Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oooooo masalahh canim cok sevindim coookkk gozunaydin

dün mantar için doktora gittim,baya kafamı karıştırdı adam. biraz da azarlar gibiydi. aslında benim düşündüklerimi bana anlattı. haklıydı da. ama beni üzen şeyleri başkasında duymak daha yıprattı beni. biraz ara vericem egzersize,reglie de 3-4 gün var. mantar olayı bitmeden yapamam da.
bakalım dönüşüm nasıl olacak.
umarım eşim yanına gelebilirim tayinle de bir de bu sıkıntı olmaz bana Allahım.

meraba kızlar bayagı oldu girmeeyeli. herkes iyidir umarım yenenler olmuştur ben yokken. hamişleri duydum çok sevndm. acaba umut ne yapıyo merak ettm haberi olan varmı..

Allah ıma şükürler olsunnnnn,,başardım:))))))) bayramdan 1 gün önce denedik ve oldu... ertesi gün tekrar we yine başardımm.hala inanamıyorum.. çifte bayram yaşadım 14 ay sonra ...Hep sizlere de dua ettim.Rabbim herkese yardım etsin inşallah... ayrıntıları hemen yazıyorum... belki bi arkadaşımıza olsun faydası dokunur...

Tebrikler darısı başımıza, nasıl yendiğinizi yazarsanız buradaki arkadaşlara da faydası olur , inşallah bizler de yeneriz ben de çok fazla giremiyorum bu aralar bazı sorunlar üzüntüler yaşadık egzersizlere de ara verdim ama devam edicem inşallah.

Tebrik ederm, Allah baska dert yasatmasn ins..

yuppiiiiii :123:

oh kurtuldun, gecmis olsun. cok cok tebrikler.

ohhhh gözünaydın, biri daha kurtuldu!!! halaylar sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…