- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.601
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
o temız kalbıne herkese yardım eden yüreğine karşılık rabbım mübarek günlerde bu mutluluğu yaşattı sana canım
O cılgın Püfff Noktalarından Banada Yazsanaa Özeldenn
burdan da tebrik edeyim canım hayuırlı olsun inşallah çoooooooooooook sevindim.
Oleeeyyyyyevet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah
Oleeeyyyyy.
yavuuzz devam olacak az kaldı, benimde bacaklarım titriyordu ilk zamanlar, ara verdiğimizde hala oluyor, üzerine git mutlakakızlar nasılsınız dun gece gızlı gızlı egzersız yaptımmmm hemde esımlee 11 cm oldu yanlız gırıste yonu bulmakta zorlandım daha sonra kolay oldu gıt gel yaptım ve yatarakta denedımm hatta esıme bıraktım o gıt gel yaptıı ama bacaklarda tıtrme olduu ya bıde mumum tamamını alamadım dısarda 2 cm felan kaldı gerısı gıtmıyoo ıtıırıyorum ama olmadı orda et parcası gıbı bıseyler varr ne onlarrr engellıyooo yaa
Oleeeyyyyy.
Burdanda tebrik edemmmm cok sevndm tatlim cok sukr Allahadikkat et kendine
canımmm çok zor günler geçiriyorum, kafam bir rahatlasa daha sık gelicemtatlim nerelerdesn sen ya:44: cok merak ettk hersey yolundami
aminnnn canım, kocaman bir aminnnnncok saolun kızllar bırı saka dıyecek dıye ödum kopuyocıleklım darısı sana ınsallah
aminnnn canım, kocaman bir aminnnnn, senin için edilen dular kabul oldu çok şükür .
canımmm çok zor günler geçiriyorum, kafam bir rahatlasa daha sık gelicem.
canımm cok tesekkur ederım hanı dıyorlar ya en sınır oldugum laftı:)stres yapmadıgın ay oluyor dıye aynen oyle oldu:)toplasan 5 kere fln ılıskı oldu ramazan oldugu ıcın yatma saatlerımız tutmuyordu ama allahım nasıp ettı ınsallah tez zamanda sıze ınsallah:)
canımmm ya o kadar özlemişim ki siziCanim Allah yardimcn olsn sabir versn. Herseyin hayirlisi seninle olsn sen sabirli bi kizsn ustesinden gelirsn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?