- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.681
Gelin oldum ki ben :121::93::93:
neeeeeeeee ne zamannnnnnnnn nasıllllllllllll
Dun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.
tebrikler canımDun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.
Allah ıma şükürler olsunnnnn,,başardım:))))))) bayramdan 1 gün önce denedik ve oldu... ertesi gün tekrar we yine başardımm.hala inanamıyorum.. çifte bayram yaşadım 14 ay sonra ...Hep sizlere de dua ettim.Rabbim herkese yardım etsin inşallah... ayrıntıları hemen yazıyorum... belki bi arkadaşımıza olsun faydası dokunur...
Ayy Kızlar Yenen Arkadaşları gördüm çook çook mutlu oldum.İnş Bir Ömür Boyu Mutlu olursunuzz. Ve İnş Darısı Bizlerin başına olur.
Dun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.
canım ben kullandım.egzersize ilk başladığım gün dokunamıyordum hemen yanıyordu.daha rahat olayım diye emla kullandım ama sürer sürmez yaktı sonra hemen jel sürdüm yanması geçti jelle birlikte sürdügümde yanma olmadı,her yolu denedim yani.Eğer egzersizde kendini rahat hissediyorsan kullanmana gerek yok çünkü kullandığın aparatın başı girdikten sonra gerisinde zaten hiç acı yok,bol bol jel kullanmanı öneririm.ya da illa kullanıcam dıyorsan aparata emlayı ve jeli birlikte surup dene canım
çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?