Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydin kizlar, ne var ne yok
Ben sali gününe kadar pek giremeyebilirim ara ara gelmeye çalisacam mutlaka
Dilerim herkes kurtulur ben gelene kadarrrrrrrrrrr
Vajinusmus reçetesi; Egzersiz..
Egzersiz için lazim olanlar; Aparatçiklarimiz , Kayganlastirici, Ayna, Azim, Cesaret , Güven, Inatçilik, Devamlilik..
Sonuç;

Son düzenleme:

hadi gözünaydın, bence yenmiş bitirmişsin!!! ben senin ismini hatırlıyorum. geçmiş olsun, halaylar sana gelsin

2 yıllık evliyken egzersizle yendim canım.

Tatlım üzülme biz de başarıcaz...Adamlar da haklı ne yapsınlar..Anlayış da bir yere kadar..Bişi sorcam canım hiç eşinle denedin mi egz. yapmayı ? mesela ben dün onun 2parmağıyla yaptım ve bu beni çok rahatlattı..Sen de aparatlarını ona versen yavas yavas o yapsa ? ona güvenin gelir belki bir de bunu denesen kuzu ?

tatlım daha çok yenisin ve yenmek istediğin aşikar ve emin ol bu cesaretle çok kısa zamanda yenersin... bunun başka yolu yok yeneceksin hiç merak etme... ultrason jeli al bi medical den yada eczaneden... ucuz zaten 5tl falan... hem su bazlı ve zararı yok... önce bi anlatacağımız yöntemlerle penisle denemeye çalış baktın olmuyor egzersize başlarsın... birde kullanacağın kremler uyuşturucu özelliğe sahipse eşine sürme tatlım o prezervatif taksın sadece kendine sürersin

Umuuuuut mutlu yıllar canım....eşin ve sevdiklerinle birlikte daha güzel günlere inşallah..bugün senin dönüm günün sayalım mı ?geçmişi unutuyoruz geleceğe bakıyoruz evliliğin tadını çıkarıyoruz veeee kocişin ve bebeğin için savaşmaya başladığın gün ilan ediyoruz..nasıl ?

2 yıllık evliyken egzersizle yendim canım.

canım ben de egzerszlere dün başladım... kegelle ... ama onu da tam ayapamıyorum gibi geliyo nasıl desem nefes alıp kasıyorum 5 saniye beklettip bırakayım diorum ama sanki bıraktığımı kastığım kadar net hissedemiyorum bi de uzun süreli tutamıyorum... dün ilk defa parmak egzersizi de denedim... işaret parmağımı biraz sokabildim ama sonrasında sanki etle örülü duwar war gibi ilerlemedi ha canım yandı mı yanmadı... yardımlarını bekliyorum şekerimm...((

ben tam bir lolitayım hala , vajiyi yensemde ama içimdeki o nazlı şımarık kız hiç büyümeyecek :122::131::103::78: ama sev... de engel olamayacak .

canım şu an sadece ayna egzersizi yapmalısın, oturup ayna ile vajiyi inceliyecksin iyice, aşama aşama gidicez .

sağol canım sen hangisini kullanıyosun:)

Ben durex kullandım canım .

ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum(((

canım şu an sadece ayna egzersizi yapmalısın, oturup ayna ile vajiyi inceliyecksin iyice, aşama aşama gidicez .

Ben durex kullandım canım .

ayna egzersizini daha önceden yapmıştım yani egzersiz olarak değil de ulannn ne war burda da olmuyo die baya bi incelemiştim yani... aynayı geçtik diyelim canım... sonraki aşama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…