Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugun yani 1 Agustos evlilik yildonumumuzdu ama esim hic umursamadi Bir erkek neden evlilik yildonumunu onemsemez? dogum gunlerini onemsemez????
ah erkeler! Bende özel günlere çok değer veririm, bizim ilk yıldönümüzde vajiliydim ve eşim hiçbirşey yapmadı ,
ikincisinde (vajiyi yendikten sonra) sadece çiçek almış. Bense ona hediye almıştım ve üzerinde resimlerimiz olan pasta yaptırmıştım. Hala hediyesini vermedim. O bana hediye almadı sonuçta. Para vermek istedi almadım, ben onun beni düşünmesini, acaba bunu beğenir mi, şunu kullanır mı diye kafa patlatmasını, mağaza mağaza gezmesini, biraz benim için çaba harcamasını istiyorum. Hediyenin maddi bir önemi yok benim için. Gelişme var tabi, yinede beklentileri yüksek tutmamak lazım.

hımm nasıl çözdüm, bir kere herkes o işi yapıyor, kimse için bekaret önemli değil. Bakireyim desen kime inandıracaksın. En önemlisi ben eşimle sorunlar yaşıyordum, çok ilgisizleşmişti, boşanmayı düşünüyordum. Aslında sorunlarımızın vajiden kaynaklandığğını analdım sonra. KEndimi yıpratmak yerine mutlu olmayı seçtim, burda başarı hikayem var canım:

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html

ALLAH razı olsun yardım isteğin için... Rabbim hayırlı bir doğum ve sağlıklı hayırlı bir evlat versin yuvanız hep mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşaallah

keşke benim eşimde sadee özel günleri unutsaa tam tersi öyle günleri atlamaz.. benimkisi herşeyi unutuyo ya bugün konuş yarın tekrar anlat yeni anlatıyomuşum gibi davranıyo hatta bi şeyi en az bi 5 kez anlatmam gerek bu yüzden kimseyle görüşmeyi bile sevmiyorum dielim ki birine bişey anlatıyrm oda yanımda onunda bilgisi olduğunu belirterek anlatıyrm birden demezmi aa öylemi olmuştu öylemi konuşmuştuk hayır ben öyle bişey demedim bile dioo karşı tarafa yalancı durumuna düşüyorumm.. herşey güzel giderken sabah patlak verdim yine ağzıma geleni saydım kavga ettik egzersizde yapmıcam dedim boşanmayı düşünüyorum

rapor vereyım kızlar ben kegelı yaptımmm hanı regl de bugun son gunum demıstım yaaa hıc gelmemıs acaba bırazdan egzersıze otursam yaparken gelırmıkııı??
canım sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın. Bence bir sakınca yok. Oruç tutmadıysan sorun yok canım .

vajinismusu çözmeden boşanmayı düşünme canım .

öncelikle hayırlı olsun bebişin canım kafam karıştı vajili değilmiyim ben şimdi:S

bence çok iyi ilerliyorsun tatlım bu azmini sakın yitirme hatta bir paermak tam aldıktan ve alıştıktan sonra eşinin parmağıyla da dene derim çünkü eşin yönünü anlar nerde kasıldığını anlar ve eşinin parmağını içinde hissettiğinde içinde sağa sola oynatmasına izin ver emin ol hiç bişey hissetmeyeceksin... ben çok şaşırmıştım hiçbişey hissetmeyince

doğru söylüyorsun canm...bir kere oldu bir daha olacak..inşallah cnm inş kısa zamanda atlatırız...sen üstte mi yenmiştn allta mı cnm ya..

hep üstte yenerim sanıyordum canım ama üstte yarısına yakınınıda alabilmiştim hatta... ama altta yendim tatlım hemde baya rahat oldu ünkü çok fazla yorulmuyoruz tamamen ona odaklanıp nefes alıp vermeyle sırtımız yerde olunca fazla efor harcamamıza gerek kalmıyor... ama kişiden kişiy edeğişiyor üstte yenenlerde çok canım...

tatlım bi dur bi sakin ol...hiç adına yakışmıor..boşanmakta ne demek..çileklinin dediği gb vajiyi yenmeden böle şeyler düşünme...vajiyi yendikten sonra eminim herşey yoluna girecek..eşinin değişeceğine inanıorm ..

analdım cnm...ben üstte deneyemedim bile sanki direkt gircek ve çok cnm yancak gb gelior..saçma düşüncelermden bir taneside bu:))))) altta iiyim ama kendimi çok kastığmdan eşim zorlanıor..öle oluncada sonç hüsran...

hmm anladım beybi saol demek zaman geçtikçe daha şiddetli oluyo korkularımız bide ben 2 gündür çok isteksizim ya neyse çiko falan yiyim bari:)

huzur Allah yardımcın olsun boşanmayı düşünme bu düşüneceğin son şey hatta son şey bile olmasın.Bende çok uyuz oluyorum bişeyi söylememişim gibi davrandığında sürekli konuş onunla anlat böle olmaz de çok rahatsız olduğunu sürekli dile getir

bende üstte yenerim sanıyorum altta çok canım acıyor yav:S

dilasel aynen bende öle sanıp korkuyorum çekiliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…