- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #117.941
ben parmakla yendim, ben aparata ısınamadım hiç. eş parmağı ile yendim canım.
orta parmakta anca 2 bogummm tamam yanıyo yaaa daha fazlasını yapamıycammm ıkın ıkın canım cıktıı
tekar denıyorummm
evet canım eşle daha iyi, kontrolü ona vermeyi öğreniyorsun. Ben egzersiz yaparken zorlanıyordum, bir gün egzersiz esnasında acıyor falan diye ben sızlanıyorum bir baktım eşim ağlıyor, ben vazgeçtim, boşver kalsın diyor benim o halimi görünce. ama ben ne olursa olsun üzerine gittim, ertelemeyle olmuyor canım .
gaza gelmişken bu işi hallet canım, yoksa seneler geçer öyle. Mutlaka üzerine git, kaçma, egzersizde kötü bir şey değil. Çok faydalı, olmadı seninlede egzersiz yapalım :13:.
bekle canım içindeyken, beklettikce alışacaksın, hemen çıkarma.[/QU
sence basracakmıyım 2 parmagııı? ben pek umutlu degılımde kendımden cok nazlıyım cunkuu yarın eldıven alıcam tek pre... le olmuyo yaa ayrıca tesekkur ederım sen olmasan bunuda yapmazdımmm
bekle canım içindeyken, beklettikce alışacaksın, hemen çıkarma.[/QU
sence basracakmıyım 2 parmagııı? ben pek umutlu degılımde kendımden cok nazlıyım cunkuu yarın eldıven alıcam tek pre... le olmuyo yaa ayrıca tesekkur ederım sen olmasan bunuda yapmazdımmm
cnm sen hiç p.. denemesi yaptın mı direk egzersizle mi başladın
cnm sen hiç p.. denemesi yaptın mı direk egzersizle mi başladın
denedık ama malesef husran sonu ben kasılıyorum canım ıtıyorum esımıı
kızlar kendime bi alkış istiyom. parmak egzersizinden çok korkuyodum(( dün 1 bugün 2 parmak egzersizinde orta parmağımla 2. boğuma kadar geldim baktım hala gidebiliyorum ordaki duwarı yıktım sanki, boşluğu hissettim. ama içim de bi ürperdi... nefes alıp git gel yaptım parmağımla we yapabildim... umarım ilerlemişimdir. sizinle paylaşmak istedim ... birazdan yine dewam edicem pes etmek yok
denedık ama malesef husran sonu ben kasılıyorum canım ıtıyorum esımıı
egzersize başlamışsın ama ne güzel zamanla olacaktır o da rayına girecektir
ıkı parmak yapabıldınmı? nası yaptın anlatsana ben denedım olmadıı( korkuyorum ve yanma varr sendede oluyomu yanmaa
egzersize başlamışsın ama ne güzel zamanla olacaktır o da rayına girecektir
basladım ama henuz 1 parmak tayım ılerleyemıyorumm nedensee .korku cok varrr
ıkı parmak yapabıldınmı? nası yaptın anlatsana ben denedım olmadıı( korkuyorum ve yanma varr sendede oluyomu yanmaa
canım sadece orta parmakla 2. boğuma kadar yaptım we 5 6 kere git gel yaptım we canım yanmadı çünkü ordaki boşluğu bulmuştum:))) sen de parmagını delip geçip boşlukta olduğunu hissediyomusun ..onu hissediyosan tamamdır bence canım... yok 2 parmak denemedim şimdi deniycem. bi dün bi bugün denedim parmak egzersizini..2 parmak şimdilik biraz zor benim için... sen ne aşamadasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?