Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben zaten su an basladım boyle bır programa. ramazanda olmama ragmen cok dıkkat edıyorum ayrıca spora da baslayacam oysakı ayagımdan amelıyat oldum spor zor benım ıcın. ben yaparım da bebek ıcın bıle benımle beraber olmayan adam ıcın ugrasmam ben artık. zayıflarım ama onun ıcın degıl artık. eskı bene donuyorum, kendım ıcın yasayacam, evde de robot gıbı gorevlerımı yapacagım. anlarsa anlar anlamazsa da bıtsın. ben bıttım.

yok yok, acı yok sen hızlı çıktın, ben de çabuk yeneceğini düşünüyorum. duanı da ettim, rakamını bile hatırladım, hayra alamet bu vallaa

ayyyy canımsınnnn yaaaa... tşk ederim walla çok sağol sela:))) çok mutlu oldum...yenen arakadaşımızı da kutluyorummmm... darısı da bize inşallah:))))

guzel haberler gelıyor. cok sevındım. herkesın mutlu olmasını dılıyorum.

bır dahakı onlıne oldugumda yenı gelınler gorurum ınsaallah. sıkıntılarım farklı derdım farklı dermanım farklı uzuntum cok bugun. oyuzden topıc ısgal etmek ıstemıyorum. hepınızını opuyorummmm

papatya canım azcık açıklasana ruh halin nasıldı nasıl oldu bitti deneyelim diyemi başladınız nasıl

ben zaten penisi alabiliyodum ama tamamen olmuyodu bu sefer bazi arkadaslarin tavsiyeleriyle nefes egzersiziyle denemeye karar vermistim bu sefer esim rahatsizdi onu beklemek zorunda kaldim iki gun once ruyamda vajiyi yendigimi gordum deneyelim mi dedim esime kabul etti denedik p..tamamen girdi ama gitgel yapamadik... persembe gunu de esim ruyasinda gormus yendigimizi dun denedik bu sefer oldu hem de cok rahat o anda aklima baska seyler getirip derin derin nefes alip verdim bu kadar basit olacagi aklimin ucundan gecmiyordu

gerçekten kendim yenmiş gibi adına çok sevindim, ben sadece başını alabiliyorum ay darısı başıma tez zamanda inş

zayıflamak hem kendimiz için hem hamilelik için önemli.
Benim o dediğim arkadaş her gün disiplinli bir şekilde, çalışmasına ve geç çıkmasına rağmen, bir saat mutlaka yürüyüş yaptı. Yağları çok güzel yakıyor yürüyüş. Yanında da diyetisyene gitti. Diyetisyen onu sadece disipline etti. Şimdi hem kendisiyle daha barışık, hem eşinden yana mutlu hemde cinsel hayatı yoluna girdi. Zayıfladıktan sonra boşanmak istediğini açıkladı adama. Eskiden olsa nereye giderden git derdi. Kocası geçen bir alyans almış getirmiş, daha sonraki gün küpe, çok çok daha ilgili, ikide bir eşinin iş yerine geliyor. Yabana atma dediklerimi.

hamılelık ıcın elbette onemlı ve oyuzden bır gırısımdeyım artık. kendımız ıcın de tabıkı. daha ozguvenımız oluyor mesela en basıt vs. ben bunları yapmaya basladım zaten. arkadasını takdır edıyorum ama zamanı var demekkı bu azmın. baksana 14yıl ugrasmamıs zayıflamak ıcın. spor merkezıne gıdecem bayramdan sonra ben de. buralarda pek yok bayanlar ıcınç baya ugrastım ve bırseyler ayarladım bayram sonrası ıcın. ben de aynısını yapacam, bebek ıcınbıle benımle beraber olmayan bır adamla evlı kalmak ıstemıyorum dıyecem bugun. ha devam edelım derse de zayıflayacam ve zayıflayınca bosanmak ıstıyorum dıyecem. kızgın uzgun ofke doluyum. ıcımde ona karsı hep ofke vardı bastırdım yıllardır ama hortladı ıste artık umarım bu ofke benı kamcılar.

yok canım bu arkadaş 14 yıldır böyle kiloluydu, hiçbir çaba göstermezdi zayıflamak için. Bir anda aklına dank etti. Yaşı 35 ti ve yaşından çok çok büyük gösteriyordu. Güzel giyinmek, istediği şeylerin içine girebilmek istedi. Bazı yaşlar insanın hayatında dönüm noktası oluyor. O da henüz gençlik elden gitmeden istediği gibi olmayı seçti.
Bende zayıflamak istiyorum, başka bir topiğe geçebiliriz bu konuları konuşmak için.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...aslarinin-birlikte-zayiflama-deneyimleri.html
pardon sen zaten ordaymışsın yeni gördüm :))).

Son düzenleme:
yeniymis gercekten...devam edeceksin yeneceksin baska care yok bu vaji belasi cok ugrastiriyo ama insan yenince de hayat baska bi guzel oluyo

tebrik ederim papatya darısı başımıza, p.. ne kadar alabiliyordun,ben yarıya yakın alıyorum öteye gidemiyorum yanmadan dolayı,bir de gezersiz falan yapmış mıydın

tebrik ederim papatya darısı başımıza, p.. ne kadar alabiliyordun,ben yarıya yakın alıyorum öteye gidemiyorum yanmadan dolayı,bir de gezersiz falan yapmış mıydın

tesekkur ederim p..sin yarisindan cogu giriyordu..parmak egzersisi yapmistim ama araya baya bir zaman girmisti en son nefes egzersizi yaparak basardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…