartesi, pazar evde yatarım dinlerim pazartesi işe başlarım diyordum.

Pazar günü hiç beklemediğimiz bir anda oldu. Ve biz önceden bir yere davetliydik ve bu işi yaptıktan 1-2 saat içinde duş alıp, evden çıktık. Bu kadar basitti yani....

Bağlatma olayına gelince. Ben kendim istedim bağlatmayı, hatta bağlanırken rahattım ve çok çok sıkı bağlamasını tembih ettim. Fakat sonrası tam bir travma idi. Kurtulmak isteyip de kurtulamayınca resmen çıldırdım. Ay çok zorlamışım beynimi ya... Hala çalışıyor ALLAH'A ŞÜKÜR....

Merhaba hosgeldin.. Geçmis olsun öncelikle.. Burda bi arkadasimiz var violett agrili iliski (disparoni) yasiyordu, Vulvar Vestibulit Sendrom yazmisti bu konuda pek bilgim yok.. küçük bi operasyonla halloldugunu, sonrada egzersizle herseyin normale döndügünü hatirliyorum.. kendisi görünce mutlaka yardimci olacaktir.. Allah yardimcn olsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…