- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.001
arkadaşlar, elvan' ın dediği gibi başarı hikayelerini ihmal etmeyin. yenenler bu ara hiç başarı hikayesi yazmıyor. yazıp burda da linkini paylaşabilirsiniz. hatta buraya da yazabilirsiniz. biliyorsunuz onlar bize çok gaz veriyor. merakla bekliyorum başarı hikayelerini. ben geldiğimden beri onu yazacağım günün hayaliyle egzersiz yapmıştım
kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
arkadaşlar vajinismus tamamen psikolojik ve dikkatinizi çekerse genelde eğitimli yada eşi tarafından şımartılmışlarda görülür benim gibi bende yeni evlendiğimde çok korkmuştum kulaktan duyma yok acır yok çok çekilemez bir acı yok her taraf kan revan olacak vs vs hayal ürünleri çok dinledim hepsi yalan eşim ben acıyor dedikçe daha okadar şımarttı beni resmen çocuk gibi ilgileniyordu o ilgilendikçe ben izin vermiyordum yine birlikte olmak için canım acıyacak diye böyle böyle baya gün geçti bir gün kız kardeşim ne oldu dedi korkuyorum dedim eskisi gibi kapıda birisinin çarşaf beklediğini düşün ne yapacaktın mecburen acısada beraber olacaktın dedi ve ben sadece şöyle düşündüm kapıda şuan birisi çarşaf bekliyor yarım saat içinde birlikte olmalıyım inananın öyle oldu eşimde konuşmaya daldırdı sohbet ediyorken bir baktım ki tamamen birlikte olduk şuan oğlum bile kucağımda sakın korkmayın sinek ısırıyo gibi anlık hemen geçiyor sonra rahatsınız böyle derdiniz kalmaz ayrıca ben bu halimle oraya parmak sokup masaj yapamam bence sıkmayın kendinizi herkese mutluluklar dilerim sakın üzülmeyin canlarım :)))
tebrik ediyorum masal senin adına çok sevindim:)
öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Violettt? Canim hayirdir? Sorun neböyle olumsuz olma lütfen, merak ettim özelden anlatabilirsin istersen canm
Geçmisi unut artik.. Artik gelecege bak.. Kurtuldun ve yeni bi hayat bekliyo seni.. Bu gece uyuyacak oldugun uyku bambaska, sabah kalkinca evine dogan isik bambaska olcak.. Bugünlerin tadiini çikar, çok sevindim gerçekten
Çok teşekkür ederim tatoo.Hala tam yenemedim gibi geliyor,inşallah alışırım.
susssssssssss kovalarım bak seni kıssss... dur bakam accık nazlanıyoz accıkta hala vaji psikolojisinden kyurtulamıyorum kıs... 2.de ne güzel ilk dakika kastım sonrası hiç ummadığım kadar rahat oldu ama ertelemeye alışmışız yavrum ertele anam ertele... neyse bu günlerde deniycem rapor veririm kuzum... sizde arkamdan gelirsiniz artıkın ha... ama şunu söyleyim pomogranate ye yazmıştım ama internet kesildi mesaj gitmedi sanırım... yüzeysel ile tam ilişki arasında aslında pek farkedilmeyen bi fark var... ne biliyormusun şaşkınlık içinde bi aitlik duygusu bu... ben eşime kaç kere dedim arayı uzun tutmayalım hatta gün aşırı yapmamız lazımmış diye alışmamız için ama be fıs çıktım anacım ramazanın etkisi çok bende...
kızlar ben size bişey itiraf etmek istiyorum... insan büyük konuşmamalı diye boşuna dememişler... ben evlenmeden önce çok hevesliydim ve ramazan öncesi düğünü olan kızlara bir acıyordum ki... ay yazıkkkkkkkkkkkkkkk bunlar nasıl dayanacaklar birbirlerine nasıl ramazanı geçirecekler yeni evli şekilde diye... hatta bu duygu rahat 3-4 senedir var bende... belkide daha fazla... hep acıyarak baktım ramazandan hemen önce düğünü olanlara... ohhh benim düğün ramazana denk gelmedi diyede sevinmiştim hani
nooooooooooooolduuuuuuuuuuuuuu dedim dedim kendim afere günü gelin olabildim ancak
demem o ki kimseye bişey demeyin anacım başınıza geliyor hehe
O zaman ben o bambaşka uykuya dalayım.Hepinize Allah rahatlık versin.Tatlı rüyalar.
Aynen duvağımı açmak, ve vajiyi yenme yolunda atlattığım badireleri, acısıyla tatlısıyla anlatmak, hemde adımı süslü harfelerle yazdırmak çok çok motive etti beni :13:.arkadaşlar, elvan' ın dediği gibi başarı hikayelerini ihmal etmeyin. yenenler bu ara hiç başarı hikayesi yazmıyor. yazıp burda da linkini paylaşabilirsiniz. hatta buraya da yazabilirsiniz. biliyorsunuz onlar bize çok gaz veriyor. merakla bekliyorum başarı hikayelerini. ben geldiğimden beri onu yazacağım günün hayaliyle egzersiz yapmıştım
Aynen, hem buraya basardim diye çiglik atacagim günü, hem avatarimdaki duvak resmini açacagim günü, hemde basari hikayemi patlatacagim günü düsünüp azmederdim çok gaza gelirdim..
Hatirliyomusun benim basari hikayemi nasil okudun, kahveni aldin sanki roman okurcasina, tadini çikara çikaraAyyyyyyy çok duygulandim ne günlerdi meleklerim canlarim :) hepinizi çok seviyorum, sizinle hersey dahada bi anlam kazanmisti benim için!!!!!!!!
ben basari hikayelerini okuyunca öyle dalip giderdimki hikayenin içinde, sanki ben yenmisçesine! gerçekten çok yararli bi paylasim kizlar.. Kesinlikle detayli bi sekilde anlatin
yaa şimdi o günü hatırladım elvan. resmen hazırlanmıştım okumak için. çünkü bütün uğraşın köpüğüdür o, türk kahvesinin üstündeki köpük gibi. dilerim herkes tadar onu. hadi egzersizciler, tam gaz devam. sizden de yenmenizi ve güzelce hikayelerinizi yazmanızı bekliyoruz.
Kızlar olduuuu.İnanamıyorum Leyla gibiyim.Oldu,oldu,oldu,oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?