Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen, hem buraya basardim diye çiglik atacagim günü, hem avatarimdaki duvak resmini açacagim günü, hemde basari hikayemi patlatacagim günü düsünüp azmederdim çok gaza gelirdim..
Hatirliyomusun benim basari hikayemi nasil okudun, kahveni aldin sanki roman okurcasina, tadini çikara çikara Ayyyyyyy çok duygulandim ne günlerdi meleklerim canlarim :) hepinizi çok seviyorum, sizinle hersey dahada bi anlam kazanmisti benim için!!!!!!!!
ben basari hikayelerini okuyunca öyle dalip giderdimki hikayenin içinde, sanki ben yenmisçesine! gerçekten çok yararli bi paylasim kizlar.. Kesinlikle detayli bi sekilde anlatin

kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..

Egzersizsiz mi denedin? Ben 1 ay boyunca egzersizi birakamadim canim.. Egzersiz yaptiktan sonra bile yapamadigim oluyodu. Bozma moralini.. Arada hala olmuyo, egzersizle dene bi süre iyice alisana kdar.. ve 2 günde bir düzenli deneyin.. Kasma kendini rahat ol, sen bikere yaptin artik kurtuldun

kayınvalidem de aynısını söylüyor şakayla birlikte,en sonunda sizi odaya sokucam kapıda bekliycem diyor yanlış anlaşılmasın k.validemi çok severim iyi niyetlidir..

Geçmisi unut artik.. Artik gelecege bak.. Kurtuldun ve yeni bi hayat bekliyo seni.. Bu gece uyuyacak oldugun uyku bambaska, sabah kalkinca evine dogan isik bambaska olcak.. Bugünlerin tadiini çikar, çok sevindim gerçekten

O zaman ben o bambaşka uykuya dalayım.Hepinize Allah rahatlık versin.Tatlı rüyalar.

Ay aykurttttttttttttttttttttttttt koptummmm iyimiiiiii
Kesinlikle katiliyorum büyük konusmamak lazim!!!!!! Bunu bizzat tecrübe edinmis durumundayim malesef

Aynen duvağımı açmak, ve vajiyi yenme yolunda atlattığım badireleri, acısıyla tatlısıyla anlatmak, hemde adımı süslü harfelerle yazdırmak çok çok motive etti beni :13:.
Üstelik ben o hikayeleri okumayı çok seviyorum yendiğim halde. Yenenler lütfen paylaşsınlar .

yaa şimdi o günü hatırladım elvan. resmen hazırlanmıştım okumak için. çünkü bütün uğraşın köpüğüdür o, türk kahvesinin üstündeki köpük gibi. dilerim herkes tadar onu. hadi egzersizciler, tam gaz devam. sizden de yenmenizi ve güzelce hikayelerinizi yazmanızı bekliyoruz.

tek parmakta sıkıntım yok.harekette ediyo. bepanten,jel sürüyorum. ama iki parmak olmuyo ya
okadar açılmıyo sanki. ayna karşısında girdiğim şekilleri gören gülmekten kriz geçirir. bakkal mumu kadar büyüklükte bi gereç buldum. eldiveni geçirdim. jel sürdüm o da olmadı. yine denicem gece boyu bakalım nolucak???
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Canimsin

Ben de gaza gelip koştum kocişin yanına ama yine ancak başı oldu Başta yandı sela'ın önerisiyle 10 a kadar saydım , bekledim yanma geçti ama o sıra da miki küstü Üfff ben ne zaman gelin olacağım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…