Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İveettt ivet ben kacmiyorm artkk aksine safak sayiyorm :) buarada cileklim umut hayalsen dilasel elvannn yoklarr

gorevmıs gıbı yapıyorum canım yanlız 1 cm kaldı yanmene dıyosunya hanıı bu ebat kucukmus gıbı gelıyo bana yaa

ya valla ben yendim 10cmde, hedefim oydu. dahasını yapmıycam dedim, yapmadım da. gerisine mikiyle alışırım dedim, öyle de oldu. miki sert değil, nasıl sen esniyorsan o da girdiği zaman oranın şeklini alıyor, aparat gibi semsert değil. o yüzden bence yeterli 10cm. ama sen, ben bununla yetinmem diye bir düşüncedeysen 11 ve 12 yapabilirsin. çoğunluk 10da yendi diye biliyorum. tercih senin yavuzcum, nasıl rahat edeceksen öyle yap. önemli olan senin ikna olman.

bı 10 geceyımde 9 da kaldım baksanaa

Yavuz hicbuarada esinle deneme yaptinmi canm.ben yapiyormda benm sorunda o anda heyecan kalp carpmasii sakin olamiom ama biraz esli egz yapicam guven olsn die yapmiosan onuda yap ara ara sonra bi rahatlamak icin.ilac alcm po.p. Altinada yastk ole denicm dur bakalm

yok yapmadım deneme hıccc bı yapıyım dıyrum ama tedırgın oluyorum gene kendı kendıme ya su aparatı bıraz daha buyuteyımm ondan sonra denıycezzz belkı ızın gunune bıtırırım bu ısııı oyle umıt edıyorum ama hayırlısııı

bı 10 geceyımde 9 da kaldım baksanaa

acele etme, 2 gün önce tek parmaktaydın, ne kadar hızlı ilerledin farkında mısın? kendini takdir et ve başarını küçümseme. 9a iyice alışınca 10a geçersin. 10 beni hep zorladı, ona rağmen yendim. olumlu düşünmeye çalış. görev gibi de olsa bugünü boş geçirmedin, huzurla uyu. sabaha daha iyi kalkmanı diliyorum. beni de kırmadın, hatrım varmış en azından, mutlu oldum ben çıkıyorum, herkese iyi geceler kızlarrr!!!

ıyı geceler canımmmm

İveettt ivet ben kacmiyorm artkk aksine safak sayiyorm :) buarada cileklim umut hayalsen dilasel elvannn yoklarr

geldim geldim, ama birazdan tekrar çıkıcam, sahur hazırlığı için .

Bennn hayatta bakarak yapamiorum esim dio bazen bak iste gor acildigini yok diyorum icim kaldirmio :)

canım biraz alışman - barışman lazım, bakman lazım, neyse rahat ortamına bir geçsen fazla uzun sürmeyecek eminim .

sanki sürünce cildim nefes almıyor gibi hissediyorum, konuların arasında kaynamasın diye açtım topiği, gerçekten öyle birşey gerekliyse birleri faydalanmış olur diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…