Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar hipnoterapi tedavisi goren varmi ?memnun kaldimi sonuc aldinizmi?

Canım ben gördüm. Hiçbir yararı olmadı bana. Zaten o tedaviden sonra hipnoz yöntemine de kesinlikle inanmıyorum...

KIZLAR İKİNİZİ DE KUTLUYORUM. İNANIN ÇOK SEVİNDİM

althea doğru söylüyor, bence de dr. yerine evinize gidin dr. ayrıca para almaz inşallah bu işe???

Aslinda haklisiniz ya dun bende soledim esime bak bugun evde olsaydk bu isi yarilardik hatta bitirirdk boyle anlar zor yakalanio dedm oda evet ya dedi kayinvalidemler old.icin fazla dikkat edioz ses cikmasn yatak gicirdamasn su acilmasn bazen korkup yapma dur die bagiriyorm :) aman sessiz falan evett eve gitmeliyz dun annesine biz evde kalcaz dedk aman oglum napican evde baga gelin hemen gidip gelin dio deli oldm oylelikle gidemedk ramazandan sonra bi ozlem olmstu onsev...falan gayet iyiydi sakindm hayirlisi.esimde artk olcak ya alistn dio ama zaman kaybetmemek iin gidelim dedik bide egerolmazsa paramizi istiycem az deil 5.5milyar verdm ben kesin konustu yaptiramadi yok oyle kolaydan para kazanmk onu ona birakmam zamaninda ozellikle soledm havaya atacak param yok ama kesin diosaniz vericez die guvendirdi bizi dur bakalim innns ya insallaahh rabbim uardimcimz olsn

Kizlar hipnoterapi tedavisi goren varmi ?memnun kaldimi sonuc aldinizmi?

bilincli hipnozu inatla denedim ben de, =(( egzersizle yendim. ama sen egzersiz yapiyorsun belki farkinda olmadigin bazi seyler vardir kesfedersiniz. malesef zombi gibi olmuyorsun. o gittigin adini bile agzima almak istemedigim yerdi ilk gittigim yer... umarim ayni kadin yoktur. yani umutlarini ona baglamaman iyi olur, ama bilemeyiz faydasini gören de cok. iyi sanslar.

Son düzenleme:

incim sana tanıştığımız günden beri söylüyorum,artık vakti geldi.senin yapman gereken tek hamle kaldı.hiç zaman kaybetme 1-2 gune gelin sensinamannn şu kaynananaçok sinir oldum heee,insan gelinini düşünmüyorsa oğlunu düşünür,biraz başbaşa bıraksa ya sizi.bundan sonra top sende kocanı ikna et gidin artık evinize aman offff ben bıle sıkıldım yahu.aslında bızde de tam ters etkı edıyor galıba,evde bırı varken bana bir haller oluyor,istek gelıyor,yasaklar daha cazip oluyor sankıofff offf 5.5 mılyar cok para ınsallah gerı alabılırsınız

Dun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.
tebrikler canımAllahım ne güzel bir bayram geçti,çifte bayram hatta!vajililer aldı başını gidiyor kökünü kurutucaz bu illetin inşallah

tebrik ederim canımm:)sende söyliycekmisin bizim gibi hiçde zor olmadığını:)

Evet Kızlar Başarı Haberlerinizi bekliyoruz. Desteğinize İhtiyacımız var. Başaran arkadaşlar mesaj atsınlar hiçte zor olmadığını söylesinler. bizde sizlerden motive olalımmm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…