Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım eşle daha iyi, kontrolü ona vermeyi öğreniyorsun. Ben egzersiz yaparken zorlanıyordum, bir gün egzersiz esnasında acıyor falan diye ben sızlanıyorum bir baktım eşim ağlıyor, ben vazgeçtim, boşver kalsın diyor benim o halimi görünce. ama ben ne olursa olsun üzerine gittim , ertelemeyle olmuyor canım .

evet ben de çok erteledim zaten öle çok fazla denememiz de olmadı bir şekilde olur diye uzattık da uzattık belki daha fazla deneme yapsak şimdiye olmuştu

gaza gelmişken bu işi hallet canım, yoksa seneler geçer öyle. Mutlaka üzerine git, kaçma, egzersizde kötü bir şey değil. Çok faydalı, olmadı seninlede egzersiz yapalım :13:.

gaza gelmişken bu işi hallet canım, yoksa seneler geçer öyle. Mutlaka üzerine git, kaçma, egzersizde kötü bir şey değil. Çok faydalı, olmadı seninlede egzersiz yapalım :13:.

cnm kötü olduğundan değil de insana tuhaf geliyor işte:)) birkaç deneme yapayım olmazsa sonra başlayacaz artık yavaş yavaş çocuk istiyorum artık

kızlar kendime bi alkış istiyom. parmak egzersizinden çok korkuyodum(( dün 1 bugün 2 parmak egzersizinde orta parmağımla 2. boğuma kadar geldim baktım hala gidebiliyorum ordaki duwarı yıktım sanki, boşluğu hissettim. ama içim de bi ürperdi... nefes alıp git gel yaptım parmağımla we yapabildim... umarım ilerlemişimdir. sizinle paylaşmak istedim ... birazdan yine dewam edicem pes etmek yok

ıkı parmak yapabıldınmı? nası yaptın anlatsana ben denedım olmadıı ( korkuyorum ve yanma varr sendede oluyomu yanmaa

Kizlarrr zamaninizin kiymetini bilin ve bolbol egz.yapin ben simdi her dk yapmak istiyorm ama ortamim musait deik strese giriyorum tam serilestim alisiyorum diosun ama yapamiosun cunku esimin ailesiyle birliktw kaliyorum yaz donemi bilsemmm evimdeyken uye olurdm buraya cesaretimi topluyorum burda yapcam diorm sadece cumaryesileri yapabikiyorm eve gidip oda 30dk falan gecen hafta 4.fallkusu rahat almsken simdi alamadim 3ile yaptm yarini iple cekiyorum araya zaman sokmayin parmak aparat sokun :)) yarin ins. Yaparim zorlanmadan

ıkı parmak yapabıldınmı? nası yaptın anlatsana ben denedım olmadıı ( korkuyorum ve yanma varr sendede oluyomu yanmaa

canım sadece orta parmakla 2. boğuma kadar yaptım we 5 6 kere git gel yaptım we canım yanmadı çünkü ordaki boşluğu bulmuştum:))) sen de parmagını delip geçip boşlukta olduğunu hissediyomusun ..onu hissediyosan tamamdır bence canım... yok 2 parmak denemedim şimdi deniycem. bi dün bi bugün denedim parmak egzersizini..2 parmak şimdilik biraz zor benim için... sen ne aşamadasın.

dün 1 bugün 2 derken daha 2 gündür yapıyorum anlamında... canımsın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…