- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.961
canım sadece orta parmakla 2. boğuma kadar yaptım we 5 6 kere git gel yaptım we canım yanmadı çünkü ordaki boşluğu bulmuştum:))) sen de parmagını delip geçip boşlukta olduğunu hissediyomusun ..onu hissediyosan tamamdır bence canım... yok 2 parmak denemedim şimdi deniycem. bi dün bi bugün denedim parmak egzersizini..2 parmak şimdilik biraz zor benim için... sen ne aşamadasın.
canım sadece orta parmakla 2. boğuma kadar yaptım we 5 6 kere git gel yaptım we canım yanmadı çünkü ordaki boşluğu bulmuştum:))) sen de parmagını delip geçip boşlukta olduğunu hissediyomusun ..onu hissediyosan tamamdır bence canım... yok 2 parmak denemedim şimdi deniycem. bi dün bi bugün denedim parmak egzersizini..2 parmak şimdilik biraz zor benim için... sen ne aşamadasın.[/QUOT
bende aynı bı turlu 2 parmaga gecemıyorum ben orta parmagın tamamını aldım
kızlar kendime bi alkış istiyom. parmak egzersizinden çok korkuyodum(( dün 1 bugün 2 parmak egzersizinde orta parmağımla 2. boğuma kadar geldim baktım hala gidebiliyorum ordaki duwarı yıktım sanki, boşluğu hissettim. ama içim de bi ürperdi... nefes alıp git gel yaptım parmağımla we yapabildim... umarım ilerlemişimdir. sizinle paylaşmak istedim ... birazdan yine dewam edicem pes etmek yok
uyku tutmadı, geri geldim, yapacaksın canım ikiyede geçeceksin.sence basracakmıyım 2 parmagııı? ben pek umutlu degılımde kendımden cok nazlıyım cunkuu yarın eldıven alıcam tek pre... le olmuyo yaa ayrıca tesekkur ederım sen olmasan bunuda yapmazdımmm
cnm sen hiç p.. denemesi yaptın mı direk egzersizle mi başladın
kızlar kendime bi alkış istiyom. parmak egzersizinden çok korkuyodum(( dün 1 bugün 2 parmak egzersizinde orta parmağımla 2. boğuma kadar geldim baktım hala gidebiliyorum ordaki duwarı yıktım sanki, boşluğu hissettim. ama içim de bi ürperdi... nefes alıp git gel yaptım parmağımla we yapabildim... umarım ilerlemişimdir. sizinle paylaşmak istedim ... birazdan yine dewam edicem pes etmek yok
cnm öncelikle hep okuyorum boğum denen şu parmaktaki çizgiler di mi:), boşluğu 2 boğumdan sonra mı hissettin
uyku tutmadı, geri geldim, yapacaksın canım ikiyede geçeceksin.
p...s denemesi evlendiğimiz ilk günler yapmıştık, olmayınca bıraktık, sonra hiç denemedik. egzersize başladım daha sonra.
Aferin, kutluyorum seni .
ewet 2. çizgi canım ve ondan sonra hissettim... canım inan o boşluğu 1 kere hissedince diğer denediklerimde de kolayca sokabildim o aşılmaz duwar gibi gördüğün kısmı aşmaya çalış ben şimdilik öyle yaptım.. bi de ben madecassol die bi krem kullanıyorum canım anestolla birlikte bilmiyorum ne kadar faydası war... sen o 2. çizgiyi geçebiliyo musun?
berna en önemli aşama vajiye bakabilme aşaması, onu geçenlerin kaçarı yok, yapacaksın tabiki, düzenli ve disiplinli egzersiz lazım sadecetşk ederim çilekli pudingim ne diyosun olacak mı ?
yavuz ben bişey yapmadım canım, bu senin başarın.
tebrikler. hii basladiginda 1 parmak 2 bogumla devam et, rahat oldugunda da hemen 2 parmaga gecme. küs isareti dedikleri bir sey var, orta parmagini isaretin üstüne koyuyorsun, 1 parmaktan daha kalin, 2 parmaktan daha ince oluyor. yani ara parmak
serilesinceye kadar büyütme ama kendine güvenin varsa da beklemen icin sebep yok. cok güzel. parmagin icerdeyken sag, sol yap bak nasil esniyor kuki.
Hadi yavuz hadi yavrum hadi kizim supersin...aslan yavuz kaplan yavuz
berna en önemli aşama vajiye bakabilme aşaması, onu geçenlerin kaçarı yok, yapacaksın tabiki, düzenli ve disiplinli egzersiz lazım sadece.
umuut ne yaptın? eşin bişeyler yaptı mı??? çok dua ettim canım.
ya kendimi rahat hissediyorum canımm...acaba hemen 2 parmak denesem mi? ewet dediğin gibi parmagım içerdeyken sağ sol yaptım esnetmek için:))) 2 parmakta başarısız olmam inşallah:)
canımsın varyaaa yapamıyorum kızm yaa tekte takılıyorumm nerdesın sen hem gozukmedın hıccc bugunn
canım benim ilerleme olacak, vajiyi yenince daha güzel olacak herşey. Evlilik yıldönümümüzde çiçek almıştı sadece bu sene, geçen sene vajiliydim, o da yoktu. Biz yola getiricez bunlarıHmmm cnm yapmazmi yatak odasindan mutfaga okadar mesafeyi katedip yorg yorgun zorla beni opup kutladi yazik onaaa yaa...sadece hatirlamis bu kadar evdeki kacis alanim kisitli olmasaydi hayatta opturmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?