- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.461
cnm cıleklımı bende merak edıorum ...aykurttan haberım var yeni gelin:)ev tasıor badana boya yerlestırme ıle mesgul bı arada kayınbabası rahatsızlandı onunla ılgılendıler neti yok şuan sizleri soruor sürekli slm söylüor:)kızlar bizim şu aykurt, perilerperisi, çileklipuding, privacy falan hiç gözükmüyolar özlettiler kendilerini valla.
hiiii amann nolur paranı kaptırma ona, bak ben o ankaraya ne vaatlerle gittim biliyormusun ama afedersin popoma baka baka yıkılmış ve tükenmiş umutlarımla döndüm paramdan oldum sadece ve asıl yandığım ben başaramadığım halde telde hala %100 garanti vermeleri çok gücüme gidiyor,
dilatör 4 boydan oluşan penise benzer plastikten aparatlar, hızlı ilerlememizi sağlıyor istanbulda ve ankaradaki dr.lar bu setlerle çalıştırıyor, zaten ilkini sokmayı başarınca devamını pat pat getiriyorsun eğer ciddi bir egzersizci olacaksan sana da dilatör temin edebilirim, bu işe gönül vermiş bir arkadaşımızın adağı vardıda o sağolsun bikaç set aldı böyle yeni başlayan ve ben gibi evde hazırlanan aparatlara ve parmağa direnç gösterenlere göndermek( geri göndermek ya da yine bizim yönlendirdiğimiz kişiye göndermek koşulu ile) için
ben de paramı kaptırmaktan korkuyorum işe yarayağını bilsem çok isterim ama ben hala bakireyim o şeyi nasıl içime sokucam ki çok korkarım nasıl olca ben anlamadım ki
:)) merak etme öyle bir giriyorkiiii, ben ayna karşısında soktukça şok oluyordum o küçücük yer bukadar nasıl açılabiliyor diye,
aslında öyle kolaymışkiiii ahhh sen 2 ayda geldin ben korkudan 2 yılda geldim bu siteye,öyle korkuyordumki üye bile olmadım çünkü yazarsam bana egzersiz diyeceklerdi vs. ama 2 yılıma mal olacak bir durum deilmiş malesef buyüzden önce rahatlamanı istiyorum, ben de yeni yendim ve şuan hamileyim artı çok rahat ilişkiye girebiliyorum ki bennn eğer ben aşarsam herkes aşar derdim helede dr.dan da gelince artık hiççç kadın olamayacağıma inanmıştım.
egzersizimi anlatayım ama dediğim gibi istersen yarın dilatör gönderebilirim sana amaaaaa ciddi yani gerçek kişiysen:)
ve biz 2 arkadaşım daha var aynı zamanda yendik zaten msnden destekli ve sıkı takipli 1 hafta veriyoruz sana:)))
nekadar sürede yeneceğin sana bağlı bir arkadaş 2günde (hatta 2 gün bile denmez ona)
biri yine kısa bir sürede sadece ilk 2 boyu sokarak aştı birini de şuan beklemedeyiz 3.boydaymış sen de istersen 1 gün istersen 1ay sürer önemli olan ilkini sokmak ondan sonra seni kimse durduramayacak zaten:)
yaaaaaa çok değişik duygular içindeyim heyecanımı sevıncımı bastırıorum yaptıgım seyı gözümde büyütmemek istiorum allah korusun hayal kırıklıgı sonum olur....dr seni tek gün deıl iki gün pespese alıcam dedi büyük adım yarın 15 de ölücem heyecandan.....sen ikinciyi yaptınmı cnm kulaklarını cınlattık dr la bsey sordu senınle örnek verdimCanmmm hadi gecmis olsn adim atman bile bu isi bitirdigini gosterir .ben artk bitti gozuyle bakiyorum sana.yine iyisin bak osiddet bennn offff en yuksek vaji hastasi ama yenndimmmm yarinda sen yazacaksn yendmm die kacta gidecen dra.hbr ver olur olmaz:))
peki sen bakireyken mi denedin yoksa bakire değilken hani bazıları acı çekerekte ilişkiye giriyomuş ya bu arada ben çok ciddiyim tek istediğim şu durumdan kurtulmak kendimi ezik gibi hissdiyorum bunu yaşamayan bilemez . iki ay öncesine kadar vajinusmus nedir bilmiyodum bile böyle bişey aklımın ucuna bile gelmezdi
yaaaaaa çok değişik duygular içindeyim heyecanımı sevıncımı bastırıorum yaptıgım seyı gözümde büyütmemek istiorum allah korusun hayal kırıklıgı sonum olur....dr seni tek gün deıl iki gün pespese alıcam dedi büyük adım yarın 15 de ölücem heyecandan.....sen ikinciyi yaptınmı cnm kulaklarını cınlattık dr la bsey sordu senınle örnek verdim
cnm inciyemi sordun banamı bılemedım ama ben cvp lıyım evet ben dr a gdıorum ama sen beni model alma çunku benim cok saglam yıllarca kronıklesmış bi vajınusmus gecmısım var 2 ay denedım olmadı benım altyapı kuvvetli ..sen cok cok yeni evlısın bence arkadasları dınle dedıklerını uygula yapabılırsın.....inci sen doktora mı gittin hastalığı yenmek için
ya ebn bu konuda iyi bir örnek deilim aslında, ben çok zor biriyim buyüzden zarımı minik bir operasyonla aldırdım, ama buradaki bütün arkadaşlar sen gibi bakire olarak egzersize başladı ve biliyorsunki zarın ortası delik ve çok ince esnek bir yapı; direk penis yerine küçük boy aparat sokarak egzersiz yapılarak penise geçildiği için çoğu egzersizcinin esniyor ve ilişkiye girsede orada duruyor:) esnete esnete geçmiş oluyorlar, kiminin de yırtılıyor bu yapısına bağlı birşey ona takılma zarda bir sinir olmadığı için onun acısıda yok benim kafamdaki korkularım dehşet boyuttaydı hatta düşün zarı aldırınca penis boyutunda gazlı bez koymuştu dr içime ve onu kuru kuru çekti (ben kendimi sıkmaktan popom havaya kalkmıştı) çıkardı ve zerre acı yoktu hemen kalkıp dr.un peşinden gitmiştim tabi bu bile yetmedi benim vajimi çözmeye he bide ben emla krem (lokal uyuşturucu) kullanarak yaptım egzersizler ve hala kullanmaya devam etmekteyim (dr.lar da bununla çalıştırıyor) bana ozaman özelden adres bilgilerini ve msn yaz yarın kargonu çıkarayım[/QUOT
Başkalarının kullandığı aparatı kullanmam sağlıklı olur mu parmakla yapsam olmaz mı
ya ebn bu konuda iyi bir örnek deilim aslında, ben çok zor biriyim buyüzden zarımı minik bir operasyonla aldırdım, ama buradaki bütün arkadaşlar sen gibi bakire olarak egzersize başladı ve biliyorsunki zarın ortası delik ve çok ince esnek bir yapı; direk penis yerine küçük boy aparat sokarak egzersiz yapılarak penise geçildiği için çoğu egzersizcinin esniyor ve ilişkiye girsede orada duruyor:) esnete esnete geçmiş oluyorlar, kiminin de yırtılıyor bu yapısına bağlı birşey ona takılma zarda bir sinir olmadığı için onun acısıda yok benim kafamdaki korkularım dehşet boyuttaydı hatta düşün zarı aldırınca penis boyutunda gazlı bez koymuştu dr içime ve onu kuru kuru çekti (ben kendimi sıkmaktan popom havaya kalkmıştı) çıkardı ve zerre acı yoktu hemen kalkıp dr.un peşinden gitmiştim tabi bu bile yetmedi benim vajimi çözmeye he bide ben emla krem (lokal uyuşturucu) kullanarak yaptım egzersizler ve hala kullanmaya devam etmekteyim (dr.lar da bununla çalıştırıyor) bana ozaman özelden adres bilgilerini ve msn yaz yarın kargonu çıkarayım
cnm zaten bu sorunu yasayanlar hepsi olmasda büyük bölümü daha korkak ,tatlı canlı ,canı az olan kişiler cogunlukla köpekten karanlıktan iğneden jınekolojık muayeneden kan vermekten diş çektırmekten korkan kişiler acı eşiği düşük olanlarda daha cok rastlanıormus...ben mesela bugun dr korkumunda oldugunu öğrendim herhangi bir dr yani farketmıor bi hastane ortamına girdiğim ve o kokuyu aldıgım an heyecanlanmamın ve basımın dönüp migdemın bulanmasınıda şimdi bundan anlıorum vajınusmus hastalarının genel belırtılerı canım rabbim yardımcımız olsun insallah yarısını almıssın az kalmıs zoru basarmıssın yani ...rahat olmalısın ...merhaba tekrardan ben de burayı çok okuduktan sonra katılmıştım aranıza. ben de vajiyim diyordum eşim kabul etmiyordu sadece korkaksın diyordu ve 3 gün önce kafama yazmıştım olacak korkma diye bütün gün nefes ve ıkınma egzersizleri yapmıştım. yarıya kadar alabilmiştim ve ilk defa eşim boşaldığında dışarı akmamıştı spermler.bunun için çok mutlu olmuştum çünkü bebiş istiyorum hem de çoookkk... nacizane fikir paylaşmak istiyorum.biz kafamızda büyütüyoruz sadece. kendi kendimizle halledebileceğimiz bir problem aslında. ha bu arada dün gece bişi yapmadık.ama bu gece için güzel düşüncelerim var. inşl bu işi herkes bitirir bir an önce...
ya ben parmakla yapmaya başlasam işe yaramaz mı acaba o alet beni korkutuyor da bilmiyorum yapabileceğimden bile emin değilim
ben ve alttan muayne olmak benim için asla sözden öte gidemezdi bu olayy...saskınım tuhaf anlamsız duygular bunlar bugun ilk görüşmemizi yaptık.....hemşiresi beni muayene için hazırlarken açıldı musluklarım kendımı tutamıor titrior bir yandanda sürekli korkuyorum dedıgımi hatırlıorum suanda çatala sadece normal oturdum önce dr tam dibimde ben aglıorum o gülüooor:)) senın doktor korkunda var dedi bu arada...sonra bi anda bacaklarımı açmış muayene olmustum ble yarın büyük gün rabbim işimi kolaylastır...ve herkesin....çok heyecanlıyım:)))
sen yeterki başla:) bana da parmak imkansızz işte sen onu tercih ediyorsan neden olmasın forumda bir sürü kişi var parmakla aşmış, bunun için dediğim gibi önce ayna karşısında oranı arala dokun ve nefes egzersizi ile hafif ıkınarak deliğin açıldığını gör, yani yer orası işte:) benim gibi yukarılara uğraşma.
ondan sonra da hazır hissettiğinde parmakla başlayabilirsin bunun içinde ultrason jeli kullanan var, ben ilk egzersizlerimi dr.daki gibi bepanten krem ile yapmıştım (cilt kremidir) ayrıca dilatörümün ucuna emla sürüyordum çünkü kastığımız yer 4 cm kadar içerdeki kısım orayı kontrol edebiliyoruz işte ordan sonrasında sinir ucu yok ve bu anlamda balon örneği çok doğru tespit tıpkı balon misali bişey sokunca 4 cmyi atlatınca adeta kocaman bir boşluk hatta ben dilatörümü sağa sola bastırarak bunu denemiştim:)
he bide hafif popoya doğru eğimli yani direk sokmaya çalışma olur mu gerçi parmakla yaparsan hissederek yaparsın yönüde bulursun tam nefesini verirken(burada hafifçe ıkınman çok faydalı) parmak/aparat ilerletirsen çok kolay başarırsın
hi hi hi:) cok mutluyum insallah düşünebılıomusun alttan baktırdım yalnız ıkıde bırde dıorumkı elini sakın içine sokma diorumCanımmm hadi gözün aydın devamı da gelsin inşallah çok sevindim..Az kaldı inan buna..
hi hi hi:) cok mutluyum insallah düşünebılıomusun alttan baktırdım yalnız ıkıde bırde dıorumkı elini sakın içine sokma diorumkadın gülüor....sen naptın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?