- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.681
kizlar ya cok mutluyum p..si tammen aldim cok rahat oldu...sadece gitgel yapamadik o kadar...pes etmeyin deneyin ins basaracaksiniz
ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum(((
ayna egzersizini daha önceden yapmıştım yani egzersiz olarak değil de ulannn ne war burda da olmuyo die baya bi incelemiştim yani... aynayı geçtik diyelim canım... sonraki aşama?
Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..
hımm maalesef hepimizde aynı sorun var.
Kulak çubuğunu strech filmle sar, sonra jelle, ve denemeye başla.
benimde hiç sevgilim olmadı, bizde de bekaret çok önemliydi. Ben evlenmden önce değil biriyle birlikte olmak, kimsenin elini bile tutmamıştım. O zamanlar günahtı, yapamazdım ama evlendikten sonra da devam etti, bilinçaltım hep bakire kalmak istedi. Ama ne zamana kadar nböyle gidecek? sen hiç cinselliği yaşayamayacak mısın? ya eşin ona da yazık olmuyor mu bu saplantı yüzünden?
Yaşanmış kısa bir hikaye :Arkadaşım eşinin yatak başucundaki komodini açtı ve içinden küçük bir paket çıkardı
Paketin içinde ipek bir kumaş vardı :
Bu,dedi,sadece bir paket değil,bu bir iç çamaşır paketi.
Ambalajı açtı ve ipek ile danteli inceledi.Bu hediyeyi New Yorka ilk gittiğimizde almıştım,8-9 sene oluyor,ama hiç kullanmamış.Bunu özel bir günde kullanmak istiyordu,sanırım tam zamanı.Yatağa yaklaştı ve diğer eşyaların yanına koydu.Cenaze levazımcısı eşyaları toplayacaktı.
Karısı yeni ölmüştü..
Bana dönüp dedi ki: Hiçbir şeyi özel bir fırsat için saklama, yaşadığın her gün özel bir fırsat aslında !
Bu kelimeler hep aklımda, hayatımı değiştirdi.
Bugün daha çok kitap okuyorum ve daha az temizlik yapıyorum.Balkona oturuyorum ve manzarayı izliyorum, hatta,bahçedeki zararlı otları bile dikkate almıyorum.
Aileme ve arkadaşlarıma daha çok zaman ayırıyorum,işe daha az zaman harcıyoruml.
Hayatın, zevk alacak tecrübelerin bir toplamı olduğunu kavradım.
Artık hiçbir şeyi saklamıyorum.
Kristal bardaklarımı her gün kullanıyorum,canım isterse markete gitmek için yeni ceketimi giyiyorum.
SEVDİĞİM parfümü bile bayram için saklamıyorum,canım istediğinde kullanıyorum.
Bir gün veya yakın gelecekte gibi kelimeleri kullanmamaya çalışıyorum.
Eğer değerse, görmek,duymak ve bir şeyler yapmak istiyorum..şimdi.
Arkadaşımın eşi, yarın burada olmayacağını bilseydi ne yapardı acaba..( yarını biz çok hafife alıyoruz)
Sanırım,ailesini telefonla arayıp onları ne kadar sevdiğini söylerdi,belki de arkadaşlarını arardı,küstükleri ile barışırdı,özür dilerdi.
Belki de en sevdiği restorana gider en sevdiği yemeği yerdi.
Eğer zamanım gelseydi,en çok, yapamadığım küçük şeyleri yapmamak beni sinir ederdi.
Eski dostlarımı çoktandır görmemek,onlarla tekrar temas kurmamak beni çok üzerdi. (Hep başka güne,yarına ertelediğimiz..)
Hep başka gün yazarım dediğim mektuplar...
Yakınlarıma, onları ne kadar çok sevdiğimi yeterince söylememek beni çok üzerdi.
Şimdi,hiçbir şeyi geciktirmiyorum,hiçbir şeyi yarına ertelemiyorum,hayatıma neşe katacak beni güldürecek şeyleri geri çevirmiyorum
Kendime diyorum ki her gün özel,her saat, her dakika özel...
Eğer sen bu mesajı aldıysan,bu mesajı gönderen seni düşünen birisidir,senin iyiliğini istiyor,sen ona yakınsın,seni yanında istiyor.Seninde sevdiğin akraba ve arkadaşların var.
Eğer sende bunları okumak için çok meşgulsen veya başka kimseler göndermek için Başka bir gün diye düşünürsen..belki de hiç yapamıyacak sındır.
canım öncelikle geçmiş olsun.ben vajinusmus kabusunu atlatanlardanım,daha önce bir sürü şey yazdım okudunz mu bilmiyorum ama sizin için aynılarını tekrar yazayım,ben 2009 da bi evlilik yaptım ilk gece çok heycanlandığım içim eşimden şiddet gördüm tabi daha sonra cinsellikten tiksindim,eşim bu yüzden sürekli beni şiddetli şekilde dövüyordu,aynı zamanda aldatılıyordum,nişanlıyken kuzenim niye tanıştırdıkları insan metresi çıktı,daha sonra benim can ciğer arkadaşımla,ablam dediğim insanla ilişki yaşadı,sırf ben vajinusmusum diye yaptı bunları,aynı zamanda çalışmıyordu,evi ben geçindiriyor,aynı zamanda onun sevgililerini de besliyordum,bunca şeye rağmen bu vajinusmusu yenmeye kararlıydım,ankarada gitmediğim doktor kalmadı.murat beyazyüz le tanıştım MÜKEMMEL bir psikiyatri.benim herşeyi atlatamdaa yardımcı oldu,kegel egzersizlerine başladım,cinselliği bana sevdireye çalışıyodu,sürekli cinsel kitaplar okuyup,videolar izliyordum,öleki el ele tutuşan çift görünce midem bulanıyodu,okadaardı yani,egzersizlerin eş le olan kısımlarına gelince eşimden ayrıldım,daha sonra çeşitli aletlerle tedavimi tamamladım veeee geçen yıl yeniden evlendim,eşim süper bi insan ve süper bi cinsel hayatımız var....çok uzun anlattım k.bakma,tek istediğim benim yaşadıklarımı okuyup güçlü olmanız ben bukadar şeyi yaşarken bu kabusu atlatabilmişken,sizin omzunda ağlayacağınız size destek olan eşiniz varken size bu konu çokkkkkkkkkk basit...en başta çok güçlü olun ne olur....ayrıca ankarada doktora gitmrk istersen tek önereceğim kişi gölbaşı hasvak hastanesi murat beyazyüz,,,müükemmel bi doktor hastası için her fedakarlığı yapıyor,ve iyileştiremediği vajinusmus hastası yok,özellikle bu konuyla ilgileniyor,mutlaka git derim ben..........allah yardımcınız olsun kızlar...........
Tebrikler kizlar yine bi yenen olmuss ben yokkennn..ocean biz senle ayni gunu beklioz :)ben biliyorum bizde ikili olalim senle kuzum....
sana da günaydın canım... her gün 1 e kadar uyuyan ben dünden beri gözüme hiç uyku girmedi...((
kızlar her gece dua ediyorum hepimize ama dün isimler de döküldü zihnime bunları sayayım. bugüne kadar böyle olanların hepsi yendi aklınızda olsun, size gaz versin. şanslı kişiler (daha doğrusu aklıma o an ismi belirenler, diğerleri lütfen alınmasın): ocean, inciozmen, yavuz ve kumral kelebek... sıra sizde kızlar ha gayret...
ben yine doktora gidiyorum, gelince görüşmek üzere. öpüldünüz.
Senide su cuma vakti sikintilarindan kurtarsin canm cok saol bugun bende kuranda hamimler varms onu okuyup hepimize dua edicem isim isimmmmkızlar her gece dua ediyorum hepimize ama dün isimler de döküldü zihnime bunları sayayım. bugüne kadar böyle olanların hepsi yendi aklınızda olsun, size gaz versin. şanslı kişiler (daha doğrusu aklıma o an ismi belirenler, diğerleri lütfen alınmasın): ocean, inciozmen, yavuz ve kumral kelebek... sıra sizde kızlar ha gayret...ben yine doktora gidiyorum, gelince görüşmek üzere. öpüldünüz.
tatlım bu dert öyle birşey ki ne uyutur ne güldürür ne şiçini huzur doldurur... gülerken bile suçlu hissedersin kendini... ama bunları kafaya takma canım bak ne güzel ilk bşrlşkteliğin olmuşşş kafanda bunu devamlı tekrarla bir kere olduysa hep olacaktır diye.. faydasını göreceksin emin ol...
Senide su cuma vakti sikintilarindan kurtarsin canm cok saol bugun bende kuranda hamimler varms onu okuyup hepimize dua edicem isim isimmmm
aman diyem beni unutma incicim:)))
merhaba arkadaşlar ben de bir süredir sayfanızı takip ediyorum ve malesef aynı durumu yaşıyorum(
kızlar bugun cuma. sıkıntılarımızdan kurtulmak ve en kısa zamanda anne olabılmek ıcın dua edelım bırbırımıze.
ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum(((
hello kitty sendromu dedigim sey bu benim. cici kiz, hep onay alan kiz. hello kitty gibi kaldim diye icerleniyordum. ne uzuyordum, ne kisaliyordum.
ama hello kitty bile evlendi, vajinismus oldugunu sanmiyorum. bebek falan yapti. seksi camasirlari var. ben icimdeki pembe sevimli cici hello kitty'i öldürdüm. hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?