- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.921
bak bu harika olmuş. eşinin gönlünü alması yani. sen de olumlu düşüncelerine devam et. inan eşlere kızgın olunca kasılıyoruz, bırak kasılmayı bana dokunmasına bile sinir olurum ben, huyluyum çünkü. herkes bana huylu derdi, kim bana dokunsa yanlışlıkla eli çarpsa falan zıplar bağırır ciyaklar sinir olurdumbazen eşime de yapıyorum, senin gibi bi insan görmedim ben diyo acele etme, azimlisin eninde sonunda yapacaksın. egzersizine devam et, eşin de seni seviyor ne güzel, onun hep iyi yönlerini düşün. bak iş yapmasına kızıyordun ya, sana bir şey anlatayım da gül. uzatma kablosunu başka bi işe kullandım salona getirmiştim, normalde de yatak odasında iki kablo ekli, vantilatör takılı gece o olmadan uyuyamıyoz sıcaktan, o uzatmalardan biri yani bu bahsettiğim. ben iş yaparken dedim ki kabloyu götür yerine tak. bi söyledim yapmadı, iki söyledim yapmadı, yatmaya gidiyordu bi daha söyledim. ya amma taktın kabloya ne var ya diye bağrındı, kabloyu götürdü. sonra ben yatmaya giderken bi baktım kablo yerinde takılı değil, ay bi tepem attı, baktım kabloyu dolaba yerine kaldırmış ay dedim sanki ben ona kaldır dedim, takılacağı yeri bilmesine rağmen böyle yaptı, ben de diyom niye bu kadar söyleniyo bu adam, öteki kabloyu uzatmış tam benim ışığı kapatıp geçeceğim yer, önümde engel kablo direk havada!!! tuzak gibi sanki. yani seninkinin kova atmasından farkı yok bunun, bilmiyo çünkü, hiç iş yapmamış ki adam onca sene dilerim neşeni yerine getirir bu olay, bi tek sende değil yani, hepimizin eşlerinde bu tür saçmalıklar var.
Biraz ilerleme derken? Yani artık tam ilişkiye gire biliyormusunuz?
Hamile kalınması için en ideal pozisyon misyoner(kadın altta) olan pozisyondur, ama valla ayak üstü bile yaşayıp hamile kalan da var)
İnşallah olur bebeğin.
Canlarım öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Eşim izne geldi, hatta yalnız kalalım diye bir kaç günlüğüne tatile çıktık, o kadar cesaretli ve umutluydum ki tabii sonuç hüsran oldu. Aslında normali de bu, ben kendimi mucize yaşayacağım diye inandırdım, halbuki yavaş yavaş ilerlemesi gereken bir süreç bunu biliyorum ama gelin de yüreğime söyleyin. Neyse anlatayım olayı:
İlk üç gün denemelerde tabii sonuç negatif ve umutsuzluk, hatta eşimle ince bir kalemi denedik, parmağımı alan ben onda dokundurtmadım bile. Eşimi de umutsuzluğa sürükledim. Aramızda geçen konuşmalar sonucunda da benim anatomik bir sıkıntım olduğu ve acilen doktora gitmem gerektiği kararını aldık ama eşim o kadar umutsuzdu ki, kendimi çok kötü hissettim.
Sonra bir seferinde eşim dedi ki sana masaj yapmak istiyorum. Bebe yağıyla bana uzun bir masaj yaptı, onun mu etkisi oldu bilmiyorum, ekstra bir ilaç, sprey ya da kayganlaştırıcı kullanmadan, eşim kendi orta parmağını denedi ve 3 boğumuna yakını oldu. Hatta üst üste 3-4 kez oldu, o kadar mutlu olduk ki anlatamam p.....le denemeye bile geçmemişiz ama onla deneyince de bana çok kalın geldi, tamam dürüst olayım çok da üstüne düşmedik... Bu umutsuzluk durumundan kurtulmak bile bizi çok mutlu etti.
Kızlar kesin bende anatomik bir sıkıntı var derken, şak diye parmağın girmiş olması sizce sorun olmadığını mı gösteriyor? Ben yine de doktora gideyim mi? Yoksa egzersizlere ciddi anlamda başlayayım mı? Eşim bu durumdan sonra bana sende hiç bir sıkıntı yok, tamamen psikolojik dedi, çünkü hiç canım yanmadığı halde hatta hissetmedim bile o derecede yani kendimi o kadar kasıyorum ve eşimi o kadar çok itiyorum ki gören canım yanıyor sanacak... Bacaklarımı açmakta sıkıntı yaşıyorum. Bunu nasıl aşacağım ben?
Bir de kızlar, şimdi bundan sonra nasıl bir egzersizi önerirsiniz bana, bende dilatör seti falan yok, bu durumda neyi kullanarak egzersize başlasam acaba? Keşke eşim gitmeseydi, bir iki haftada yenerdim ben bu illeti, cidden çok umutlandım, biz eşimle birbirimiz bu anlamda çok ihmal etmişiz onu anladık, hasretlik aklımızı başımıza getirdi sanırım....
Bu arada geçenlerde yenen yeni gelin arkadaşlarımız olmuş, onları canı gönülden tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza inşallah...
Arkadaslar ben ciddi manada egzersize baslayali 3 gun oldu sanirim zaten anlamissinizdir.Kimin egzersiz yapmadigi belli oluyor, yapanlar mutlaka soyle oldu boyle oldu soyle olmasi gerekmez miydi tarzinda sorular soruyorlar, oyle degil mi:)
Dun yapmamistim, bugun yaptim ama sure kisitli tabi yine. Ben parmagimla denemistim inceki gunlerde olmadi gibi, bugun dilatorle bayagi ugrastim bir saat dilatorun bas kismini o ice koyana kadar. Hani siz demissiniz parmakta bir bogum once filan. Simdi sormak istedigim yer surasi, bir bogum bu dista gordugumuz acikliktan itibaren bir bogum mu yoksa vajina acikligindan itibaren bir bogum mu?
Ikinci sorum su: O bir bogum iki bogum giden arkadaslar nasil o baskiyi ignore edip ikinciye gecebilmisler???Ve tabi sonra ucuncuye ve bla bla bla...
ucuncu sorum: Bir iki ayda egzersiz yapip yenenler sanki benim gibiler, yani benimki de oyle surer gibi ve hatta hic olmayacakmis gibi.Uc gun boyunca sadece bir bogumda kalanlar var mi? Ikinciye gecmesi haftalarini alanlar ama israrla egzersiz yaptikca 3-5 gunde diger boyuta gecenler var mi???
Son sorum: Burda yenenler veya 12 cm e ilerleyenler oyle birden pat diye hemen parmagini rahatlikla alabilen arkadaslar mi??
Itinayla cevap veren arkadaslar olacagini umuyorum, simdiden minnettarim...
merhaba... aslında önce bir jinekologa muayene olursan daha iyi olur..kafan rahat olur en azından.. Bir çoğumuz bacaklarımızı açmakta zorlandık.. bunu aşmak için günlük hayatında da bacaklarını açmaya çalış yani uyurken falan bacaklarını açarsan psikolojik olarak daha hazır olursun.. ben öyle yapmıştım.. işe yaramıştı..
ezgersize nasıl rahat ediyorsan öyle devam et yani eğer parmakla rahat çalışırım diyorsan 1 parmağa alıştıktan sonra iki, sonra üç.. ya da aparatla rahat ederim diyorsan mumdan aparat hazırlayabilirsin.. mumun kenarına peçete sararak genişletebilirsin.. sen hangisiyle yapmak istediğine karar ver..nasıl yapılacağı konusuna takılırsan da sorarsın mutlaka birileri yardımcı olur.. egzersizi aksatma.. kolay gelsin:)
merhaba arkadaşlar ben geldim ve yenmiş bir şekilde döndüm herkese allah yardım etsin çok mutluyummmmmm şükürler olsunnnnn. darısı sizlere inşallah
bende kocadan uzakta geceleri egzersizlerime devam ediyorum. arada bir bunalım takılıp kabuğuma çekiliyorum sonra kendime geliyorum:))
iki parmakla yapıyordum ama o parmağı sokana kadar da şeklim şemalim değişiyordu. bende evde mum buldum,ucu ince olan sonra kalınlaşan. bilmiyorum bakkal mumu bu mu oluyor? çevresi 5 cm civarında,ilk onu aldım. jelatin,peçete sarıp 7 cm i ancak bugün yapabildim. biraz yavaş gidiyor sanırım ama iki günde min 1 cm ilerlesem 1 haftaya halledebilirim gibi geliyo. kocam da o zaman gelecek yanıma.
şunu anladım ki aparat daha rahat oluyor. parmak oraya girince dokunduğum şeyler ürkütüyodu biraz ama aparatta hissetmiyosun bile.
parmak egzersizi diyince kesinlikle olmaz yapamam onu sokacağıma p... sokarım dedimama parmakta karar kıldım
aparat denince kesinlikle olmaz, yolu nasıl bulacak,canım daha çok acırsa dedimama onuda aldım
darısı p.... diyorum
desteklerinizle...
inanamıyorum rüya gibi gerçek gibi hüngür hüngür ağladım kahkahalarla güldüm güldüm ağladım beyazlaraa bürünüp Rabbimin huzuruna çıktım şükrettim .... şükürler olsun temmuz ayından beri beni adım adım yeniden doğduğum bugüne taşıyan Emine öğretmenime Dr. Mustafa Bey'e KADINLAR KULÜBÜNE biricik KOCAMA sonsuz teşekkürler... hatunlar korkmayın nolur korkmayın parmaklardan çektiğim acı neymiş ya bu p...s yumuşacık birşey zaten. yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama önce üstüne oturdum sonra sırtüstü uzandım sonra yüzüstü, domalarak, prezervatifli, prezevatifsiz çıldırmış gibiydim çok kolay oldu sarhoş gibiyim. iyi ki varsınız iyi ki... Rabbim sizi de kurtaracak bu illetten sakın korkmayın sakın zaten beyinine oranın açık geniş bir boşluk olduğunu yerleştirdikten sonra ne kadar korksan da artık beyin oranın açıklık olduğunu bildiğinden açılıyor acı olmuyor bol bol jel kullanın hiç acımayın (LUBRICANT JEL SADE kullandım 24,5 tl devlet karşılamıyor) buralarda olucam yine umarım yardımım dokunur =)
(çok coşamıyom aslında Foça'da şehit olduğunu öğrendim az önce )
slm ben geldim kızlar ben şu anda hastayım hiç başlayamadım egzersizlere önce neyle başlamamı önerirsinizz bide ultrason jelinin zararı var mı kaça aldınızz
slm ben geldim kızlar ben şu anda hastayım hiç başlayamadım egzersizlere önce neyle başlamamı önerirsinizz bide ultrason jelinin zararı var mı kaça aldınızz
günaydın kıslar ama kimsecikler yok(
althea tatlım başlamışsın egzersizlere tebrik ederim... birşey diyeyimmi bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek çünkü önemli olan bi cesaretle egzersizlere başlamak ve kararlı olmak... gerisi gelir tatlım ALLAH ım her daim yardımcın olsun...
tatlım oğlun çok tatlı maaşallah... ALLAH ım sana birde bu hastalıktan kurtulmanın mutlukuğunu yaşatsın inşaallah... tatlım önce ilk sayfada kegel egzersizleri var onları oku ve hastaykende yapabilirsin onları... hem hastalığın süresince boş durmamış ve kaslarını kuvvetlendirmiş olursun... idare etmeyi öğrenirsin... sonra da asıl egzersizlere geçersin... ultrason jeli su bazlı bir jel tatlım adı üstünde ultrasonda kullanıyor doktorlar... zararı yok hamileliğe engeli yok... ve ok uygun fiyatlı 1 litresi 5tl civarlarında canım... ya eczanede yada medikallerde bulabilirsin...
merhaba arkadaşlar ben geldim ve yenmiş bir şekilde döndüm herkese allah yardım etsin çok mutluyummmmmm şükürler olsunnnnn. darısı sizlere inşallah
çokkkk tebrik ederim ALLAH ım başka dert sıkıntı yaşatmasın inşaallah...
sende ramazan gelini oldun ne kadar güzel ramazan bitmeye doğru yada bitince listemi yapacağım baya kişi oldu maaşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?