Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm öncelikle hep okuyorum boğum denen şu parmaktaki çizgiler di mi:), boşluğu 2 boğumdan sonra mı hissettin

tebrikler. hii basladiginda 1 parmak 2 bogumla devam et, rahat oldugunda da hemen 2 parmaga gecme. küs isareti dedikleri bir sey var, orta parmagini isaretin üstüne koyuyorsun, 1 parmaktan daha kalin, 2 parmaktan daha ince oluyor. yani ara parmak

serilesinceye kadar büyütme ama kendine güvenin varsa da beklemen icin sebep yok. cok güzel. parmagin icerdeyken sag, sol yap bak nasil esniyor kuki.

sence basracakmıyım 2 parmagııı? ben pek umutlu degılımde kendımden cok nazlıyım cunkuu yarın eldıven alıcam tek pre... le olmuyo yaa ayrıca tesekkur ederım sen olmasan bunuda yapmazdımmm
uyku tutmadı, geri geldim, yapacaksın canım ikiyede geçeceksin.
cnm sen hiç p.. denemesi yaptın mı direk egzersizle mi başladın

p...s denemesi evlendiğimiz ilk günler yapmıştık, olmayınca bıraktık, sonra hiç denemedik. egzersize başladım daha sonra.

Aferin , kutluyorum seni .

cnm öncelikle hep okuyorum boğum denen şu parmaktaki çizgiler di mi:), boşluğu 2 boğumdan sonra mı hissettin

ewet 2. çizgi canım ve ondan sonra hissettim... canım inan o boşluğu 1 kere hissedince diğer denediklerimde de kolayca sokabildim o aşılmaz duwar gibi gördüğün kısmı aşmaya çalış ben şimdilik öyle yaptım.. bi de ben madecassol die bi krem kullanıyorum canım anestolla birlikte bilmiyorum ne kadar faydası war... sen o 2. çizgiyi geçebiliyo musun?

tşk ederim çilekli pudingim ne diyosun olacak mı ?

ben p.. denemesi yapmaya çalışıyorum cnm egzersiz denemedim henüz yarıya yakını girdi de boşluk hissetmedim pek o yüzden sordum demek ki biz de biraz daha gidebilsek hissedecez şu yanma olamasa işte

ya kendimi rahat hissediyorum canımm...acaba hemen 2 parmak denesem mi? ewet dediğin gibi parmagım içerdeyken sağ sol yaptım esnetmek için:))) 2 parmakta başarısız olmam inşallah:)

berna en önemli aşama vajiye bakabilme aşaması, onu geçenlerin kaçarı yok, yapacaksın tabiki, düzenli ve disiplinli egzersiz lazım sadece .

ben kafaya koydum zaten canım yencem bu sıkıntıyı we pes etmek ara wermek yok...bayrama kadar bu işi tamamen bitirmek istiyorum.gücümün yemediği yerde sizin motiwasyonunuza ihtiyacım olacak..Rabbim tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun...

ya kendimi rahat hissediyorum canımm...acaba hemen 2 parmak denesem mi? ewet dediğin gibi parmagım içerdeyken sağ sol yaptım esnetmek için:))) 2 parmakta başarısız olmam inşallah:)

rahat hissediyorsan 1'le basla, küs isaretine gec, bakalim nolucak, 1'i yapan herseyi yapar. algin acildi cünkü. o boslugu kesfettin, oraya 2 parmak da girer, miki de girer, ordan bebek de cikar.

yap yap, bekleriz biz. rapor verirsin.

Hmmm cnm yapmazmi yatak odasindan mutfaga okadar mesafeyi katedip yorg yorgun zorla beni opup kutladi yazik onaaa yaa...sadece hatirlamis bu kadar evdeki kacis alanim kisitli olmasaydi hayatta opturmezdim
canım benim ilerleme olacak, vajiyi yenince daha güzel olacak herşey. Evlilik yıldönümümüzde çiçek almıştı sadece bu sene, geçen sene vajiliydim, o da yoktu. Biz yola getiricez bunları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…