Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hmmm cnm yapmazmi yatak odasindan mutfaga okadar mesafeyi katedip yorg yorgun zorla beni opup kutladi yazik onaaa yaa...sadece hatirlamis bu kadar evdeki kacis alanim kisitli olmasaydi hayatta opturmezdim

canım, bak arkadasların hepsı dıyor. evlenınce yatısa gecıyormus erkekler ama bunda vajınısmusun da etkısı cokmus. tamam küs, kırıldıgını bellı et ama artık sorunu asmak ıcın daha guclu saglam adım at ozaman hersey daha da degısecek

o su anda soyle dusunuyor, ılk oldu esım sorunu astı bundan sonra normal hızlı rahat bır bırlesme olur dıye de dusunup canının acıyacagını dusunmuyor olabılır ya da acısa da katlanabılırsın dıye dusunuyordur yanı sankı vajınısmus demek sadece gırıs anı zorlanmak demek olarak algılamıs olabılır yanı sonrasında hersey cok rahat mukemmel olacak yanılgısında olabılır. ama bıraz sert davranması da sabırsızlıgındandır ıste ona da hak vermek lazım.

zaten artık ses cıkaramıyorum canım ne diyim senelerce beklemiş adam
canımın yanmasına katlanıyorum.bide senelerce yapmışız gibi o pozisyondan sıkılmış falan:)ikide bir diyoki ne yani canın yanıyo diye bıdaha yapmıycazmı galiba geriye dönmemden korkuyo vajinismus hakkında çok bilgiside yoktu düne kdar onu istemedğimi düşündüğü için yapamadığımı sanıyodu.yanma var diyorum bişey olmaz diyo ya umuru değil:)bende biran önce normal herkesin yaşadığı gibi olsun istiyorum ama hala tam rahat değilim sabırsızlıkla bekliyorum

canım senin kasılmanla p...s dışarı çıkmış ve aşağı kaymış olabilir ve sen girdi zannetmiş olabilirsin. eşin görmemişmi o pozisyonda görmesi lazım

eşim olmadı dedikçe oldu diye çok sevinmiştim ama ben yanılmışım malesef,başka pozisyonlarda sonraki denemelerimiz başarsızlıkla sonuçlandı ve ben umudumu kaybetmek üzereyim,yapabildiğimiz tek pozisyon o,beline falan doluyorum ayaklarımı..

lavanta cnm olmadımı yanı şimdi ayyyy üzüldüm girip girmedıgnı anlarsın sen yaa cnm....ve senın yaptıgın pozısyonu ben hayatta yapamam bıraz zor degılmı...ilk kez için...

Canım bedenın agır gelır, sureklı basın agrır, gozlerın kısılır vs. bunların hepsı uzuntuden ve sıkıntılardan dolayı o an hıssettıgın seylerdır. Ben de yasadım ve yasıyorum da. Bıter mı bıtmez mı bılmıyorum ama sen, ben, hepımız ugrasıyoruz ıste. Caba harcamak gerekıyor cunku.
Esınle tanımsa durumuni esını secme sebeplerın benımle aynı. Ama benım aılem evlılık ıstemıyordu hatta yasadıgım seylerden dolayı esımı tanıdıgımda ben de ıstemıyordum kaldı kı o amacla tanısmamıstım zaten.
Aıle baskısı, eve alımsak vs yasamadım ama benım calıstıgım ortam vs hersey kotuydu, benı koruyacak sevecek bır esım olmalı, benım bır evım yuvam olmalı dıyordum. Cunku 18 yasından berı bu yoktu resmen. Malum okul ıcın ayrılıyorsun ve ben okul bıtınce de cok farklı sehırlerde cok gezdım evım yoktu gercekten. Elımde bır valız gezdım durdum. Oyuzden senınle bu konuda da benzerlık olmus benımle. Benım evım nere bılmıyorum durumunu yasamıssın ve kendı duzenımı kurayım demıssın. Aıt hıssedememıssın kendını bıryere. Ve sana aıt olacak bır yer en ıyı cozum gelmıs ıste.
Guvenlı lıman demıssın. Aynı dusunce ıste. Namuslu temız efendı bır adam. Tam es olur baba olur dıyorsun ıste. Guven ıle baslıyorsun ve guvenden dolayı sevıyorsun bılmıyorum belkı de sevdıgımı sandım ben bılmıyorum bunu bazen.
Aynen ya ben esımle evlenecegımı hep bıldım hıssettım mesela. Ve ayrıca ben dahıl herkesın dedıgı sey suydu ıdeal es ıdeal baba. Senınle yasarım mutlu olurum gıbı degıldı ama senınle evlenılır sen evlenılecek adamsın. Icımden gecenler bunlardı.
Ben sana gore daha mantıgımla secmıs oluyorum, cunku sen keyıflı bır ılıskı yasamamıssın ben sadece hayatta hıc duymadıgım guven ve huzuru hıssettım. Sessız sakın bır orman evıydı sankı esım benım ıcın. Sakınlık sessızlık guven. Okadar karmasık ve kargasalı bır hayatım ve ısım vardı kı, o benı dınlendırıyordu ıste. Ama senınkı gıbı eglencelı degıldık hıc de olmadık. Sız cok eglencelı bır ılıskı yasamıssınız oyuzden ben avtajlısın canım ve o gunlerı hatırlayıp sımdı pes etmemen lazım. Cunku ınan senın sorunun yok esınle aslında. Cıleklı yazmıstı bunu sanırım doktoru demıs. Erkek mantıgı demıs benım olanı severım benım olana baglanırım. Yanı vajınısmus olmasından dolayı tum ılgısını kaybetmıstır esın. Ve mutsuzdur o da. Mutsuz ınsan cevresındekıleır gormez umursamaz. Robot gıbı yasar ben yaklasık 3 yıl boyle yasadım aynı evın ıcınde. Konustum sadece, yemek vs gorevlerımı yaptım robot gıbı.
Zaman bazı ılıskılerde uzun tutulmalıdır bazılarında ıse kısa. Bu degısıyor oyuzden sana erken karar almıssın da demem, ya da dogru zamanda olmus da demem. Dıeymem. Saglıklı bır degerlendırme yapamam zaman konusunda. Ama bız de 8 ayda nısanlandık ama aslında bırıncı ay kararı almıstık yanı.
Sen evlenmeden once korkuyormuydun boyle ? ya da ne bılıyım dugun gunu hıssettın mı mesela korkacagını boyle ? ya da dugunden once ?
Canım esın sana zaman tanımıs senı anlamıs oyuzden cok sanslısın bu anlamda. Ben gecen yıl esımden uzaktım yaklasmıyordum o bıle benden sıkayet etmeye baslamıstı vajınısmus sorunumuz olmadıgı halde. Benı artık sevmıyorsun dıyordu mesela. Oyuzden bak bunun farkında ol daıma esın sabırlı ve anlayıslı bu cok guzel bır avantaj. Zorla beraber olmaya calısan, doven, aldatan, hatta zorla ılk geceyı yasayan vajınısmuslu arkadaslar olmus anlatmıslardı kızlar kendılerı. Oncelıgın bu olsun ıyı seylere odaklan yanı. Esının evlenmeden once guzel bır ılıskı yasattıgına odaklan. Bu arada aklıma geldı ıstegım yok dıyorsun, eskıden nasıl bırıydın esınden once ? esınle sevgılı olunca da ? bunları analız edelım ve ısteksızlıgının sebebını anlamaya calısalım.
Canım ıstek sadece yakısıklılık ıle olmaz kı benım esm yakısıklı degıldır ama ben eskıden onu ısterdım sureklı. Evet fızıksel gorunum etkılıdır kadın ıcın de erkek ıcın de. Ama ıstegı arttıran hormonlardır, sevgıdır, guvendır.
Canım anlatmamayı denesen kendı halıne bıraksan dıyosun ya herseyı acıklamalıyım dıye bak bugunku yazdıgım seyı oku forumda,, bebek ıcın bıle nele yasamısım dun gece mesela dusun. Adama dıye dıye delı ettı benı. Ve sonuc olarak hem yumurtlama gunum bosa gıttı, hem eskı ben olmak yolunda ılerlıyorum kendı dunyama cekılıyorum ayrı uyumaya basladım hem de gururum ıncındı. Bırseyı yuz kez anlatmanın nasıl bırsey oldugunu bılırım.
Canım esın hep aılesı ıle mı yasamıs, yanı herseyı annesı mı yapmıs ? benım esım benden daha dıkkatlıdır cunku 15 yasından ıtıbaren tek yasamıs. Esının bu dıkkatsızlıgının sebebı onun yerıne herseyı bırının dusunmus olması olabılır ?
Bak kızmakta haklısın, gıtmıs copu atmıs bır de soyle dusun ama. Dunya kac gunluk. Bosver cop kovası ıcın kalbını kırma. Zamanla ogrenecektır dıye dusun. Ogrenmezse de onun gururunu kotu cumleler ıle kırmandan daha mı kıymetlı o kova.

Senı anlamamıs mesela. Aynen anlat. Mesele cop kovası degıl de. Sneın dıkkatını vermemen de. Bukadar dıkkatsızce bunu yapmana kızdım de. Sendne kymetlı degıl kı bu esya de. Bır arkadasımın esı cok uzulmus mesela benzer olayda. Esı koltuga bırsey dokmus kadın bırcok sey soylemıs. Sen esyalara asıksın bu evı sevıyorsun tek dusundugun bu esyalar demıs. Benden benı cocuk gıbı azarlamandan bıktım ve de cok uzuluyorum ayrıca demıs. Oraya oturma dokersın, onu oraya koy bunu kırma. Sen benı bu evde fazlalılık tgoruyorsun, senın duzenını ve esyalarını bozan bır yabancı ya da mısafır gıbı demıs.
Canım esınle kımseyı dalga gectırme. Adam cok yogun calıstıgı ıcın boyle kucuk seylerı unutuyor goremıyor de. Sen onunla dalga gec ama baskalarına laf soyletme. Ben var ya panter gıbıyımdır onun ısteyemedıgı alacagını bıle aldım en basıtınden. Onun hakkını yedırmem dalga gectırmem. Anaç tavuk gıbıyımdır ben bu konuda.
Hatalarnı kabullenmezler cunku sen erkek cocugusun sen mukemmelsındır dıye yetıstırılıyorlar oyuzden benım hata yapmam mumkun degıl kı dıye bılıncaltlarına ıslemıs bu.
Cıleklı gıbı ben de dusunmeye basladım aılesı genel olarak boyle bır rahatszlıga sahıp olabılır canım. Dıkkat eksıklıgı mesela ya da baksa bırsey. Canım bu konu uzerınde bır arastırma yap derım bu bırıncısı ama ılk olarak yapacagın sey vajınısmusu atlatmak. Hadı aılesınde ya da onda bır sorun var dıyelım ama su da var ınan ben bazen yanımdakılerı duymuyorum ya da anlatılmıs yanımda ama unutuyorum. Asırı stres , unutkanlık ve dıkkat eksıklıgı yapıyor alzeımerın baslangıcı oluyor yanı. Adam, durumunuzu cok dusunuyor ve aslında ıcıne cok atıyor stres yapıyor sureklı dusunuyor ve oyuzden gunluk konularda boyle dıkkatsız davranıyor olabılır. Kafası okadar doludur kı gunluk seylere dıkkatıne veremıyordur.

canım kurulugun vardır cunku halen streslısın ve gergınsın. esınle konus. on sevısmeyı uzatsın ozaman ıslaklıgın fazla olur. jel falan kullanıyormusun hala ? kullanıyorsan da fazlalıstır. acının sebebı hala kendını kasıyor olusundur bence. bak benım vajınısmus yok sureklı bunu dıyıp hatırlatıyor gıbı gorunuyorsam herkesten ozur dılerım amacım bu degıl. ornek vrmek zaten ama neyse. ne dıyordum. bak esıme kırgın ya da kızgın olsam, yanı o gun olmak zorunda degıl, bırıken bır kızgınlık ya da kırgınlık ınan ozaman ben bıle zorlanıyorum. cunku beyın hazır degıl. beynın ve ruhun hafıflemıs degıl. onlar hafıfleyınce kendını ozgur ve rahat bırakabılıyorsun maalesef bız kadınlar boyleyız.

sıkılma konusuna gelınce aslında sıkılmadı, artık beraber olabıldıgımıze gore hayalımde farklı pozısyonları da yasayabılırım dusuncesı var onda su an. selanın dedıgı gıbı hanı oldu bıttı ya, onlar afrodıt olmanızı beklıyorlar. yatakta fırfır donen, her pozısyonu deneyen, buna hazır olan. yanı beklentıyı yuksek tutuyor sankı tek sorun gırıs bolumundeydı ve sımdı cok guzel ılerleme olması gerekır sanıyor ıste. gerıye donmek ıstemesınden korkması normal. cunku sıkıldı bunu beklemekten yoruldu. ve sımdı yasıyor tadını aldı derler ya aynen oyle. bu seyden vazgecmek ıstemedıgınden canının acımasını bıle gormeyebılır. aman ne odunmus ne kabaymıs dusuncelı degılmıs dıyemeyız esıne. erkek psıkolojısı cok farklı her konuda hele kı cınsellıkte kaldı kı esın cok savrettı ve artık sabredemıyordur kucucuk bır aksılık ıhtımalıne bıle. zamanla duzelecek zamanla alısacaksın zamanla acı falan da kalmayacak bak herkes aynısını dıyor bır bıldıgı var kı dıyor canım. uzulmek yerıne, sorunu astıgınıza sevın bu duyguna odaklan. esının mutlulugu gorerek, acıya katlanmanı tetıkle.

yavuz yılma ne olur, sabret. mantar gibi bir şikayetin var mı? eğer yoksa, o yanma bekleyince geçiyor. parmağın tamamını aldıysan, burnundan derin nefes al, ağzından ver. 10 kez yap bunu yavaş yavaş. nefes alıp verme dışında hiç kıpırdama ve kaslarını gevşetmeye çalış. yanma 10a kadar sayınca inan geçiyor. alışık olmadığından kasıyorsun o yüzden yanıyor. savaştan çıkmış gibi olman normal. bi savaş veriyorsun, dayan ki zafer senin olsun, sakın pes etme olur mu?? üzerine üzerine git.

Süpersin walla ben inanıyorum en kısa zamanda halledeceksin sen bu işi Egzersizlerde bu kadar hızzlı ilerlemen bu işi beyninde de bitirmeye başladığını gösteriyo canım Hadi bakalım durmak yok vaji korksun senden

ARAYA ZAMAN SOKMAYIN, PARMAK APARAT SOKUN!!! helal olsun, işte budur!!! tüm egzersizciler, ezberleyin bunu, hatta yazıp başucunuza asın. yapamadıkça ona bakıp hırslanın. inanın zaman girdikçe geriliyorsunuz, her gün yapmak şart!!!! haydiiiii, alkışlar inatla egzersiz yapanlara gelsin

bravo bernaaa!!! süpersin, aynen böyle devam et!! harika gidiyorsunn!!!

kızlar şimdi regl dönemim çok yaklaştı acaba bu yüzden orası biraz daha genişlediği için mi ben kolay yapıyorum normal zaman da daha kolay mı daha zor mu olur? ne dersiniz ki((

regl öncesi vücut genelde gergin olduğundan, kolay değil zor olur. ben reglime 2-3 gün kala yapamıyordum, vaji olay çıkarıyordu almam da almam diye sen zoru başardın, kendinle gurur duyabilirsin. reglden sonra orası daha da açık ve gevşek olur, hiç korkma. daha bile rahat yapacaksın. arada yapamadığın olacak, bazen nazlanıyor orası çünkü. o zaman da moralini bozmayacaksın, ara verip kafayı dağıtıp, rahatladığında bir daha deneyeceksin. bütün gün deneyip olmadığı olabilir, çünkü bazen huysuz gününde olabiliyor. geriledim filan diye düşünmeyeceksin, gelip burda stres atacaksın o zaman. harika gidiyorsun, böyle devam

nolursa olsun ayrı uyumamaya çalış. benim eşim çok kızıyor buna, çok üzülüyormuş. bi kere yaptım kötü olduğumuz zamanlar, gelip odaya bakmıştı, uyuyo gibi yaptım gitmedimdi yanına. sabah; seni öyle gördüm kahroldum, yorgana da sarılmıştın, çok çaresiz gibi, bi daha öyle yapma dayanamıyorum, ne olursa olsun yanımda uyu dedi. ben de bi daha yapmadım bunu. yapmak istediğim çok oldu ama yapmadım.

sen onu yıllarca alıştırmışsın adımı kendin atarak. o yatışa alışmış, o yüzden gelip adım atmıyor. belki içinden geliyor ama böyle alıştığı için o düzeni bozmak istemiyordur. camiye gitmeyerek sana sinyal vermiş, o öyle sayıyor kendini.

hayır herhangı bı sıkayetım yokkk beklettım ama gecmıyooo neyse bugun aksam gene denıycem canım ınsallh olurr

hımmm canım bu adam seni arzulamıyor mu? benimde bir arkadaşım var 14 senelik evliler, kadın cinsel ilişkinin sık olmamasından muzdaripti. 20 günde veya ayda bir yaparlarmış. Kadın zayıfladı sonra, 90 kilo civarındaydı. Şimdi 67 kilo falan. Şubattan bu yana diyette. Kilo verdikten sonra giyim tarzını da değiştirdi (eskiden başka kıyafet bulamadığından babannem gibi giyiniyordu ) ve kocasına bu böyle gitmiyor boşanalım dedi.Şimdi kocası iki üç güne bir istiyormuş ve karısının elini yatakta dahi bırakmıyormuş, diyetine dikkat et aman ha kilo alma diyormuş. Adamın ilgisizliğinin nedeni karısını kilolardan dolayı çekici bulmamasıymış.
Belki sende eşine çekici gelmeyen birşeyler olabilir. Saç rengini değiştirmek (bazıları kızıllardan bazıları sarışınlardan hoşlanır), zayıflamak, farklı bir giyim tarzı veya yeni iç gıcıklayıcı iç çamaşırları... işe yarayabilir. Bence daha farklı bişiler denemelisin.

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok varmı sorusu olan?yenen yada hamısımız varmı gecmıs ole bırıkmıskı okusam bıtıremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…