- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.681
Kizlar hipnoterapi tedavisi goren varmi ?memnun kaldimi sonuc aldinizmi?
Canım ben gördüm. Hiçbir yararı olmadı bana. Zaten o tedaviden sonra hipnoz yöntemine de kesinlikle inanmıyorum...
kizlar dün itibari ile bende vajinismustan kurtuldum benimde halayımı çekinnn... darısı sizin başınıza allah kimseye böle bişy yaşatmasın...kızlar nolursunuz bol bolll egzersiz yapınn eşiniz değillll kendiniz için kafanıza koyun ben de sağlılklı bi ilişki yaşayacağım sağlıklı bi kadın olacağım die hergün kendinizi mutuve edin egzersizlerinizi mutlaka yapın nolursunuz inanın ki hiçççç acı yokkkk sadece gereken kayganlıkta olsun kesinlikle yeterli kayganlıkta olmadan ne egzersiz ne de cinsel birleşme denemeyin o zaman canınız yanıyor ve kısır döngüye dönüşüyor her sereferinde canın yanacak die kasılıyosunuz....nolur rahat olun birakın vücudunuz kremsiz olarak doğal kıremini salgılasın ve ilişkiye hazır hala getirsin sizi gerçekten çok kolay oldu ve kesinlikle yatarak ayaklarınızı uzatarak denemelerden kaçının.eşinizin üzerinde olun yavaş yavaş kontrol sizde olacağından istediğiniz yerde bekleme yapabilirsiniz yada yatın ve ayaklarınızı açabildiğiniz kadar açarak yukarıya doğru kaldırın bizim hastalığımızda bu ppozisyonları bile düşünmek ürkütüyor aslında ama gerçekten en rahat olanı o.inanın ki hani böle yırtılacakmış gibi geliyor bize kapatıyoruz ayaklarımızı hiççç öle bişy yokkgayet rahat oluyoo tabi bu arada jinekolojik muayenelerinize de devam edin herhangi bir akıntınız yada kızarıklığınız olduysa egzersizlerinize ara verin ve tedavinizi olun önce sonra devam çünkü hepsi birbirini takip eden septomlar herhangibi bir enfeksiyon varsa aparatlarla çalışırken ağrı hissedebiliyorsunuz.. ha bu arada ben 9-10 cm deydimve çokkk zorlanıyordum canım yanıyordu çünküüüüü aparatlar sertttt ama p.... öle değil arkadaşar.allah bize erkeklerle birlikte olurken oramızı parçalansın die yaratma o p... parçalasın die yaratmada ama aparatları gerçekten parçalar yada tahriş eder o derece yani ...bende vajinismusu yendim diyinnnn inanın insannn çokk rahatlıooo sakin olun ve aklınızdaki kötü düşüncelerden gerçekten kurtulunnn çeresizseniz....çare-sizsiniz- gerçekten öle....buna inanın... çok uzun kouştum ben gene sizi takip edeceğim sormak istediğiniz bişy olursada yardımcı olurum.
kızlar beni tanıyanınız wardır.. siteye 4 hafta önce üye olmuştum. 14 aylık ewliliğim boyunca sadece 1 kere eşimle birlikte olduk o da ewliliğimden 10 ay sonra uyuşturucu iğne sayesinde...iğneden sonra kurtuldum artık yapacağım diye düşünürken malesef zerre aşama kaydedememiştim acaba bi daha mı wurulsam derken bu siteyi buldum we kızların iğnenin kalıcı çözüm olmayacağını mutlaka eğzersize başlamam gerektiğini sölediler. eşimle o aşamaya geldiğimde onu itekleyip ağlıyodummm.. we daha önce hiç egzersiz yapmamıştım 1 hafta içinde 3 parmağımı alabilmiştimmm. madecastol diye bi krem war onu kullanıyodum . parmaktan sonra eşimle denemeye karar werdim ama malesef sonuç hüsran olmuştu.. aparat weya eş parmağıyla denemeye karar werdim ama malesef asla kendi parmağımdan başka bi şeyle deneyemiyodum..memlekete gelmiştim .bayramdan 1 gün önce olmayacağını bildiğim halde artık kurtulmak için denemeye karar werdim. hiç bi kremim yanımda yoktu kayınwalidemin dolabında VAZELİN buldum işe yaradığını duymuştum ama bu kadarını tahmin etmemiştim... sonra wazelini hem kendime hem eşime sürdüm.. belimin altına YASTIK koydum. P...yaklaştırıken eşim ben nasıl diyeyim 3 parmağımla sankiii üstten kemdim de girdirecekmişim gibi p... yön bulması için bastırıyodum yukardan( burası bence çok önemli)sonra derin derin nefes aldım ve IKINMAYA başladım sürekli ıkınıyodum we elimle yön bulması için yukardan ittiriyodum( parmak egzersizinin faydasından yönü hemen parmaklarımla buluyodum). sonra bi baktım kaydı gitti..inananamadık 14 aylık kabusumuzu yenmiştik tekrar tekrar denedik başarmıştık sonra eşimle sarıldık we agladık hem de deli gibi... ben kafamı yastığa koydum eşim hala ne düşündüğümü soru.. inanın kızlar aklıma siz geldiniz( huzur, yoruldum. umut, inci, oceans, althea.... kusura bakmayın siteye üye olduğumda bu isimleri tanımıştım) we hepinize o kadar dua ettim ki sizlerin de bu duyguyu yaşaması için...kızlar herkesin söylediğini we benim de yüzlerce okuduğum şeyi yazıcam inanın o kadar zor değilmiş.. malesef bunu 14 ay sonra anladım... nolur siz de geç olmadan geçmişteki günlerinize yanmamak için denemeye egzersize dewam edin... inanın ben yaptıysam herkes yapar.. eşimle o pozisyona geldiğimizde onu öyle itekliyodum we öyle canım acıyodu ki anlatamam...darısı hepinize kızlar..
ben sizlerin sayesinde yendim...Allah hepinizden razı olsun( sela ve çilekli teşekkürler)
KIZLAR İKİNİZİ DE KUTLUYORUM. İNANIN ÇOK SEVİNDİM