Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlıyoruım seni insan bi destek bekliyo.
ama inan bu durumdan eşlerde en az bizim kadar etkileniyo.
benim eşim benden çok etkilenmişti. taşınırken bi sürü şey buldumçekmecelerinde sakinleştiriciler falan
vbenden gizli gizli ne çok çabalamış meğer. o zamanlar hiç bişey yapmıyorsun die tartışırdım.
söylemek kolay diyeceksin ama buna dikkat et cnm.
eşin sana güvenmeli. olmazsa yıkılırsın düşüncesiyle denemekten korkmamalı.
bu gün olmazsa yarın olur mutlaka olur dersen onu da rahatlatmış olursun ki öyle zten cnm.
önemli olan başlamak nasıl olsa yeneceksin inş.
bende 13 aylık ewliyim :) 8. ayımda yendim

canım ya sorma çok istiyorum inşallah nasip olur.
vajiyi yendikten sonra adetime yakın ergen gibi sivilce çıkmaya başladı ve bir hafta var yine sivilce çıktı.
sanırım yine adet olucam. ramazandan dolşayı çok deneyemedik zaten.
dua et bana cnm olur inş.

bu bayram bizim bayramımız olsun kızlar... ben kurtuldum sayılır, darısı tüm bekleyenlerin başınaaa herkese şekkkerr gibi bayram diliyorum.

canım tebrikler neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki :)
bayramı çifte mutlulukla yaşamak
Rabbim her daim seni böyle mutlu etsin İnşallah

bu başarın şuan ben yapamam diyip umutsuz modda olan arkadaşlara ışık olur umarım

ara verdim bugün yapmadım zaten canım. bebe yağından büyük ihtimal çünkü dikkat ederim diğer türlü. umarım öyle olur,sona az kalmış olur. çok sağol canım.

sağolsun eşim benden daha inançlı o konuda. benden kurtulamazsın diyo pes ettiğim zamanlarda
kpss yi kazanmaktan,evlenmemizden daha mı imkansız geliyo diyo(kpss için 4 yıl,evliliğimiz için 6 yıl bekledik) onu yıpratmaktan korktuğum için daha fazla yıpratıyorum kendime yüklenerek. depresif hallerim hiç çekilmiyo zaten canım benim bana iyi sabrediyo.
burada ki destekler o kadar önemli ki,tamam yapamam artık dediğimiz an sizlerin desteği ile tekrar toparlayıp devam ediyoruz. çok sağolun Allah razı olsun senden,yardım eden,fikir veren,okuyan,dinleyen,ortak olan,yüreği bizle olan herkese.

eşlerimiz allahtan sabırlı... sabırlu oldukları halde bazen çıldırıyodum, bağırıyodum ben. hepsine dayandı sağolsun.. allah yardımcın olsun arkadaşım ama yüklenme kendine. bu durumu sen isteyerek yapmıyosun, tamamen elinde olmayan sebeplerden tamamen psikolojik... allah tez zamanda kurtarsın..

Ben daha evlı degılım 4 yıllık ılıskım var ve evlılıkten tek korkma sebebım bu olay ınsallah bende sızın gıbı evlenınce yenerım kendımı :)

bunlari hic kafana takma!!!!! ve evlenmeden önce kafani böyle seylerle doldurma. Bende 3bucuk sende esimle iliskiye giremedim, ve daha 3 ay oldu yeneli. Ve simdide diyorum, bumuydu yani, senelerce bunun icinmi esimi üzdüm, kendimi üzdüm??!! Hicccc kafana takma, ilk gece gelin olcaksin

amin Allahım inşallah AMİN...

Kizlarr cuma suleyman beye tekrar gidiyoruz bakalim bu sefer napicaz...ayy bu arada inanin unuttum Ramazan Bayeaminiz mubarek olsn.derdimden bayrammis seyranmis umrumda olamiyo aklimda surekli bu is...

ewet cidden ssğolsunlar.
çok şükür eşlerimiz anlayışlı.
canım inşallah az kalmış senin güneşinin doğmasına.
egzersizi bitirip denemelere bile geldin gerisi gelecektir inş

kızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa

zaten devam etmen gerekmiyo sonrasında canım... bence sen zor olanı başarmışsın.. bacaklarının titremesi de bence stresten, başka bişeyden değil.. bence böyle bir kaç gün daha devam edip p..s denemesine geçmelisin

evde degılım canım yaa evde olsamm rahat rahat yaparımdaaa. en kısa zamanda evıme donmek ıstıyorummm bennnnn.

Canim ins nasip olur en yakin zamanda

canım aslında boyu o kadarda önemli değil. zaten 2 cm falan kalmış. onu sorun etme.
titreme yada girişte zorlanma olabiliyor.
egzersizi beraberde yapmanız ii olmuş canım.
kendini eşine bırakabiliyosun inş bi an önce kurtuılursun

dahada gitmez canim zaten, sonuna kadar girmis iste. titremende gayet normal. bende ilk egzersizlerimde titriyordum, sonra derin nefes alip veriyordum, tekrardan deniyordum ve oluyordu. Son asamaya gelmissin canim yaaaa. Bendede öyleydi.. sonundada esimle denedim, egzersizmis gibi düsündüm ve oldu.. Kolayca yapabiliyorsan egzersizleri o zaman esinle dene

yavuuuzz, süpersin, harika!!! çok az kaldı denemeye, gizli yapman hele de eşinle şahane şahane!!! boya çok takılma, eşinle yapmaya devam et ki o titremelerin geçsin, azalsın. 2cm dışarda kalması önemli değil, sen başarına odaklar, 11cm yapabilmişsin, hem de misafirlikte, bu müthiş bir şey. eve geldiğin gün yeneceksin, hatta orda bile yenebilirsin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size çok güzel bir haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahım bu haberi verebilmek bu mutluluğa ortak olmak şuan ellerim titriyorr
NİLAY HAMİLEEEEEEEE
EVET EVET HAMİLEEEEEEE Allahım boyle pespeşe bıze guzel haberlerı verdiriyor
sımdı telefonda konustum mutluluktan ucuyoruzzzzz
hep dıyordum ona önce sen hamıle kalıcaksın sonra ben vajıyıde boyle cok kısa aralıklarla onceo sonra ben yenmıstım

Rabbim tüm bebek isteyenlere bu mutluluğu yasatsın darısı basıma dıyerekten bebek halayını cekelımm
teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…