- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #116.981
Merhaba arkadaşım evet tatile çıkmıştık orada pek yapamadım ara verdim gibi oldu 2 gündür yine yapıyorum ama çok gelişme yokAz önce deniyeyim dedim içim fena oldu midem bulandı ne olcak benim bu halim şu tedirginlik yok mu off valla ne zor ya bizim bir de askerlik sorunumuz var çok az kaldı gidecek ama ben devam edebildiğim kadar edicem egzersizlere. Sen ne yaptın hallettin mi? Bu arada sınav nasıldı? İnşallah ataman olur...
Rabbim sana sukurler olsun cnm mutlulugun daim olsun yuzun hep gulsun hep leyla gbi gez....
Canım çok sevindim TEBRİKLER !!! Bir halay da benden
Kuzum ben suleyman eserdaga gittim falluslari aliyorum ama esimle birlikte oluyum dedigim an bi korku heyecan pens degdigi an irkiliorum ben esimle olmak istiyorum falluslarla deil bana %100 demisti dr ariyorum yaparsn dio egz yapiorm tmm da o ise gedimi olmuyo yine aradm bi gece gel hipnoterapi yapalim dio dur bakalim nasil olcak.gitmekte sorun ailesi bilmio esimin 1ay once gittim hala tik yok onlara ne dicez burdan cikarken o var dert bir deilki
Ya harika çok teşekkür ederimmm.Ben miyim Allahım,ben miyim?
Kim yendi kiiim yendiiiigeçmisi oku oku bitiremyorumm yaaa kim yendi?????????
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey beaaa!!! oh biri daha kurtuldu, ay çok kurt biriktirmiştim hemmaaaan dökeyim. gözünaydın, tebrikler!!!! halaylar senin için teeeey teeey teeeeyyyy
Elvan ben yendimmm.Ben yendim.
MASALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TEbrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Ayyyy çok sevindimmmmm :123: Nasil oldu canim patlat bi basari hikayesiiii Allah baska dert yasatmasin ins
bende 2-3 gündür buradayım. o kadar sevindim ki yenen arkadaşa. darısı başımıza. çok çok çok mutlu oldum. gaza geldim valla egzersize gideyim bende :))
çok güzel,çok teşekkür ederim.
Sizler sayesinde oldu.Bana cesaret vermeseydiniz,tekniğini öğretmeseydiniz ki bu çok önemli,ben yıllarca hep yanlış yönde denemişimGünlerdir nasıl yapsam diye kıvranıyordum.11 cm aparatı 1 saat beklettim.Sonra p aldım.Tamamı olmadı heyecanlandım,çıkardım.Sürekli sordum oldu mu diye.Pozisyonda zorlandım.Üstte olmadı,alt oldu.Allahım şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?