- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.141
Tedavi içim özel geliştirilmiş cihazlar varmış Eilium Vibrating Egg Titreşimli Klitoral Stimülatör diye. Deneyen var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de 1 yıl oldu
parmak ,aparat egzersizlere başlicam ama hiç cesaretim yok ya:S
kizlar dun gece tamamen basardik gitgel de yaptik... inanilmaz bir duygu esini mutlu gormek korku stres yok....
yavuzcum sana özel mesaj atıcam bakarsın. eğer parmakta rahat değilsen, kendine parmak kalınlığında bir aparat hazırla. silindirik herhangi bir şey olabilir. ben parmakla yönü iyice kavradıktan sonra iki parmak yapamadım, doğumgünü mumunu parmak kalınlığına getirdim, onunla devam edip ona alıştım. sonrasında rimel, üzerine hiçbişe sarmadan eldiven parmağına koydum, üzerine bolca jel, aynı yöntemle önce girişe yerleştirip biraz yere paralel ittim, sonra popoya doğru 30 derece eğim verip ittim, pat diye kaydı hepsi girdi. inan sevincimden ağlamıştım ve hemen gelip buraya yazmıştım. tabi eşimi arayıp ağlayarak anlattıktan sonrasana da tavsiyem parmakta zorlanıyorsan aparat yapman. ama ne olursa olsun vazgeçme. bu işin sırrı sabır.
özel mesaj sürem dolunca sana özel mesaj atıcam, bakarsın. yeni mesaj yolladım 10dk beklemem gerekiyor maalesef(((
Canım bunun için çok da cesur olmaya gerek yok inan sadece sakin ve kararlı olman yeter egzersiz yaparken kontrol senin elinde olcak ve kendine zarar veremezsin zaten eğer çok geriliyosan parmak yerine kulak çöpüyle dene ama yeterki dene yada egzersize başlamadan önce bi duş al daha sakin olursun
bekleriz canım:)
inan eşimden daha çok istiyorum şu durumumdan kurtulmayı kulak çöpüyle başliyim doğru bak hem halledebilirim bunu inş
siteye uzun süre giremedim, sanırım sistem çöktü ya da benim pc saçmaladı!!! özel mesajını gönderdim nihayet!!![]()
yok cnm ya yapamadı...aparatların boyunu büyütttüm onlarla alıştrma yapıorm ve gayet ii gidior...jel kullanmıorm...buna rağman acı yokdilasel mrb canım, ikinciyi yaptın mı?
iyi ya egzersiz yapmana çok sevindim, ertelememene ayrıca sevindim. İkincide olacak inşallah. Bende iyiyim canım, uğraşıp duruyoruz işte.yok cnm ya yapamadı...aparatların boyunu büyütttüm onlarla alıştrma yapıorm ve gayet ii gidior...jel kullanmıorm...buna rağman acı yok...iice alştıktan sonra deneyeceğim tatlım...sen nslsn cnm iisndr inş.
iyi ya egzersiz yapmana çok sevindim, ertelememene ayrıca sevindim. İkincide olacak inşallah. Bende iyiyim canım, uğraşıp duruyoruz işte.
nslsınız kızlar..kimse gelmemiş henüz...nsl gidior hayat..![]()
iyidir bi yaramazlık yok. senin gelinlik ne alemde??![]()