Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sana dedim cnm tabi..bu geceki cengaver sensin:)))) soktugunda bsey hissettinmi cnm aci olarak deil sadece ne gbi bi his..

canım nasıl diyeyim acı hissetmedim zaten böyle parmakalrın gidiyo önce bişeye deyiyo sonra orası sanki sana kapılarını açıyo we tamamen parmaklarının boşlukta oldugunu hissediyon we sağa sola hareket ettirdimo boşlukta böyle içim ürperdi... sanki derin bi yaraya baktıgımda için bi hoş olur ya onun gibi oldum ,ilk seferde sonra derin nefes alıp werip acının olmadığını düşünmeye çalıştım. 2. de daha kolay oldu... şimdi banyoya gidip son kez 2 parmak deniycem we duş alıp artık sahur waktiii.... canım sen de nasıl oluyo? umarım anlatabilmişimdir...

kızlar şimdi regl dönemim çok yaklaştı acaba bu yüzden orası biraz daha genişlediği için mi ben kolay yapıyorum normal zaman da daha kolay mı daha zor mu olur? ne dersiniz ki((

Cnm sen sorma hic beni icimden cikamazsin benim anlamazsin deil belkide anlatamiorum.ben 1 parmak bi bogumla cokugrastim daha da ileri gdemedimbi hos oluorum fenaa oluorum o an kòtü oluorum kendi kendimi korkutup tansiomu dusuruorum...

kızlar şimdi regl dönemim çok yaklaştı acaba bu yüzden orası biraz daha genişlediği için mi ben kolay yapıyorum normal zaman da daha kolay mı daha zor mu olur? ne dersiniz ki((

yok tam tersi. regliden sonra daha kolay olur. regli öncesi daha zordur hatta.

dert aranma kendine, 2 dk mutlu ol. hakettin sen bunu. niye basarina gölge düsürmek istiyorsun ki

Cnm sen sorma hic beni icimden cikamazsin benim anlamazsin deil belkide anlatamiorum.ben 1 parmak bi bogumla cokugrastim daha da ileri gdemedimbi hos oluorum fenaa oluorum o an kòtü oluorum kendi kendimi korkutup tansiomu dusuruorum...

canımm bak wallahi gidersin aynı ben de öyleydim ya... inan buna tüm samimiyetimle söylüyom. parmağını diklemesine değil de hafif aşagıya dogru ittir we o 1. boğuma gelince sanki hiç ilerlemeyecek gibi hissediyon demi... we orası kapalı gibi nereye gidecek et war burda diosundur azııııcıkkk altına gel we bastır olacakkkkkk inan olacakkkkk we benim canım çok naziktir... ben geçtiysem herkes geçer bu aşamayı ama dedim ya acaba bende regl dönmei yaklaştı da biraz genişledi diye mi klolay yaptım bilmiyorum... umarım öyle değildir..hadi bak yapacaksınnnnnnn güwennn bayram ilk hedefimiz bunu unutmamamız lazım...

yok tam tersi. regliden sonra daha kolay olur. regli öncesi daha zordur hatta.

dert aranma kendine, 2 dk mutlu ol. hakettin sen bunu. niye basarina gölge düsürmek istiyorsun ki

ne bileyim canımmm ya... haklısın aslında... :)))) tamam mutluyum artıkkkkkkk:))) ay inşallah dediğin gibi olur:)))

hayır aslında ben egzersiz yaparken regl olcağim gün canım yanmıştı doktorum yapma madem regl yakın şiş olur şimdı ondan acımıştır demişti bittigi günlerde çok daha kolay oluyo canım

bilmemmm öyle duydugum bi bilgi yok sadece öyle tahmin ettimmm... sence nasıldır canımmm?

canım orası öyle bir yapıya sahipki nette normal doğum ile ilgili bir animasyon seyrettim bebeğin kafası oradan geçerken kocaman oluyordu gerisini sen düşün

Peki nie o zaman kesi atiolar(((((

canım ilk doğumlarda perine yırtılması olmaması için kesi atıyorlar. sana şöyle anlatayım vajiyi yeni yendiğimde jelsiz ilişki yapamıyordum çünkü kuruluk oluyordu sonuçta doğum yaparken orası da kuru ve yırtılma olmaması için kesi atarlar

bu ön sevişme olayı ve benim buna tepkim sadece bizde mi oluyor sanıyordum. meğer geneli öyleymiş. insan sinir oluyor gerçekten,hani şu sıkıntıyı aşsak sonra tamam ne istersen diyosun onu da anlamıyorlar. bazen işi kolaylaştıracaklarına çıkılmaz hale sokup olan cesareti de senden alıp götürüyo. ne diyim Allahım bu mübarek gün de bize yardım et.

Hmmmm anlicam insallah cehaletimi bagislayarak bi perineninde ne oldugnu yazarsan cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…