Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım düşünüyoruz, bende pko var o yüzden hemen tutmayabilir, acele etmiyorum moralimi bozmamak için. alışıcaz zamanla tabiki. insan mesafe katetikçe kendine güveni geliyor, bunu yapabiliyorsam bir sonraki aşamayı da yapabilirim diyorsun .

ne kadar zmandır evlisin? yeni evliler penis denemesiyle yenebiliyor canım, uzun zaman olunca egzersiz olmadan zor canım .

1 yıl oldu klasik poz.da yarıya kadar girebildik ama gerisi olmadı çünkü biz düz itiyorduk meğersem biraz aşağıya itmek gerikiyormuş yarıdan sonra haliyle düz itince çarpıyo bir yere takılıyor kalıyo biz de diyorduk yol küçük heralde ondan gitmiyor:))
şuan regl olunca denemede yapamıyoz beklemedeyim

bende vajiyi yenip bebek bekleyenlerdenim canım bende de pko var bu ay soğan kürüne başladım umarım hayırlı olur bebek istiyorum artık

tabi aceleye gerek yok hiç cnm kim ne derse desin inş hayırlısıyla istediğiniz zamanda tutar,ben de kendime çok güvenirim ama bu konu da tam bir fiyasko oldum zamanla artacak inş bu güven duygusu yeter ki başardığını görsün bir kere insan gerisi geliyordur eminim

kızlar olmuyoo olmuyo ısaret parmakta tıkandım orta parmagımıda alamıyorummm sımdııı ıkı parmak denedımgozum kesmıyooo hıcc ya bıde popoyo mınder koy dedınız ben onu yapmıyorum baskı oluyo tuvalete otoruru gıbı alıyorum sadecee

bende vajiyi yenip bebek bekleyenlerdenim canım bende de pko var bu ay soğan kürüne başladım umarım hayırlı olur bebek istiyorum artık
o zaman bu topiğede uğra arada :
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...hamile-kalmak-isteyenler-51.html#post25824675

canım 1 sene uzun bir süre, egzersiz yaparsan daha rahat olur senin için :13:, bende egzersiz yapmak istemezdim ama tedavi sonuçta.

işaret parmakla orta parmak arasında fazla fark yok canım, rahatla ve ıkınarak dene, zorlandığın yerde nefes al ver, hafif hafif ittir.

bol kullan jeli, bebeyağı kullanılabilir aslında, mantar yapmaması için önermiyoruz ama bence ikisini karıştırabilirsin, kayganlığı artar o zaman. Bismillah de, hadi göreyim seni, devam lütfen.

işaret parmakla orta parmak arasında fazla fark yok canım, rahatla ve ıkınarak dene, zorlandığın yerde nefes al ver, hafif hafif ittir.

bılıyorum fark olmadıgınıı daha once yapmıstım sımdı yok sankı daral mıs gıbı hıssedıyorum kegel dedın ıcınde anca 4 kez yapabıldım:) cıkardım aglancak halıme guluyorum yaa resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…