Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inci sen doktora mı gittin hastalığı yenmek için

inci sen doktora mı gittin hastalığı yenmek için
cnm inciyemi sordun banamı bılemedım ama ben cvp lıyım evet ben dr a gdıorum ama sen beni model alma çunku benim cok saglam yıllarca kronıklesmış bi vajınusmus gecmısım var 2 ay denedım olmadı benım altyapı kuvvetli ..sen cok cok yeni evlısın bence arkadasları dınle dedıklerını uygula yapabılırsın.....

merhaba tekrardan ben de burayı çok okuduktan sonra katılmıştım aranıza. ben de vajiyim diyordum eşim kabul etmiyordu sadece korkaksın diyordu ve 3 gün önce kafama yazmıştım olacak korkma diye bütün gün nefes ve ıkınma egzersizleri yapmıştım. yarıya kadar alabilmiştim ve ilk defa eşim boşaldığında dışarı akmamıştı spermler.bunun için çok mutlu olmuştum çünkü bebiş istiyorum hem de çoookkk... nacizane fikir paylaşmak istiyorum.biz kafamızda büyütüyoruz sadece. kendi kendimizle halledebileceğimiz bir problem aslında. ha bu arada dün gece bişi yapmadık.ama bu gece için güzel düşüncelerim var. inşl bu işi herkes bitirir bir an önce...

Başkalarının kullandığı aparatı kullanmam sağlıklı olur mu parmakla yapsam olmaz mı[/QUOTE]

bu aparatlar sıfır tamamen bu işe adanarak alınmış ama diğer aparatlar da başkaları tarafından kullanıldı ve şuan başkaları çalışıyor benim aparatlarımda başkalarınca kullanıldı ve onlardan bana geldi çok şükür bişey olmadı neticede pürüzsüz plastik kaynamış sirkeli suda bekletince bişey olmaz ama tabi parmakla denemeye başla ozaman kayganlaştırıcı temin et mutlaka ve önce ayna egzersizi- nefes egzersizi yap ondan sonra parmağa geç

buarada inci de evet dr.a giderek çözdü daha doğrusu aynı dr.a gittik ben egzersizleri yapamadan döndüm o egzersizlerini tamamlamış ancak ilişkide başarısızdı buarada egzersizlerine devam ediyordu ve en son sanırım hipnoz yaptırdı aynı dr.a ve başardı aynı aparatlarla aynı yöntemle kendi başardı sayılır bayağı bir süre egzersizine devam etti çünkü
neyse kafanda dr. düşüncesini atmadan sanırım faydalı olamayacağım en kısa zamanda aşmanı diliyorum

ya ben parmakla yapmaya başlasam işe yaramaz mı acaba o alet beni korkutuyor da bilmiyorum yapabileceğimden bile emin değilim

cnm zaten bu sorunu yasayanlar hepsi olmasda büyük bölümü daha korkak ,tatlı canlı ,canı az olan kişiler cogunlukla köpekten karanlıktan iğneden jınekolojık muayeneden kan vermekten diş çektırmekten korkan kişiler acı eşiği düşük olanlarda daha cok rastlanıormus...ben mesela bugun dr korkumunda oldugunu öğrendim herhangi bir dr yani farketmıor bi hastane ortamına girdiğim ve o kokuyu aldıgım an heyecanlanmamın ve basımın dönüp migdemın bulanmasınıda şimdi bundan anlıorum vajınusmus hastalarının genel belırtılerı canım rabbim yardımcımız olsun insallah yarısını almıssın az kalmıs zoru basarmıssın yani ...rahat olmalısın ...

ya ben parmakla yapmaya başlasam işe yaramaz mı acaba o alet beni korkutuyor da bilmiyorum yapabileceğimden bile emin değilim

sen yeterki başla:) bana da parmak imkansızz işte sen onu tercih ediyorsan neden olmasın forumda bir sürü kişi var parmakla aşmış, bunun için dediğim gibi önce ayna karşısında oranı arala dokun ve nefes egzersizi ile hafif ıkınarak deliğin açıldığını gör, yani yer orası işte:) benim gibi yukarılara uğraşma.
ondan sonra da hazır hissettiğinde parmakla başlayabilirsin bunun içinde ultrason jeli kullanan var, ben ilk egzersizlerimi dr.daki gibi bepanten krem ile yapmıştım (cilt kremidir) ayrıca dilatörümün ucuna emla sürüyordum çünkü kastığımız yer 4 cm kadar içerdeki kısım orayı kontrol edebiliyoruz işte ordan sonrasında sinir ucu yok ve bu anlamda balon örneği çok doğru tespit tıpkı balon misali bişey sokunca 4 cmyi atlatınca adeta kocaman bir boşluk hatta ben dilatörümü sağa sola bastırarak bunu denemiştim:)
he bide hafif popoya doğru eğimli yani direk sokmaya çalışma olur mu gerçi parmakla yaparsan hissederek yaparsın yönüde bulursun tam nefesini verirken(burada hafifçe ıkınman çok faydalı) parmak/aparat ilerletirsen çok kolay başarırsın

Canımmm hadi gözün aydın devamı da gelsin inşallah çok sevindim..Az kaldı inan buna..

Çok teşekkür ederim sana deniycem bakalım inşallah ben ve benim gibilerde bu zor durumdan bian önce kurtulur.

hi hi hi:) cok mutluyum insallah düşünebılıomusun alttan baktırdım yalnız ıkıde bırde dıorumkı elini sakın içine sokma diorum kadın gülüor....sen naptın...

Nasıl ki muayene de hiç bir şey hissetmediysen birlikte olurken de hissetmeyeceksin çoook değişik bi his sanki gıdıklanır gibi sadece bu kadar..dilerim bu anı da yaşarsın canım :) valla ben napim ya dün4. yaptık şükür.ama adam iyice şaşkın oldu valla bırakmıyo peşimi :)

Çok teşekkür ederim sana deniycem bakalım inşallah ben ve benim gibilerde bu zor durumdan bian önce kurtulur.

rica ederim dene ama mutlaka zorla kendini sakın yılma yoksa ben gibi çok zaman kaybedersin, oraya daya parmağını bekle saatlerce bekle ama bekle olmuyor diye hemen çekme yalnız bunu istiyorum ben aparatımı öyle yapmıştım ve inan itemiyordum bile korkudan sadece parmağımla ağırlık yaptım vee 3-4cm girmiş tabi farkında deilim, ve bian birden kaydı gitti aha dedim tüh popomun arasına gitmiş boşa giriyor sandım die üzüldüm meğer bir baktımki içeri girmiş ama tv karşısında öylece yatıyordum yılmadım ve dr.da ağlaya zırlaya yapamadığım şeyi evde 10dk da başarmıştım hemde tek başıma ve hemen ardından 2.boyu soktum ondan diyorum sen ilk bişey sok bak kimse durduramayacak seni:) sadece sabırlı ol hadi kolay gelsin

ayyy ne güzel işte kıııız benımkı de yazık dün gece son bi hamle yapmıstı kapıdan cıkıp gderken geldi kapıya dr aynı bu senın kurdugun cumleyi kurdu muayenede nasıl bsey hıssetmedıysen yarında hıssetmıceksın dedi göz kırptı ...cok duygulandım onunla konusurken sıcak davrandı saolsun....4 düncü yaaaaa oceans mükemmelsin cnm yaaaaa vallaha kopardın işi kız sen bravoooo

Valla hiç hırslı bi insan değilim ama artık ilk kez hırs yapmıştım canım 4 de olacak 400 de 400 binde artık kaçış yok bi an evvel alışmaya çalışıyorm şükür bitti gitti darısı sana inşallaahhh...hadi bize güzel haberler ver artık canım.en önemlisi sen huzurlu ol artık hakettin..

canım ben sadece parmak egzersizleri yaptım we yendim aparat beni de çok korkutuyodu.. herkes farklı farklı işte. başla da nerden başlarsan başla:)))

tabiki de başaracaksın canımmmm...buna o kadar inanıyorum kiii ve seni de o kadar inanmış görüyorum ki.. ne güzelll... canımmm hep diyosun benim durum farklı ben ileri derecedeyim gibi inan öyle değil.. bence burda hepimizin o andaki acısı aynı sadece kafada bitirince isteyince tamam diyosun.. we sen o kısma geçmişsin:)))))))) içimden bi his buna çok yakın olduğunu söylüyor( gaz wermek için değil) gerçekten öyle hissediyorum... biliyosun ben 14 ay sonra yendim.. denemelerimiz çok iyi gidiyo we diyoruz ki eşimle biz bunu nasıl yapamamışız diyoruz.. o kadar basit bişey geliyor yani... hadi canımmm halay çekelim artıkkk hem de ne halayy:))))))

umuut başarmanı inan kendimden daha çok istiyorum,inşallah tez zamanda hepimiz bu musibetten kurtulucaz..

kızlar mumla yaptığım egzersizde bugün 7 cm i denedim biraz zorlandım ama oldu sonrasında biraz sızladı sadece,ne durumdayım ne kadarlık yolum var daha sizce?

hepimiz yaşadık aynı şeyleri.. ve hepimizin eşleri çok anlayışlıydı.. sanırım eşlerin fazla anlayışı da bizi olumsuz etkiliyor.. ben sadece burada arkadaşların desteğiyle yendim.. doktora giden arkadaşlarda zaten egzersiz yapıyorlar.. bu problem insanın gerçekten psikolojisini bozuyor... burada egzersiz yaparak sende yenebilirsin.. takıldığın yerleri sorarsın ve herkes seve seve yardımcı olur.. bu arada ilaç vs. ile ilişkiye girmek vajinismusta pek işe yaramıyor.. egzersiz şart..kulak çubuğunu streçleyerek ya da serçe parmakla egzersize başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…