- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.421
tum vajıı arkadslara allh kolaylık versın ınsallh
Kızlar Selam. Uzun Süredir Giremiyorum. Ancak Fırsatım Olabildi . Varmı Bu illeti yenenler ? Ben 3 parmak almıştım içime biliyosunuz. P....s denemesi yaptığımda kendimi kasmaktan ne yazıkki hüsranla sonuçlandı. Parmak egzersizinde çok rahatım ama p....s denemesinde ne yazıkki kendimi çok kasıyorum ve izin vermiyorum. Şaşırdım kaldım yine,dönüp dolaşıp yine aynı yere geliyorum. Napıcağımı bilmiyorumm yardımm edinn
hayır canımm aynı yere gelmiyosun, çok ilerledin ve başarmana ramak kaldı önce buna inan. ben de aynen senin gibiydim 3 parmak rahat alıyor ama p.. yapamaıyodum...1 denedim olmadı 2 denedim olmadı we 3. denemem de oldu... yapamadığın anda dinlen parmakalrınla dene ve tekrar p...e geç bu seni çok rahatlatacaktır... belinin altına yastık koy, parmaklarınla p... yön bulması için üstten bastır ki aşagıya doğru kaysın ve tam olacağı zaman bol bol ıkın... hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz...
kendimle inatlaşıyorum resmen yaaaaaaaaaaaa... ama sonunda ben kazandımserçe parmağımı tamamen sokabildim.. bu bile o kadar mutlu etti ki beni. sanki sırtımdaki yükün yarısı gitti... kızlar sayenizde bunu aşabileceğime olan inancım arttııı... ohh beee.. :)
yapamayınca sakın bırakma canım dinlen yeniden dene.bu şekilde devam edersen kısa sürede yenebileceğine inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.serçe parmağınla ileri geri hareketleri yapabiliyor musun?tam iki saat uğraştıktan sonra yapabildim.. vazgeçmedimmm
ben ve alttan muayne olmak benim için asla sözden öte gidemezdi bu olayy...saskınım tuhaf anlamsız duygular bunlar bugun ilk görüşmemizi yaptık.....hemşiresi beni muayene için hazırlarken açıldı musluklarım kendımı tutamıor titrior bir yandanda sürekli korkuyorum dedıgımi hatırlıorum suanda çatala sadece normal oturdum önce dr tam dibimde ben aglıorum o gülüooor:)) senın doktor korkunda var dedi bu arada...sonra bi anda bacaklarımı açmış muayene olmustum ble yarın büyük gün rabbim işimi kolaylastır...ve herkesin....çok heyecanlıyım:)))
yapamayınca sakın bırakma canım dinlen yeniden dene.bu şekilde devam edersen kısa sürede yenebileceğine inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.serçe parmağınla ileri geri hareketleri yapabiliyor musun?
ben ve alttan muayne olmak benim için asla sözden öte gidemezdi bu olayy...saskınım tuhaf anlamsız duygular bunlar bugun ilk görüşmemizi yaptık.....hemşiresi beni muayene için hazırlarken açıldı musluklarım kendımı tutamıor titrior bir yandanda sürekli korkuyorum dedıgımi hatırlıorum suanda çatala sadece normal oturdum önce dr tam dibimde ben aglıorum o gülüooor:)) senın doktor korkunda var dedi bu arada...sonra bi anda bacaklarımı açmış muayene olmustum ble yarın büyük gün rabbim işimi kolaylastır...ve herkesin....çok heyecanlıyım:)))
amiiiiiiin amin cnm cümlesi kurtulsun insallah ....bana dizaltı baldırlarını ble kasıorsun dedi dr orta şiddetli bir vajınusmus hastasısın dedi...az kaldı althea bılmıorum öyle hissedıorum..senın nasıl gdıor....hadi umuutcum yakında bir güzel haber de senden alırız inşallah
saol canım inşallah...ama senin benden akıl alcak bir durumun oldugnu düşünmüorum canım senin cok yakın yenmen yanlıs bılmıosam sen de 3 parmak alanlardansın....biliomusun 3 parmak tedavıde son asama...Canım Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz. İnş Bu İlleti Yenmene Çok Az kaldı. Kendine İnan. Ve Sakın Pes etme. Yendikten Sonrada Bize Akıl Ver Tamam mı :)))
yok sadece sokabildim.. çıkarırken de bi garip hissettim geri sokup ileri geri yapamadım
yok sadece sokabildim.. çıkarırken de bi garip hissettim geri sokup ileri geri yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?