- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.381
aslında denemekte fayda var tatooo ama bizde iş yok ellaaham:))) sonuçta bu işten ölen duyulmamış..bizde ölmeyiz dimi ama
keşke benim eşimde sadee özel günleri unutsaa tam tersi öyle günleri atlamaz.. benimkisi herşeyi unutuyo ya bugün konuş yarın tekrar anlat yeni anlatıyomuşum gibi davranıyo hatta bi şeyi en az bi 5 kez anlatmam gerek bu yüzden kimseyle görüşmeyi bile sevmiyorum dielim ki birine bişey anlatıyrm oda yanımda onunda bilgisi olduğunu belirterek anlatıyrm birden demezmi aa öylemi olmuştu öylemi konuşmuştuk hayır ben öyle bişey demedim bile dioo karşı tarafa yalancı durumuna düşüyorumm.. herşey güzel giderken sabah patlak verdim yine ağzıma geleni saydım kavga ettik egzersizde yapmıcam dedim boşanmayı düşünüyorum
Ahhhh ahhh nerde kuzum ya yendim basardim artk tamamen kadinim demeyi cok isterdm ama egz.dahi yapamiorum cok istiyrm ama esimin ailesi hepsine uyku ilaci verecem yakinda hen kepsinler die tat giremedm misafr falan ama okuyup okuyup ciktm aklimda sizde dualarinda unutmakızlar nerelerdesinz....aranıorsunuzaay yoksa vajiyi yendiler mi...inci baya bir ilerlemişti..hadi hayırlısı inş.
duydumdu sanki yok yok yok neyse off çok cesaretsizim
Ahhhh ahhh nerde kuzum ya yendim basardim artk tamamen kadinim demeyi cok isterdm ama egz.dahi yapamiorum cok istiyrm ama esimin ailesi hepsine uyku ilaci verecem yakinda hen kepsinler die tat giremedm misafr falan ama okuyup okuyup ciktm aklimda sizde dualarinda unutma
ayy çok sinirlendim şimdi o psikoloğu hatırlayınca... 1aylık evliyken titreye titreye gittiğim jinekoloğu hatırlayınca... neden insanlar hep hasta insanların acizlikleriyle dalga geer bilmemki.. ALLAH ıma çok şükür burayı buldumda benim halimden anlayan aynı duyguları paylaştığım arkadaşlarım var da insan rahatlyor.... kısslar kusura bakmayın o doktorları hatırladıkça sinirim bozuluyor bir türlü başarı hikayemi yazamıyorum... bi ara yazarım inşaallah:26:
bana yardım edecek yok mu
çifte bayram demiştin ya dün çok hoşuma gitti bu ve tekrarlayınca motive oluyorum bayrama gelinim inşallah hatta eşimle konuştuk imkanları zorlayıp tatilede çıkıaz bayramda biz evlendiğimizde balayı da yapamamıştık iş yoğunluğundan dolayı kışa yaparız diye anlaşmıştık ama hayatımın en acı kaybını yaşayınca birde vajiyi atlatamayınca tatil matil hiç istemedi canım...
ama şimdi çifte bayramın tadını çıkarıcam.. tabi rabbim takdir ederse...
günaydın kızlar,dün gece iftardan geldik çok hazır hissetmiyordum kendimi ama hadi deneyelim dedik,burda yazılanları aklıma getirdim uygulamayya çalıştım,lokal anestezik ilaçsız,kayganlaştırıcı olmadan,sakinleştirici falan hiçbişey kullanmadan başı girdi,daha da olacaktı da beynim yine kızlığımın gitmesini hazmedemediğinden acıyo diye çıkarttırdım,azcık dayansam iş bitmişti.kegel egzersizi yapıyorum ama p...in dışında başka bişey girmesine pek sıcak değilim kendi açımdan yapamam yani...
iyi günler arkadaşlar
bana yardım edecek biri var mı acaba içinizde
evleneli 3 ay oldu ama ben halen bu korkuyu yenebilmiş değilim
eşim anlayış gösteriyor ama nereye kadar
kendi kendime vajinismus tanısı koydum
internetten araştırdım doktorlar filan onlarda biraz fazla para istiyorlar
yeni evli olduğum için haliyle borçta var
bana biri yardım etsin bu korkuyu yenmek istiyorum
bana yardımcı olabılecek var mı
evde tek basıma nasıl halledebılrıım bu işi
cevaplarını beklıyorum
Kizlar telden zor oluo hepinize birden yazimm...belitim saol oncelikle cnm be nim o kizin yazisini kac kere okudum unuttum artik ama baksana bi turlu cesaretli davranamadim..kontrolun doktorda olmasi benim icin puf nokta bu sanirim insallah her sey iyi olur tabi herseyi ondan beklemicem cnm cileklim doktorada izin vermek o catala yatmak da da bana is dusuo cesur olmam lazim dudaklarim titredi hulya hanimla konusurken ( hemsiresi) ben nasi cikicam catala diye ben neler gordum sen biliomusun dedi odadan iceri girerken fenalik geciren oluo dio..kizlar son carem baksaniza yapamiorum...cok isterdim cok burda yapimparamin dusmanimiyim ama olmadi uygun bi gelinlik giymistim...3 milyarlik giydim sayarak kendimi teselli edim bari 3000 bin ucreti doktorun...hayirlisi artik gamli baykus gbi dolanmaktan ginaa geldi artik gicik oluorum kendime artik yaa yapiosan yap yapamiosan doktora git ne beklion sinir umuut gicik umuut
Kızlar nasılsınız? Ben rapor vermeye geldim :)
Eşim yarından sonra burada olacak, çok heyecanlıyım ve onu çok özledim o ayrı konu ama, size güzel haberlerim var...
Kegel egzersizlerini zaten yapıyordum buraya geldim geleli, hani demiştim ya eşimle konuşmam lazım parmak egzersizi için, gelince de deneyeceğim diye, ben bugün ayna karşısında inceleme yaptım ve orta parmağımın 2 boğumuna yakın aldım içeri :) Aslında daha da alabilirdim sanırım çünkü canım hiç yanmadı ve parmak çok kolay kaydı... Ayrıca hiç bir kayganlaştırıcı jel kullanmadım. Daha devam edebilirdim belki ama ileri gitmedim, eşimle denemek istiyorum çünkü, zaten olmazsa o buradayken bu egzersizlere devam edip bir haftada bu işi halletmek istiyorum ama yine de kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramayayım... Çünkü çok kafama taktım, olacak diye
Kızlar bu benim ilk denememdi, orta parmak 2 boğuma yakın bir başlangıç nasıl sizce? Ayrıca v...nın yönünü de bu sayede öğrendim kızlar, ben daha doğrusu biz eşimle çok yanlış yönde yapıyormuşuz... Hep dik deniyorduk, buradaki arkadaşların yazılarını okumak bana çok faydalı oldu... Umarım eşim gelince her şey yolunda gider, kızlar benim için dua edin lütfen... Öpüldünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?