- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #118.881
Canım kontrolü sen eline alsan hangi pozisyonda denedin bilmiyorum ama bence üste olmak psikolojik olarak da daha rahat oluyo bol jel sür bide öncesind esıcak bir duş al gevşemene yardımcı olur ama moral bozmak yok tam olana kadar egzersizlere devam
huzurcum, moralini bozma. ilk denemede yapamaman normal. bunla karşılaşan çok, ben kaçbinincide yaptım bilmiyomeşinle güzelce konuş, bunun normal olduğunu anlatmaya çalış. senin moralini daha da bozmasın. eşinle mikinin başını alma denemeleri yap. ya da sana değdirsin giriş yapmadan, buna alışmaya çalışın. bir de eşinle ilgili olumsuz düşüncelerin vardı ya, onlardan tamamen kurtuldun mu?? bunları zihninden silmen lazım. düşünceler çok etkiliyor, kendini teslim edemiyor olabilirsin.
hayırlı ramazanlar bende yaklaşık 1,5 yıl bu illetle uğraştım sanırım biraz ilerleme kaydettim ama sadece tek pozisyonda yapabiliyorum sadece ben üstteyken bu bir anormallik mi böyle hamile kalınabilir mi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
selam kızlar nasılsınız?sonunda internetim oldu ohh beeeşunu anladım ki burda sizlerin desteği olmadan gaza gelip de bişeyler yapacağım yok:18:1-2 gün önce uyuşturup egzersiz yapayım diye düşündüm ama önce aynayla incelemeye karar verdim.Bir arkadaşımdan ilk gece rahat pozısyonda olabılmek için belinin altına yastık koyduğunu söylemişti onu deneyım dedım.denedim evet gerçekten bu şekilde daha rahat oldu sanki(bir deneyin derim)Neyse öyle miydi böyle miydi derken o küçücük boşluğu görünce moralim bir bozuldu ki sormayın.Burası nasıl genısleyecek?yırtılınca cok canım yanarsa?ya çok kanarsa? amannnnnn ben başladım mı zırıldamaya tabi sonrası geldi zır zır ağladım durdum hiç birşey yapasım gelmedi.Dün eşimle uyurken ona sarılıp sarılıp ağladım o bunu haketmiyor ben şımarıklığımdan bu korkunun üsütne gidemiyorum diye.Bu pazar evleneli 3 ay olacak.şansımıza eşimle ayda 1 kere denk gelen izin günümüz de o gün.bır ıkı gun alıstırma yapıp o gece ciddi denemeler yapacaktım tabi psikolojimi duruduk yere bozmasaydım!oofff offf ne yapıcam ben şimdi yaw ((
Hahhaa) Kız Allah iyiliğini versin)) O gördüğün delikle hymenin ( kızlık zarının) hiç bi alaksı yok ki- hymen o görünen deliğin iç kısmında. Yani- hymen giderken ora genişleyib - çiçek gibi açılmayacak tabii) Bi arkadaş vajinanı böyle anlatmışdı- eskiler hepimiz biliriz bu tanıtımı-` Vajina deliği ni bir kase bal gibi düşünün- eyer bir parmağınızı o bala sokarsanız- bal sadece bir parmaklık yer olarak genişleyecek, yox tüm elinizi sokarsanız bal o kadar genişleyecek ve elinizi çıkardığınızda bal eski haline dönecek.` Yani tatlım, senin anlayacağın vajinaya parmak girerse parmak kadar, penis girerse penis kadar ve bebek çıkarsa da bebek kadar genişleye bilir- ve sonradan eski halini ala bilir=)
hihihihiişte ben o girişi inceledim elimle açtırayım dedim ondan sonra başladım zırlamaya,kafayı yemek üzereyim ilişkiden soğudum gibi (
Selam kızlar, baktım pek gelen olmamış bugün 2-3 sayfa geride bir rapor paylaşımı yapmıştım, cevap verirseniz sevinirim... Görüşürüz arkadaşlar....
selam kızlar nasılsınız?sonunda internetim oldu ohh beeeşunu anladım ki burda sizlerin desteği olmadan gaza gelip de bişeyler yapacağım yok:18:1-2 gün önce uyuşturup egzersiz yapayım diye düşündüm ama önce aynayla incelemeye karar verdim.Bir arkadaşımdan ilk gece rahat pozısyonda olabılmek için belinin altına yastık koyduğunu söylemişti onu deneyım dedım.denedim evet gerçekten bu şekilde daha rahat oldu sanki(bir deneyin derim)Neyse öyle miydi böyle miydi derken o küçücük boşluğu görünce moralim bir bozuldu ki sormayın.Burası nasıl genısleyecek?yırtılınca cok canım yanarsa?ya çok kanarsa? amannnnnn ben başladım mı zırıldamaya tabi sonrası geldi zır zır ağladım durdum hiç birşey yapasım gelmedi.Dün eşimle uyurken ona sarılıp sarılıp ağladım o bunu haketmiyor ben şımarıklığımdan bu korkunun üsütne gidemiyorum diye.Bu pazar evleneli 3 ay olacak.şansımıza eşimle ayda 1 kere denk gelen izin günümüz de o gün.bır ıkı gun alıstırma yapıp o gece ciddi denemeler yapacaktım tabi psikolojimi duruduk yere bozmasaydım!oofff offf ne yapıcam ben şimdi yaw ((
Canlarım öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Eşim izne geldi, hatta yalnız kalalım diye bir kaç günlüğüne tatile çıktık, o kadar cesaretli ve umutluydum ki tabii sonuç hüsran oldu. Aslında normali de bu, ben kendimi mucize yaşayacağım diye inandırdım, halbuki yavaş yavaş ilerlemesi gereken bir süreç bunu biliyorum ama gelin de yüreğime söyleyin. Neyse anlatayım olayı:
İlk üç gün denemelerde tabii sonuç negatif ve umutsuzluk, hatta eşimle ince bir kalemi denedik, parmağımı alan ben onda dokundurtmadım bile. Eşimi de umutsuzluğa sürükledim. Aramızda geçen konuşmalar sonucunda da benim anatomik bir sıkıntım olduğu ve acilen doktora gitmem gerektiği kararını aldık ama eşim o kadar umutsuzdu ki, kendimi çok kötü hissettim.
Sonra bir seferinde eşim dedi ki sana masaj yapmak istiyorum. Bebe yağıyla bana uzun bir masaj yaptı, onun mu etkisi oldu bilmiyorum, ekstra bir ilaç, sprey ya da kayganlaştırıcı kullanmadan, eşim kendi orta parmağını denedi ve 3 boğumuna yakını oldu. Hatta üst üste 3-4 kez oldu, o kadar mutlu olduk ki anlatamam p.....le denemeye bile geçmemişiz ama onla deneyince de bana çok kalın geldi, tamam dürüst olayım çok da üstüne düşmedik... Bu umutsuzluk durumundan kurtulmak bile bizi çok mutlu etti.
Kızlar kesin bende anatomik bir sıkıntı var derken, şak diye parmağın girmiş olması sizce sorun olmadığını mı gösteriyor? Ben yine de doktora gideyim mi? Yoksa egzersizlere ciddi anlamda başlayayım mı? Eşim bu durumdan sonra bana sende hiç bir sıkıntı yok, tamamen psikolojik dedi, çünkü hiç canım yanmadığı halde hatta hissetmedim bile o derecede yani kendimi o kadar kasıyorum ve eşimi o kadar çok itiyorum ki gören canım yanıyor sanacak... Bacaklarımı açmakta sıkıntı yaşıyorum. Bunu nasıl aşacağım ben?
Bir de kızlar, şimdi bundan sonra nasıl bir egzersizi önerirsiniz bana, bende dilatör seti falan yok, bu durumda neyi kullanarak egzersize başlasam acaba? Keşke eşim gitmeseydi, bir iki haftada yenerdim ben bu illeti, cidden çok umutlandım, biz eşimle birbirimiz bu anlamda çok ihmal etmişiz onu anladık, hasretlik aklımızı başımıza getirdi sanırım....
Bu arada geçenlerde yenen yeni gelin arkadaşlarımız olmuş, onları canı gönülden tebrik ediyorum, darısı bizim başımıza inşallah...
Yapma böylee- ayy ilişkiden soğumak mı olurmuş)) Hadi kalk bakemmm) aparatla filan egzersiz yap- bu pazara da bitir bu işi inşallah)
Bi de işin püf noktası (kocayla yaparken)) kendini çok hazırla- yani ön sevişmeyi çok uzun tutun ki- vajina ıslak olup yumuşasın)
canım ben hiç parmak egzersizi yapamadım bana çok itici geliyor sana yorum yapmak haddime değil ama bence senin geldiğin nokta gayet başarılı kısa sürede sorunu aşabilceğini düşünüyorum inşallah öyle de olur:)
Ben eşimle denemeden önce de kendi parmağımla 2 boğum kadar yapmıştım ilk seferde sonra da bu oldu işte, bana da yabancı bir cisim çok itici geliyor nedense yaa, işte buradan bile anlaşılıyor bu işin ne kadar psikolojiyle alakalı olduğu, halbuki parmak da girebilir cisim de o kadar da kafamıza takmamak lazım, biz vajililer biraz takıntılı insanlarız sanırım:) İnşallah kısa sürede kurtuluruz, ekim-kasım gibi görüşebileceğim ancak eşimle, o zamana kadar egzersiz yapacağım artık bol bol.
İşte burada canım....
Ben eşimle denemeden önce de kendi parmağımla 2 boğum kadar yapmıştım ilk seferde sonra da bu oldu işte, bana da yabancı bir cisim çok itici geliyor nedense yaa, işte buradan bile anlaşılıyor bu işin ne kadar psikolojiyle alakalı olduğu, halbuki parmak da girebilir cisim de o kadar da kafamıza takmamak lazım, biz vajililer biraz takıntılı insanlarız sanırım:) İnşallah kısa sürede kurtuluruz, ekim-kasım gibi görüşebileceğim ancak eşimle, o zamana kadar egzersiz yapacağım artık bol bol.
bende senın gıbıydım canım ılk parmakla denedım oldu aparat okadar soguk gelıyodukı alamam kesınlıkle dıyodum daha sonra 2 prmak denedım olmadıı.dedıgın gıbı parmak gırerse aparatta gırer dedım az da kızların gazıyla aparatla basladım ve rahatım ne parmak ne aparat hıc bısey farketmıyo sen yeterkı yababılecegıne ınann gerısı gelıyo zatennn
Okudum ve anladım canım.
Burada anatomik bi sorun görmüyorum ki ben- vajinismus olan her kesin yaşadığı sıkıntı bunlar, -bacak açamama, bir gün çok ilerlerken ertesi gün- serçe parmağı bile yadırgama`lar filan.
Devamlı olarak egzersize başlarsan- sorunu her kes gibi sen de yenersin.
Ben aparat yapmamıştım mesala, kendi parmağım ve eş parmağı deniyordum. Ama aparatı kendin de hazırlaya bilirsin- mesela rimel`in üzerini streçleyib ve ya pamuklayıb üzerine de prez.. geçirib- sonra da jelleyip deneye bilirsin ve ya kalem) Kolay gelsin- başaracaksın)
ooooo daha çok zaman var o zamana kadar üstesinden gelirsin iyi gidiyorsun.skıncası yoksa merak ettim de eşin neden uzakta görevde fln mı?bizim vajiler altından mı kristalden mi ben de çözemedimMoralim nasıl iyiydi ne olduysa bu hafta duygusala bağladım kendime kızdım durdum,şimdi sayneizde iyiyim gücümü toplamaya başladım teşekkürler:)
Evet haklısın hepsi psikolojik, egzersiz olayı sanırım bu yüzden bu kadar başarı getiren bir şey... Yaptıkça beynimizi de rahatlatıyoruz, hem giriş yönünü de öğreniyoruz, benim ve eşimin en büyük sıkıntısı buymuş , giriş yönünü bulamamışız ve o yüzden fizyolojik bir sorun var gibi düşünmüştüm ama tamamen benle alakalıymış...
Hiç giriş olmaması beni öyle düşündürtmüştü canım, dedim fizyolojik bir sıkıntı var ama değilmiş evet, parmak girince bu bana moral oldu, çünkü ben hiç egzersiz falan yapmadım daha burada yeniyim, eğer bu gerçekleşmeseydi doktora gidecek sonra başlayacaktım egzersize... Ama dediğin gibi aparatlar yaparak denemelere başlasam bunu yeneceğime olan inancım geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?