Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ve alttan muayne olmak benim için asla sözden öte gidemezdi bu olayy...saskınım tuhaf anlamsız duygular bunlar bugun ilk görüşmemizi yaptık.....hemşiresi beni muayene için hazırlarken açıldı musluklarım kendımı tutamıor titrior bir yandanda sürekli korkuyorum dedıgımi hatırlıorum suanda çatala sadece normal oturdum önce dr tam dibimde ben aglıorum o gülüooor:)) senın doktor korkunda var dedi bu arada...sonra bi anda bacaklarımı açmış muayene olmustum ble yarın büyük gün rabbim işimi kolaylastır...ve herkesin....çok heyecanlıyım:)))

hadi umuutcum yakında bir güzel haber de senden alırız inşallah

Canım Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz. İnş Bu İlleti Yenmene Çok Az kaldı. Kendine İnan. Ve Sakın Pes etme. Yendikten Sonrada Bize Akıl Ver Tamam mı :)))

Canım Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz. İnş Bu İlleti Yenmene Çok Az kaldı. Kendine İnan. Ve Sakın Pes etme. Yendikten Sonrada Bize Akıl Ver Tamam mı :)))
saol canım inşallah...ama senin benden akıl alcak bir durumun oldugnu düşünmüorum canım senin cok yakın yenmen yanlıs bılmıosam sen de 3 parmak alanlardansın....biliomusun 3 parmak tedavıde son asama...

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz umutcummmm:)))

çok sewindim canım.. hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

sen doktor aşamasını da geçtin ya gerisi gelir artık merak etme:)ben dün 7cme geçtim canım bakalım şimdi ne olacak:)

Ay canım hadi bakalım hayırlı. İnşallah en yakın zamannda kurtulursun bu beladan

inşallah berna inşallah....bana (ben kapalıyım) sen kapalısın ve yahutta daha muhafazakar bır ortamda buyudugun için bu sorunu yasadıgını zannetme benim hastalarımın yüzde 70 i okumus ögretmen mühendis hatta ögretim görevlisi bende evet benım arkadaslarımda var öğretmen dedim:))))))))) basarıcam dımı berna....

slm ben evleneli iki ay oldu ben daha iki ay öncesine kadar böyle bir rahatsızlığın farkında bile değildim .Takii başıma gelene kadar çok mutlu olacağımı zannederken kabuslar üstümeme üstüme çöktü ve internette araştırırken bu siteyi buldum aslında bu hastalığı tedavi eden klinikler varmışbende düşünüyorum ama bi yönden de acaba kendi kendime iyileşebilirmiyim diyorum kafam çok karıştı eğzersiz filan yazmış pek çok kişi hiç bişey anlamadım lütfen bana yardım edinn yoksa kafayı yiycem(((

buyuk bı asama kaydettın canım cok sevındımmmmm :)) nasıl muayene ettı ne dedı

sen doktor aşamasını da geçtin ya gerisi gelir artık merak etme:)ben dün 7cme geçtim canım bakalım şimdi ne olacak:)
ben sizlere hayranım kendi yapabilenlere mutlaka olucak tabıkıde okyanusu gecip derede mi bogulucan siz kendı ıradenızle vajına nıza bseler alabıldınız unutma canım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…