Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparatı yapamıyorum bende. eş parmağına da eşim razı ama ben değilim. daha yeni yeni kendi parmağıma alışıyorum (
evet canım öğretmenim, tayin bekliyorum eş özründen baya sıkıntılı süreç...

aparatı yapamıyorum bende. eş parmağına da eşim razı ama ben değilim. daha yeni yeni kendi parmağıma alışıyorum (
evet canım öğretmenim, tayin bekliyorum eş özründen baya sıkıntılı süreç...

canımmm çok iç açıcı yazmışsın çooooooook teşekkür ederim...moralim yerine geldi... inşallah dediğin gibi olur.:))

ayy gerçekten zor süreç Allah yardımcın olsun...canım o rakamları rastgele attım...bursayı çok sewiyorumm 16, 27 de memleketim antep:)) ama ben urfada görew yapıyorum.:))))))

kızlar uyumuyonuz mu? :))) ben sahura hazırlıklarına başlayacam çıkıyorum... çoook öpüyorum ...başarımıza 1 gün daha yaklaştık şekerler:))))))))

geçen hafta baya zor bir zaman geçirdim egzersizlere başlamadan önce. psikolojim tamamen gitmişti önce stresten gülüyodum farkındaydım ama durduramadım kendimi. eşim geldi sakindim bi anda ağlama krizine girdim. öyle böyle değil ama. duramadım bir türlü. o da üzüldü çok. şimdi yine öyle olacak diye korkuyo sanırım. daha anlayışlı,daha çekingen sanki. sonuç yine aynı ben ağlıyorum. bu artık çok zor. sigaradan nefret eden ben her gece 5-6 tane içiyorum. çok bunaldım artıkk,çok yoruldum. gece hep ayaktayım sabah 6-7 de yatıyorum. bitsin istiyorum Allahım sadece bu işkence artık bitsin istiyorum.

egzersiz yapmaya başladığında biteceği günün az kaldığını göreceksin canım. çok zor herkes içinde öyle ama kurtulmayacak bir durum da değil. egzersiz yaparken eşine de alışmaya çalış yani p...sin içine gireceğine hiç bişey olmayacağına alıştır beynini.

Sağ ol canımcım..26 oldum :26:

ben de 26 olsaydım:)) ama geri dönüş olmuyor malesef canım...( şu an küçüklüğümü bile net bi şekilde hatırlarken bi bakmışım yıllar ne kadar acımasız ilerlemiş benim için...violet büyümüş koccaman olmuş ben artık 3 lü rakamlardayım(
gençliğin tadını çıkar canım

ya arkadaşlar size de çewrenizdekiler bebk ne zamn diye sormuyo mu... ya walla ben bıktım annemin ablamın sıkıştırmasından... ah bi bilseler ben nelerle uğraşıyorum(((

sormazlar mı canım.biz cevaplamaktan bıktık ama onlar sormaktan bıkmadı,bıkacak gibi de durmuyorlar...teker teker de gelmiyorlar ki

bana da yapıp koyamadın demişlerdi.beynmden kaynar sular dökülmüştü sinirden.sanki biblo koyuyorum bir köşeye

Kizlar tebrik ediyorum sizleri
Canki canim erkenden kurtulmussun çok sevindim gerçekten..
Yaren tatlimmmm gözün aydinnnnnnnnnn çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…