- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.661
arkadaşlar önereceğiniz bi jel war mı? ben daha önce hep krem kullandım..
arkadaşlar önereceğiniz bi jel war mı? ben daha önce hep krem kullandım..
Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..
2 yıllık evliyken egzersizle yendim canım.ya tabi her defasında böyle olması mümkün değil canım... iğne sadece beni rahatlatıyo olduğunu, acı çekmediğimi görünce yapabilirim olgusu daha çok oluşuyo beynimde... belki doğru belki yanlışşş... zaten dünden beri egzersiz de çalışıyorum. sadece sizden destek bekliyorum.. bu arada sen ne durumdasın canımmmm
Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dioya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun
Arkadaşlar ben de yaklaşık 20 günlük evliyim ve sanırım bu vajinismus kancasına takıldım. Rüyalarıma giriyor; ama daha yolun başındayım diye teskin etmeye çalışıyorum kendimi. Sanki oraya hiçbir şey giremeyecekmiş gibi hissediyorum, bir de sadece 4 deneme filan oldu. İlkinde sanırım biraz daha cesaretliydim ki birkaç santim içeri alabilmişim ve kan geldi. Olan o bununla kaldım, daha bacaklarımı bile açamıyorum. Buraya yazarsam rahatlayacağımı düşündüm; çünkü gerçekten çok samimi arkadaşlar var burada. Ortamın ve sizlerin samimiyetine güvenerek de rahatlıkla yazabileceğimi düşünüyorum. Bu korkuyu en kısa zamanda aşmayı umut ediyorum. Ama nasıl bir korkudur bu anlamıyorum ki. Çok mutsuzumHenüz jel veya kremle denemedim. Sizlerin yazdığı kadarıyla ultrason jeli ve emla kremi iyi sanırım. Ama bunları nasıl kullanıyorum? Nereye sürüyorum içine mi? Ayrıca erkek de kullanacak mı bunları? Sanırım çok cahil kaldım. Rüyalarımda bile hep ilişkiye giremediğimi görürdüm ve bu kehanet gerçekleşti. Herkes bu korkuyu bir an önce yener inşaAllah. (Amin)
doğum günün kutlu olsun canım şimdi gördüm:)kaç yaşında oldun??kadınların yaşı sorulmaz ama
Tebrikler kizlar yine bi yenen olmuss ben yokkennn..ocean biz senle ayni gunu beklioz :)ben biliyorum bizde ikili olalim senle kuzum....
2 yıllık evliyken egzersizle yendim canım.
ben tam bir lolitayım hala"hatta bir tane cin mali cakma bebegini aldim, , dandik birsey, sopayla falan vurdum" kız zealea ne diyim sana ne güldürdün benidemek bebek içinden çıksın diye sopayla vurdun helal sana güzel bir motive yöntemi o zaman... evet arkadaşlar başka kendini cici kız hissedenler varsa barby hello kitty vesaire bebişleri alıyorum bi güzel dövüyoruz ve küsüp gidiyo ...hala gülüyorum hehe
2 yıllık evliyken egzersizle yendim canım.
Su bazli kayganlastiricilar tercih ediliyo, Ultrason jeli hem uygun hem çok uzun süre kullaniyosun,
Gleitgel, durex, okey, femolub, sylk tercih edebilirsin cnm
sağol canım sen hangisini kullanıyosun:)
canım ben de egzerszlere dün başladım... kegelle ... ama onu da tam ayapamıyorum gibi geliyo nasıl desem nefes alıp kasıyorum 5 saniye beklettip bırakayım diorum ama sanki bıraktığımı kastığım kadar net hissedemiyorum bi de uzun süreli tutamıyorum... dün ilk defa parmak egzersizi de denedim... işaret parmağımı biraz sokabildim ama sonrasında sanki etle örülü duwar war gibi ilerlemedi ha canım yandı mı yanmadı... yardımlarını bekliyorum şekerimm...((
sağol canım sen hangisini kullanıyosun:)
canım şu an sadece ayna egzersizi yapmalısın, oturup ayna ile vajiyi inceliyecksin iyice, aşama aşama gidicez.
Ben durex kullandım canım.
kizlar ya cok mutluyum p..si tammen aldim cok rahat oldu...sadece gitgel yapamadik o kadar...pes etmeyin deneyin ins basaracaksiniz
oleyyyyy bir gelin daha çıktı bu gece.
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?