Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aynı duyguları ben de yaşadım... her gece ağlıyodum aynen dediğin gibi Allah ım hangi mazlumun ahını diodum..ama canım bu da bizim sınawımız... derdi veren Rabbim dermanını da weriyo werecektir de sadece biraz daha sabırrr.. biliyorum bunu demek kolay diyosun ama öyle... zamanını Alllah ım hepimizde daha güzel görünüyo,, bizim bilmediklerimizi biliyo.. her şer de bi hayır wardır... bol bol dua edelim canımmmm... olacak canımmm olacakkk buna inannn... nolurr kendini üzmeee.. sadece başaracam deyip motiwe et... siteye ilk üye olduğum zaman ben hiç olumsuzluğa kapılmadan dewam ettim... deniyoduk olmuyodu ama eşime ben yeneceğim kafama koydum deyip güçlü olmaya çalışıyodum... motivasyon çok önemliii biliyorum sabrın tükendi ama biraz daha dayan canımmm....burda kimse kimseden farklı değil... herkesin canı aynı şekilde acıyo.. kafada bitiren yeniyooo... niye sen de yapmayasın?

sabretmeyi öğretiyo Allah bize böyle. eşim söylemişti,Allah kuluna kaldıramayacağı dert vermez diye. en kısa zamanda inanıyorum ki olacak hayırlısıyla hepimizin. arada bir bunalım da tuz biber bu işin. sadece sabretmek,cesaret,inanmak gerekiyo. hele bak şu iki güne patlama oldu sanki demekki bize de yakındır canım...

selacım geçmiş olsun ya üzüldüm ama iyi ki varsın ben şey gibi hissediyorum sanki sen anne ördek biz de yavruların gelip sığınıveriyoz sana =)))

ayy çok tatlısın ya, bu ne güzel iltifat!!! o kadar hoşuma gitti ki, mesajını eşime okudum o da pek mutlu oldu. sağol, bana sığınabilmenize sevindim. geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ederim. şimdi daha iyiyim, bitmeye doğru yaklaşıyor artık reglim.

uu gelir ayak bakan yapmışsın beni hadi hayırlı olsun. güle güle gelip, iyi bir tatil geçirip, güle güle evine kavuşasın.

inşallah cnm beklıorum da işte zaman gecıo tutamıorum ben egzersız olayını zaten basaramıorum bılıosundur belkı doktorda karar kıldım...bugunde kaynım geldı 1 hafta kalıcakmıs bızde moralım bozuldu ben bayram cıksın kayınvalıde kayınbabayı bı yere gondersemde su doktor olayını halletsem dıorum ama bır turlu bana sıra gelmıor...nereye gönderebılırım oda sıkıntı moralım bozuluor esım ben ne dıcem gdınmı dıcem der...ben sasırdım kaldım valla....neyse bosverın benı ben boyle melankolıgımdır zaten ara sıra..tez zamanda bende kurtulurum insallah allahımmm....
amiiiiiiiiiiiiiiiin cnm ya amiiiin...şartlar zamanlar uygun düşsun kurtulalım artıkın yeter gayrı tak etti canıma.....

egzersizi neden yapamıyosun canım yaa? hiç mi başlamadın?

umutcum cok saol allahım sana once vajıyı yenmeyı sonra da saglıklı bebiş sahıbı olmayı nasıp etsın ınsallah cok ıstedım allahım bu mubarek ayda nasıp etti...ınan bana vajıyı kafamda bıtırdım yendım ve bebek ıstemeyı de artık yeter dedıgım an melegımın varlıgını ogrendım...bu duygu rabbım ısteyen herkeze yasatsın ınsallah

kızlar egzersize başladım sonunda ilk önce işaret parmağımı yaptım sonuna kadar daha sonra da orta parmağımı ,becerebilince o kadar çok mutlu oldum ki iki parmak denedim ama o olmadı hemen ilk etapta,bundan sonraki süreç nedir acaba

Canım özel mesaj gönderemiyorum mesaj sayım eksik olduğundan bilgilendirmen için teşekkür ederim,ne kadar sürede yendiğini de söyleyebilir misin,birde durumum iyi gidiyor dimi?

Canm iyiki raat birakmamis esin bitti kurtuldn iiyiki pes etmedin jeli bahane etmedn tekrar tebrikler cok sevndm gercktn

Canim rahat alana kadar orta parmakla devam et, egzersize baslarken hep kucukten basla misal isaret snra orta, orta rahat alinca git gel yap parmaginla, oda rahat oluyosa ya orta parmagini isaret parmaginin ustune koy yada orta parmagini yuzuk parmaginin ustune koyarak calis baktin iki parmk zorluyo aparat hazirlarsn kendine.. kayganlastiriciyla calis hadi sendede guzel haberler alalim gelin patlamasi olsn cok iyi gidiyosun

kayganlaştırıcısız girdi,parmakla çalışınca vücudumu daha iyi tanımış oldum hem de nerelerde kasılma var nereler rahat ,eşimle çalışmayı düşünüyordum güven açısından,bu kadarcık yapmam bile beni o kadar çok mutlu etti ki anlatamam..

Canimmmm yaa cokcok sevindim anlatamam super olmus helal olsn kiss gerci senden bekliodum sen hep once sen daha yakinsin diodun bende sen yaparsin diodum suna bakkkk oceanim gelinde olurmusss ummmaaah acisini cikar simdi ayagini sur bizde arkandan gelelim ins.bizi birakma haa isin bitti die soracaklarimiz olur simdi.sana nede olsaa tecrubelisinn artkdua ette bende cumartesiye yenmis oluyum

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 senelik evliyim topu topu toplasam 3 aydır burayı takip ediyorum ama hiç yazmaya cesaret edemedim.buna bugün karar verdim sizlerin önerilerine ihtiyacım var.benim bazı sorularım var egzersiz yaparken 1 cm den bahsediyorsunuz bu boy olarak mı yoksa araratın çevre ölçüsümü bu arada ben jel olmadan baş parmağımı sonuna kadar alabiliyorum ilerlemem için bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…