- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.041
Hmmmm anlicam insallah cehaletimi bagislayarak bi perineninde ne oldugnu yazarsan cnm...
tamam o sette sifir boy dilatör var. 1 no'dan ince, serce parmak kalinliginda. onu pamukla sarip, prezervatif gecir, prezervatif biraz süklüm püklüm durcak ama tutma cubugundan geriye dogru gerdirebilirsin. pamugu pütürük olmadan saramiyorsan, peceteyle kalinlastirmayi da deneyebilirsin. normalde setlerde sifir boy olmuyor, isaret parmagi kalinligindan basliyor (5-5cm cevre uzunlugu). 0 boy, yaklasik 3 cmden den az. o yüzden kalinlastirmaktan cekinme. bol jelle, nefes verirken ittir ve ilk girsiten sonra 30 derece popoya dogru yön ver. kolay gelsin.
kızlar oldumu olmadımı bizde anlamadık..
bu gece ilk denemelerde yine canım yandı,ittirdim tekme falan atmaya çalıştım ama daha sonra rahatlattım kendimi ve o kadar kolay girdi ki son 3-4 cm.e kadar hepsi girdi sanki ve dünkü emlanın yakması kadar bile acı hissetmedim sadece popoma doğru bir baskı çıktıktan sonra,kan gelmediği için eşim olmamıştır yapamamışızdır diyor ama ben girdiğinden eminim git gel yapamadık ama sadece girdi,bittikten sonra bir titreme geldi bana zangır zangır bütün vüücudum dişlerim bile birbirine vurdu..
sizce olmuş mudur?
sakin...
3-4 cmye kadar hepsi girdi dedigin pozisyon ne?
kan gelmemesi gelmesi kadar normal, gelmemis olmasi tam penetrasyon olmadigi manasina gelmez.
Kiz olmus olmus tabi daha ne.olsun sevinsene
Cnm esin icin kan onemlimiydi ...anlattina gore olmus olmadigni nasil anliosak oldugnuda biz anlariz tabi kan gelmeyebilir egzersiz yapmayan bi cok kiside de gelmior...takilmayin kana olmus tadini cikarinmutlu olun...
ben yatağın kenarında yattım eşim de karşımda ayaktaydı tam anlatabildimmi bilmiyorum da sadece bu pozisyonda yapabiliyoruz biz diğer türlü olmuyor..
kızlar oldumu olmadımı bizde anlamadık..
bu gece ilk denemelerde yine canım yandı,ittirdim tekme falan atmaya çalıştım ama daha sonra rahatlattım kendimi ve o kadar kolay girdi ki son 3-4 cm.e kadar hepsi girdi sanki ve dünkü emlanın yakması kadar bile acı hissetmedim sadece popoma doğru bir baskı çıktıktan sonra,kan gelmediği için eşim olmamıştır yapamamışızdır diyor ama ben girdiğinden eminim git gel yapamadık ama sadece girdi,bittikten sonra bir titreme geldi bana zangır zangır bütün vüücudum dişlerim bile birbirine vurdu..
sizce olmuş mudur?
slm kızlar yazdıklarınızı okudum.öncelikle şunu söyleyeyim ilk başlarda yaklaşık 3-4 ay ilişkiden zevk alamayacaksınız,sadece ilişkiye alışmaya çalışacaksınız,bu durumu öncelikle eşinizinde sizinde kabullenmesi gerek,erkelerde şöyle bi psikoloji oluyor,sen beni istemiyosun,sevmiyosun,güvenmiyosun,beni isteseydin kendini bana bırakırdın....(eminim hepsi aynı cümleleri söylüyor)...dediğim gibi ilk başlarda ne isteme ne zevk oluyor....size tavsiyem vajinusmusu atlatırken kontrolü kendi elinize olun...k.bakmayın açık konuşucam ama,,eşiniz altda siz üste olun,ve eşiniz kesinlikle size mudahele etmesin,cansız şekilde yatsın,siz p..si kendiniz içinize almaya çalışın,ve bu işlemi yavaş yavaş derin nefesler alarak yapın,hepsini aldığınızda biraz bekletin,sakın gelip gitmeye çalışmayın,çıkarın tekrar aynı işlemi yapın,bunu yaklaşık 5-7 gün araşında yapın,gelip gitmeden p.sin hepsini içine al ve bırak,,,daha sonra aynı yöntemle yavaş yavaş gelip gitmeye çalışın 1 haftada böle deneyin,,,sonrası bitti zaten kızlar........atlattınız bile vajinusmusu.....ayrıca bunları yaparken kesinlikle bebek yağı kullanın çok faydası var...allah yardımcınız olsun...
EVET HEP AYNILAR.... BELKİ İSTİSNA VARDIR.
Film gibi bir hikayen var.
İllaki bir bağlılık oluyor, tahammülün artıyor. Bak sen farklı şeylerden muzdaripsin ben farklı. Benim eşimde asosyal ve hantal. Yani tatile gideriz denize, havuza girmez, iyi birşey kullanmaz, lüks şeyleri sevmez, sürekli bilgisayar oynar. Bense tam tersiyim, kıafetime, saçıma, üstüme başıma, gezmeye, tozmaya hayatı yaşamaya çok düşkünüm.
ben katlanamıyordum eskiden, vajiyi yendim çok mu değişti yok ama o kadar gözüme batmıyor şimdi. Birde başkası ile olamam artık.
Bence sizin ilişkinizde heyecan azaldığı için sana çok batıyor, vajiyi yenseniz ikinizde birbirinize daha anlayışlı olacaksınız. Çünkü evlenmeden önce çok iyi anlaşıyormuşsunuz. Vajiden sonra o kadar olmasada daha güzel bir ilişkiniz olacak ben inanıyorum.
allah razı olsun canım psikoloğa faln gidiosun saatlere konuşuosun yaşamamışki anlasın yada yol göstersin yani ben bi yararını göremedim.. eşim burda yazdığımı görse çok kızar kesin ama terübelerden yararlanıpğ çözüm bulmak amacım önemsediğiniz için binlerce kez teşekkürler...
inşallah canım azmin elinden hiçbirşey kaçamaz ve herşeyde bir hayır vardır şaka gibi gelebilir bazen mantık almaz ama ilk evliliğimden önce çok ama çok sevdiğim biri vardı çok saçma bie nedenle ayrıldık sonra yaşın verdiği etkiyel gurur yaptık aşkımızdan ölsekte adım atmadık 20li yaşlardaydım daha sonra sırf inat uğruna evlendim tam 5 yıl hayatımın ızdırabını yaşadım şiddet dayak görmedim ama eski eşimim ailesinin çok zulmunü çektim o yaşta beni mütiş strese soktular herşeyden kaçar korkar oldum ve bu vaji belası çıktı ortaya her neyse rabbime şükür kurtuldum o aileden ve o ilk aşkım o çok sevdiğim adam çıktı karşıma onunla evlendim ve onun olmak nasip oldu biz çok ağladık bir araya geldimizde bu bir mucize bu bir allahın hikkmeti diye
sağol kuzum iyiyim. bugün toparlandım. etrafın hamile dolduysa yakında sıra sende demektir. bence güzel şeyler yaşamışın ve yaşamaya devam ediyorsun. keyfini çıkar, senin bey düzelme yolunda, nazar değmesin
evet yüzü gözü yerindedir. iyi giyinince çekiidri de ama ben onun temiz yüzüne güzel ahlakına efendiliğne hayran kaldığım için evlendim.. iyi bir eş çouklarıma iyi bir baba olur dedim.. birde o sırada karşıma çıkanlarla kıyaslıyrdm tamam bunla tutkulu bir aşk yaşarım ama beni üzer değer vermez diyordum.. eşimin bana verdiği değeri kimse veremez .. öyleki ailem bile bana daha farklı davranmaya başladı onun bana verdiği değerle başkalarının gözündede daha bi değerli olmaya başladım.. bunlar beni çekti.. evet çok zeki hatta iyi dereelerle okullarını bitirmiş hep. bende iyi bi üni mezunuyum ama ben bişeyi iyice çalışırsam iyi not alırım ama o sadee bir kez okur zihnine yazar hemen.. dikkat dağınıklığı.. daha dün gece buna benzer bişey dedim kabullenmio yok bişey dio yada zaman zaman hak veriyo ama orda kalıyor çözüm aramıyr..
Gadalarini alirimm agzini yiriml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?