Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim inşallah. cidden o kadar çok kişi de emeğin var ki rabbim gönlüne göre verdi.
ben ne zaman sıtresten uzaklaşıcam acaba
o stresı bana sor her ay delı gıbı arastıırdım ama bu ay bılıyorsundur farklı problemlerım vardı kısmet bu zamanaymıs hakkınızda hayırlısı olsun ınsalah

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah

tatlım çok sevindim sevinçten aglıyorum senin için çok dua ediyordum.........yaşasın allahım bugünleri nasip etti............

oooooo masalahh canim cok sevindim coookkk gozunaydin

dün mantar için doktora gittim,baya kafamı karıştırdı adam. biraz da azarlar gibiydi. aslında benim düşündüklerimi bana anlattı. haklıydı da. ama beni üzen şeyleri başkasında duymak daha yıprattı beni. biraz ara vericem egzersize,reglie de 3-4 gün var. mantar olayı bitmeden yapamam da.
bakalım dönüşüm nasıl olacak.
umarım eşim yanına gelebilirim tayinle de bir de bu sıkıntı olmaz bana Allahım.

meraba kızlar bayagı oldu girmeeyeli. herkes iyidir umarım yenenler olmuştur ben yokken. hamişleri duydum çok sevndm. acaba umut ne yapıyo merak ettm haberi olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…