Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrıkler canımmm cok sevındımm

Canım çok sevindim

Gözün aydın !!! Allah böyle acı deneyimler yaşatmasın bir daha

o alkışlar var ya alkışlar o alkışların hepsi size kadınlar kulübünün tüm değerli üyelerine umuta selaya çilekliye yavuza kemreye bernaya sana hepinize iyi ki varsınız sayenizde geldim bugünüme teşekkürler size şükürler rabbime hep dua edicem artık bu illetle yaşayanlar biran önce kurtulsunlar diye

bende denedım dun ama malesef olumsuz altta denedım gene kasıyorum yaklsatıramadım gene yaaa

tatlım kendin tutarak içine almayı denedin mi hiç hani kontrol sende olsun eşinin parmağını da bu şekilde deneyebilirsin sen kontrol et o hiç bi müdahalede bulunmasın gayet gevşek dursun

tatlım kendin tutarak içine almayı denedin mi hiç hani kontrol sende olsun eşinin parmağını da bu şekilde deneyebilirsin sen kontrol et o hiç bi müdahalede bulunmasın gayet gevşek dursun

yok oyle denemedım hıcc esımın parmagıyla hayatta deneyemem ya bıde bız dun az tartısmalıydık morelım cok bozuktuu oyuzden kastım herhalde kendımı adam geldı hıc bısey olmamıs gıbı davrandı valla ustune bıde deneme ıstedı ama maleseff uste denemeyı dusunuyorum ama aparatı bıraz daha kalınlastırıp ona alısıyım ondan sonraa

kizlarrr parmak yada aparatla egz yapioruzya ben sirtustu yatiyorm bacagimin teki kirik dieri duz sonunsa kadaracip o sekilde aparati ocime aliyorum siz pozisyon deniyomusunz bide esle denemede prezervatf daha mi ii

zeynep tebrik ediyorum canımmm... çok sewindim:)))Allah ım darısı bizlere inşallah...bi de kızlar ben sadece krem kullanıyodum ama herkes başka başka jellerden bahsediyo.. walla kafam karıştı hangisini alsam ki? bi isim yazarsanız sewinirim....

canımm çok teşekkür ederim ben de dicem tebrik ederim çok sevindim diye herbirinize teker teker inanıyorum siz de inanın dua edicem hep sımsıkı kucaklıyom senı =)) ben kullandığım jeli yazdım 11887. sayfada olması lazım :*

tebrikler allah başka dert vermesin....

evet benim oğlum zaten dışarı boşalmayla kaldım yaptım egzersizz

Dışarı boşalmayla hamile kalan ne çok insan varmış meğer...Eşim boşu boşuna benim kalbimi kırmış zamanında....

CANIM HOŞGELDİN. Biraz kendinden bahseder misin? İnşallah halledeceksin canım. Buraya geldin ya en geç 1-2 ay içinde halledersin ALLAH'IN İZNİYLE

Son düzenleme:
banada yardım edin ne olur yaa en başta nasıl başlamam lazım anlatın nolur bende sizlerle beraber atlatayım bu illetii

kuzummm önce sakin ol beynine iyice yerleştir orası açık ve sen izin verdiğinde de kocaman bi boşluk iyice düşün bunları gün içinde. sonra kegel egzersizleri -ilk sayfada ayrıntılı anlatıyor forumda- ordaki kaslarını iyice hisset ve eşinin parmağıyla çalış yalnız kontrol sende olsun sen tut parmağını sen al içine zamanla da geliştir 1 parmak içerdeyken ileri-geri hareketler sonra iki parmak iki parmak içerdeyken ileri-geri hareketler...diye. iki parmak olursa prezervatif geçirin parmakalra bolca da jel sürün hiç acımayın vajina çevrene de sür bolca ben kafamda üç adım oluşturdum: 1)beynine vajinanın yapısını yerleştir 2) kegel egzersizlerini kavra ve çalış 3)kontrol sendeyken eşinle parmak egzersizleri yap(bol jel ve prezervatifle) ve en önemlisi hiç korkma hem de hiç inan parmakalrdan daha yumuşak ve acısız p..s denen şey

hayırlı ramazanlar bende yaklaşık 1,5 yıl bu illetle uğraştım sanırım biraz ilerleme kaydettim ama sadece tek pozisyonda yapabiliyorum sadece ben üstteyken bu bir anormallik mi böyle hamile kalınabilir mi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…