Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bır arkdaşa yazmıştım özelden o yuzdn 10 dk engelıne takıldım.sen sımdı 9 u rahat yapıyosun dımı?bence 10 yap baktın oda rahat oldu hemen 11 yaparsınçok uzatmadan rahat yaptığın anda aparatı büyütebilirsin canım zaten beynin kabullendi artık işin kolaylaştı cok cok az kaldı bıtmesine:)Allahın ıznıyle bayrama kadar bitmiş olcak eşinle denerken önce gene egzersiz yapmalısın canım adım adım gıtsen daha iyi olur bence

evet 9 u rahat yapıyorum tamam canımmm esle deneme yok bıdaa beklesın ben ıyıce rahat edene kadarrr

bak bu harika olmuş. eşinin gönlünü alması yani. sen de olumlu düşüncelerine devam et. inan eşlere kızgın olunca kasılıyoruz, bırak kasılmayı bana dokunmasına bile sinir olurum ben, huyluyum çünkü. herkes bana huylu derdi, kim bana dokunsa yanlışlıkla eli çarpsa falan zıplar bağırır ciyaklar sinir olurdum bazen eşime de yapıyorum, senin gibi bi insan görmedim ben diyo acele etme, azimlisin eninde sonunda yapacaksın. egzersizine devam et, eşin de seni seviyor ne güzel, onun hep iyi yönlerini düşün. bak iş yapmasına kızıyordun ya, sana bir şey anlatayım da gül. uzatma kablosunu başka bi işe kullandım salona getirmiştim, normalde de yatak odasında iki kablo ekli, vantilatör takılı gece o olmadan uyuyamıyoz sıcaktan, o uzatmalardan biri yani bu bahsettiğim. ben iş yaparken dedim ki kabloyu götür yerine tak. bi söyledim yapmadı, iki söyledim yapmadı, yatmaya gidiyordu bi daha söyledim. ya amma taktın kabloya ne var ya diye bağrındı, kabloyu götürdü. sonra ben yatmaya giderken bi baktım kablo yerinde takılı değil, ay bi tepem attı, baktım kabloyu dolaba yerine kaldırmış ay dedim sanki ben ona kaldır dedim, takılacağı yeri bilmesine rağmen böyle yaptı, ben de diyom niye bu kadar söyleniyo bu adam, öteki kabloyu uzatmış tam benim ışığı kapatıp geçeceğim yer, önümde engel kablo direk havada!!! tuzak gibi sanki. yani seninkinin kova atmasından farkı yok bunun, bilmiyo çünkü, hiç iş yapmamış ki adam onca sene dilerim neşeni yerine getirir bu olay, bi tek sende değil yani, hepimizin eşlerinde bu tür saçmalıklar var.

kızlar moralinizi bozmayın. egzersize başlayın ve devam edin. gerçi kumralkelebek önce bir doktora görünsen iyi olurdu. problem yok psikolojik derse ilerlemen daha rahat olurdu. egzersize başlamadan bi jinekolog görmeniz her zaman daha faydalı. anatomik sorun çok nadir çıkıyor ama kafadan onu atmak bence daha faydalı.

istediğiniz şekilde egzersize devam edebilirsiniz, parmak yapan onda ilerleyebilir onu yapamayan aparat yapıp ilerler. yeter ki egzersize başlayın ve ne olursa olsun yılmayın. yılmadan sabırla devam etmek bu hastalığın kökünü kurutacak. yapabilirsiniz, haydiiii!!!!

kısslar yeni girebildim ama artık eve gitmem lazım... bu arada hepinizi evimi taşımaya beklerim hehe bi göstereyim size ev taşıması mı zor egzersiz yapması mı diye... hepiniz gönüllü koşarsınız o zaman egzersize hehe

sağol canım morel verdiğin için eve gidince çalışmaya başlıycam sen nasılsın buarada herşey yolunda mı?

:)) canım ben kaçmadım netim kesildi 6-7 ay civarı... ama sonra bir sarıldım buraya ramazanın arefesi yendim çok şükür... sen nasılsın tatlım?

Sağol canım, ben iyiyim çok şükür, iş güç derken 4-5 aydır buralara uğrayamadım hiç. ama arasıra kızlarla seni andık, merak ettik görünmeyince pek. Ben de 30.09.2012 de yendim çok şükür ki:) Çok sevindim yenmene:)))) Halayını çekemedik ama gecikmel ide olsa çekeriz biz:)))

hoşgeldinnasılsın, nasıl geçiyor hamilelik? seni görmek ne güzel

hoşbuldummmm=)) çok saol canım benimm kötünün iyisi =( giremiyorum foruma ilgilenemiyorum hiç ama aklım burda hep geçmişe göz atıyordum yenen varmı diye, biraz zor geçiyor pek yaramaz çıktı benim bebiş=)) sen nasılsınn senin nasıl gidiyor durumlar herşey yolundadır inşallahhh??

iyi canım ya çook şükür:) baya baya yolunda artık bebişin artık o kadar da nazı olsun:) onun yaramazlığı bile seve seve çekilir:) inşallah zamanla daha rahat bir hamilelik geçirirsin...yenenler var ama kimlerdi pek gelmiyor aklıma.. egzersizde iyi durumda olanlar var inşallah bayrama onlarda kurtulacak..

amann maşşallahh nazar değmesinn ozaman ben de hamilelik sürecinde de yoluna soktum birde emlayı bırakabilsem =)) ayyyy daha sıkıntısından bebişi algılayamadık malesef, saolasın yaa inşallahh ben de gün sayıyorum nezaman geçecek bu bulantılar diye. şuana kadar bir zeynepp arkadaşımızı gördüm çoksevindim kendisini de tebrik etmiş olayım sayende=) neyse bu aralar tatildi ramazandı ama herkes evine dönünce hız vermek gerek bayağı artış oldu forumdaki online sayısında, eritmek gerek Allahın izniyle

aykurt var yenen yaren var onu zaten biliyosun.. sen olsan elinden kurtulamazdı kimse:) ben biliyosun emlasız yendim ya sorun yok şuan..seninde yoluna girmesine çok sevindim.. ilk zamanların ya ondan bulantı oluyordur zamanla azalır... he rşeyin gönlüne göre olmasını canı gönülden istiyorum:)

aykurtu okumuştum evet yarende kurtuldu şükürkii, şimdi bi kişi daha bekliyoruz bakalım inşallah yakında güzel haberi veririz şimdilik sürpriz olsun isim:)maşşallahın var ben emla ile çok rahatım yada öyle sanıyorum:) normal şartlarda geçmesine 1 2 hafta kaldı ama benherşeyde olduğu gibi anormal olduğum için kesin bu da böyle gider aminnn çok saoll buarada benden değilde egzersizini yapandan alimallahh kaçmaazzzzz biz napıyoruz şöyle böyle diyoruz ancak ama her deneyim farklı

ii bakalım yeni sürprizide merakla bekliyorum.. inşallah en yakın zamanda haberini alırız..emlasızda rahat olursun aslında yani onun çok bir faydası yok.. zaten artık baya alıştık ..geçer geçer bak bizler neleri atlatıyoruz.. keşke her şey böyle tatlı telaş olsa..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…