Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.
tebrikler canımAllahım ne güzel bir bayram geçti,çifte bayram hatta!vajililer aldı başını gidiyor kökünü kurutucaz bu illetin inşallah

tebrik ederim canımm:)sende söyliycekmisin bizim gibi hiçde zor olmadığını:)

Evet Kızlar Başarı Haberlerinizi bekliyoruz. Desteğinize İhtiyacımız var. Başaran arkadaşlar mesaj atsınlar hiçte zor olmadığını söylesinler. bizde sizlerden motive olalımmm :44:

Dun gece =] valla cok kolay oldu.detaylari eve donunce anlaticam telden girdim hemen haber vermek icin zor yaziyorum.herkese destegi icin tsk ederim eve doner donmez gelicm geri foruma.

oceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! gözünaydın, tebrik ederim!!! allah' ım biri daha kurtuldu, şükürler olsun!!! hele sen, çok istiyordum kurtulmanıııı allah başka dert vermesin, halaylar sana gelsiinnnnnnnnnnn

ilk defa rahatsızlığımı ocak ayında öğrenmiştim ve bu konuya 30 ocakta yazı yazmıştım. burdaki egzesizleri uygulayarak ve bu siteyi tavsiye eden aynı durumları yaşamış olan arkadaşımın yardımıyla 2 ay kadar önce bende ilk gecemi yaşadım ancak sorunum yinede hallolmuş değil

ilki yaşayabilmek önemliydi bu yüzden çok şükür diyorum ama yinede normalleşemedik. ben hala aynı korkuları yaşıyorum ve baskıyla birlikte acı hissediyorum

atlattıktan sonrada bunları yaşayan var mı_?

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…