- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.021
Sana dedim cnm tabi..bu geceki cengaver sensin:)))) soktugunda bsey hissettinmi cnm aci olarak deil sadece ne gbi bi his..
kızlar şimdi regl dönemim çok yaklaştı acaba bu yüzden orası biraz daha genişlediği için mi ben kolay yapıyorum normal zaman da daha kolay mı daha zor mu olur? ne dersiniz ki((
kızlar şimdi regl dönemim çok yaklaştı acaba bu yüzden orası biraz daha genişlediği için mi ben kolay yapıyorum normal zaman da daha kolay mı daha zor mu olur? ne dersiniz ki((
Cnm sen sorma hic beni icimden cikamazsin benim anlamazsin deil belkide anlatamiorum.ben 1 parmak bi bogumla cokugrastim daha da ileri gdemedimbi hos oluorum fenaa oluorum o an kòtü oluorum kendi kendimi korkutup tansiomu dusuruorum...
adet dönemi genişliyormuymuş ki
yok tam tersi. regliden sonra daha kolay olur. regli öncesi daha zordur hatta.
dert aranma kendine, 2 dk mutlu ol. hakettin sen bunu. niye basarina gölge düsürmek istiyorsun ki
hayır aslında ben egzersiz yaparken regl olcağim gün canım yanmıştı doktorum yapma madem regl yakın şiş olur şimdı ondan acımıştır demişti bittigi günlerde çok daha kolay oluyo canım
rahatla tabi çünkü doğrusu bu:) hatta ben relg bitince kafa olarak da çok rahat olduğum icin hep çok kolay olmuşturr yavuzlada paylaşmıştım bunuinşllah canım inşallah:))))ohh rahatladım walla:)))
dalmışım öyle, başka sitelere bakıyordum, burasıda açık aynı zamanda.
bilmemmm öyle duydugum bi bilgi yok sadece öyle tahmin ettimmm... sence nasıldır canımmm?
canım orası öyle bir yapıya sahipki nette normal doğum ile ilgili bir animasyon seyrettim bebeğin kafası oradan geçerken kocaman oluyordu gerisini sen düşün
Peki nie o zaman kesi atiolar(((((
ayyy gülücem kusura bakma, güldürdün beniön sevişme ben istemiyom, bana kalsa girsin çıksın bitsin bi an önce. eşim istiyor diye mecburen o faslı yapıyoruz, yoksa sertleşme olmuyor. neyse esas ana gelince davullar çalıyo, heyecan had safhada, ne zaman girecek korkusu (zaten bütün ön sevişme bu korkuyla geçiyo), acelece jel sürülüyo, pozisyon alınıyo, girişe elimle yerleştirip nefesimi ayarlıyorum, verirken it diyorum. tabi şanslıysak bu kadar tantana içinde sertlik gitmiyo, değilsek mola alıyoruz. bi daha. eğer yenmek istiyorsanız eşinin dediği gibi mola vere vere bunu yapacaksınız. yok olmadı öldük bittik geberdik derseniz bizim gibi 5 ayı devirirsiniz. ben yendiğim güne kadar böyle uğraştık. deniyorduk sertlik gidiyordu. bey karalar bağlayıp hayatı kendine de bana da zindan ediyordu. ne zamanki karar verdi gene büyük bi kavga sonrası, odaya gittik yenmeden çıkmıycaz bu odadan tamam mı dedi. tamam dedim, kaçan namerttir yenene kadar uğraştık. olana kadar. üstelik o gün egzersiz bile yapmamıştım. dilerim eşin anlamıştır artık ne yapması gerektiğini. bizler hastayız afrodit olmamız beklenmesin. yendikten sonra da afrodit olmayacaz bi günde. bu bir süreç zamanla her şey düzelecek.
canım ilk doğumlarda perine yırtılması olmaması için kesi atıyorlar. sana şöyle anlatayım vajiyi yeni yendiğimde jelsiz ilişki yapamıyordum çünkü kuruluk oluyordu sonuçta doğum yaparken orası da kuru ve yırtılma olmaması için kesi atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?