Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır hiç sakinleşmedim daha bir kasıldım çünkü emindim o gün kesin olacaktı eşim dediki o gün sana hiç bir ilaç etki etmez inanılmaz bir savunma psikolojisi olmuş düşün uyku hapı içtim eşimuyudu ben uyumadım(((

Canım ya tamam yapmam :) 3 parmak mı pns genişliğinde peki? eşimin 3 parmağına baktım da birleştirip anam o ne yaaa

yok canım maalesef olamadık hala bende bu hastalıkla uğraşıyorum ne kadar uğraşmak denirse kafada yenmeden ....

Bizler beynimize öyle bir hükmediyoruzki başka şeyde ferman dinlemez ama iş cinselliğe korkulara gelince pek bi terbiyeli sağolsun :) aynen bende hayatım boyunca hap yutmadığım halde bünyesi ilaca çok alışkın olan teyzemin uyku ilacından aldım ki yarısı pert ediyormuş onu sabaha kadar o gözler bir kere kırpılmazmı Allah aşkına ya içki sevmem Alkolik olucam sandım sarhoşluk hiçbirşey yok Pasiflora şişesi bitti bir kerede tık yok olmadımmı olmuyor beynimizde düşüncesi var bi kere sonunda ölüm var eşimizle birlikte olunca şimdiki hayatımızdan daha iyi olucak ya herşey istemiyoruz öyle olsun kendimize acı vermek hoşumuza gidiyor heralde anlamadım gitti ne saplantı ya offffffffffff((

Sevgili Babetya,
Hiç bir şey hissetmedim .Acı zar kaynaklı değil esnek olmadığı için. Gitti benimki dedim duygusal olarak bir şey hissetmedim :) O da peçeteyle aldı. Zaten senden gelen su ile karıştığı için pembe oluyor. Oda bir kaç damla. Fiziksel olarak da bir şey hissetmedim. Parmağını çekince geldi kırmızılık.
Zarın yırtılması sadece parmakla oldu.
Ben prezervatifi serçe parmağıma geçirip krem sürüyorum hem vajime hem prezervatife. günde birkaç kez. Eşim geldiğinde de onunla 1 saate yakın. Böyle ilerliyorum canım.

Sevgili Babetya,
Hiç bir şey hissetmedim .Acı zar kaynaklı değil esnek olmadığı için. Gitti benimki dedim duygusal olarak bir şey hissetmedim :) O da peçeteyle aldı. Zaten senden gelen su ile karıştığı için pembe oluyor. Oda bir kaç damla. Fiziksel olarak da bir şey hissetmedim. Parmağını çekince geldi kırmızılık.
Zarın yırtılması sadece parmakla oldu.
Ben prezervatifi serçe parmağıma geçirip krem sürüyorum hem vajime hem prezervatife. günde birkaç kez. Eşim geldiğinde de onunla 1 saate yakın. Serçe parmak tek boğum igünkü hedefimdi. Şu an eşimle 2 parmak küsteyiz. Böyle ilerliyorum canım

Canım sen önce bi aparatını hazırla acımadğını göreceksin..Zarın zarar gördü mü bunu en iyi doktor anlar canım.Zaten pembemsi bi sıvıymış.Benimki hastanede alındı ben göremedim ama sonrasında ilişkiye gircem diye zorladım kırmızı bi kan geldi parlak kırmızı o kızlık değildi elbet sadece tahriş ettiğimz için olmuştu ve ağrı filan da olmamıştı yandı sadece senin ki nasıldı bilmiyorum ama tahrişten mi zardan mı bilemiyorum canım..

Çok zor yaa Allah yardımcımız olsun: Bizimkine 2 ay çok geliyo o nasıl sabretmiş maşşşşaaalllahhh! Yenince acısını çıkarırız artıkın

Allah sabrını veriyor ama artık onunda dermanı sabrı kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin sonu boşanmalara kadar gidiyor sevipte ayrılmak ne kadar zor ama nereye kadar gider bu şekilde erkek nihayetinde kadın gibi değilki ama sen umudunu kırma canım benim gibi kimse olmasın inşallah çok zor etrafta bilenlerin akıl verdiği sana ezik muamelesi yapması çocuk sormaları güvenip anlattığın bazı kişilerin olayı ti ye alması daha neler neler ((

merak ediyorum herkes de oluyor mu ben ilişkiye gireceğimiz zaman bağramamaktan korkuyorum sanki o an eşim değil bir başkası oluveriyor taki yapamayacağımı anlayıp eşim bana sarılana denk(( ilk zamanlar eşim ben seni sevdiğim için evledim olmasa da olur diyor du şimdi evlilik için gerekli olduğunu düşünüyor dün bir bebeğimizin olmasını istedi ben o kadar becerikli cesaretli bir insan değilim ki
((((((((((((((

Kaslarımı kontrol etmeliyim. Acelem yok olan oldu Silbaştan olsun istemiyorum asla asla asla! Bir kez yapıcam ve hep yapıcam1 O yüzden aşama atlamayacağım

oceans koçum nerelerdesin?sana ihtiyacım var.orta parmağı sonuna kadar aldım.20 dk beklettim.5 dk git gel yaptım.o an 2 parmağıda alırdım ama almadım buna alışayım diye.çok rahattım.2 parmağa geçicem artık.ama ben eşli deneme yapamıyorum eşim ben onu yapamam diyor.tek başıma yenicem.ona anlatmıyorum bile.

Allah iyiliğini versin. Tebessüm ettim bu yazdıklarına:) neşemi yerine getirdin yani. şaka bir yana yaşadıklarını yaşıyorum diyebilirim şuan. Evlenmeden önce ben de öyleydim muhteşem bir libido istek ve yüzeysel tatmin. sabırsızlanıyorduk,gün sayıyorduk belki bu özel an için ama o an geldi ve ben tırtt. korkuyorum benim her başarısızlığım eşimde de zamanla sertleşme ve isteksizlik yaratacak diye olur mu acaba?
Acaba benim eşim de mi yanlış yere baskı uyguluyor? :) Bastırdığında girmiyo canım yanıyor. bir de endişelenince yeterince ıslaklık olmuyor bende.. Bademyağı kullandım,krem kullandım,en son aldım zeytinyağ sürdüm gene olmadı. Eşim diyor bir teneke yağ dök oraya istemezsen gene olmaz (vıjınnnnn )

( Allah korusun kötü şeyler getirme aklına..Aşılmayacak şey değil unutma lütfen..En basiti ben sinek ısırığı için doktora gitmiş bi insanım ben ağrı eşiğim yerlerde..artık canıma tak etmişti acırsa acısın öldürmez dedim başladım egzersizlere.2 haftada hazır oldum lütfen başla sen de bir an evvel daha fazla yazık etme geçen günlere arkadaşşa diyorsun ama sen neden umudunu yitirdin ki ?

anestol pomad vajende etkili midir? Kullanan var mı?

Ben anestol pomad kullanıyorum canım. Dr verdi birlikte olmadan yarım saat önce dedi. Ben 5-10 dk önce sürüyorum girişe. Hafif bi uyuşukluk hissi veriyor. Haricen kullanılan bi ilaç Bence içeri girmemesi lazım ama sanrırım benim az da olsa egz de giriyor. Sürdüğümde ya uyuşturuyor ya da ben öyle olsun istiyorum :) Ayrıca krem sürüyorum kayganlaştırsın diye. İlaca endeksliyim de ben. Su sürse eşim kayganlaştırıcı diye ilacımı aldım yaparım diye başlar yaparım yanii

olmazmı canım ya çok seviyoruz ama cinsel birleşmeye gelince nefret ediyoruz eştende herşeyden hayattan yaşamdan maalesef öyle oluyor tatlım ilk zamanlar önemli değil diyorlar çünkü bu kadar uzayacağını tahmin edemiyorlar sonrada cinsellik çocuk isteği çevre baskısı sorular onlarda bunalıyor bence öyle düşünme cesaretin vardır emin ol bende artık korku kalmadı inanırmısın ama beceremiyoruz girişi anlamadım gitti zamanla larç oluyo egzersizler kolaylaşıyor yaparım gerisini diyosun olmuyor ama inşallah son aşamadayızdır olur dua et uygulamalara devam az bir cesaret ileride yaşayacağımız mutlu günler çoluk çocuk tam bir aile güzel şeyler düşünüp hayal edelim ama gerçek olsun ileride burdaki herkez kurtulup vajinusmus neymiş ya diyebilelim canım....

Kutluyorum canım..Bu ara arada bakıyorum canım sıkkın..Ah bu eşler..neyse 2 parmağa geçebiliriz artık canım eşin istemiyorsa yapmasın benmki de egz yapmama tuhaf bakıyordu ama son egz onunla birlikte yaptım onun 2 parmağını aldıgımda tamamen rahatlamıştım sen önce bi hazır ol eşine deneyeceğinizi söylemeden doğaçlama yapmaya çalışn ne zamn denerseniz..

keşke böyle bir hastalığın varlığından haberimiz olmasaydı senin için ve burda ki herkes için dua edeceğim bugün biraz daha duygusalım bebek isteyince bir acayip oldum ((((((((((( gidip temizlikyapsam daha iyi olacak sanırım kendinize iyi bakın teşekkür ederim

evet canım dogru hatırlıyon yendım kendıme gore yenemedım galıba bendede az bısey kan pembemsı seyler geldı takıntı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…