- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.161
ooooo maşallah sana3 kez kulak çubuğu denemeye kalktım tansiyonum düştüzaten sonrasında 15 dakka uyumuşum belkide bayıldım bilemiyorm ama bölgeyi keşfettim neresi daha hassas o uzay boşluğu ne tarafta falan filan herbişeyi gördüm ilerlemiş sayılmam mı:S
3 kez kulak çubuğu denemeye kalktım tansiyonum düştüzaten sonrasında 15 dakka uyumuşum belkide bayıldım bilemiyorm ama bölgeyi keşfettim neresi daha hassas o uzay boşluğu ne tarafta falan filan herbişeyi gördüm ilerlemiş sayılmam mı:S
ooooo maşallah sana
sen işin en zor kısmını halletmişsn tatlım...bundan sonra herşey daha kolay olacak...
ne taraftaymış o malum uzay boşluğu:)
3 kez kulak çubuğu denemeye kalktım tansiyonum düştüzaten sonrasında 15 dakka uyumuşum belkide bayıldım bilemiyorm ama bölgeyi keşfettim neresi daha hassas o uzay boşluğu ne tarafta falan filan herbişeyi gördüm ilerlemiş sayılmam mı:S
kızlar
acaba vajina genişlermi? sadece adet önümü genişler yoksa adet sonumu? hep diyorlar ya çocuk kafası geçebiliyor oradan diye işte size güzel bir animasyon. dün yayınlayacaktım ama editörden izin aldım bugüne kaldı
Normal Doğum Animasyonu - YouTube
eşim olmadı dedikçe oldu diye çok sevinmiştim ama ben yanılmışım malesef,başka pozisyonlarda sonraki denemelerimiz başarsızlıkla sonuçlandı ve ben umudumu kaybetmek üzereyim,yapabildiğimiz tek pozisyon o,beline falan doluyorum ayaklarımı..
kızlar
acaba vajina genişlermi? sadece adet önümü genişler yoksa adet sonumu? hep diyorlar ya çocuk kafası geçebiliyor oradan diye işte size güzel bir animasyon. dün yayınlayacaktım ama editörden izin aldım bugüne kaldı
Normal Doğum Animasyonu - YouTube
eline sağlık bende de böyle bir video var, dün bu konular konuşulurken aklıma geldi. Ekleyecektimde arada kaynadı gitti. Faydalı olmuş.
ay bayılıyom sandım ateş bastı amma açıldı orasıah işte bide önündeki o duvar olmasa acıyor işte acıyor bukadar zorlamasa
berna sen nerdesin?, ne güzel ilerledik dün, inşallah buraya yazmasanda boş durmuyorsundur, egzersizciler hadi.
canım ya misafirim wardı... yeni gitti(( o kadar yorgunum ki nasıl deniycem nasıl egzersiz yapıcam (((
Sağol canım ama önce problemimizi çözmemiz lazım. O olmadan olmazCnm benim...senin yazdigin parcayi peygamber efendimizle alakali olani ben onu esime yolladim...vee esim iki gundur bi tuhaf :)) benimki biraz agir abidir canim..cicim...cücügüm..askim...die her dakka dolanmaz ortalarda onun tabiriyle o agir sevenlerden...sahsen bende oyle civik adam sevmem bu yuzden sanirim ona asik oldum...surprizler yapmaz her dakka her seyi hatirlamaz her zaman ...ama bsey yapar..mest olursun... neyse iste bu iki gundur bi tuhaf ben msj gonderdim eve geldi hic bsey demedi ama daha guzel bakio sanki daha bi siki tutuo elimi ...farkediorum...yatarken biz sariliriz...uyuduktan sonra cifteleriz sicaktan o ayri sanki iki gecedir daha bi baska sarilio nasi desem....heh kordügüm gbi... cileklim saol kiz sanirim arada durtmek gerekio......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?