- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.181
hoşgeldin demek istemezdim, buraya geldiğine göre vajilisinsize yeni bi arkadas getirdim:)
selam veren yok mu :)
inşallah canım, güzel düşün güzeol olsunyarın akşam gibi bitecek reglim... bakalım egzersizlerde neler yapıcam. burada okuyorum her gece,bitsin de başlayım diye sabırsızlanıyorum,umarım sabırsızlığıma değer ve her şey daha kolay olur.
Hımm o zaman yarın burdayızcanım ya misafirim wardı... yeni gitti(( o kadar yorgunum ki nasıl deniycem nasıl egzersiz yapıcam (((
egzersizleri biliyorsun di mi? parmak veya aparatofffff...
derin bi ofla baslayabilirim ancak..
1 yillik evliyim,burda okuduklarim bicok seyi ogrenmemi sagladi,umarim uygulayacagim zamanlarda gelir?..
Sağol canım ama önce problemimizi çözmemiz lazım. O olmadan olmaz. Sonra herşey daha güzel olacak , sizin hikayenizi çok merak ediyorum lütfen şimdi yazma yenince yaz . Önce hüzünleneceğimiz ama mutlu sonla biten bir hikaye olacak, kaleminede güveniyorum, güzel ifade ediyorsun duygularını. Merakla bekliyorum , coming soon .
yok canım, şimdi söylemiyeyim ne yaptığımıKesinlikle haklisin cnm.bende iple cekiorum inan bazen kafamda belirio nasil baslasam hikayeme nerden anlatsam die...ama mutlu sonu bekliorum...o zaman butun taslar yerine oturucak hikayem sekil alicak veben zevkle kaleme dokucem...uyudunmuydu sen cnm..ben bir iki bsey yiim cnm gtmezsen yazarim yine gdersen cooook opuldun..
egzersizleri biliyorsun di mi? parmak veya aparat. Ama ilk adım vajiyi incelemek. Neden vajinismus oldun, seni bu hale getiren ne?
bende canım, afiyet olsunooo cooookk sevindim rehberlerimiz sayfayi terketmiyorlar demek ki :)
takibe devam..
simdilik sahur vakti:)memnun oldum cnm
yok canım, şimdi söylemiyeyim ne yaptığımı, utanırım, anladın sen onu , bir baktık işte gerilemiş miyim, gerilememiş miyim diye .
ilk girişte kasılıyorum, zevk hala yok, beklemedeyim. bunların dışında sorun yok. birde dün olsun istiyordum aslında çok ara vermiştik, dün eşim erken uyuduğu için olmadı, egzersiz yaptım bende. gerçekten ara vermemk lazım. sende işi ucundan tut kız ayna egzersizi yap en azından :13:.
canım ön sev... olmadan olur mu??? yoksa zor olur, kuru olursun yani. ben boşalmıyorum ama o boşalıyor tabi ki. mekanik derken bence ön sev... olduğu için o kadar mekanik değil zevk olmasada. ne bileyim bir olmak, bir bütün olmak güzel.Zevk yok dio cnm bi kaciniz seyyyy acik sorucam...simdi on sev...yapiomusunuz hazir oluomusunuz peki giris oluo ama hersey bitio o zaman yani bosalmionuz esler bosaliomu peki ...bizim icin mekanik bi gecemi oluo ayyy cok acik yazdim herhal
canım ön sev... olmadan olur mu??? yoksa zor olur, kuru olursun yani. ben boşalmıyorum ama o boşalıyor tabi ki. mekanik derken bence ön sev... olduğu için o kadar mekanik değil zevk olmasada. ne bileyim bir olmak, bir bütün olmak güzel.
bu daha farklı birşey. diğerine benzemiyor. ben onun zevk almasına pek bakmıyorum, fazlda umrumda değil , öncelik kendimin, kendin için yapmalısın canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?