- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.021
okudugum an nefesım kesıldıKızlar ya bu sorunu yenmek için aptal aptal çözümler denedim. Hacı hocadan tutun, bir rakı şişesi bitirmek, antidepresanlar, uyku ilacı içmek, vajiyi uyuşturan kremler, spreyler kullanmak, sıcak su banyosu, hipnozla tedavi, hipnozla sözde geçmişten kalan korkularımı yenmek....vs. Bunları hemen hemen vaji olan herkes denemiştir sanırım.
Sizlere benim denediğim çok aptal bir yöntem daha söyleyeyim mi? Böyle deneyen var mı acaba, çok merak ediyorum???
Kendimi bağlattırmıştım, evet yanlış duymadınız kendimi kımıldayamacak şekilde sağlam bir şekilde eşime bağlattırmıştım, hem ellerimden hem de ayaklarımdan. Oldu mu hayır tabiki olmadı, beni iyice bunalıma sürükleyen diğer yöntemlerden biri oldu sadece...
Yaw ne olur vajili arkadaşlarım, beyninizde bu kadar büyütmeyin....
Kızlar olduuuu.İnanamıyorum Leyla gibiyim.Oldu,oldu,oldu,oldu...
cok ama cok sevındım oh beee soyle ramazanın bereketını görelımmmmmmmmmmmmmmmmmm
yenı gelınler dolsun taşşınnnnnn burada inşallahhh
ayaklara dıkkat ve basarı hıkayelerımızı yazmayı unutmayalm arkadaşları gaza getırmesı ıcın dıyerek
kutlamaya baslıyorum :)
Hatirliyomusun sana sormustum sürekli neden ayaklara dikkat diyosun diye.. Bugün nedense o günler geliyo hep aklima
yenı gelın olunca ılk 3 gun ev ısı yapılmamalı yoksa hıc bıtmez ıs güç denır
bırde kadın olunca hastalıklara daha acık oluyorsun ılk zamanlar sıkı sıkı tembıh almıstım
ayakların cıplak yere basma usutursun gercı bu her zaman gecerlı
kucukken yerde oturur arkadaslarla muhabbet ederdık yaslı teyzeler hıc olmazsa gazete serın oyle oturun
sonra acısı cıkar sızden dıyorlardı haklı cıktılar regllerım fecı sancılı gecıyor
bu arada malum kişi banlandı
egzersiz kısmen başarıyla tamamlandı... en son p. denemesinde yarıya kadar olmuştu.. hatta reglim geçikinçe hamilemiyim demiştim.. ama egzersizde işaret parmağındaydım.. şimdi tekrar işareti denedim baktım rahat hemen orta parmağa geçtim oda gayet rahattı duramadım iki parmak yapayım dedim ama malesef... ıı ıııhhzorladım olmadı. tekrar orta parmakla devam edeyim dedim oda zorla oldu ve anım yandı biraz... bu yüzden kısmen diyorum birdee hiç mutlu olmadım ilk kulak çöpünü denediğimde sevinçten odada kaç tur atmıştım.. ama şimdi niye böyleyim
yavuz reglin ne zman bitiyor?
arkadaşlar bende ilk gece tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum.ben 10 haziran 2012 de evlendim.henüz 1,5 aylık evliyim.Düğünün ertesi günü balayına gittik dolayısıyla ilk denememiz orada oldu fakat ben çok korkuyordum ve dolayısıyla başarılı olamadık.eşimle 7 yıl çıktıktan sonra evlendik kendisi bana karşı çok anlayışlı davrandı ama her denememiz benm korkularım,titremelerim ve ağlamalarım sonucunda başarısızlıkla sonuçlandı.balayım sanki cehennem oldu bana sürekli aklım oradaydı neden yapamıyorum bende eksiklik mi var diye.internetten araştırma yaparken bu siteye rastladım.yazılanları okudukça hem beni aydınlattı hemde okudukça cesaret geliyordu.yapamasamda denemekten vazgeçmedim.ve sonunda 3 hafta sonra yine bi denememizde biraz ileri doğru gidince hem sevindim hem tedirgin oldum.aslında acı yoktu ben acı olacak die inandığım için acıyo diyip geri çektirdim eşimi.oldumu olmadımı anlayamadık ve doktora gitmeye karar verdim.bi jinekologa muayene oldum ve kızlık zarımın açıklığının iyi olduğunu kasmazsam rahat ilişki yaşayacağımı söyledi ve çok sevindim buda bana moral oldu.o günün ertesi gnü sonunda bu korkumu yendim ve tamamen yapabildim.ne acı var ne kan var kızlar hiç korkmayın.en önemli şey doğru pozisyonu bulun.doğru pozisyonu bulduktan sonra yağ gibi gidiyo ve acımıyo hiç korkmayın.ben ilk başta okey'in kayganlaştırıcı jelini kullandım rahat olsun die.şimdi jel kullanmama gerek kalmıyo ve alışkanlıkta yaşamadım.inşallah hepiniz en kısa zamanda bu kötü durumdan kurtulursunuz çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum.biraz cesaret verebilirim belki diye yazmak istedim :)
üzülmeee bazen vaji sacmaliyor iştee hiç bisey sokamiyorsun egzersiz yapamiyorsun bazenn... bugunluk birak yarin tekrar denersin insallah olur bu seferr... benimde bigün yapip bigün yapamadiigim günler cok olmustu herkeste oluyor normal bisey yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?