- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.581
eşlerimiz allahtan sabırlı... sabırlu oldukları halde bazen çıldırıyodum, bağırıyodum ben. hepsine dayandı sağolsun.. allah yardımcın olsun arkadaşım ama yüklenme kendine. bu durumu sen isteyerek yapmıyosun, tamamen elinde olmayan sebeplerden tamamen psikolojik... allah tez zamanda kurtarsın..
sağolsun eşim benden daha inançlı o konuda. benden kurtulamazsın diyo pes ettiğim zamanlarda
kpss yi kazanmaktan,evlenmemizden daha mı imkansız geliyo diyo(kpss için 4 yıl,evliliğimiz için 6 yıl bekledik) onu yıpratmaktan korktuğum için daha fazla yıpratıyorum kendime yüklenerek. depresif hallerim hiç çekilmiyo zaten canım benim bana iyi sabrediyo.
burada ki destekler o kadar önemli ki,tamam yapamam artık dediğimiz an sizlerin desteği ile tekrar toparlayıp devam ediyoruz. çok sağolun Allah razı olsun senden,yardım eden,fikir veren,okuyan,dinleyen,ortak olan,yüreği bizle olan herkese.
kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa
Halaylay çekilsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.................. Gelin oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum koccca bir yük kalktı üzerimden.. Darısı tüm uğraşanların başına
zaten devam etmen gerekmiyo sonrasında canım... bence sen zor olanı başarmışsın.. bacaklarının titremesi de bence stresten, başka bişeyden değil.. bence böyle bir kaç gün daha devam edip p..s denemesine geçmelisin
canım ya sorma çok istiyorum inşallah nasip olur.
vajiyi yendikten sonra adetime yakın ergen gibi sivilce çıkmaya başladı ve bir hafta var yine sivilce çıktı.
sanırım yine adet olucam. ramazandan dolşayı çok deneyemedik zaten.
dua et bana cnm olur inş.
kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
o temız kalbıne herkese yardım eden yüreğine karşılık rabbım mübarek günlerde bu mutluluğu yaşattı sana canım
O cılgın Püfff Noktalarından Banada Yazsanaa Özeldenn
burdan da tebrik edeyim canım hayuırlı olsun inşallah çoooooooooooook sevindim.
Oleeeyyyyyevet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?