Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum(((

hımm maalesef hepimizde aynı sorun var.

ayna egzersizini daha önceden yapmıştım yani egzersiz olarak değil de ulannn ne war burda da olmuyo die baya bi incelemiştim yani... aynayı geçtik diyelim canım... sonraki aşama?

Kulak çubuğunu strech filmle sar, sonra jelle, ve denemeye başla .

oncelıkle tebrık edıyorum ılk asamayı astıgın ıcın. arayı uzatınca herkes sıkıntı yasamıs ve anlasılan sen de bu yuzden sıkıntı yasıyorsun yıne. zevk meselesıne gelınce o her kadında zaman alan bırseydır ıster vajılı ol ıster olma. once alısmak, korkuları yenmek bunlar lazım sımdı sana. bunlar oldukca, zevk de alabıleceksın zevk alabılmek ıcın tum stres ve olumsuz dusuncelerden uzak olmak gerekır kac denemıs olursan ol, bır tanesınde kafan rahat degılse, o gun zevk alamazsın

canım mukemmel bır sey paylasın bızler ıle. bunu kopyaladım ve sık sık okuyacagım.... cok tskler

okadar zor seyler yasamıssın kı bır kadın olarak cok uzuldum ama gucune cesaretıne de hayran kaldım. bu sartlar altında hem mutlulugun hem vajınısmusun pesınden kosman herkese ornek olmalı. mutlulugun daım olsun ıns.

Tebrikler kizlar yine bi yenen olmuss ben yokkennn..ocean biz senle ayni gunu beklioz :)ben biliyorum bizde ikili olalim senle kuzum....

kızlar her gece dua ediyorum hepimize ama dün isimler de döküldü zihnime bunları sayayım. bugüne kadar böyle olanların hepsi yendi aklınızda olsun, size gaz versin. şanslı kişiler (daha doğrusu aklıma o an ismi belirenler, diğerleri lütfen alınmasın): ocean, inciozmen, yavuz ve kumral kelebek... sıra sizde kızlar ha gayret...

ben yine doktora gidiyorum, gelince görüşmek üzere. öpüldünüz.

sana da günaydın canım... her gün 1 e kadar uyuyan ben dünden beri gözüme hiç uyku girmedi... ((

tatlım bu dert öyle birşey ki ne uyutur ne güldürür ne şiçini huzur doldurur... gülerken bile suçlu hissedersin kendini... ama bunları kafaya takma canım bak ne güzel ilk bşrlşkteliğin olmuşşş kafanda bunu devamlı tekrarla bir kere olduysa hep olacaktır diye.. faydasını göreceksin emin ol...

canım oraya bi de berna yı eklersen sewinirim bundan sonra:)))))))))

Senide su cuma vakti sikintilarindan kurtarsin canm cok saol bugun bende kuranda hamimler varms onu okuyup hepimize dua edicem isim isimmmm

ya canım ne bileyim yine çok kötü oldum((( biliyorum hep güçlü olmlıyım ama bazen saatlerce ağlıyorum...keşke sizleri daha önce tanısaydım...belki daha erken yani çewre baskısı daha başlamadan bunu yenmeye karar werirdim... umarım geçen zamanı en kısa zamanda telafi ederim... eşim çok anlayışlı sağolsun... ama şunu dio keşke bi bebeğimiz olsaydı... bu cümle bile beni öldürüyo... sanki ben istemez miyim(((

sela nasıl canım ? tansıyonun nasıl ? ben garıp bır aksam yasadım. ıftar oncesı alısverıs yapmam gerektı mısafır olacaktık bıryere hem tatlı aldım hem de bır akrabamın yenı bebegıne elbıse aldım. klasık hkaye ıste. al al dur. ama artık cok zorlanıyorum onceden boyle degıldım. komsuma gıttık yemege ıste. 7 yılllık evlı ve hamıle kaldı dogal yoldan. neyse onunla beraber tedavıye bıle gıtmeyı planlarken onun anne olması benı sarsıyor zaten ama guclu gorunuyorum. yemege oturacaz, baska bır cıft daha geldı ıkıncı bebege hamıleymıs o kadında. allahım sagım solum hamıle kadın oldu yanı. eve gelınce agladım, ama esım toparlanmamı sagladı, olacak ınsaallah uzulme dedı, sarıldı. ovulasyon testı yapıyordum baktım dun ıkı cızgı cıktı yanı yumurtlama gunlerımdeymısım. ılk kez bunu tahmın edebılerek, beraber olmaya calısacam ıste sık sık. 4-5 gundur guzel anlasıyoruz, sorun cıkmıyor kafam rahat, keske bır de ısten ayrılsam nekadar ozgur olacagım. ve ınanıyorum sakın ruhum bebegı getırecek. sabah da benı operek gıttı, uyandım oyle, ben ondan sonra ıse gıdıyorum da buaralar fızık tedavı goruyorum sabahları. bana dedı kı ben ıkı gun once de opmustum, sen uyanmadın ozaman dedı. Allah Allah dedım ne oluyor bu adama :)) yapmaz boyle seyler genelde.

ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum(((

sormama gibi bi ihtimal olabilir mi? bıktırıyorlar insanı... bıktık yalan söylemekten anlayacağın ALLAH ım affetsin o yalanlarımızı... gerçi ben daha düşünmüyordum ve hala düşünmüyoruz diyordum hep ama anlamıyorlarki.... sanki bebeğe onlar bakacak ha... maddi durumdan sıkıntımız var diyorsun olsun araya bi bebek olsun diyorlar arkadaş bebek olursa ben nasıl çalışacam daha çok maddi sıkıntıya düşeriz diyorum ama anlayana sivrisinek saz hesabı

inşallah ben de en kısa zamanda öldürürüm onu,psikoloğa gittiğimde bana şöyle demişti içindeki küçük kız çocuğunu neden tutuyorsun,ne işe yarıyor bir düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…