Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi hışımla üzüleceğin pişman olacağın irşeyi yapma canım... kadınlar ne dertler çekiyor bizimki onların yanında solda sıfır kalır... ne dayak yiyenler ne hor görülenler çoluğu çocuğu elinden alınıp sokağa atılanlar... afedersin başkalarına sat...lanlar vs.. vs.. biz ok kırılgan oluyoruz kuzum buda vajinin jan etkileri işte... herşey mükammel olduğundada kendimizi suçlu hissediyoruz ben yapamıyorum bütün suç bende diye... vaji öyle bişeyki ne çok şımartmaya geliyo dene kırılmaya... aşağı tükürsen vaji yukarı tükürsen vaji anlayacağın...:44:

iyi günler arkadaşlar
bana yardım edecek biri var mı acaba içinizde
evleneli 3 ay oldu ama ben halen bu korkuyu yenebilmiş değilim
eşim anlayış gösteriyor ama nereye kadar
kendi kendime vajinismus tanısı koydum
internetten araştırdım doktorlar filan onlarda biraz fazla para istiyorlar
yeni evli olduğum için haliyle borçta var
bana biri yardım etsin bu korkuyu yenmek istiyorum
bana yardımcı olabılecek var mı
evde tek basıma nasıl halledebılrıım bu işi
cevaplarını beklıyorum

kızlar nerelerdesinz....aranıorsunuzaay yoksa vajiyi yendiler mi...inci baya bir ilerlemişti..hadi hayırlısı inş.
Ahhhh ahhh nerde kuzum ya yendim basardim artk tamamen kadinim demeyi cok isterdm ama egz.dahi yapamiorum cok istiyrm ama esimin ailesi hepsine uyku ilaci verecem yakinda hen kepsinler die tat giremedm misafr falan ama okuyup okuyup ciktm aklimda sizde dualarinda unutma

duydumdu sanki yok yok yok neyse off çok cesaretsizim

ben duymadım sanırım tatlım... ama bi psikoloğa gitmiştim eşimle adam benimle bi dalga geçti anlatamam ... çok kanar diye mi korkuyorsun diyor noolacak kanayınca öleceksin diye mi korkuyorsun diyordu ... dalga geçti geçti sonra eşime ima etmiş bu devlet hastanesinde çözülecek bişey değil özelime gelin diye... ben adama bütün yöntemleri bildiğimi anlatmıştım burdan bahsettim bütün yöntemleride nlattım evet hepsi doğru diyordu... baktı anlatacak bişey yok dalga geçerek acizliğimden yararlanmaya çalıştı ve ağlayarak çıktım muayeneden... hastaneden çıkınca arabadada ağladım eşimde salla o doktoru biz biraz daha sabrederiz kendimiz çözeriz dedi sağolsun ... hepsinin gözünü para bürümüş ya... madem okadar kolay çözümü var ve tedavi için hiç bir maddi külfeti yok neden hep uçuk paralar isterler hiç anlayabilmiş değilim... kızlar çok hassasınız biliyorum ama söylediklerime alınmamanızı rşica ederek şunu söylüyorum... siz kendinize birşey sokmnaya çekinecek ve korkacak kadar nazikseniz o doktorlara nasıl izin vereceksiniz ve bir okdar para vereceksiniz... ha birde doktora gidince şu psikoloji var kıslar ben okadar para verdim yenmem lazım pram boşa gider korkusuyla cesaret geliyor insana ve azcık dişini sıkarak yeniyor... ama kusura bakmasın doktorlarda onlar yenmiyor yine siz yeniyorsunuz çünkü tamamen cesaret işi bu arkadaşlar... ben de uzun süre bekledim ama demekki beynim şimdi kabullendi ve yenebildim... bizim eskilerden arkadaş vardı kız parayı bulmuş doktordan randevuyu almış ama en son gün vazgeçmişti ve kendi egzersizle yendi... hamile kaldı ve hamileykende o bulduğu parayla umreye gitti... ne kadar sevinmiştik... ALLAH ım o parayı doktorlara yedirmedi de kendi evinde misafir etti ne kadar güzel birşey... ALLAH ıma sığınmak ne güzel... geçen gün eşim dedi ki senin o okuduğun duanın çok faydası oldu sana dedi... kandilde yükseksesle yatakodamda burdaki arkadaşlar ve kendim için kenzül arş okumuştum ve okuduktan sonra okadar rahatladımki anlatamam... daha çok güvendim kendime ve tabiki salat-ı tefriciyeler okadar etkiliydiki huzurlu olmamda anlatamam...

bu doktorlar bizim nazik olduğumuzu bildiği ve tamamen psikolojik olduğu için zaten yüksek para istiyorki kıymete binsin... bi doktor deseki gel ben 100tlye özerim yada bedava dese hiçbirimiz ona güvenipte gidemeyiz değilmi... herşeye piyasa yapmışlar... neden pahalı olan şeyleri hep kaliteli algılarız işte hep bu düşüncelerle doktorla herkesi sömürüyor... birde hipokrat yemini etmişler...

aykurt canım sonuna kadar haklısın ettikleri hipokrat yemini ayaklarına dolansın öle doktorların, bende o hisle gaza gelip yendiklerini düşünüyorum, bende tefriciye okuyim neden okumuyorumki harbiden he kız daha öncede faydasını görmüştüm zaten aklınla bin yaşa

Canm dra gitmeyemi karar verdn ay cok sevindim hadi ins sen sonuc alirsin en basta konus olmazsa para iadesi iste bi dr adi soyadi ne bi o dr kaldi turkiyede gitmedigim :)

Canm dra gitmeyemi karar verdn ay cok sevindim hadi ins sen sonuc alirsin en basta konus olmazsa para iadesi iste bi dr adi soyadi ne bi o dr kaldi turkiyede gitmedigim :)

ayy çok sinirlendim şimdi o psikoloğu hatırlayınca... 1aylık evliyken titreye titreye gittiğim jinekoloğu hatırlayınca... neden insanlar hep hasta insanların acizlikleriyle dalga geer bilmemki.. ALLAH ıma çok şükür burayı buldumda benim halimden anlayan aynı duyguları paylaştığım arkadaşlarım var da insan rahatlyor.... kısslar kusura bakmayın o doktorları hatırladıkça sinirim bozuluyor bir türlü başarı hikayemi yazamıyorum... bi ara yazarım inşaallah:26:

canım bunları diyeceğin günlerde gelecek...yeter ki sen üzme o tatlı canını...Rabbim yardmcımız olsn..

üzme kendini...bak geldi geçti çok şükür.paranda cebine kaldı...sıkıntıların hepsi geride kaldı.Allah başka sıkıntı vermesin inş.yeni gelin sayılırsn..gelinliğinin tadını çıkar

Kizlar sorum olacak simdi ben dr godip normal muayene istesem sirf yumurtaliklarim ne durumda die acaba ultrasonla mi bakar alttan bisey mi sokup bakkar ya ben bosalinca elimle itiom 2-3 seferdir ama belliki hastalanicam agrilarim basladi acaba sorun mu var muayene olan varsa cvp bekliorum plss

inşallah canım.. ben inanıyorum sana..zaten gayet iyi gidiyorsun.. inşallah bayram gelini olucaksın ..çoooook güzel bir bayram, çoooook güzel bir tatil, çoook güzel bir balayı geçireceksin

çok güzel canım keşke kayganlaştırıcı jel kullansaydın rahatlıkla olurdu.canım bi kere kızlığı düşünme sen sonuçta evli bi bayansın ve artık saklamak gerekmiyor:))

canım meraba hoşgeldin. hepimiz senin gibi tedirgin başladık bu yola ama çok şükür yendik kurtulduk. en önemlisi sabrediceksin ve inat ediceksin. ben bunu yapıcam Allah ın izniyle diceksin. tam olarak hangi aşamadasın canım, yani hiç mi yapamıyosun yoksa yarım falan oluyo da gerisi mi acıyor?

ben sana süreci kısaca anlatayım , şayet hiç yapamadıysan ilk önce parmak egzersizi ile başlıyoruz( doktora gitsen de yaptıracağı bu) , ilk önce serçe parmak (tabiki yavaş yavaş öle bi anda yapmaya çalışmıyoruz kademeli ilerletiyoruz), daha sonra işaret parmak daha sonra orta parmak. bu aşamalardan sonra 2 parmağı küs şekline getirip yapmayı deniyoruz.(işaret ve orta parmak küs şekilde) . bundan sonra 3 parmağa geçenler de var mum ile aparat hazırlayıp onla devam edenler de var. ben 3 parmak yapamamıştım , bakkaldaki beyaz mumlardan aldım 2 tane. üzerine pr....f geçirip onunla egzersize devam ettim. ve daha sonra o mumu, çevresine peçete sararak kademeli olarak kalınlaştırdım. her seferinde kalınlığını bir cm arttırarak devam ettim.(mumun çapını ölçeceksin,yani eni ortalama 10 cm falan olduğunda p.....s denemesine geçebilirsin canım) boy olarak da , en kadar önemli değil ama yine de mumun hepsini almaya çalış içine.bu ara da 9cm de yenen de oldu, 10 da yenende oldu, 11 ya da 13 te yenen de oldu. bu tamamen sana bağlı.egzersiz yaparken mutlaka bir su bazlı jel kullan çok daha rahat olacak, jelsiz zor oluyor. ve mutlaka pr.....f al hijyen açısından önemli.

bir de vajinin yönünün doğru olarak bilmek çok önemli. yukarı doğru değil yönü, aşağıya popo yönüne doğru ittir parmağını yavaşça.
parmağını sokarken ıkın ve öyle ilerlet parmağını bak gör nasıl ilerlicek kolayca.
parmaklar bitip de aparat(mum) a geçince , takıldığın yerde yani acıdığı yerde sakın çıkartma , nefes alıp ver ve bekle. iyice gevşe rahatla ve nefes verirken ittir. emin ol çok kolay girecek
sakın ben bunları yapamma deme,ilk okuduğumuzda bize de itici gelmişti ama doktorlar da aynısını yaptırıyo ve üstüne para alıyolar. bence bi kendin dene yapamazsan o zaman gidersin doktora canım. merak ettiklerini sorabilirsin

Canım hayırlısı olsun sana katılıyorum kontrolün doktorda olması senin açından iyi, bi de kadın seni rahatlatacaktır orda o yüzden sitres yapma ... hem vajiden kurtulmak dünyalara değer giden 3000 olsun dimi ama :)

kızlar meraba hepinize. geçen sene yılbaşına kadın olarak girmek istiyorum diye dua ettim çok şükür oldu. şimdide anne olarak girmek istiyorum yılbaşına:) inş Rabbim dualarımızı duyar bu mübarek güzel günlerde. bu illetle uğraşanlara yenmeyi, yenen ve isteyenlere de hamile kalıp bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş Rabbim

Canım gayet iyi bir başlangıç yapmışsın çoğu kişi önce serçe parmakla başlıyo sen 2 level birden atlamışsın Ben senin bu işi bir hafta içinde halledeceğine inanıyorum orta parmağı halledince 2 parmağa geçersin işaret parmağını ve orta parmağı küs gibi yapıp alıyosun canım hadi bol şans kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…