- 3 Ağustos 2012
- 389
- 1
- 96
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.921
fazlada alışamadım şekerpare, ilk girişte kasılıyorum orayı geçince gerisi kolay oluyor, bizde alışma sürecindeyiz hala.
ne kadar zmandır evlisin? yeni evliler penis denemesiyle yenebiliyor canım, uzun zaman olunca egzersiz olmadan zor canım.
evet canım düşünüyoruz, bende pko var o yüzden hemen tutmayabilir, acele etmiyorum moralimi bozmamak için. alışıcaz zamanla tabiki. insan mesafe katetikçe kendine güveni geliyor, bunu yapabiliyorsam bir sonraki aşamayı da yapabilirim diyorsun.
evet canım düşünüyoruz, bende pko var o yüzden hemen tutmayabilir, acele etmiyorum moralimi bozmamak için. alışıcaz zamanla tabiki. insan mesafe katetikçe kendine güveni geliyor, bunu yapabiliyorsam bir sonraki aşamayı da yapabilirim diyorsun.
şekerpare ne kadar süredir evlisin?
o zaman bu topiğede uğra aradabende vajiyi yenip bebek bekleyenlerdenim canım bende de pko var bu ay soğan kürüne başladım umarım hayırlı olur bebek istiyorum artık
canım 1 sene uzun bir süre, egzersiz yaparsan daha rahat olur senin için :13:, bende egzersiz yapmak istemezdim ama tedavi sonuçta.1 yıl oldu klasik poz.da yarıya kadar girebildik ama gerisi olmadı çünkü biz düz itiyorduk meğersem biraz aşağıya itmek gerikiyormuş yarıdan sonra haliyle düz itince çarpıyo bir yere takılıyor kalıyo biz de diyorduk yol küçük heralde ondan gitmiyor:))
şuan regl olunca denemede yapamıyoz beklemedeyim
işaret parmakla orta parmak arasında fazla fark yok canım, rahatla ve ıkınarak dene, zorlandığın yerde nefes al ver, hafif hafif ittir.kızlar olmuyoo olmuyo ısaret parmakta tıkandım orta parmagımıda alamıyorummm sımdııı ıkı parmak denedımgozum kesmıyooo hıcc ya bıde popoyo mınder koy dedınız ben onu yapmıyorum baskı oluyo tuvalete otoruru gıbı alıyorum sadecee
işaret parmakla orta parmak arasında fazla fark yok canım, rahatla ve ıkınarak dene, zorlandığın yerde nefes al ver, hafif hafif ittir.
o zaman bu topiğede uğra arada:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...hamile-kalmak-isteyenler-51.html#post25824675
canım 1 sene uzun bir süre, egzersiz yaparsan daha rahat olur senin için :13:, bende egzersiz yapmak istemezdim ama tedavi sonuçta.
işaret parmakla orta parmak arasında fazla fark yok canım, rahatla ve ıkınarak dene, zorlandığın yerde nefes al ver, hafif hafif ittir.
egzersizin faydası şu, egzersizden sonra penis çok kolay oluyorbirkaç deneme daha yapalım bu yeni öğrendiklerimi de uygulayayım sonra olmadı egzersize geçcez artık kurtulmak için
egzersizin faydası şu, egzersizden sonra penis çok kolay oluyor.
yavuz rahatla lütfen, düşüncelerini serbest bırak, acıyacak, kasıcam diye düşünme. Hadi orta parmak istiyorum.
hayır burda bırakmaorta parmakta anca 2 bogummm tamam yanıyo yaaa daha fazlasını yapamıycammm ıkın ıkın canım cıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?