Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

az önçe sende yazmışsın ya aparat deneyinçe 2 parmak bile zor oldu buda bende aynı aparatla olmuyo hatta korkup iie kapanıo

anlaşıldı biz aparatsız bolca 3 parmak çalışcazzzz... senin daha önce hiç deneyimin olmadı mı canım benim 1 kere olmuştu.. o yönden benziyoz mu bari:)))

kızlar yorumlarınızı bekliyom..yenen arkadaşlar...

gerçektenmiii ama amaa sanki p.. daha büyük 3 parmaktan?

çilekliyi göremedim diye cevap verdim.. o gelince ona da soralım..3 parmağa iyice alışınca p...s denemesi geliyor.. sizin maşallahınız var gayet iyi gidiyorsunuz..ben 2 parmaktan sonra p...s denemesine geçmiştim...p....s 3 parmaktan çok daha kolay olacak.

kızlar yorumlarınızı bekliyom..yenen arkadaşlar...

bence anormal bir şey yok.. kimisi parmakla daha rahat kimisi aparatla..sen parmakla rahatsın o yüzden böyle devam et..aparattan sonra orta parmağı yapamama nedenin ise aparatı yapamayınca şartlamışsındır kendini kasıp kapatmışsındır...parmakla devam canım olacak başka yolu yok.. hadi bakalım her şeyiniz benzer aynı gün gelin edelim sizi:)

çok teşekkür ederiz canım benim sayenizde valla allah hepinizin gönlündekileri hayırlısıyla versin ne desem az.. inşallah dediğin gibi olur daha kolay olur.. yarında 3 parmak deneyip iie alıştırmak istyrm çünkü başarısızlıkla sonuçlansın istemiyrm ilk denemede olsun istyrm yoksa şevkim kırılıyo..

:))bak tatlım analaşalım aynı gün denemeye geçelim ikimisde yapıaz dielim o zaman başarmadan dönmeyiz buraya ama ben iyice 3 parmağı alıştrmak istyrm daha rahat sorunsuz p.. olsun istyrm

şu egzersizlere başlamam için bi itekleyiverin beni yaa. başlamadan kötü olursa diye tedirgin oldum(

tam sana yazıyordum sonra sildim daha regli bitmemiş olabilir diye.. hadi bakalım bak bugün 2 gelin haberi aldık...( yaren, canki ) sonra 3 kişi sırada ( yavuz, berna, huzur)

Hadi egzersize ilk hedefimiz bayram:) şimdi başlıyorsun ve her aşamanı anlatıyorsun... şimdi başla takıldığın yerleri yaz.. derin derin nefes al nefes verirken ilerlet.. tv aç yada müzik dinle..
başlamadan kötü olursa diye bir şey yok.. asıl başlamazsan kötü olur...( tehdit gibi oldu:)

evet 3 parmağa alış iyice.. başarısızlık yok bunu aklından çıkar.. azim, kararlılık, cesaret, egzersiz ve sonuç başarı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…