Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ooooo maşallah sana
sen işin en zor kısmını halletmişsn tatlım...bundan sonra herşey daha kolay olacak...

ne taraftaymış o malum uzay boşluğu:)

kızlar
acaba vajina genişlermi? sadece adet önümü genişler yoksa adet sonumu? hep diyorlar ya çocuk kafası geçebiliyor oradan diye işte size güzel bir animasyon. dün yayınlayacaktım ama editörden izin aldım bugüne kaldı

Normal Doğum Animasyonu - YouTube

olma mı, sayılırsın tabi kendine moral ver, böyle böyle ilerliycen işte. en zoru ilk gündür, onu atlattın. şimdi kendine bir çay yap da karşılıklı içek haydi :126:

içek kız ya şöyle kekli mekli oh:)saol o msj için tatlım sayende oldu nolduysa, yannız acayip hassas o içersi vay be :ufogörenmasumköylüsmile

eline sağlık bende de böyle bir video var, dün bu konular konuşulurken aklıma geldi. Ekleyecektimde arada kaynadı gitti. Faydalı olmuş .

umudunu kaybetme tatlım olacak zamanı gelince

ay bayılıyom sandım ateş bastı amma açıldı orası ah işte bide önündeki o duvar olmasa acıyor işte acıyor bukadar zorlamasa

Cnm benim...senin yazdigin parcayi peygamber efendimizle alakali olani ben onu esime yolladim...vee esim iki gundur bi tuhaf :)) benimki biraz agir abidir canim..cicim...cücügüm..askim...die her dakka dolanmaz ortalarda onun tabiriyle o agir sevenlerden...sahsen bende oyle civik adam sevmem bu yuzden sanirim ona asik oldum...surprizler yapmaz her dakka her seyi hatirlamaz her zaman ...ama bsey yapar..mest olursun... neyse iste bu iki gundur bi tuhaf ben msj gonderdim eve geldi hic bsey demedi ama daha guzel bakio sanki daha bi siki tutuo elimi ...farkediorum...yatarken biz sariliriz...uyuduktan sonra cifteleriz sicaktan o ayri sanki iki gecedir daha bi baska sarilio nasi desem....heh kordügüm gbi... cileklim saol kiz sanirim arada durtmek gerekio......

yarın akşam gibi bitecek reglim... bakalım egzersizlerde neler yapıcam. burada okuyorum her gece,bitsin de başlayım diye sabırsızlanıyorum,umarım sabırsızlığıma değer ve her şey daha kolay olur.

Sağol canım ama önce problemimizi çözmemiz lazım. O olmadan olmaz . Sonra herşey daha güzel olacak , sizin hikayenizi çok merak ediyorum lütfen şimdi yazma yenince yaz . Önce hüzünleneceğimiz ama mutlu sonla biten bir hikaye olacak, kaleminede güveniyorum, güzel ifade ediyorsun duygularını. Merakla bekliyorum , coming soon .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…