Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok tesekkur edrim canimcim..Ama mensim devam ediyormus Geceye kaldi artik egzersiz isi.

kızlar oldumu olmadımı bizde anlamadık..

bu gece ilk denemelerde yine canım yandı,ittirdim tekme falan atmaya çalıştım ama daha sonra rahatlattım kendimi ve o kadar kolay girdi ki son 3-4 cm.e kadar hepsi girdi sanki ve dünkü emlanın yakması kadar bile acı hissetmedim sadece popoma doğru bir baskı çıktıktan sonra,kan gelmediği için eşim olmamıştır yapamamışızdır diyor ama ben girdiğinden eminim git gel yapamadık ama sadece girdi,bittikten sonra bir titreme geldi bana zangır zangır bütün vüücudum dişlerim bile birbirine vurdu..

sizce olmuş mudur?

sakin...
3-4 cmye kadar hepsi girdi dedigin pozisyon ne?
kan gelmemesi gelmesi kadar normal, gelmemis olmasi tam penetrasyon olmadigi manasina gelmez.

sakin...
3-4 cmye kadar hepsi girdi dedigin pozisyon ne?
kan gelmemesi gelmesi kadar normal, gelmemis olmasi tam penetrasyon olmadigi manasina gelmez.

ben yatağın kenarında yattım eşim de karşımda ayaktaydı tam anlatabildimmi bilmiyorum da sadece bu pozisyonda yapabiliyoruz biz diğer türlü olmuyor..

Cnm esin icin kan onemlimiydi ...anlattina gore olmus olmadigni nasil anliosak oldugnuda biz anlariz tabi kan gelmeyebilir egzersiz yapmayan bi cok kiside de gelmior...takilmayin kana olmus tadini cikarinmutlu olun...

Cnm esin icin kan onemlimiydi ...anlattina gore olmus olmadigni nasil anliosak oldugnuda biz anlariz tabi kan gelmeyebilir egzersiz yapmayan bi cok kiside de gelmior...takilmayin kana olmus tadini cikarinmutlu olun...

canım eşim kan gelmediği için değil,olmadı heralde diye üzülüyor ama inşallah olmuştur..

ben yatağın kenarında yattım eşim de karşımda ayaktaydı tam anlatabildimmi bilmiyorum da sadece bu pozisyonda yapabiliyoruz biz diğer türlü olmuyor..

bahsettigin pozisyonda miki tamamen giremez ki, yani senin bacaklarini balerin gibi iyice acman falan gerekir. beline dolasan da esinin kalcasi baldirlarina carpar.

Son düzenleme:

canım senin kasılmanla p...s dışarı çıkmış ve aşağı kaymış olabilir ve sen girdi zannetmiş olabilirsin. eşin görmemişmi o pozisyonda görmesi lazım

slm kızlar yazdıklarınızı okudum.öncelikle şunu söyleyeyim ilk başlarda yaklaşık 3-4 ay ilişkiden zevk alamayacaksınız,sadece ilişkiye alışmaya çalışacaksınız,bu durumu öncelikle eşinizinde sizinde kabullenmesi gerek,erkelerde şöyle bi psikoloji oluyor,sen beni istemiyosun,sevmiyosun,güvenmiyosun,beni isteseydin kendini bana bırakırdın....(eminim hepsi aynı cümleleri söylüyor)...dediğim gibi ilk başlarda ne isteme ne zevk oluyor....size tavsiyem vajinusmusu atlatırken kontrolü kendi elinize olun...k.bakmayın açık konuşucam ama,,eşiniz altda siz üste olun,ve eşiniz kesinlikle size mudahele etmesin,cansız şekilde yatsın,siz p..si kendiniz içinize almaya çalışın,ve bu işlemi yavaş yavaş derin nefesler alarak yapın,hepsini aldığınızda biraz bekletin,sakın gelip gitmeye çalışmayın,çıkarın tekrar aynı işlemi yapın,bunu yaklaşık 5-7 gün araşında yapın,gelip gitmeden p.sin hepsini içine al ve bırak,,,daha sonra aynı yöntemle yavaş yavaş gelip gitmeye çalışın 1 haftada böle deneyin,,,sonrası bitti zaten kızlar........atlattınız bile vajinusmusu.....ayrıca bunları yaparken kesinlikle bebek yağı kullanın çok faydası var...allah yardımcınız olsun...

mrb piko direk konuya gircem:) biz yarıya kadar yaptık ama ötesini getiremedik bir türlü açı yanlışlığından dolayı ne tavsiye edersin biz klasik deniyoduk hep ben üste geçmeye çalıştım ama olmadı öle, arkadaşlardan aldım bikaç tavsiye sen ne öneririsin

cıleklı senın esın benım esıme, sen de bana benzıyorsun. ben cok yıprandım uyumsuzluktan hastalandım resmen hem psıkolojık hem bedenen. stresten erken menopoza gırdım dusun. ınsaallah sen daha ıyısındır

canım psıkolog profesyonel. ıllakı onlara da ıhtıyacım var. ama benzer seylerı yasayan bır kadın dost ıle konusmak oncelıkle ınsanı rahatlatan bırsey. ve su da var dıyorsun kı ben tek degılmısım demekkı. hastaneye gıdınce, ya tek ben hasta degılım dersın ya onun gıbı bırsey bu ıste. yanlız olmadıgını bılmek, kendını en dıplerde gezen tek kısı gıbı gormemek.

canım cok duygulandım ya fılm gıbıymıs. Allah mutlulugunu daım etsın.

sevındım canım aman dıkkat et kendıne. ya evet buaralar pek doldular. 15 yasında cocugu olan arkadasım bıle hamıle. ghaftasonu da onu gormustum gecen hafta, ıftara almıstım. ınsaallah dedıgın olur da bızım bu adamla zor ya bebek. evvelsı gun oylesıne test yaptım, yumurtlama gunumdeymısım meger cıft cızgı cıktı ılk kez. neyse uyumus. uyandırmayayım dedım. ama sabah anlattım. hatta dun aksama kadar bırkackez konustuk. cuma cumartesı pazar her gun olursa daha ıyıymıs ya da enazından bır kez dedım. her her gun ne yedırsem kı falan dedım gulduk hatta. aksam camıye gıtmedı, madem gıtmedın beraber olmak ıcın adım atsana yok. ben de mutfaktakı ıslerımı daldım, bugun dısarda pıknık alanında davet verecegım de kalabalık. geldı hatta azıcık yardım ettı. ısım bıtmeden tekrar test yaptım yıne cıft cızgı cıktı. soyledım de hatta kendısıne. baktım uyuyor. 2 dk beklesen dedım hayıt tohumumu ıceyım oyle geleyım dedım. ben uyuyacam dedı. ne uyuması dedım, bılmıyor musun dedım. bu saate kalınırmıymıs dıyor buarada saat 12 ve bız zaten ramazan 1 den once uyumadık. ben camıye gıtmedım sırf dıyor. madem onun ıcın kaldın, bana adım atsana ya da soylesene. ılla ben adım atacam, testı falan unut dedım. bıktım hep aynı seylerı yasamaktan dedım yıllarca pesınden kostum, kosmam artık dedım hem de cocuk ıcın dusun dedım. sen adım atmıyorsan ben de adım atmam dedım. ayrı uyudum, sahura kaldırdı gece benı. dogru durust konusmadan sahur yaptık. o namaz kılarken, gıttım yıne ayrı uyudum. uyumayacam beraber ınat ettım.sınırlerım tepemde. bugun normal konusuyor gıbıyız ama ayrı uyuyacam.

canım bak sen de esını aynı benım gıbı dusunerek secmıssın. aıle, deger her konuda herseyımız aynı olmus. herkes onunla gurur duyuyor ama ıcten ıce onunla gurur duymayan sensın. cunku cınsel hayatınızda sorun oldugu ıcın adamın herseyı gozune batar olmus. ben de aynısını yasıyorum. mutlu olmayınca, gozumuze hersey batar oluyor anladın mı.

Gadalarini alirimm agzini yiriml

guzummmmm ne guzel demişsin sen öyle :))
yapmışsım demişsim cok denır ıc anadoluda. guzummmm hele. bakale denır mesela. ıc anadoluluyum ben de oyuzden benzer aslında cogu sey ama kayserı daha farklı. agzını yirim, ortaammmmm, bunları ılk kez orda duymustum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…