- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.061
Hmmm cnm yapmazmi yatak odasindan mutfaga okadar mesafeyi katedip yorg yorgun zorla beni opup kutladi yazik onaaa yaa...sadece hatirlamis bu kadar evdeki kacis alanim kisitli olmasaydi hayatta opturmezdim
haberler iyi değil canım:)çok yanma oluyo bende bilmiyorum neden eşım çok acımasız oldu ama adamın canına tak etmş anlaşılan bunca sene:) hiç umuru değil yanma falan.ertesi gün başka pozisyonda denedim ilk defa yaptım bunu yanma olmadı ama zorlanıyorum ya sanki başa döndüm moralim çok bozukkk senin nasıl gidiyoo
o su anda soyle dusunuyor, ılk oldu esım sorunu astı bundan sonra normal hızlı rahat bır bırlesme olur dıye de dusunup canının acıyacagını dusunmuyor olabılır ya da acısa da katlanabılırsın dıye dusunuyordur yanı sankı vajınısmus demek sadece gırıs anı zorlanmak demek olarak algılamıs olabılır yanı sonrasında hersey cok rahat mukemmel olacak yanılgısında olabılır. ama bıraz sert davranması da sabırsızlıgındandır ıste ona da hak vermek lazım.
Gadalarini alirimm agzini yiriml
canım senin kasılmanla p...s dışarı çıkmış ve aşağı kaymış olabilir ve sen girdi zannetmiş olabilirsin. eşin görmemişmi o pozisyonda görmesi lazım
eşim olmadı dedikçe oldu diye çok sevinmiştim ama ben yanılmışım malesef,başka pozisyonlarda sonraki denemelerimiz başarsızlıkla sonuçlandı ve ben umudumu kaybetmek üzereyim,yapabildiğimiz tek pozisyon o,beline falan doluyorum ayaklarımı..
zaten artık ses cıkaramıyorum canım ne diyim senelerce beklemiş adam
canımın yanmasına katlanıyorum.bide senelerce yapmışız gibi o pozisyondan sıkılmış falan:)ikide bir diyoki ne yani canın yanıyo diye bıdaha yapmıycazmı galiba geriye dönmemden korkuyo vajinismus hakkında çok bilgiside yoktu düne kdar onu istemedğimi düşündüğü için yapamadığımı sanıyodu.yanma var diyorum bişey olmaz diyo ya umuru değil:)bende biran önce normal herkesin yaşadığı gibi olsun istiyorum ama hala tam rahat değilim sabırsızlıkla bekliyorum
ya yapamıycam bu yanma olduruyo ınsanı yaa olmazsa bırazdan tekrar denıycem 1mpamak oldu ama yanma var gıt gel yapamıyorum ısaret parmagımı denedım resmen ter dokuyorum ya sankı savastan cıkmıs gıbıyımmmm
kızlarrrr 2 parmakla da yaptıııııııııımmmmmmmmmmmmm:)))) ilk önce küs işareti ile zorlandım sonra 2 parmak yanyana soktum daha kolay oldu ve sonuna kadar girdirmeye çalıştim sağa sola hareket ettirdim git gel yapayım dedim biraz zorlandım sağ sol yaptım bende...moralimi bozmak istemedim..desteğiniz için sağolun kızlar....:)))))))))))))))))))))))))))))
Kizlarrr zamaninizin kiymetini bilin ve bolbol egz.yapin ben simdi her dk yapmak istiyorm ama ortamim musait deik strese giriyorum tam serilestim alisiyorum diosun ama yapamiosun cunku esimin ailesiyle birliktw kaliyorum yaz donemi bilsemmm evimdeyken uye olurdm buraya cesaretimi topluyorum burda yapcam diorm sadece cumaryesileri yapabikiyorm eve gidip oda 30dk falan gecen hafta 4.fallkusu rahat almsken simdi alamadim 3ile yaptm yarini iple cekiyorum araya zaman sokmayin parmak aparat sokun :)) yarin ins. Yaparim zorlanmadan
kızlarrrr 2 parmakla da yaptıııııııııımmmmmmmmmmmmm:)))) ilk önce küs işareti ile zorlandım sonra 2 parmak yanyana soktum daha kolay oldu ve sonuna kadar girdirmeye çalıştim sağa sola hareket ettirdim git gel yapayım dedim biraz zorlandım sağ sol yaptım bende...moralimi bozmak istemedim..desteğiniz için sağolun kızlar....:)))))))))))))))))))))))))))))
okadar ümitsizim kii ne yapacağımı bilmiyorum.kabusa döndü ilk ayımız vaji..yüzünden(
kızlar şimdi regl dönemim çok yaklaştı acaba bu yüzden orası biraz daha genişlediği için mi ben kolay yapıyorum normal zaman da daha kolay mı daha zor mu olur? ne dersiniz ki((
sevındım canım aman dıkkat et kendıne. ya evet buaralar pek doldular. 15 yasında cocugu olan arkadasım bıle hamıle. ghaftasonu da onu gormustum gecen hafta, ıftara almıstım. ınsaallah dedıgın olur da bızım bu adamla zor ya bebek. evvelsı gun oylesıne test yaptım, yumurtlama gunumdeymısım meger cıft cızgı cıktı ılk kez. neyse uyumus. uyandırmayayım dedım. ama sabah anlattım. hatta dun aksama kadar bırkackez konustuk. cuma cumartesı pazar her gun olursa daha ıyıymıs ya da enazından bır kez dedım. her her gun ne yedırsem kı falan dedım gulduk hatta. aksam camıye gıtmedı, madem gıtmedın beraber olmak ıcın adım atsana yok. ben de mutfaktakı ıslerımı daldım, bugun dısarda pıknık alanında davet verecegım de kalabalık. geldı hatta azıcık yardım ettı. ısım bıtmeden tekrar test yaptım yıne cıft cızgı cıktı. soyledım de hatta kendısıne. baktım uyuyor. 2 dk beklesen dedım hayıt tohumumu ıceyım oyle geleyım dedım. ben uyuyacam dedı. ne uyuması dedım, bılmıyor musun dedım. bu saate kalınırmıymıs dıyor buarada saat 12 ve bız zaten ramazan 1 den once uyumadık. ben camıye gıtmedım sırf dıyor. madem onun ıcın kaldın, bana adım atsana ya da soylesene. ılla ben adım atacam, testı falan unut dedım. bıktım hep aynı seylerı yasamaktan dedım yıllarca pesınden kostum, kosmam artık dedım hem de cocuk ıcın dusun dedım. sen adım atmıyorsan ben de adım atmam dedım. ayrı uyudum, sahura kaldırdı gece benı. dogru durust konusmadan sahur yaptık. o namaz kılarken, gıttım yıne ayrı uyudum. uyumayacam beraber ınat ettım.sınırlerım tepemde. bugun normal konusuyor gıbıyız ama ayrı uyuyacam.
yavuz yılma ne olur, sabret. mantar gibi bir şikayetin var mı? eğer yoksa, o yanma bekleyince geçiyor. parmağın tamamını aldıysan, burnundan derin nefes al, ağzından ver. 10 kez yap bunu yavaş yavaş. nefes alıp verme dışında hiç kıpırdama ve kaslarını gevşetmeye çalış. yanma 10a kadar sayınca inan geçiyor. alışık olmadığından kasıyorsun o yüzden yanıyor. savaştan çıkmış gibi olman normal. bi savaş veriyorsun, dayan ki zafer senin olsun, sakın pes etme olur mu?? üzerine üzerine git.
hımmm canım bu adam seni arzulamıyor mu? benimde bir arkadaşım var 14 senelik evliler, kadın cinsel ilişkinin sık olmamasından muzdaripti. 20 günde veya ayda bir yaparlarmış. Kadın zayıfladı sonra, 90 kilo civarındaydı. Şimdi 67 kilo falan. Şubattan bu yana diyette. Kilo verdikten sonra giyim tarzını da değiştirdi (eskiden başka kıyafet bulamadığından babannem gibi giyiniyordusevındım canım aman dıkkat et kendıne. ya evet buaralar pek doldular. 15 yasında cocugu olan arkadasım bıle hamıle. ghaftasonu da onu gormustum gecen hafta, ıftara almıstım. ınsaallah dedıgın olur da bızım bu adamla zor ya bebek. evvelsı gun oylesıne test yaptım, yumurtlama gunumdeymısım meger cıft cızgı cıktı ılk kez. neyse uyumus. uyandırmayayım dedım. ama sabah anlattım. hatta dun aksama kadar bırkackez konustuk. cuma cumartesı pazar her gun olursa daha ıyıymıs ya da enazından bır kez dedım. her her gun ne yedırsem kı falan dedım gulduk hatta. aksam camıye gıtmedı, madem gıtmedın beraber olmak ıcın adım atsana yok. ben de mutfaktakı ıslerımı daldım, bugun dısarda pıknık alanında davet verecegım de kalabalık. geldı hatta azıcık yardım ettı. ısım bıtmeden tekrar test yaptım yıne cıft cızgı cıktı. soyledım de hatta kendısıne. baktım uyuyor. 2 dk beklesen dedım hayıt tohumumu ıceyım oyle geleyım dedım. ben uyuyacam dedı. ne uyuması dedım, bılmıyor musun dedım. bu saate kalınırmıymıs dıyor buarada saat 12 ve bız zaten ramazan 1 den once uyumadık. ben camıye gıtmedım sırf dıyor. madem onun ıcın kaldın, bana adım atsana ya da soylesene. ılla ben adım atacam, testı falan unut dedım. bıktım hep aynı seylerı yasamaktan dedım yıllarca pesınden kostum, kosmam artık dedım hem de cocuk ıcın dusun dedım. sen adım atmıyorsan ben de adım atmam dedım. ayrı uyudum, sahura kaldırdı gece benı. dogru durust konusmadan sahur yaptık. o namaz kılarken, gıttım yıne ayrı uyudum. uyumayacam beraber ınat ettım.sınırlerım tepemde. bugun normal konusuyor gıbıyız ama ayrı uyuyacam.
Merhaba canım henüz yeni evlisin galiba nolur ümitsizliğe kapılma bak sen yolun başında bi çözüm arayışına girmişsin ve daha yeniyken kurtulmak çok daha kolay biraz kendinden bahsedermisin ne durumdasın ?[/Q
canım teşekkür ederim sağolasın.egzersizlere başladık ama çok şiddetli kasılma var ben de ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?