Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya mum nasıl mun birisi resim eklesinn lütfenn

merhaba, ilk olarak doğum günlerinde kullandığımız pasta mumu sonraki aşama içinse hani beyaz klasik mumlar varya eskiden elektrikler kesilince bakkaldan alırdık, klasik beyaz mum bakkal mumu da diyebiliriz adına, sen ne aşamadasın birazz bahseder misin?

merhaba arkadaşlar

pasta mumu haricinde kulak temizleme çubuğuna streç film sarıp jelleyip deneyebilirsiniz. başardıkça sayısını arttırın. Allahım dünyada bir vajinismuslu bırakmasın inşallah.

ya çok ince değil mi bu şeyler yaa ben ilk işaret parmağını komple alabiliyormm

ya çok ince değil mi bu şeyler yaa ben ilk işaret parmağını komple alabiliyormm

canım aşama aşama olduğundan en basitle başlıyormuşuz.işaret parmağın olduğuna göre sen biraz daha büyük boyutta bir aparata geç istersen.beyaz mum,rimel vs.kullanan arkadaşlar var.kalınlığını kendin ayarla.ben daha çok başlardayım arkadaşlardan öğrendiklerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.kimse olmadığı için cwp werme gereği duydum yanlışım varsa kusuruma bakmayın.

aferin böyle devam et. güzel ilerliyorsun. buraya gelip rapor yazmayı da unutma, bu seni motive edecektir. hem de disiplin sağlayacaktır. takıldıklarını sorabilirsin. anlattıkların egzersizcilere moral olsun, çok güzel yazmışsın. harika!!!

bravo, hayırlı olsun. yastık faydalıdır, egzersize ve rapora devam.

ooo ALLAH ım kavuştursun tatlım merak etme hemencecik biter sayılı gün canım .... ben 15 ay bekledim balım 5 ay ne ki... ama nişanlyken... evliyken çok özlem olur... ama bu vakti çok iyi değerlendirip eşine süpriz yapacaksın güzel bi hediye vereceksin ben buna eminim... bende iyiyim canım ev taşıma aşamalarına başlayacam hafta içi şimdiden telaşı sardı... tabi bi aksilik çıkmazsa...

ben egzersizleri yaparken rimel denemiştim ama çok sert yoo insanın canı acıyo ama penis öyle değil kii

beyaz mumla denedin mi o daha yumusak olur herhalde?ben pasta mumuyla yaptım ama pek hoşlanmadım sankı kalem batırmısım gıbı oldu,mecburen parmak denedim.biraz ilerledikten sonra beyaz mum denıycem ama umarım yapabilirim

kıssslar şu beyaz mumları merak edenler için ekliyorum resmini... bildiğimiz eskiden elektrik kesilince kullanılan mumlar... burdan kalın gibi çıkmış ama parmak kalınlığında felan anca varlar...ilk resimdeki pasta mumlarıyla başlayıp daha sonra parmak kalıınlığındaki beyaz mumlarla devam ediyoruz...

Son düzenleme:
sen hangi ilde yaşıyorsun canım?ev taşıyorsun Allah kolaylık versin,eee taşındığın yerde hemen olucak mı internetin?

tatlım bende yer değişikliği yok ev sahibim yerleşecek onun için şimdiden hazır tayin sezonu kiralık ev çokken kafama uygun bulup taşınmak istedim... yoksa kaç zaman dert edecektim aceba kışın ortasında çık derlerse ev felan bulamam o zaman sıkışıklığa getirmek istemem diye hazır ev bulmuşken çıkmak istiyorum bakalım... hafta içi belli olacak canım... bu arada benim net telefondan bağlanıyorum pc ye bağlayarak... ama tel de bozuk birkaç aydır yaptırmam lazım... asıl yapılırken ben nete nasıl gireceğim diye düşünüyorum... eylülün sonuna kadarda işler yoğun sınavlarım felan da var... belki nadir girerim ama bırakamam burayı eylülden sonra rahatlarım inşaallah hep devamlı girerim tatlım...

anladım canım şimdiden kola gelsin ozaman:) bu akşam eşim görevde geç gelicek ben de bol bol egzersiz yapıcam piyuuuu

Arkadaşlar geçen gün ilginç birşeyle karşılaştım çok tuhaf hissettim kendimi sizinle de paylaşmak istedim, genç bir çift ikisinin de gözleri görmüyor değnekle yürüyorlar, işlerine gidip geliyorlar ve kız hamile, pes dedim ya salak dedim kendime bak millet ne kadar cesur çok şükür herşeyimiz var daha ne istiyorsun diye, mücadeleci insanlara benziyorlar çok takdir ettim yani dedim ki sitedeki arkadaşlara söyliycem çok şükür sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor inşallah bunu da yenicez iyi olalım yeter ki, bundan sonra egzersizleri yaparken bu çifti düşünücem... Sizler de daha kötü durumda olanların düşünün belki bu azimle daha çabuk yeneriz ben inanıyorum ki bu sitedeki herkes en kısa sürede yenecek, elbirliğiyle inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…