Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah

evet kızlar tam 10 ay 3 yılın ardından burada yendım vajınısmusu ve allah 10 ay sonra bana bu mubarek unde nasıp etti hcbırsey hıssedemıyorum:))))allahım ısteyen herkeze tez zamanda nasıp etsın ınsallah

o temız kalbıne herkese yardım eden yüreğine karşılık rabbım mübarek günlerde bu mutluluğu yaşattı sana canım

burdan da tebrik edeyim canım hayuırlı olsun inşallah çoooooooooooook sevindim.

canımm cok tesekkur ederım hanı dıyorlar ya en sınır oldugum laftı:)stres yapmadıgın ay oluyor dıye aynen oyle oldu:)toplasan 5 kere fln ılıskı oldu ramazan oldugu ıcın yatma saatlerımız tutmuyordu ama allahım nasıp ettı ınsallah tez zamanda sıze ınsallah:)

Burdanda tebrik edemmmm cok sevndm tatlim cok sukr Allaha dikkat et kendine

Son düzenleme:
yavuuzz devam olacak az kaldı, benimde bacaklarım titriyordu ilk zamanlar, ara verdiğimizde hala oluyor, üzerine git mutlaka .

canım benim inşallah. cidden o kadar çok kişi de emeğin var ki rabbim gönlüne göre verdi.
ben ne zaman sıtresten uzaklaşıcam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…