- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #119.721
bayram sancıyla ve yatarak geçti. evdeydik zaten, avarelik ettik iştesenin nasıldı??
kıııııııızzzz oceans çok çok çok mutlu oldum sevindim allah baska sıkıntı keder vermesin hep mutlu huzurlu olasın amiiiiiin.........çok sevindim ya.......Gelin oldum ki ben :121::93::93:
canım senin o anlattıgın pozısyon sanırım eşlerin üstte oldugu pozısyon dimi..ben kesinlikle eşimi üstüme alamıorum denemelerımde hep ben üstte yapmaya çalısıordum...diğerinde paniğe kapılıyorum mümkün deil olmuor.....umutcum tşk ederim canım...inş en kısa zamanda sen de yeneceksin... ben hiç ummadığım zamanda kurtuldum...yazdıklarımı bi de sen uygula canımmm.. vazelin, yastık, ıkınma we parmaklarınla üstten p... aşagıya ittirme...
kıııııııızzzz oceans çok çok çok mutlu oldum sevindim allah baska sıkıntı keder vermesin hep mutlu huzurlu olasın amiiiiiin.........çok sevindim ya.......
canım senin o anlattıgın pozısyon sanırım eşlerin üstte oldugu pozısyon dimi..ben kesinlikle eşimi üstüme alamıorum denemelerımde hep ben üstte yapmaya çalısıordum...diğerinde paniğe kapılıyorum mümkün deil olmuor.....
cnm nasılsın yeni gelinlik nasıl bır duygu hımmm
hımmmmm burda senın gbı o pozısyonda yenenler var cnm...ama diorumya cnm ben esım üstte olunca yaniii hiç olamıo zaten adam üsttede alamıorum onu üste imkanı yok ama diğer yöntemi her seferınde denıorum da oda hüsran oluyo zaten..ewet canım eşin üstte olduğu pozisyon,,, bacaklarımı açıp yukarıya doğru kaldırdım. gittiğim dr bunun en uygun pozisyon oldugunu söylemişti ben de hep öyle deniyodum... ve dedim ya parmaklarımla hep p... aşagıya doğru kayması için ittirdim...üstte olunca daha rahat olur diyolar ama ben de onu 1 kere denedim we hiç yapamadım... sen 2 türlü de dene canım.. hangisinde daha rahatsan ona yoğunlaşırsın...gerçi altta hiç rahat değilim demişsin ama bikaç kere daha dene bence canımmm
duygulandırdın beni isyana düşüorum zaman zaman allahım beni affetsin..isyandan ona sıgınıyorum..ama diorum kı allahım neden bütün yollarım kapalı ya rabbim cok buyuk bır gunahmı işledım ben.....neden dualarımı geri çeviriosun....canım ya öyle güzel bi duygu kiii anlatamammm... eşimle sarılıp deli gibi ağladık..Kadir gecesi öyle dua ettim ki canımm gece gece ağlamaların artık bitsin diye dedi... o öyle söyleyince zaten ben koptummmm...sıra sen de canımmm... inşallah her namazımda dua edeceğimmm... inşallah en kısa zamanda yeneceksin
duygulandırdın beni isyana düşüorum zaman zaman allahım beni affetsin..isyandan ona sıgınıyorum..ama diorum kı allahım neden bütün yollarım kapalı ya rabbim cok buyuk bır gunahmı işledım ben.....neden dualarımı geri çeviriosun....
duygulandırdın beni isyana düşüorum zaman zaman allahım beni affetsin..isyandan ona sıgınıyorum..ama diorum kı allahım neden bütün yollarım kapalı ya rabbim cok buyuk bır gunahmı işledım ben.....neden dualarımı geri çeviriosun....
selacım geçmiş olsun ya üzüldüm ama iyi ki varsın ben şey gibi hissediyorum sanki sen anne ördek biz de yavruların gelip sığınıveriyoz sana =)))
herkese iyi güller,
2 set dilatör var elimizde. hic kullanilmamis, amielle comfort serisi. 4lü set. dilatör isteyenler 1 hafta sonra, cicekrose'la iletissin lütfen, kendisi dagitimdan sorumlu devlet bakanidir. ortalikta görünmezse, sela'yla da iletisebilirsiniz, o da dagitimdan sorumlu devlet bakanindan sorumlu bakandir.
inşallah cnm beklıorum da işte zaman gecıo tutamıorum ben egzersız olayını zaten basaramıorum bılıosundur belkı doktorda karar kıldım...bugunde kaynım geldı 1 hafta kalıcakmıs bızde moralım bozuldu ben bayram cıksın kayınvalıde kayınbabayı bı yere gondersemde su doktor olayını halletsem dıorum ama bır turlu bana sıra gelmıor...nereye gönderebılırım oda sıkıntı moralım bozuluor esım ben ne dıcem gdınmı dıcem der...ben sasırdım kaldım valla....neyse bosverın benı ben boyle melankolıgımdır zaten ara sıra..tez zamanda bende kurtulurum insallah allahımmm....canım aynı duyguları ben de yaşadım... her gece ağlıyodum aynen dediğin gibi Allah ım hangi mazlumun ahını diodum..ama canım bu da bizim sınawımız... derdi veren Rabbim dermanını da weriyo werecektir de sadece biraz daha sabırrr.. biliyorum bunu demek kolay diyosun ama öyle... zamanını Alllah ım hepimizde daha güzel görünüyo,, bizim bilmediklerimizi biliyo.. her şer de bi hayır wardır... bol bol dua edelim canımmmm... olacak canımmm olacakkk buna inannn... nolurr kendini üzmeee.. sadece başaracam deyip motiwe et... siteye ilk üye olduğum zaman ben hiç olumsuzluğa kapılmadan dewam ettim... deniyoduk olmuyodu ama eşime ben yeneceğim kafama koydum deyip güçlü olmaya çalışıyodum... motivasyon çok önemliii biliyorum sabrın tükendi ama biraz daha dayan canımmm....burda kimse kimseden farklı değil... herkesin canı aynı şekilde acıyo.. kafada bitiren yeniyooo... niye sen de yapmayasın?
amiiiiiiiiiiiiiiiin cnm ya amiiiin...şartlar zamanlar uygun düşsun kurtulalım artıkın yeter gayrı tak etti canıma.....sabretmeyi öğretiyo Allah bize böyle. eşim söylemişti,Allah kuluna kaldıramayacağı dert vermez diye. en kısa zamanda inanıyorum ki olacak hayırlısıyla hepimizin. arada bir bunalım da tuz biber bu işin. sadece sabretmek,cesaret,inanmak gerekiyo. hele bak şu iki güne patlama oldu sanki demekki bize de yakındır canım...
inşallah cnm beklıorum da işte zaman gecıo tutamıorum ben egzersız olayını zaten basaramıorum bılıosundur belkı doktorda karar kıldım...bugunde kaynım geldı 1 hafta kalıcakmıs bızde moralım bozuldu ben bayram cıksın kayınvalıde kayınbabayı bı yere gondersemde su doktor olayını halletsem dıorum ama bır turlu bana sıra gelmıor...nereye gönderebılırım oda sıkıntı moralım bozuluor esım ben ne dıcem gdınmı dıcem der...ben sasırdım kaldım valla....neyse bosverın benı ben boyle melankolıgımdır zaten ara sıra..tez zamanda bende kurtulurum insallah allahımmm....
amiiiiiiiiiiiiiiiin cnm ya amiiiin...şartlar zamanlar uygun düşsun kurtulalım artıkın yeter gayrı tak etti canıma.....
kıııııııızzzz oceans çok çok çok mutlu oldum sevindim allah baska sıkıntı keder vermesin hep mutlu huzurlu olasın amiiiiiin.........çok sevindim ya.......
Tesekkur ederm canimmmm darisi sana insallahhhh
bernaaaaa cnm cnm nasıl sevındım bılemessın tebrık ederim baska dert sıkıntı görmeyesın artık hep huzurlu mutlu olasın ınsallah çok mutlu oldum inan....
nilaaay şuan ne yazıcagmı ne diceğmi bilmiorum senin içindeki bebek özlemini o annelik hasretini öyle hissetmiştimki eski sayfaları okuyordum geceleri ve yazdıgın her msj da o bebek özlemini hissetmek hiçte zor deildi... şuan bunları yazarken garip bi duygu hissediorum ağlattın beni ama sevinçten inan cnm muradın kabul oldu.. brazda imrendim sanırım içim bi tuhaf.... ...bende deli gbi istesemde...hakkım yok bende istiorum darısı basıma demeye......seni tebrik ediorum rabbim saglıklı bir dogum hayırlı bir evlat nasıp etsın canım...tez zamandada gülsevdam ve yenip isteyenlere nasip etsın.....
canımmmm nasılsın uzun zaman oldu konusamadık...hayırdır önemlı bsey yoktur ınsallah
zeyneep nasılsın cnm alıştın artık işallah.....
çooooooooook tebrık edıorum allah baska dert sıkıntı vermesın mutlu huzurlu bır yuvan olsun artık amiiiin.......
kızlar egzersize başladım sonunda ilk önce işaret parmağımı yaptım sonuna kadar daha sonra da orta parmağımı ,becerebilince o kadar çok mutlu oldum ki iki parmak denedim ama o olmadı hemen ilk etapta,bundan sonraki süreç nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?