- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.341
aslında iyisiniz ama zayıflayınca göreceksin dibinden ayrılmayacak. Ben biraz araştırdım, bulduklarımı paylaştım ama kendime faydam yok . Şimdilik kasılmalarım azalsın başka bişey istemiyorum O yüzden egzersize başladım tekrar. sen uygula o topicte yazanları, sen daha ayrıntılı yardımcı olursun bize.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
tebrıkler cankı mutlulugun hep boyle devam etsın ınsaallah yenı bır gelın dha var super. hepımız ınsaallah tum sorunlarımızı asarız ve atık bu topıcte bebeklerden bahsedıyoruz oluruz ınsaallah
evet sonunda başardım.darısı sizlerin başına CANLAR.Belki bazılarınız bana kızacak ama egzersiz falan çok işe yaramadı bende.1 ay oldu evleneli 2 tane jinekoloğa gittim ve bana vaji..sin dediler kendin çözemezsin dedi 2.doktor.hep annelerimizin zamanını düşündüm.çook eskileri düşündüm.onların zamanında böyle imkanlar mı vardı nasıl çözüyorlardı diye günlerce düşündüm.evlenmeden önce eşimle adağımız vardı.biraz sorunlu bir evlilik aşaması geçirmiştik.hayırlısıyla evlenelim kurban keseceğiz diye adakta bulunmuştuk.dün çok şükür onu yerine getirdik.oturdum sabaha kadar dua ettim.ve bugün kabus bitti.her şey dua ile.emin olun rabbimizde şifamız.sadece size bulunacağım tek tavsiyem siz üstte olun altta kastıgınız kadar kasmıyorsunuz.inşallah sizler de atlatırsınız.allah yardımcınız olsun.
kaç gündür aklım sende kalmıştı... çok sevindim kararına... evet vaji büyük şanssızlık ama bizim en büyük şansımız eşlerimizdüşünsene bizi kaç aylar beklediler... hadi bakalım bu bayram tam bir bayram olacak sanırım bol bol gelinlerimiz olacak
Ramazan bereketi diye buna denir...çok şükür bir kişi daha kurtuldu...hemde yol yakınken kurtuldu.. çok tebrik ederim
çoook teşekkür ederim canım umarım sen de kurtulmuşsundur.yeni üye olmuştum 1 hafta falan oldu çok bilmiyorum sizlerin durumunu.allah herkese yardım etsin
canım zaten yeni evlilerin egzersiz yapmasına gerek yok, sadece korkmadan üzerine gitmeye ve ertelememeye ihtiyaçları var. daha 1 aylıkmışsınız, yolun başında kurtuldun, halaylar sana gelsin:evet sonunda başardım.darısı sizlerin başına CANLAR.Belki bazılarınız bana kızacak ama egzersiz falan çok işe yaramadı bende.1 ay oldu evleneli 2 tane jinekoloğa gittim ve bana vaji..sin dediler kendin çözemezsin dedi 2.doktor.hep annelerimizin zamanını düşündüm.çook eskileri düşündüm.onların zamanında böyle imkanlar mı vardı nasıl çözüyorlardı diye günlerce düşündüm.evlenmeden önce eşimle adağımız vardı.biraz sorunlu bir evlilik aşaması geçirmiştik.hayırlısıyla evlenelim kurban keseceğiz diye adakta bulunmuştuk.dün çok şükür onu yerine getirdik.oturdum sabaha kadar dua ettim.ve bugün kabus bitti.her şey dua ile.emin olun rabbimizde şifamız.sadece size bulunacağım tek tavsiyem siz üstte olun altta kastıgınız kadar kasmıyorsunuz.inşallah sizler de atlatırsınız.allah yardımcınız olsun.
2 ay oldu yeneli:).. çok şükür... Herkes kurtulsun inşallah.. bu çok ağır bir yük.. kimse taşımasın inşallah
harikasın ya valla:) artık ben de vakit buldukça gireceğim buraya ve sorunu devam eden arkadaşlara destek olacağım inşallah.
yok canım fazla kilolu değilim ama biraz zayıflamak istiyorum. KAslarım çok güçsüzonu koydum kafaya bu kez. su ramazanı da atlattık mı daha programlı olabılecegım ıns. amac dıbımden ayırmamak hırs yaptım ılk kez. sen kılolumusun kı ? ya da kılo mu aldın ? bır de ya ne dusundum benım bır tanıdıgım vardı hıc orgazm olamamazmıs sısmanlıktan dolayı kaslar zor uyarılır demıs doktor acaba bende de boylemıdır acaba yanı esımleyken bosalamıyorum ya. aklıma geldı sımdı bu.
kaslarımı calıstırmam lazım sanırım. gspot takıp edecem sızler ıle de paylasırım aksamları dneyecem muhakkak.
canım zaten yeni evlilerin egzersiz yapmasına gerek yok, sadece korkmadan üzerine gitmeye ve ertelememeye ihtiyaçları var. daha 1 aylıkmışsınız, yolun başında kurtuldun, halaylar sana gelsin:
.
Bu sorunda destek ne kadar önemli gördüm çünkü:) tek bir kelime bile beni harekete geçirmeye yetiyordu... bundan sonra da birlikteyiz o zaman:)
canım ıkı parmagı ve 3 u kus seklındemı yoksa duzmuuu cok guzel yaaa supersınnn
ya huzurcum senle herşeyimiz aynı sanırım 13 ay ve 3 parmak egzersizleri... bundan sonra ne yapmayı düşünüyosun???
ya huzurcum senle herşeyimiz aynı sanırım 13 ay ve 3 parmak egzersizleri... bundan sonra ne yapmayı düşünüyosun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?