- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.621
cnm msn açabilir misin
Tatlim evde deglm ya hayrdir bsymi oldu ozelden yaz istersen
canımmm ya o kadar özlemişim ki sizi, geçecek inşallah sabır , sabır...
canım hayırlı olsun.darısı diğer dört gözle bekleyen arkadaşlarıma...
o stresı bana sor her ay delı gıbı arastıırdım ama bu ay bılıyorsundur farklı problemlerım vardı kısmet bu zamanaymıs hakkınızda hayırlısı olsun ınsalahcanım benim inşallah. cidden o kadar çok kişi de emeğin var ki rabbim gönlüne göre verdi.
ben ne zaman sıtresten uzaklaşıcam acaba
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
oooooo masalahh canim cok sevindim coookkk gozunaydinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size çok güzel bir haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahım bu haberi verebilmek bu mutluluğa ortak olmak şuan ellerim titriyorr
NİLAY HAMİLEEEEEEEE
EVET EVET HAMİLEEEEEEE Allahım boyle pespeşe bıze guzel haberlerı verdiriyor
sımdı telefonda konustum mutluluktan ucuyoruzzzzz
hep dıyordum ona önce sen hamıle kalıcaksın sonra ben vajıyıde boyle cok kısa aralıklarla onceo sonra ben yenmıstım
Rabbim tüm bebek isteyenlere bu mutluluğu yasatsın darısı basıma dıyerekten bebek halayını cekelımm
teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Oooo superr masallahhhh masallah cokkkk sevindimmm
tatlım çok sevindim sevinçten aglıyorum senin için çok dua ediyordum.........yaşasın allahım bugünleri nasip etti............
oooooo masalahh canim cok sevindim coookkk gozunaydin
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah[/QUOTE
çok çok güzel bir haber bu,çok sevindim canım. hamişler,vajiyi yenenler baya bereketli bir ramazan oldu. darısı bizlerin başına.
Kizlar biraz hayir dualarinizdan istiyorum cuma dr tekrar gidicez ins. Bu sefer yapabilirim son umudum...cumartesiye yennddiimm yazmak istiyorum dua ein
kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa[/QUOTE
çok az kalmış bence de ,güzel bir başarı öyküsüyle geri dönmene. inşallah en kısa zamanda çözeceksin.sonra da bizlere yardım edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?