Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 yıl 1 ay oldu

Haklısın canım; yalnız bulunduğum şehirde doktora gidemem. Çok küçük bir şehir ve iyi bir doktor bulabileceğimi zannetmiyorum. Anlaması lazım çünkü beni yıpratmaması lazım. O nedenle Ankara'ya gitmeyi bekliyorum, o zaman muayene de olacağım elbette :) zor da olsa.

Evet canım öğretmenim :) Tamam özel mesaj hakkı kazanalım da oradan da bol bol yazışırız. Zaten burada yazılanları okudukça ve sizlerle konuştukça daha da rahatladım. İlaç gibi geldi burası :)

vajinismusu bilen duyarli bir doktora git tabi ama muayneden korkma. 1 dk bile sürmüyor. bir sey sokmuyor, sadece bakiyor.

canım öncelikle geçmiş olsun.ben vajinusmus kabusunu atlatanlardanım,daha önce bir sürü şey yazdım okudunz mu bilmiyorum ama sizin için aynılarını tekrar yazayım,ben 2009 da bi evlilik yaptım ilk gece çok heycanlandığım içim eşimden şiddet gördüm tabi daha sonra cinsellikten tiksindim,eşim bu yüzden sürekli beni şiddetli şekilde dövüyordu,aynı zamanda aldatılıyordum,nişanlıyken kuzenim niye tanıştırdıkları insan metresi çıktı,daha sonra benim can ciğer arkadaşımla,ablam dediğim insanla ilişki yaşadı,sırf ben vajinusmusum diye yaptı bunları,aynı zamanda çalışmıyordu,evi ben geçindiriyor,aynı zamanda onun sevgililerini de besliyordum,bunca şeye rağmen bu vajinusmusu yenmeye kararlıydım,ankarada gitmediğim doktor kalmadı.murat beyazyüz le tanıştım MÜKEMMEL bir psikiyatri.benim herşeyi atlatamdaa yardımcı oldu,kegel egzersizlerine başladım,cinselliği bana sevdireye çalışıyodu,sürekli cinsel kitaplar okuyup,videolar izliyordum,öleki el ele tutuşan çift görünce midem bulanıyodu,okadaardı yani,egzersizlerin eş le olan kısımlarına gelince eşimden ayrıldım,daha sonra çeşitli aletlerle tedavimi tamamladım veeee geçen yıl yeniden evlendim,eşim süper bi insan ve süper bi cinsel hayatımız var....çok uzun anlattım k.bakma,tek istediğim benim yaşadıklarımı okuyup güçlü olmanız ben bukadar şeyi yaşarken bu kabusu atlatabilmişken,sizin omzunda ağlayacağınız size destek olan eşiniz varken size bu konu çokkkkkkkkkk basit...en başta çok güçlü olun ne olur....ayrıca ankarada doktora gitmrk istersen tek önereceğim kişi gölbaşı hasvak hastanesi murat beyazyüz,,,müükemmel bi doktor hastası için her fedakarlığı yapıyor,ve iyileştiremediği vajinusmus hastası yok,özellikle bu konuyla ilgileniyor,mutlaka git derim ben..........allah yardımcınız olsun kızlar...........

Vajinismus eşlerinde psikolojisini bozuyor canım... Her defasında reddedilmek güzel bir duygu değil .

Falluslari aliyosun beni alamiyosun bunu da ben anlamiyorum dio ama inan elimde deilki o yavasca aliyorum senin bi anda coop die itmenden korkuyorum diorum al sana tartisma sebebi oda hakli ama olmuoo siz soleyin ya ben cok mu anormalim...

Aparat egzersizini eşin yapsın canım, böylelikle kontrolü ona vermeyi öğrenirsin .

Vajinismus erkeklerinde psikolojisini bozuyor dedim ya, o kadar mekanik bir ilişki erkekte sertleşme problemi yapıyor canım. Sen biraz doğal olmaya çalışmalaısın, eşlerimizin psiklojilerini bozmaya hakkımız yok , hem bu sorunları daha çok büyütüyor.

hiç dr gitmedin değil mi... istersen bi git insan bi nebze olsun rahatlıyo... benim dr bana iğnde yaptı. ben ilk defa oz aman yaptım we inanılmaz kolay olmuştu ama dewamı gelmedi((

Her defasında iğne ile mi ilişkiye gireceksin ? Egzersiz yapmaya çalış canım .

günaydın kıssslarrr... bu mübarek günde herkesin sıkıntılarının azalması mutluluklarının artması dileğiyle hayırlı cumalar

ya tabi her defasında böyle olması mümkün değil canım... iğne sadece beni rahatlatıyo olduğunu, acı çekmediğimi görünce yapabilirim olgusu daha çok oluşuyo beynimde... belki doğru belki yanlışşş... zaten dünden beri egzersiz de çalışıyorum. sadece sizden destek bekliyorum.. bu arada sen ne durumdasın canımmmm

GTD
canım tebrik ederim Rabbim başka dert sıkıntı vermesin... bir iki gün içinde tekrar denemeni tavsiye ederim zamanla alışacaksın canım

günaydın kıssslarrr... bu mübarek günde herkesin sıkıntılarının azalması mutluluklarının artması dileğiyle hayırlı cumalar

sana da günaydın canım... her gün 1 e kadar uyuyan ben dünden beri gözüme hiç uyku girmedi... ((

kizlar ya cok mutluyum p..si tammen aldim cok rahat oldu...sadece gitgel yapamadik o kadar...pes etmeyin deneyin ins basaracaksiniz

papatya canım çok tebrik ediyorum sende diyorsun bak ne güzel çokkk rahat oldu diye... gitgelleride öbür sefere sakla bundan sonra bir ömür sizin tatlım... ALLAH ım başka dert vermesin inşaallah mutluluklarrr

"bey beyliğinden vazgeçmiş kız kızlığından vazgeçmemiş" bence tam vajililer için söylenmiş bir söz bu

"hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum" kız zealea ne diyim sana ne güldürdün beni demek bebek içinden çıksın diye sopayla vurdun helal sana güzel bir motive yöntemi o zaman... evet arkadaşlar başka kendini cici kız hissedenler varsa barby hello kitty vesaire bebişleri alıyorum bi güzel dövüyoruz ve küsüp gidiyo...hala gülüyorum hehe

canım sen yine iyisin eşine söyle ben az bile yapıyormuşum de... çoğu bacaklarını bile açamıyordu ve ilişkiye başlamak üzereyken bayılanlar bile oluyordu kuzum... ya düşünsene local anestezi yapılıyor hiç hissedemeyecek durumdayken bile kasıyorlar bu tamamen beyinde biten birşey çünkü... local anesteziyle uyuşuyor aslında ama beyin istemeyince kabullenmeyince olmuyor olmuyor... bence senin aparata biraz daha alışman yeterli olacaktır canım sonra rahat olacaksın kolayca pe... de olac,ak hiç merak etme... aykurt demişti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…