Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben kendimi rahat hissetmeme ragmen sirf nefes egzerzisi yapmiyorum diye 2 ay falan bosa ugrastigimi hatirliyorum...derin nefes al sen verirken esin ittirsin bu onemli sonra goreceksin cok rahat oluyo

ben de burda yazılanları okuyunca farkettim meğersem hiç yapmmaışım çok hızlı hızlı nefes alıyordum ben stresten o yüzden kasılma daha çok oluyordu

hımmm aynı benım gıbı demekkı. 15 yıldır sısmanım belkı de ama en cok 3 yıldır. stres, hormon ılacları tup bebek tedavısı masa bası ıs derken cok cok daha aldım.

evet yasım 29. yuzum 20 gıbı gosterır benım ama bedenen 40 gıbı sankı. evet benım de yenı yenı dank edıyor aslında daha once de cok dank ettı de yerı geldı esıme kızdım bıraktım yerı geldı azmım yarım kaldı.

evet ben de uyeyım :)))))

yarıya kadar yaptıysan bitmiş demekdir cnm zaten,tek önerim senin üste olman o şekilde tamamını içine alıyosun,birde yarısını içine aldıkdan sonra bi kaç dk kas bırak kendini,sonra derin nefes al yavaş yavaş tamamını al,emin ol tamamı girince bütün acın bitiyo çok farklı bi duygu...bide ilişkiye başlamadan önce kendi parmağını sokmayı dene,seni rahatlatır,inan ben hala öyle yapıyorum,,allah yardımcın olsun canım

iyi yapmissin canimm aynen buranin emegi unutulmazz cok sükür huzura kavustuk hepimiz darisi diger arkadaslarin basina insallah...bende iyiyim canim ayni hersey yolunda cok sükürrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…