- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.641
1 yıl 1 ay oldu
100 mesaj dolunca yazıyorsun. sende öyle de canım al spreyini kullan. birde bol jel kullan
Peki spray tamam da hangi jeli alacağım, spray ve jeli aynı anda mı kullanmam gerekir? Jeli hem ben hem de eşim kullanacak değil mi? Ne çok soru sordum :)
evettt jel de kullanacaksın eşinin p...sine sür bol bol canım
canım benim çok uzun ve zor bir hikayem var. nasıl başardım ilk kulak çubuğu ile egzersize başladım en son parmağım içerdeydi :))) olmayacak diyordum ağlıyordum hep hatta daha 1 hafta öncesine kadar neden zevk almıyorum bile dedim ama o da oldu sonunda artık normal bir kadın oldum. yaralı oluyorsun canım yensen bile bir süre o psikolojiyi atamıyorsun üstünden ama geçiyor.inşallah hepimiz canım ya.... ya belki anlatmışsındır ben takip edememişimdir nasıl başardın canım? zor olmayacaksa 1-2 cümleyle özetlesen... sana da hiç olmayacak gibi geliyo muydu?
ben üstte olduğum pozisyonda yendim öyle 10-12 cm aparatla hiç çalışmadım hep diyorum kan korkusu vardı bende ama kan falan olmuyormuş öyle :))) yalnız çamaşırımda o 2 damla pembeliği gördüğümde çığlık atmıştım bitti diye
olmayacak diye bişey yok oluyor hemde süper bişey valla
evettt jel de kullanacaksın eşinin p...sine sür bol bol canım
canım benim çok uzun ve zor bir hikayem var. nasıl başardım ilk kulak çubuğu ile egzersize başladım en son parmağım içerdeydi :))) olmayacak diyordum ağlıyordum hep hatta daha 1 hafta öncesine kadar neden zevk almıyorum bile dedim ama o da oldu sonunda artık normal bir kadın oldum. yaralı oluyorsun canım yensen bile bir süre o psikolojiyi atamıyorsun üstünden ama geçiyor.
ben üstte olduğum pozisyonda yendim öyle 10-12 cm aparatla hiç çalışmadım hep diyorum kan korkusu vardı bende ama kan falan olmuyormuş öyle :))) yalnız çamaşırımda o 2 damla pembeliği gördüğümde çığlık atmıştım bitti diye
olmayacak diye bişey yok oluyor hemde süper bişey valla
ayyy canım ya ne güzell çok sewindim senin adına... darısı bize:) çok tekrarladım ama ben iğneyle oldum we hiç acı çekmeden we çok kolay oldu peki nie sonrası gelmedi acaba bi defa da yendim sanmıştım((
hic doktora gitmedim derken tedavi amacli mi gitmedin? fizyolojik bir sorunun var mi yok mu diye jinekolojik bir muayne olman sart.
o düsünceler isin bilissel kismi, onlari kolayca halledersin. zaten burada masallah herkes ansiklopedi gibi, cevir cevir oku. önemli olan diger kisim, bunun icin de anatomik bir sorun var mi bilmek önemli. yoksa egzersizlere baslarsin.
ayyy canım ya ne güzell çok sewindim senin adına... darısı bize:) çok tekrarladım ama ben iğneyle oldum we hiç acı çekmeden we çok kolay oldu peki nie sonrası gelmedi acaba bi defa da yendim sanmıştım((
bilincaltinin korkulacak, kasilacak bir durum olmadigini ögrenmesi icin duyarsizlastirma metodu lazim.
igne nasil bir etki yapti tam kavrayamadim. anestezik etkisi yokmus, hos olsa da farketmez. full narkozla yapanlar var, faydasi yok. devami gelmez.
sen de his varmis, ama bilincin bunu iyice idrak edebilmesi icin defalarca yapmak lazim. zaten egzersizin amaci bu. egitiyorsun.
ignen hakkinda bilgi sahibi degilim ama ben de botoks yaptirmis biriyim, tek basina fayda etmedi malesef. egzersizle birlesince combo! egzersiz olmasaydi, hala ayniydim.
bi de bu düşüncelerin çok normal hatta çok çok normal asla cehaletle ilgisi yok içini rahat tut canım... ben de yeni üye oldum. özel msj hakkı yazanırsam sana yazarım bazı şeyler olur mu ciciş... bu arada öğretmen misin... cümlelerinden meslektaşım oldugunu anladım sanki?:)))
Haklısın canım; yalnız bulunduğum şehirde doktora gidemem. Çok küçük bir şehir ve iyi bir doktor bulabileceğimi zannetmiyorum. Anlaması lazım çünkü beni yıpratmaması lazım. O nedenle Ankara'ya gitmeyi bekliyorum, o zaman muayene de olacağım elbette :) zor da olsa.
vajinismusu bilen duyarli bir doktora git tabi ama muayneden korkma. 1 dk bile sürmüyor. bir sey sokmuyor, sadece bakiyor.
Henüz doktora gitmedim canım; ama şu an için sizlerin anlattıklarıyla bir çözüm bulmaya çalışacağım ha olmazsa yarıyıl tatilinde ve yazın Ankara'ya gidiyorum o zaman doktora giderim; umarım buna gerek kalmadan çözerim :) Yalnız benim çok saçma düşüncelerim var cehaletten mi bilmiyorum. Az önce de yazdığım gibi farklı bir deliğe girecekmiş veya orası tamamen kapalıymış gibi düşünüyorum. Gerçi çoğunda böyle bir düşüncenin olduğunu burayı okuyunca anladım. Yalnız değilmişim diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Ama Allah'ım herkesi bu dertten kurtarsın diyorum tez zamanda.
Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dioya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun
Falluslari aliyosun beni alamiyosun bunu da ben anlamiyorum dio ama inan elimde deilki o yavasca aliyorum senin bi anda coop die itmenden korkuyorum diorum al sana tartisma sebebi oda hakli ama olmuoo siz soleyin ya ben cok mu anormalim...
Bu yenen arkadaslara soruyo yapmaya nasil karar veriolarmis o anda sev... Oluyomuymus yoksa sadece icine almaya mi odaklaniyolarmis bide bikac deneme mi yaiolar yoksa sabaha kadar oluncaya dek o gece deneme mi yapiolar dioo :) ayy bu adam beni oldurecekkesim altinda put gibi yatmami istemiyo normalde hersey cok guzel yolunda sev... Falan gayet haz alioz ama o an denemede ben elim yuzum deisince sinirlenio ama napim zate korkuyorum benden o anda hareketli olmami bekleme nefes alip vermem gerek diorum o zamanda bende biseler ollmuyo olanda gidio dioo:18:
hiç dr gitmedin değil mi... istersen bi git insan bi nebze olsun rahatlıyo... benim dr bana iğnde yaptı. ben ilk defa oz aman yaptım we inanılmaz kolay olmuştu ama dewamı gelmedi((
şimdilik bu yöntemleri dene dediğin gibi canım ama sakın amannn zamana bırakayım olur deme çünkü zamanla denemelerin azalıyo.. olmayacak hissine alışmaya başlıyon..ne olursa olsun bi şekilde çözüm bul.. ben de bugün parmak egzersizlerine başladım.. artık hergün aksatmadan yapıcam.. bi de dr gidip tekrar aynı iğneden wurulucam...
Vajinismus eşlerinde psikolojisini bozuyor canım... Her defasında reddedilmek güzel bir duygu değil.
Aparat egzersizini eşin yapsın canım, böylelikle kontrolü ona vermeyi öğrenirsin.
Vajinismus erkeklerinde psikolojisini bozuyor dedim ya, o kadar mekanik bir ilişki erkekte sertleşme problemi yapıyor canım. Sen biraz doğal olmaya çalışmalaısın, eşlerimizin psiklojilerini bozmaya hakkımız yok, hem bu sorunları daha çok büyütüyor.
Her defasında iğne ile mi ilişkiye gireceksin? Egzersiz yapmaya çalış canım .
Vajinismus eşlerinde psikolojisini bozuyor canım... Her defasında reddedilmek güzel bir duygu değil.
Aparat egzersizini eşin yapsın canım, böylelikle kontrolü ona vermeyi öğrenirsin.
Vajinismus erkeklerinde psikolojisini bozuyor dedim ya, o kadar mekanik bir ilişki erkekte sertleşme problemi yapıyor canım. Sen biraz doğal olmaya çalışmalaısın, eşlerimizin psiklojilerini bozmaya hakkımız yok, hem bu sorunları daha çok büyütüyor.
Her defasında iğne ile mi ilişkiye gireceksin? Egzersiz yapmaya çalış canım .
günaydın kıssslarrr... bu mübarek günde herkesin sıkıntılarının azalması mutluluklarının artması dileğiyle hayırlı cumalar
kizlar ya cok mutluyum p..si tammen aldim cok rahat oldu...sadece gitgel yapamadik o kadar...pes etmeyin deneyin ins basaracaksiniz
çevrem demeyim de ailemden kaynaklanıyor biraz,rahmetli annem biraz otoriterdi,öyle sevgilim falan olmadı benim mesela,üniversiteyi bitirdim çalışma hayatına girdim çalıştığım ortamlarda erkekler ağırlıklıydı onların hepsi arkadaşım kardeşimdi,o yüzden geç evlendim biraz.annemi kaybetmek üzereyken evlendim yoksa evlenmezdim belki de,herzaman aileme layık bir evlat olmaya çalıştım bunu başardığıma da inanıyorum çok şükür ama şimdi de böyle sıkıntılarını çekiyorum.Annemin bir lafı vardı bey beyliğinden vazgeçmiş de kız kızlığından vazgeçmemiş diye..
Bir de benim yaşadığım herşey üstüste geldi o yüzden de bu sıkıntıları çekiyorum..
hello kitty sendromu dedigim sey bu benim. cici kiz, hep onay alan kiz. hello kitty gibi kaldim diye icerleniyordum. ne uzuyordum, ne kisaliyordum.
ama hello kitty bile evlendi, vajinismus oldugunu sanmiyorum. bebek falan yapti. seksi camasirlari var. ben icimdeki pembe sevimli cici hello kitty'i öldürdüm. hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum.
Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dioya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?