- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.741
bu, kendini demoralize edip, egzersizden kaçanlar için geçerli. senin için değil. sen bi durele!!! amma da paniksin haa!!ben hafta içi 5 gün yapabiliyordum, regl giriyordu 10 gün nerdeyse ara veriyordum ama her seferinde kopmadan egzersize devam ettim. en küçükten başlayıp, en büyüğe gidiyordum hiç de gerilemiyordum. hatta eşim nedeniyle 1 ay ara verdim, belki 2 ay tam hatırlamıyorum. ondan sonra ilk yapabildiğim aparat 9cmdi, düşün yani. bu dediğim egzersizden kaçanlar için geçerli, egzersize koşanlar için değil. zaten kaçma isteklisi olan insan, bir sonraki yaptığında her zaman daha fazla kasılıyor, çünkü isteksiz oluyor. bilmem anlatabildim mi?? :44::44::44::44::44: sürekli yapın denmesinin amacı bu isteksizlik barajını kırmak
gorevmıs gıbı yapıyorum canım yanlız 1 cm kaldı yanmene dıyosunya hanıı bu ebat kucukmus gıbı gelıyo bana yaa
ya valla ben yendim 10cmde, hedefim oydu. dahasını yapmıycam dedim, yapmadım da. gerisine mikiyle alışırım dedim, öyle de oldu. miki sert değil, nasıl sen esniyorsan o da girdiği zaman oranın şeklini alıyor, aparat gibi semsert değil. o yüzden bence yeterli 10cm. ama sen, ben bununla yetinmem diye bir düşüncedeysen 11 ve 12 yapabilirsin. çoğunluk 10da yendi diye biliyorum. tercih senin yavuzcum, nasıl rahat edeceksen öyle yap. önemli olan senin ikna olman.
gorevmıs gıbı yapıyorum canım yanlız 1 cm kaldı yanmene dıyosunya hanıı bu ebat kucukmus gıbı gelıyo bana yaa
Evet ya banada oyle gelio boy olarak deilde genislik kalinlik olarak sanki 11cm lucuk gibi penise gore gerci peniste esnek bi yapi aparay sertt
Yavuz hicbuarada esinle deneme yaptinmi canm.ben yapiyormda benm sorunda o anda heyecan kalp carpmasii sakin olamiom ama biraz esli egz yapicam guven olsn die yapmiosan onuda yap ara ara sonra bi rahatlamak icin.ilac alcm po.p. Altinada yastk ole denicm dur bakalm
Yavuz hicbuarada esinle deneme yaptinmi canm.ben yapiyormda benm sorunda o anda heyecan kalp carpmasii sakin olamiom ama biraz esli egz yapicam guven olsn die yapmiosan onuda yap ara ara sonra bi rahatlamak icin.ilac alcm po.p. Altinada yastk ole denicm dur bakalm
bı 10 geceyımde 9 da kaldım baksanaa
acele etme, 2 gün önce tek parmaktaydın, ne kadar hızlı ilerledin farkında mısın? kendini takdir et ve başarını küçümseme. 9a iyice alışınca 10a geçersin. 10 beni hep zorladı, ona rağmen yendim. olumlu düşünmeye çalış. görev gibi de olsa bugünü boş geçirmedin, huzurla uyu. sabaha daha iyi kalkmanı diliyorum. beni de kırmadın, hatrım varmış en azından, mutlu oldumben çıkıyorum, herkese iyi geceler kızlarrr!!!
İveettt ivet ben kacmiyorm artkk aksine safak sayiyorm :) buarada cileklim umut hayalsen dilasel elvannn yoklarr
Bennn hayatta bakarak yapamiorum esim dio bazen bak iste gor acildigini yok diyorum icim kaldirmio :)
Vajiiii ne olursa olsn seni engec 1 ay sonra eve kapatip yenicemmm :) susuzluk kayinvalide eltilerr yanyana odalarr pat die acilan kapilar benii durduramiycakkkksinz..... Size pabuc birakmiycam
Kızlar bir sorum var, topic açtım ama sanırım orda gözden kaçacak, yorumlarınızı topiğime bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gunes...i-makyaj-yatmadan-once-cikariyor-musunuz.html
cilekli hatun gunes kremini yatmadan once cikariyor musunuz sorusunun cevabi icin ayri bir topic mi actin???gunes kremi adi uzerinde bir krem makyaj degil ki cikarasin.valla topici acip incelemedim cunku sarma sarmakla mesgulum gecenin bir yarisi...:)
3 sene oldu ama yenemedim ben hala bu illet
ama orda bir cocuk goruyorum sanirim cocugun var ama hala vajinismussun...egzersizleri yaptin mi hic?
sanki sürünce cildim nefes almıyor gibi hissediyorum, konuların arasında kaynamasın diye açtım topiği, gerçekten öyle birşey gerekliyse birleri faydalanmış olur diye düşündüm.cilekli hatun gunes kremini yatmadan once cikariyor musunuz sorusunun cevabi icin ayri bir topic mi actin???gunes kremi adi uzerinde bir krem makyaj degil ki cikarasin.valla topici acip incelemedim cunku sarma sarmakla mesgulum gecenin bir yarisi...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?