Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim eşim hayatta gelmez :52:. Banada izin vermez eşler olursa, eşler olmazsa sen git der, aman ne konuşuyorum, ben zaten malatyadayım :52::52::52:.

benım esım de hep zordur konuskan degıldır sevmez boyle ortamları. ıftar yemegıne zor gotururum mesela. hem de eslı olunca belkı o da ıstemez. dusununce bılmıyorum. bas basa bulusmak ıcın cozum bulsak keske

çok teşekkür ederim canım.aynı dertte arkadaşların olduğunu görmek bana teselli,başaranları görmek ayrı bir mululuk verdi.sabahtan bu yana bu başlık altındaki yazılanları okuyorum.jinekoloğa gittim vaji..dedi.hipnoterapiste yönlerdi.doktora gitmeden halledemezmiyiz dedim hayır dedi moralimi iyce altüst etti:(

Moralini bozma drlarda para tuzagi olms ben o dediklerinin hepsini oldum psikolog hipnoz kadin dogumcuya git anormallik varmi baktir yoksa baskasina gitme burdaki egzersizleri yap aynayla vajine bak dokun esinin penis dokun birbirinizi taniyin vajide ic dudaklar var hafif ayir bacaklarrini onlari incele sonra wc cikarizya kucuk cisimizi tutar birakiriz iste onlar kegellerimz hergun her dk sik birak kasip gevsetmeyi ogreniosun sonrasindada yardmci oluruz.

benım esım de hep zordur konuskan degıldır sevmez boyle ortamları. ıftar yemegıne zor gotururum mesela. hem de eslı olunca belkı o da ıstemez. dusununce bılmıyorum. bas basa bulusmak ıcın cozum bulsak keske
Benm esim hemen uyum saglar konuskan aktiftir gelir ama bide kil olursa birineee vayy onun haline :) tmm kizlar bulusalim ozmn

Moralini bozma drlarda para tuzagi olms ben o dediklerinin hepsini oldum psikolog hipnoz kadin dogumcuya git anormallik varmi baktir yoksa baskasina gitme burdaki egzersizleri yap aynayla vajine bak dokun esinin penis dokun birbirinizi taniyin vajide ic dudaklar var hafif ayir bacaklarrini onlari incele sonra wc cikarizya kucuk cisimizi tutar birakiriz iste onlar kegellerimz hergun her dk sik birak kasip gevsetmeyi ogreniosun sonrasindada yardmci oluruz.

çok teşekkür ederim söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım bütün gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.bu akşamdan itibaren başlıyorum:)çok büyük moral oldu allah razı olsun

Acı,yanma kasmaktan oluyor galiba.Bn egz yaparken bile azıcık kassam zorlanıyorum aparatı almakta.çok tecrübeli sayılmam belki ama bildiklerimi paylaşırım seninle seve seve.sanırım o acı hissettiğin yerde derin nefes alıp vermen ve ıkınman gerekiyor yavas yavas ittirirsen ıkınırsan kolaylaşıyor en azından ben onu gördüm egz. ıkınmak cok kolylaştırıyor canım.[/QUOT

kimse uzman değil cnm ki doktor olanlar bile bu problemi yaşıyorsa bizde normal biraz nazlıyız ve canımız kıymetli sanırsam ondan hep bu vaji durumu,paylaş tabi bildiklerini faydalansın herkes ben de tabi:))anladığım kadarıyla bana lazım olan yastık jel derin nefes alma verme ve de ıkınma:)) söylemesi ne kadar kolay ama iş başa düştü mü bi stres bir heycan basıyor

Kizina fiseklikte takarim trabzonda lakinn karsiligini beklerim yolluk ceyizz is guc becerik en onemlisidee ilk gun verecek oglumaa :) yataginin basucundakini gorcemm vajili gelin istemem:23::3::27:

Acı,yanma kasmaktan oluyor galiba.Bn egz yaparken bile azıcık kassam zorlanıyorum aparatı almakta.çok tecrübeli sayılmam belki ama bildiklerimi paylaşırım seninle seve seve.sanırım o acı hissettiğin yerde derin nefes alıp vermen ve ıkınman gerekiyor yavas yavas ittirirsen ıkınırsan kolaylaşıyor en azından ben onu gördüm egz. ıkınmak cok kolylaştırıyor canım.[/QUOT

kimse uzman değil cnm ki doktor olanlar bile bu problemi yaşıyorsa bizde normal biraz nazlıyız ve canımız kıymetli sanırsam ondan hep bu vaji durumu,paylaş tabi bildiklerini faydalansın herkes ben de tabi:))anladığım kadarıyla bana lazım olan yastık jel derin nefes alma verme ve de ıkınma:)) söylemesi ne kadar kolay ama iş başa düştü mü bi stres bir heycan basıyor

Canım başta hepimiz zorlanıyoruz oraya bişi girme fiki bile titretiyordu beni.bi gün buraya yazdım asla başaramıcam gibi şeyler sonra kızlar sağ olsun öyle bir gaz verdi ki koştum bi kulak çubuğu bir de ayna aldım eşimi de çağırdım yanıma hani zara zarar verirsem görsün istedim,yerleştirdim ucuna azıcık ıkındım yavaş yavaş ilerlettim girdi kolayca çıkardım bu kez eşim yaptı olmuştu rahatca tamam ince ve kısaydı ama oraya bir şey girebiliyordu onu anladım ama benm fizyolojik bir sorunum cıktı o gün gördüm zarda bir tuhaflık vardı nette defalarca arastırdım bütün zar tiplerini filan he ben anlayamam zarı ama yapısal bi tuhaflık vardı o resimlerdekine göre. ufak bi operasyon geçirdim zar kaygım olmadıgındanmıdır bilmem kolay ilerledim. başta zorlansam da sonra bi cesaret geldi önce bi göz kalemi sonra allık fırçası pıt pıt hpsi oluyordu.şimdi 10 cm rahat yapabiliyorm.sela1 var benm örtmnim :) beni sık sık bilgilendirdi içinde beklet git gel yap derken kendime dk. tutmaya başladım 20 -30 dk aparat içimde uzanarak tv seyrettim artık daha kolay oluyordu egzersizler.yapa yapa alıştırıyorsun beyninin oyununa gelmemeyi öğrenyrsun acı yok acı yok sürekli bunu söyleyerek oturdum egz.e şimdi 10 cm deyim.dün eşimin parmağını da alabildim en yakın zamanda bitecek inanıyorum..cesaret sadece cesaret gerekiyor korkulacak,stres olacak bi durum olsaydı dnyadaki btün kadınlar vajili olurdu düşün bu işten zevk alıyorlar bu normal olanı ama bize zulüm gibi geliyor.burdan kopma eminm kısa zamanda bitip gidecek..ki sen yapmısın bi kez gördün,ölmedin.. devamını da getirirsin.. :34:

Son düzenleme:
Anaaaa sen varya cok fena bi kaynana olcan ezdirmem kızımı fururum allama :20: yavrummm kıyamam vazgectim vermiom sana kız mız :47::1:

Aman karismam ne halleri varsa gorsunler ammma bebeleri olana kadar inanmak attiklarina :))) kiz ben evlenip ilk gece olanlara inanmiyom oyle diolar bende mecburwn olsu dedim diom ancak bebek oldumu hmmm bunlarda yapms tmm diom :))

Kuzuuu fikrim geldi paylasiyim dedim :) hani bu yesim hanm varmisya simdi netten arastirdim 1saat icinde halledio die bizde deneyek bacim en buyuk aparati 1saat bekletek icimizde tam.ondan sonra gelsin kocisler ben musait olugm ilk an denicem

Back
X