- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.361
tatlım o kıskançlığınınn bence sebebi aitlik duygusunu hissedememek... yani şöyleki bendede vardı o ama dediğin gibi benim eşimde sağolsun çok temizdir... ama kuruntu işte ben onun olamadığım için dışardaki kadınlarda aklı kalır mı diye hep ama hep korkardım... ama öyle bişey olsa zaten yanımızda durmazlardı bu kadar sabretmezlerdi canım hiç kafanı takma bunaltmada kocanı... sen yakın xzamanda yeneceksin ve okadar bağlanacaksınız ki birbirinize... ha yenince alışverişe ıkarmayı unutma herbişeyi alıyorlarmış waves demişti hehe... ben çıkarmadım paramız yoktu:)) şaka maka gerçekten kendşnş evli hemde yeni evli gibi hissediyorsun
kızlar, bundan sonra da eslerınızın beraber oldugu gunden sonra daha farklı oldugunu goreceksınız. boyle rahat yumusak daha sevgı dolu olur mesela esım. oyuzden egzersızlere devam, yılmayın, hersey daha ıyı olacak ıste yeter kı aşın.
ah erkeler! Bende özel günlere çok değer veririm, bizim ilk yıldönümüzde vajiliydim ve eşim hiçbirşey yapmadıBugun yani 1 Agustos evlilik yildonumumuzdu ama esim hic umursamadiBir erkek neden evlilik yildonumunu onemsemez? dogum gunlerini onemsemez????
evet çok doğru söylüyorsun,bu aşamaya da zaten burdaki arkadaşlarımız sayesinde geldim,hepinizden Allah razı olsun,çöezeceğime de inanıyorum.Sen nasıl bilinçaltına kabul ettirdin bekaretin önemli olmadığını,nasıl yendin bunu canım?
kızlar dün 2 parmak olmadı die mum hazırladım ama mum çok sert ve hissedemedim yönünü nasıl sokaçağımı falan... tekrar 2 parmağıma gel buraya dedim sözümü dinledi ve girdi içeri
iyi geceler hanımlar belki bu yazacaklarım siz umutlandırır diye yazmak istedim bende 10 aylık evliğim ve şu an 9 aylık hamileyim bende ilişkiyle ilgili korkularımı evliğimin 6 ayında yendim özellikle birşeyi belirtmk istiyorum evliğinde 1 yılı aşmamış olan arkadaşlar ben vajiliyim demesin lütfen çünkü deillermiş ben doktorda ögrendim bu durumu yardımcı olabileceklerim varsa soru sordukları taktirde cevap verebilirim sorularına
canım esın sanırım beraber olmadıgınız ıcın bır cok seyı de umursamaz olmus olabılır. ama erkeklerın cogun da bu ozel gune dıkkat etmeme huyu da var zaten o da bır gercek. hıc mı konusmadınız bırsey demedı mı dun ? sen bırsey demedın mı bır beklentın olduguna daır
canım sen kendi vücudunu daha iyi tanırsın. Bence bir sakınca yok. Oruç tutmadıysan sorun yok canımrapor vereyım kızlar ben kegelı yaptımmm hanı regl de bugun son gunum demıstım yaaa hıc gelmemıs acaba bırazdan egzersıze otursam yaparken gelırmıkııı??
vajinismusu çözmeden boşanmayı düşünme canımkeşke benim eşimde sadee özel günleri unutsaa tam tersi öyle günleri atlamaz.. benimkisi herşeyi unutuyo ya bugün konuş yarın tekrar anlat yeni anlatıyomuşum gibi davranıyo hatta bi şeyi en az bi 5 kez anlatmam gerek bu yüzden kimseyle görüşmeyi bile sevmiyorum dielim ki birine bişey anlatıyrm oda yanımda onunda bilgisi olduğunu belirterek anlatıyrm birden demezmi aa öylemi olmuştu öylemi konuşmuştuk hayır ben öyle bişey demedim bile dioo karşı tarafa yalancı durumuna düşüyorumm.. herşey güzel giderken sabah patlak verdim yine ağzıma geleni saydım kavga ettik egzersizde yapmıcam dedim boşanmayı düşünüyorum
iyi geceler hanımlar belki bu yazacaklarım siz umutlandırır diye yazmak istedim bende 10 aylık evliğim ve şu an 9 aylık hamileyim bende ilişkiyle ilgili korkularımı evliğimin 6 ayında yendim özellikle birşeyi belirtmk istiyorum evliğinde 1 yılı aşmamış olan arkadaşlar ben vajiliyim demesin lütfen çünkü deillermiş ben doktorda ögrendim bu durumu yardımcı olabileceklerim varsa soru sordukları taktirde cevap verebilirim sorularına
Kızlar nasılsınız? Ben rapor vermeye geldim :)
Eşim yarından sonra burada olacak, çok heyecanlıyım ve onu çok özledim o ayrı konu ama, size güzel haberlerim var...
Kegel egzersizlerini zaten yapıyordum buraya geldim geleli, hani demiştim ya eşimle konuşmam lazım parmak egzersizi için, gelince de deneyeceğim diye, ben bugün ayna karşısında inceleme yaptım ve orta parmağımın 2 boğumuna yakın aldım içeri :) Aslında daha da alabilirdim sanırım çünkü canım hiç yanmadı ve parmak çok kolay kaydı... Ayrıca hiç bir kayganlaştırıcı jel kullanmadım. Daha devam edebilirdim belki ama ileri gitmedim, eşimle denemek istiyorum çünkü, zaten olmazsa o buradayken bu egzersizlere devam edip bir haftada bu işi halletmek istiyorum ama yine de kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramayayım... Çünkü çok kafama taktım, olacak diye
Kızlar bu benim ilk denememdi, orta parmak 2 boğuma yakın bir başlangıç nasıl sizce? Ayrıca v...nın yönünü de bu sayede öğrendim kızlar, ben daha doğrusu biz eşimle çok yanlış yönde yapıyormuşuz... Hep dik deniyorduk, buradaki arkadaşların yazılarını okumak bana çok faydalı oldu... Umarım eşim gelince her şey yolunda gider, kızlar benim için dua edin lütfen... Öpüldünüz....
yeni evlilerde daha çabuk çözülüyor canım, süre uzadıkça kronikleşiyor. Belki ondan arkadaş öyle demiş olabilir.öncelikle hayırlı olsun bebişin canım kafam karıştı vajili değilmiyim ben şimdi:S
doğru söylüyorsun canm...bir kere oldu bir daha olacak..inşallah cnm inş kısa zamanda atlatırız...sen üstte mi yenmiştn allta mı cnm ya..
hep üstte yenerim sanıyordum canım ama üstte yarısına yakınınıda alabilmiştim hatta... ama altta yendim tatlım hemde baya rahat oldu ünkü çok fazla yorulmuyoruz tamamen ona odaklanıp nefes alıp vermeyle sırtımız yerde olunca fazla efor harcamamıza gerek kalmıyor... ama kişiden kişiy edeğişiyor üstte yenenlerde çok canım...
hep üstte yenerim sanıyordum canım ama üstte yarısına yakınınıda alabilmiştim hatta... ama altta yendim tatlım hemde baya rahat oldu ünkü çok fazla yorulmuyoruz tamamen ona odaklanıp nefes alıp vermeyle sırtımız yerde olunca fazla efor harcamamıza gerek kalmıyor... ama kişiden kişiy edeğişiyor üstte yenenlerde çok canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?