Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

okudugum an nefesım kesıldı
canım bende esımden benı zorlamasını ıstedım
oda cok canına tak ettiği dönemler sana kıyamıyorum yoksa ıstesem zorlada olur dıyordu
bayılsam oyle yapsak baglasa bıranda olsa hep aklımdan bunlar gecıyordu
ne kadar da aynı seylerı dusunuyoruz bu hastalık bızı canbaz yapmıs :)

gecmıse bır goz gezdırdım ayse cadıdan sonrada basKA sapıgımız cıktı galıba
sıkayet ettım suanda mune vurda umarım zatı muhteremı ınceleyıp gereğini yaparlar
boylelerıne cevap vermek yerıne dırek yonetıme bıldırın arkadaslar
ara ara hortlayıp sapıklıga gelen oluyor ama aynende gıdıyor ..

Kızlar olduuuu.İnanamıyorum Leyla gibiyim.Oldu,oldu,oldu,oldu...

cok ama cok sevındım oh beee soyle ramazanın bereketını görelımmmmmmmmmmmmmmmmmm
yenı gelınler dolsun taşşınnnnnn burada inşallahhh

ayaklara dıkkat ve basarı hıkayelerımızı yazmayı unutmayalm arkadaşları gaza getırmesı ıcın dıyerek
kutlamaya baslıyorum :)

Hatirliyomusun sana sormustum sürekli neden ayaklara dikkat diyosun diye.. Bugün nedense o günler geliyo hep aklima

Hatirliyomusun sana sormustum sürekli neden ayaklara dikkat diyosun diye.. Bugün nedense o günler geliyo hep aklima

yenı gelın olunca ılk 3 gun ev ısı yapılmamalı yoksa hıc bıtmez ıs güç denır
bırde kadın olunca hastalıklara daha acık oluyorsun ılk zamanlar sıkı sıkı tembıh almıstım
ayakların cıplak yere basma usutursun gercı bu her zaman gecerlı
kucukken yerde oturur arkadaslarla muhabbet ederdık yaslı teyzeler hıc olmazsa gazete serın oyle oturun
sonra acısı cıkar sızden dıyorlardı haklı cıktılar regllerım fecı sancılı gecıyor

bu arada malum kişi banlandı

oovv demek o yüzden çok ağrılı geçiyo adetlerim öyle böyle değil, küçükken hep taşa soğuk soğuk fayanslara dayanırdım okadar uyarırlardı ayağına bişey giy diye nerden bilebilirdim:S

Ben hala geçmisi bitiremedim ama abuk subuk konustuguna rastladim.. iyi olmus..

Banada derler hep, acisi çikar simdi gençsin anlamazsin.. Iste ulu sözü dinlemeyen uluyakalir.. is isten geçince malesef :)

egzersiz kısmen başarıyla tamamlandı... en son p. denemesinde yarıya kadar olmuştu.. hatta reglim geçikinçe hamilemiyim demiştim.. ama egzersizde işaret parmağındaydım.. şimdi tekrar işareti denedim baktım rahat hemen orta parmağa geçtim oda gayet rahattı duramadım iki parmak yapayım dedim ama malesef... ıı ıııhh zorladım olmadı. tekrar orta parmakla devam edeyim dedim oda zorla oldu ve anım yandı biraz... bu yüzden kısmen diyorum birdee hiç mutlu olmadım ilk kulak çöpünü denediğimde sevinçten odada kaç tur atmıştım.. ama şimdi niye böyleyim

üzülmeee bazen vaji sacmaliyor iştee hiç bisey sokamiyorsun egzersiz yapamiyorsun bazenn... bugunluk birak yarin tekrar denersin insallah olur bu seferr... benimde bigün yapip bigün yapamadiigim günler cok olmustu herkeste oluyor normal bisey yaniii...

Sorunun bukadar çabuk hallolmasina çok sevindim.. Azmin elinden birsey kurtulamaz.. Tebrik ediyorum sizi cesaretinizden dolayi.

galiba yine acele ettim p.. denemesi gibi. ama birde çözsem nolcak çözmesem ne olucak demeye başladım kendimi çook zorluyorum korkum eskisi gibi yok ama isteksizim sizlerdede böyle olduğu oldumu? bu arada teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…