- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.921
inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)
(çok coşamıyom aslında Foça'da şehit olduğunu öğrendim az önce )
slm ben geldim kızlar ben şu anda hastayım hiç başlayamadım egzersizlere önce neyle başlamamı önerirsinizz bide ultrason jelinin zararı var mı kaça aldınızz
slm ben geldim kızlar ben şu anda hastayım hiç başlayamadım egzersizlere önce neyle başlamamı önerirsinizz bide ultrason jelinin zararı var mı kaça aldınızz
günaydın kıslar ama kimsecikler yok(
althea tatlım başlamışsın egzersizlere tebrik ederim... birşey diyeyimmi bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek çünkü önemli olan bi cesaretle egzersizlere başlamak ve kararlı olmak... gerisi gelir tatlım ALLAH ım her daim yardımcın olsun...
tatlım oğlun çok tatlı maaşallah... ALLAH ım sana birde bu hastalıktan kurtulmanın mutlukuğunu yaşatsın inşaallah... tatlım önce ilk sayfada kegel egzersizleri var onları oku ve hastaykende yapabilirsin onları... hem hastalığın süresince boş durmamış ve kaslarını kuvvetlendirmiş olursun... idare etmeyi öğrenirsin... sonra da asıl egzersizlere geçersin... ultrason jeli su bazlı bir jel tatlım adı üstünde ultrasonda kullanıyor doktorlar... zararı yok hamileliğe engeli yok... ve ok uygun fiyatlı 1 litresi 5tl civarlarında canım... ya eczanede yada medikallerde bulabilirsin...
merhaba arkadaşlar ben geldim ve yenmiş bir şekilde döndüm herkese allah yardım etsin çok mutluyummmmmm şükürler olsunnnnn. darısı sizlere inşallah
çokkkk tebrik ederim ALLAH ım başka dert sıkıntı yaşatmasın inşaallah...
sende ramazan gelini oldun ne kadar güzel ramazan bitmeye doğru yada bitince listemi yapacağım baya kişi oldu maaşallah...
eşim tam olduğunu söylüyor benim o esnada wc geliyo sıkıyorum biraz
Günaydın zeyynepp tebrik ediyorum seni,inşallah bir daha bu sorunu yaşamazsın :)
zeynep ne kadar bi zamanda yendin
Sağol canım, ben iyiyim çok şükür, iş güç derken 4-5 aydır buralara uğrayamadım hiç. ama arasıra kızlarla seni andık, merak ettik görünmeyince pek. Ben de 30.09.2012 de yendim çok şükür ki:) Çok sevindim yenmene:)))) Halayını çekemedik ama gecikmel ide olsa çekeriz biz:)))
cnm çok teşekkür ederim kegel egzersizlerini uzun zamandır yapıyorum zatenn o konuda sıkıntı yok bir parmağıda komple yapabiliyorumm
merhaba Aykurtcum teşekkürler:)ya aslında ben direk p..sle başlamak istiyordum bana parmak vb.. aparatlar çok itici geliyordu ama eşimi herseferinde umutlandırmak istemiyorum.bu yüzden kendi başıma bir deneyim dedim.yarın evleneli 3 ay olacak,üstelik eşimle ikimiz aynı gün izinliyiz.Birşeyler olsun istiyorum ama galiba adet olucam10 gün kadar foruma giremeyince motivasyonum bozulmuştu.Şimdi eve de net bağlatıyoruz artık sizlerden gazı alıp alıp alıştırmaları ilerleticem inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?