- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.121
nefes egzersizi nasıl oluyoki
ben kendimi rahat hissetmeme ragmen sirf nefes egzerzisi yapmiyorum diye 2 ay falan bosa ugrastigimi hatirliyorum...derin nefes al sen verirken esin ittirsin bu onemli sonra goreceksin cok rahat oluyo
yok canım bu arkadaş 14 yıldır böyle kiloluydu, hiçbir çaba göstermezdi zayıflamak için. Bir anda aklına dank etti. Yaşı 35 ti ve yaşından çok çok büyük gösteriyordu. Güzel giyinmek, istediği şeylerin içine girebilmek istedi. Bazı yaşlar insanın hayatında dönüm noktası oluyor. O da henüz gençlik elden gitmeden istediği gibi olmayı seçti.
Bende zayıflamak istiyorum, başka bir topiğe geçebiliriz bu konuları konuşmak için.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...aslarinin-birlikte-zayiflama-deneyimleri.html
pardon sen zaten ordaymışsın yeni gördüm :))).
burnundan derin nefes aliyorsun verirken esin ittiriyor parmak egzersizinde de bu uygulaniyo yani bir nevi yol aciliyo p..se
ben de burda yazılanları okuyunca farkettim meğersem hiç yapmmaışım çok hızlı hızlı nefes alıyordum ben stresten o yüzden kasılma daha çok oluyordu[/
evet oyle bir dene ins iyi sonuc alirsin
mrb piko direk konuya gircem:) biz yarıya kadar yaptık ama ötesini getiremedik bir türlü açı yanlışlığından dolayı ne tavsiye edersin biz klasik deniyoduk hep ben üste geçmeye çalıştım ama olmadı öle, arkadaşlardan aldım bikaç tavsiye sen ne öneririsin
saolun kızlar bugün bol nefesli denicem bakalım zaten nefes alıp veriyodum o sıra ama sonra korkudan nefesim kesiliyodu hihi
bir de tam nefes verirken ıkınınca:)) daha çok açılıyomuş orası öle dediler
bir de tam nefes verirken ıkınınca:)) daha çok açılıyomuş orası öle dediler
evet ama ikininca esim korkar ne oluyor bu kadina pes eder diye nefes daha rahat geldi bana
bende iyiyim cnm çok sukur 2 gun kuzenıme gıttım bıraz kafa dınlemeye...buranın emegı unutulurmu yaaa ımkansızı burada basardık burada sevdındık....sende ıyısın ınsallah yoluna gırdımı hersey
evet ama ikininca esim korkar ne oluyor bu kadina pes eder diye nefes daha rahat geldi bana
kizlar dun gece tamamen basardik gitgel de yaptik... inanilmaz bir duygu esini mutlu gormek korku stres yok....
enteresan bir görüntü olurdu o anda :) ama işte kadınlar bu illeti yenmek için işe yarar her şeyi denemek zorunda kalıyolar
tebrikler canimm darisi diger arkadaslarin basina insallahh..
evet aynen oyle ya ben ikinmayi hic denemedim zaten zar zor ikna ediyordum adami::))[/QUO
ne kadar evliydin cnm sen
evet aynen oyle ya ben ikinmayi hic denemedim zaten zar zor ikna ediyordum adami::))[/QUO
ne kadar süredir evliydin cnm sen
ne kadar evliydin cnm sen
13 aylik cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?