- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.361
:) evet aynı gidiyrz .. az öne çilekli yazmış 3 parmakda iyie alış diye bende öyle yapıcam sonrasında ne yapıağımızıda ona soralımm çilekliii? :))
:) evet aynı gidiyrz .. az öne çilekli yazmış 3 parmakda iyie alış diye bende öyle yapıcam sonrasında ne yapıağımızıda ona soralımm çilekliii? :))
az önçe sende yazmışsın ya aparat deneyinçe 2 parmak bile zor oldu buda bende aynı aparatla olmuyo hatta korkup iie kapanıo
3 parmaktan sonra mutlu son:)
anlaşıldı biz aparatsız bolca 3 parmak çalışcazzzz... senin daha önce hiç deneyimin olmadı mı canım benim 1 kere olmuştu.. o yönden benziyoz mu bari:)))
ya kızlar önce 2 parmak denedim ewet kolyca yapabiliyodum. sonra küs şeklinde 3 parmak denedim. biraz zor olsa da yaptım. sonra bir kaç kere daha tekrarladım 3 parmak.... bi de küçük aparak hazırlamıştım orta parmak kalınlığında işte onu yapamadım(((( ya böyle yönümü tayin edemedim.. (( sonra orta parmakla deneyeyim dedim inanın 3 parmakla yaptıüımdan daha zor oldu... kızlar siz söyleyin ben niye anormalim???? (((((((((((((((((( ve ne yapmam lazımm??
kızlar bugun cuma gunu. ve cogunuz benden daha ıyı bılıyorsunuz dualarımızı kuranı kerımımızı. bugun benım yumurtlama gunummus. bana dua edın lutfen. bu gece, bana bır bebek nasıp olur ınsaallah.
3 parmaktan sonra mutlu son:)
gerçektenmiii ama amaa sanki p.. daha büyük 3 parmaktan?
kızlar yorumlarınızı bekliyom..yenen arkadaşlar...
kızlar yorumlarınızı bekliyom..yenen arkadaşlar...
çilekliyi göremedim diye cevap verdim.. o gelince ona da soralım..3 parmağa iyice alışınca p...s denemesi geliyor.. sizin maşallahınız vargayet iyi gidiyorsunuz..ben 2 parmaktan sonra p...s denemesine geçmiştim...p....s 3 parmaktan çok daha kolay olacak.
tedirgin olmak yasak olumsuz düşünmek kendini sıkmak kasmak yasakkk. herşey çok kolay olcakşu egzersizlere başlamam için bi itekleyiverin beni yaa. başlamadan kötü olursa diye tedirgin oldum(
şu egzersizlere başlamam için bi itekleyiverin beni yaa. başlamadan kötü olursa diye tedirgin oldum(
çok teşekkür ederiz canım benim sayenizde valla allah hepinizin gönlündekileri hayırlısıyla versin ne desem az.. inşallah dediğin gibi olur daha kolay olur.. yarında 3 parmak deneyip iie alıştırmak istyrm çünkü başarısızlıkla sonuçlansın istemiyrm ilk denemede olsun istyrm yoksa şevkim kırılıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?