Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım morel verdiğin için eve gidince çalışmaya başlıycam sen nasılsın buarada herşey yolunda mı?

:)) canım ben kaçmadım netim kesildi 6-7 ay civarı... ama sonra bir sarıldım buraya ramazanın arefesi yendim çok şükür... sen nasılsın tatlım?

Sağol canım, ben iyiyim çok şükür, iş güç derken 4-5 aydır buralara uğrayamadım hiç. ama arasıra kızlarla seni andık, merak ettik görünmeyince pek. Ben de 30.09.2012 de yendim çok şükür ki:) Çok sevindim yenmene:)))) Halayını çekemedik ama gecikmel ide olsa çekeriz biz:)))

hoşgeldinnasılsın, nasıl geçiyor hamilelik? seni görmek ne güzel

hoşbuldummmm=)) çok saol canım benimm kötünün iyisi =( giremiyorum foruma ilgilenemiyorum hiç ama aklım burda hep geçmişe göz atıyordum yenen varmı diye, biraz zor geçiyor pek yaramaz çıktı benim bebiş=)) sen nasılsınn senin nasıl gidiyor durumlar herşey yolundadır inşallahhh??

iyi canım ya çook şükür:) baya baya yolunda artık bebişin artık o kadar da nazı olsun:) onun yaramazlığı bile seve seve çekilir:) inşallah zamanla daha rahat bir hamilelik geçirirsin...yenenler var ama kimlerdi pek gelmiyor aklıma.. egzersizde iyi durumda olanlar var inşallah bayrama onlarda kurtulacak..

amann maşşallahh nazar değmesinn ozaman ben de hamilelik sürecinde de yoluna soktum birde emlayı bırakabilsem =)) ayyyy daha sıkıntısından bebişi algılayamadık malesef, saolasın yaa inşallahh ben de gün sayıyorum nezaman geçecek bu bulantılar diye. şuana kadar bir zeynepp arkadaşımızı gördüm çoksevindim kendisini de tebrik etmiş olayım sayende=) neyse bu aralar tatildi ramazandı ama herkes evine dönünce hız vermek gerek bayağı artış oldu forumdaki online sayısında, eritmek gerek Allahın izniyle

aykurt var yenen yaren var onu zaten biliyosun.. sen olsan elinden kurtulamazdı kimse:) ben biliyosun emlasız yendim ya sorun yok şuan..seninde yoluna girmesine çok sevindim.. ilk zamanların ya ondan bulantı oluyordur zamanla azalır... he rşeyin gönlüne göre olmasını canı gönülden istiyorum:)

aykurtu okumuştum evet yarende kurtuldu şükürkii, şimdi bi kişi daha bekliyoruz bakalım inşallah yakında güzel haberi veririz şimdilik sürpriz olsun isim:)maşşallahın var ben emla ile çok rahatım yada öyle sanıyorum:) normal şartlarda geçmesine 1 2 hafta kaldı ama benherşeyde olduğu gibi anormal olduğum için kesin bu da böyle gider aminnn çok saoll buarada benden değilde egzersizini yapandan alimallahh kaçmaazzzzz biz napıyoruz şöyle böyle diyoruz ancak ama her deneyim farklı

ii bakalım yeni sürprizide merakla bekliyorum.. inşallah en yakın zamanda haberini alırız..emlasızda rahat olursun aslında yani onun çok bir faydası yok.. zaten artık baya alıştık ..geçer geçer bak bizler neleri atlatıyoruz.. keşke her şey böyle tatlı telaş olsa..:)

neşemi yerine getirmek ne demek gülmekten kırıldım eşim içerden seslenio neye gülüosun diye...sağolasın dünde komşularla biraradaydık herkes bişey anlattı o zamanda dedim bunların hepsi aynı diye:) tamam belki benimki biraz daha olabilir ama olsun napıyım.. hiç değilse bu tür şeylere benim örnek olaylarım var ama kötü şeylerde sessiz kalıyrm anlataak bişeyim olmuyor.. çok şükür...
he bu arada bende o huylulardanım:))

merhaba... aslında önce bir jinekologa muayene olursan daha iyi olur..kafan rahat olur en azından.. Bir çoğumuz bacaklarımızı açmakta zorlandık.. bunu aşmak için günlük hayatında da bacaklarını açmaya çalış yani uyurken falan bacaklarını açarsan psikolojik olarak daha hazır olursun.. ben öyle yapmıştım.. işe yaramıştı..

ezgersize nasıl rahat ediyorsan öyle devam et yani eğer parmakla rahat çalışırım diyorsan 1 parmağa alıştıktan sonra iki, sonra üç.. ya da aparatla rahat ederim diyorsan mumdan aparat hazırlayabilirsin.. mumun kenarına peçete sararak genişletebilirsin.. sen hangisiyle yapmak istediğine karar ver..nasıl yapılacağı konusuna takılırsan da sorarsın mutlaka birileri yardımcı olur.. egzersizi aksatma.. kolay gelsin:)

evet burda çalışkan tembel belli oluyor:)

parmak egzersizi yaparken bir boğum rahat oluyorsa direk 2 boğuma geçiyorsun.. ama yok baskı hissediyorsan 1 boğuma devam ediyorsun.. şöyle düşün vajinin yapısı esnek.. bir parmak çalıştığın zaman vaji esniyor ve o duruma alışıyor.yani mesele esnetmek...

burda bir çoğumuz kendisinin hiç yapamayacağını imkansız olduğunu düşünüyordu ilk başta.. ama zamanla herkes başardı ki sende başaracaksın..

herkesin yapısı farklı yani kimisi çok çabuk ilerledi kimisi zamanla yavaş yavaş sağlam adımlarla.. sen egzersizini aksama.. her şey güzel olacak:)

Canmmm hg nerelerdesn goremiyorum seni yaa sen hamilemiydn ayy ben yeni duydumm cok sevindimm cokk gozunaydinn anali babaali buyut .bise sorcamm nekadarlik evliyken vajiyi yenmistn bide bebek dusunuyomuydnz hemen oldumu yani dusundugun an.

bende kocadan uzakta geceleri egzersizlerime devam ediyorum. arada bir bunalım takılıp kabuğuma çekiliyorum sonra kendime geliyorum:))
iki parmakla yapıyordum ama o parmağı sokana kadar da şeklim şemalim değişiyordu. bende evde mum buldum,ucu ince olan sonra kalınlaşan. bilmiyorum bakkal mumu bu mu oluyor? çevresi 5 cm civarında,ilk onu aldım. jelatin,peçete sarıp 7 cm i ancak bugün yapabildim. biraz yavaş gidiyor sanırım ama iki günde min 1 cm ilerlesem 1 haftaya halledebilirim gibi geliyo. kocam da o zaman gelecek yanıma.
şunu anladım ki aparat daha rahat oluyor. parmak oraya girince dokunduğum şeyler ürkütüyodu biraz ama aparatta hissetmiyosun bile.
parmak egzersizi diyince kesinlikle olmaz yapamam onu sokacağıma p... sokarım dedim ama parmakta karar kıldım
aparat denince kesinlikle olmaz, yolu nasıl bulacak,canım daha çok acırsa dedim ama onuda aldım
darısı p.... diyorum
desteklerinizle...

Aslında parmağın şak diye sorunsuz girmesi ve canımı yakmaması içimi rahatlattı, sorun olmadığını düşünüyorum... Aslında şimdi önemli olan tembellik yapmayıp egzersizlere başlamak ama Ramazan bitse daha rahat edeceğiz...

Aparatla da denemeyi düşünüyorum artık hepsiyle de egzersiz yapabilir hale gelirsem inancım daha da artacak, eşimle buluştuğumda da bu hastalığı yenmiş olacağım, tüm temennim bu..

Teşekkür ederim bu arada...

merhaba arkadaşlar ben geldim ve yenmiş bir şekilde döndüm herkese allah yardım etsin çok mutluyummmmmm şükürler olsunnnnn. darısı sizlere inşallah

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına, inşallah bizler de görebileceğiz o günleri Allahın da izniyle...

İyi ilerliyorsun canım, aparatla yapmak tabii ki moralini de yerine getirmiştir. Eşin gelene kadar daha iyi duruma geleceğine ve kurtulacağına inanıyorum. Egzersizlerini ihmal etme tatlım. Ben de başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…