Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tesekkur ederim moral oldu gercekten.ramazan da oldugu icin zor oluyor sure kisitli oluyor ama insa ramazandan sonra daha yogun calisicam..

evet canım doğru yoldasınız, bizim egzersiz dediğimiz şeyi yapıyorsunuz. yalnız egzersizle zar esniyor ve kan gelmeyebiliyor. eşinle konuş önce.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..öncelikle şunu bilmelisiniz hissettiğiniz her şeyi orada yol yok, kendımı acamıyorum ,midem bulanıyor asla basaramıycam daha aklınıza ne kadar olumsuz cumle gelırse yasadık ve sımdı bız basardık burada bir arkadaşın yazdığı gibi eşinin söylediği gibi canım girşi aş arkası boşluk acı asla yok ilk girişte yanma baskı hissi normal başlarda ..sizin oncelıkle yapacağınız jinekologa muayene olup anatomık bor sorunu olmayanlar için tabi bu soylediğim oturup bol jel ıle(gleitgelen ya da su bazlı ultrason jellerı bu konuda çok iyi asla bır tahrıs mantar vs sebep olmaz) egzersiz yaapcaksınız bazı arkdslar once ayna alıp ıncelemeyı onerıyor bunun faydasını gorende cok ama ben hala aynaya baktıgımda ikna olamam aynaya bakmadım hiç işaret parmağı ile deneme yaptım ilk sefer girişe takıldı akldı ama elimi oradan çekmedim öyle ya da böyle roada bir yol vardı herkeste olduğu gibi ve bulacaktım! sonra yönü aramaya basladım girişten sonra hafif popoya iticeksiniz asagı dogru zaten emin olun korkularınızın ve kasılamalrınızın yanısıra bu hastalıgın uzaması tamamen yönü bulamamaktan dolayı kendine daha cok acı vermen yönü bulun once tanıyın ıyıce kesfedın nerede odlugunu sonra yavas yavs egzersiz asamalarını arttırın kımılerı aparat kullanıyor kımı parmak ben ıyıce tanımaka dına parmak kullandım acıdı agladım ama sonra baktım kı tamamen kasılmalardan kaynaklı acılar şimdi bende buradakı cogu arkdaş gibi yendim hem de 3 haftada 3 haftalık bır caba sonucu kendıme zehır ettıgım 8 ay hatta 9 ayıma yanayım korkmayınnn aglasanızda korksanızda ustune gıdın eşli parmak denemesi bende işe yaramıştı çunku ben üst aşamaya geccek cesaretı kaybettıgımde esım devreye gırdı

canım agzına saglık ya. her konu ıle dalga gecmeyı komıklık sanan bır yıgın komık ınsan. kaldı kı sacma sapan yorumlar ıle olayı nasıl yetersız bır sekılde algıladıkları da kesın. hele kı kadın yazarlar gercekten acınacak durumdalar. bır kadın bır kadını neden hor gorur dalga gecer akıl dısı bırsey. kocalarını sıkayet eden kadınların topıgı yazılmıs. kocalarından dayak yıyen, aldatılan, ıtılen kakılan kadınların sadece haberlere cıkan kadın sayısı kadar oldugunu sanan, toplumumuzun gerceklerınden uzak hayatı sadece dalga gecmek olmak goren bır ınsan toplulugu.

İnşallah canım:) senin ne kadar sürdü ve herşeyden önemlisi şimdi nasılsın ikinci denemen oldu mu sorun yoktur umarım.

Merhaba.Ben bu sorunun üzerine hiç gitmedim.Acı olan keşke mücadele etseymişim,çünkü 3 yılım gitti.Bu kadar kolay olduğunu bilseymişim.Oraya hayatta birşey giremez diye o kadar katıydım ki.Görmezden gelmek çok yanlış.Buraya üye olduktan 1 ay sonra yendim.Tabi üye olduğumda regliydim,egzersiz yaparkende regl dönemim oldu,yani tam 1 ay sürmedi.2.denemem daha rahat oldu.Tabi git gel tam olmuyor.Biraz yeni gelinimya :) Alışma süreci.

arkadaşlar ramazan geldiğinden beri giremiyordum hepiminize hayırlı ramazanlar inşallah. bu mübarek ayda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. ya size bişey sorucam. ben tüm egzersizleri bitirdim artık çok rahatım . hem eşimin hemde kendi parmaklarımı çok rahat her pozisyonda alabiliyorum ama hala korkuyorum acıcak diye :) yani 2 parmağa göre hala kalın olduğunu ve acı çekeceğimi düşünüyorum :) ya şu haydar dümen formülü var uyuşturuyo sanırım girişi. hiç deneyipte başaran arkadaşlar oldumu. artık son çarem o girişi uyuşturup denemek :)

berna yaptım yaptım yaptım dün gece ve bu sabah eşimin 3 parmağıyla da yaptım aciip güven geldi kendime bu sefer de benimki heyecan yaptı 2 gün ver bana hazırlıyım kendimi diyo iyi ki varsınız hanımlaaaarrrrr :* :* :* (ya ben sizin güzel hareketli sımayllarınızdan yapamıyom ama yaa =( )

Bugun egzersiz yapmadim itiraf ediyorum cunku egzersiz yaparken kafamin rahat olmasi lazim ve ben bugun hic iyi degildim. Yarin yani bugun herneyse ve ertesi gun misafirim var. Ay sonunda tasiniyoruz..Nasil olacak bilemiyorum. Ben iki yil once buraya uye idim, okudum birseyler ama bu kadar ciddiye almamistim, bir de okulu bitirememistim ders calismam gerekiyordu egzersizden ziyade.Iki yil gecti yine burdayim.bir arkadas vardi nazli85 taniyan var mi?o da burda ogrendigi egzersizlerle yenmisti.insa yeneriz biz de bir gun. yenemesek de artik ne diyeyim cennette insa..:)

Canm aslinda cokcik iyi noktadasn esinin parmagina izin veriosun bende aparat aliyorum esimle korkudan olmuyo dr aparati esin yapsn dedi yaptiramadm h.dumen recetesinide harfiyen uyguladim ama bizimki vajideki agri deil kafamzda var o agri parmakta acimiyo ama esli denemede sirf korku ve heyecana yenik dusup agrio dioruz kisacasi ben denedm receteyi yine o an geldiginde heyecan korku nasl gircek falan oluyrm

eşimin yaptığında ilk biraz hafif bi yanmam olmuştu ama artık o yanmada yok dediğim gibi çok rahatım ama hala p... gözümde çok büyütüyorum parmaklardan kalınmış gibi geliyor ve hala canm acıcak diye hissediyorum bir defa cesaretimi topladım tam giriş esnasında eşim itince p.p. kısmıma bir baskı hissettim ve yine geri çekildim. sanki oram hissizleşince yapabilrim gibi geliyor bana . yapmamda gerekiyor artık ben bebek istiyorum

Canım aslında gün içinde hepimizin boşa geçirdiği hiç yoktan 1 saatimiz oluyo en azından tv izlerken yani demem o ki ne yap ne et egzersize zaman yaratmaya çalış günler günleri kovalıyo ve gün geçtikçe üstündeki yük de ağırlaşıyo tabi

naber berna naptın bı ılerleme varmı canımmm?

canım malesef regl dönemimdeyimm(( kısmetse ctesi çalışmalara kaldığım yerden dewam etcem... en son 3 parmak yapıyodum ordan kaldım işte canım...aparat egzersizlerine geçicem... kayınwalidemle konuştum hala 2 kişi mi oturuyonuz dedi bana, o kadar kötü oldum ki... bayram olsun istemiyorummm...herkese laf anlat( meraklıdır bizim sülale) Allah ım sen affet...
sen ne durumdasın canım nasıl gidiyo çalışmalar.. bu arada yazwuzcum sen ne kadarlık ewliydin canımmm?

benım 7 yıl oldu canım evlenelııı bıde aparatla dene bakalım ben aynı 9 cmdeyım ama bugun canım hıc egzersız yapamak ıstemıyo morelım cok bozukk ben artık bebek soranlara ben ısetmıyorum dıyorum bazende korkuyorum allahın gucune gıtmesın ya olmassa dıyeee ya kac cm yenıcez bız bu ısı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…