- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.381
ben hiç egzersiz yapmadığım için bu konuda yardımcı olamıycam. ben gaza gelip başarmıştım yani beynimde bitirip. ama gel gör ki hala kendim aynada görünce bile içim bir hoş olur ama eşimle çok rahat beraber olabiliyorum. herkesin bi farklı işte.
gerçekten öyle çok şanslıyız bu yüzden şansımızı zorlamayalım birazda biz bu sorun yok gibi davranabilsek süper olur :))) kızlar ilk egzersiz nefes alıp verme mi gerçi şuanda regl ama takvimsiz programsız hiç birşey yapamam böyle kötü bir huyum var herşeyi önceden ayarlayıp ona göre yaşamam lazım
burdaki herkkesten Allah razı olsun bana ilk ocean_ yol gösterdi öyle başladım vajinadaki deliğin nerde olduğunu bile bilmiyordum ahh ah cahillik işte bu iş mektepliye köylü güzeline bakmıyomuş bu tecrübeyle sabittir. Canım eline bi ayna ve vajiyi incele. ıkındığında açılan bir delik var onu gör. sonra prezervatif ve serçe parmakla bir jelle egzersize başlayabilirsin
Günaydın arkadaşlar..Nasıl gidiyor egzersizler? Biz 4. denemeyi yaptık bu arada
günaydın canım nasılsın?4. deneme sonunda ağrı sızı var mı? bir de ilk denemede kan gelmıs mıydı?ben dün 7cme gectım:)) zorlamadan mı yoksa psıkolojik mi bilmiyorum ama bugun vaji girişim sızlıyor azıcıkGünaydın arkadaşlar..Nasıl gidiyor egzersizler? Biz 4. denemeyi yaptık bu arada
günaydın canım:) kendi kendine mi başardın yoksa doktora mı gittin
günaydın canım nasılsın?4. deneme sonunda ağrı sızı var mı? bir de ilk denemede kan gelmıs mıydı?ben dün 7cme gectım:)) zorlamadan mı yoksa psıkolojik mi bilmiyorum ama bugun vaji girişim sızlıyor azıcık
tamam sıkıntı yok. kegel egzersizlerine baktın mı? bi bak onları yap,kasılıp bırakacaksın bu egzersizde de. sonra tekrar yaz. ümitsizlik yok,biz çocuklara ümit olurken onlara vazgeçmemeyi öğretirken nasıl biz yaparız bunu.
:)) nazarboncuk bunu hepimiz yaşıyoruz ve sen şimdi söyleyince kendimi hatırladım bi kaç ay önce bende aynayı alıp baktıgımda acayip olmuştum ama biliyomusun zamanla alışıyosun hiç merak etme bak sana ne diyeceğim öncelikle hayatı kendine zehretme eminim sende yeneceksin .... ben yendim mi henüz değil çok yaklaştım ve bende senin gibiydim ama şimdi artık cesaretlendim alıştım oraya hatta sevmeye başladım :)))sen burada arkadaşların dediği yolları yavaş yavaş uygula olur mu ama lütfen aglama üzülme. ben bunu yaklaşık bir senedir yaptım ...agladım agladım sabahlara kadar düşündüm eşime neler söylemedim hiç bişey anlamadım evliliğimden çünkü eksik hissettim kendimi....vs vs.......çok yıprattı beni ...neyseki bu siteyi buldum ve okuduklarımı uyguladım hiç de zor değil ...ağrı yok sızı yok boşu boşuna korkuyoruz inan ...sakin ol ve yavaş yavaş başla olur mu her gün mutlaka ama mutlaka egzersizini yap zamanla ilerleyeceğini göreceksin okudun mu bilmiyorum ama burada 3 gün içinde yenenler bile oluyor ....bu arada bende bi dogu ilindeyim ve seni çok iyi anlıyorum ...burdaysan yenmiş sayılırsın :)) kafana bişey takılırsa yaz hiç çekinme ne olursa olsun ...alıştık artık ayıp denen bişey yok :))))
İyiyim canm teşekkürler..Ağrı denemez çok hafif bir ynma oluyor sonrasında ise hiçbir şey yok içnden çıktıgı anda yanma filan da bitiyor yenen arkadaşlara şimdi hak veriyorum aparattan daha kolay p...s diyorlardı pek inanamıyorumama hakikaten öyle :) 7 cm çok iyi canım acaba çok mu git gel yaptın ki ondan sızladı ?
5cmle rahatlıkla git gel yapamıyordum dün baya bir uğraştım olunca 7cmle yaptım onda henüz rahat ılerı gerı calısamıyorum.dün 2 saatten bıraz fazla calıstım bünye alısık degıl ondan oldu sanırım.ama napayım hazır vakit bulmusken ve kendımı ıyı hıssediyorken ilerlemek istedim.Sağolsun eşim de buaralar egzersiz konusunda çok moral verdi ben de o gazla kaptırmışım işte
Bugün dinlendir madem kendini yarın tekrar başlarsın her egzersizde küçüğünden başlayıp büyüğe geçmeyi yapıyorsun değil mi ?
zaten ilk denemem beyaz mumdu daha once 2 deneme yapmıstım.dun yaptıgım 3.denememdi onunla 1 saat kadar calıstıktan sonra 7cm yaptım.Fito kremle bepanten sürdüm bolca ama ona rağmen bıraz zorladım sanırım.bir de calsıtıgım aparatı cıkartırken vajının onu vakumladıgını hıssedıyorum bu normal mı ?
vakum derken nasıl bir his bu anlamadım canım ama.plop plop diye sesler geliyordu ilk zamanlarda bende :) bir de çıkarırken garip bi gıdıklanma gibi bişi oluyordu.kalın aparat yapıyorum diye kasmış olabilr misin acaba kendini ? birde git gel yapmadan önce biraz beklet içinde orası alışıyor daha rahat git gel yapıyosun bekletince.direkt git gelle başlayınca yanma oluyordu bende.o kremi kullanmadım ama bol bol jel kullanıyordum.
kizlar galiba bende bi sorun var aynayla vaji girisine baktim da orasi kapali gibi? yani yuvarlak et var sanki nasil girecek anlamadim...hos bende ucu girmisti demek ki giriyorda ben parmakla denemeye cesaret edemedim?
kizlar galiba bende bi sorun var aynayla vaji girisine baktim da orasi kapali gibi? yani yuvarlak et var sanki nasil girecek anlamadim...hos bende ucu girmisti demek ki giriyorda ben parmakla denemeye cesaret edemedim?
ya nasıl anlatayım sankı topıtop yerken dudaklarının topıtopa uyguladıgı baskı gıbı bırsey,topitopu cekerken dudakların nasıl vakum gıbı yapısyorsa aparatı cıkartıken de o hissi yaşıyorum:26: anlıyacağın her ufak ayrıntıyı bıle takılır oldum kafayı yicem yahuayrıca ilgilendiğin ve sorularıma cevap verdıgın ıcın cooookkk teşekkür ederim canım çok sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?