Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sevgili Babetya,
Burda bir şey itiraf edeceğim. Hazır mısın? :) Benim evlenmeden çok bi korkum yoktu. Ne olduysa ilk ilişki denememde oldu. Islanma oluyordu herikimizde de kayıp gitmemesi imkansızdı! Ve kasma yoktu o kadar istekliydim ki... Düşünsene kendimi saklamışım sevdiğim adama yılların birikimi var Pns bana değdiği anda bile adrenalinim tavan yapıyordu hadi diyordum oraya bastırınca acaip bi yanma hissi bir çığlık... Ağlamalar ne yaptın sen bana demeler... Sonradan itmeler başladı,yatağa önden gitmeler, sarılıp kardeş kardeş yatmalar. Sonraki denemelerden hep korktum ilk 3 denemede o yangını yaşadıktan sonra cesaretim kırıldı. İsteğim hala vardı ama acımız büyüktü . Günler böyle ilerlerken dr a gittim rahatsız mıyım diye. bireşme oldu mu dedi, bilmiyorum bi bakarsanız dedim... Aldı beni çatala kasmadım korkum yok çünkü sadece bakcak. Dudakları çekiştire çekiştire baktı. Biraz da o yaktı canımı. Muayene etti "senin zarın bozulmamış ki muayene edeyim" dedi. Çok mahcup oldum. Topukladım usulca. Sonra burayı buldum. İlk öğretmenim ocean_ Kendilerine her vakit dua ederim. Aynayı alıp ıkınıp kendime baktım ve deliğimi ilk kez gördüm. Eşimden de bakmasını istedim. 1 ay geçmiş ben korkudan sevişmiyorum bile o aşamaya gelmeyelim diye. Ben oraya bastırmıyordum ki dedi. Daha altta çukur var ya oraya bastırıyormuş. Ölür müsün öldürür müsün! Beni acıtan oymuş. Bakmadan yaptığı için deliği görmüyor ve daha alta baskı uyguluyor. Benim de anamı ağlatıyor Benimkide gözükmütor tabi ne ıkınmak biliyoruz ne de nefes egzersizi... Uzun lafın kısası benim hastalığıma eşim neden olmuş. Bunu anladığında çok mahcup oldu üzüldü ama ben ona destek oldum. Bazen destek verecek kişi biz oluyoruz yani :) Şimdi bunu rahatlıkla anlatıp kendimle dalga geçebiliyorum. Eşimle geçmiyorum ama o bu konuda üzgün ve bu nokta oldukça hassas Suçlu bendim bi anda ona döndü bütün oklar. Şimdi her şeyin farkındayız. bunu birlikte aşmaya çalışıyoruz. siteye gireli sanırım bir hafta kadar oldu. 2 parmak ezersizindeyim hemi de eşimle Onu çok seviyorum ve yapacağıma inanıyorum. Burdaki bütün vajidaşlarımı ve öğretmenlerimi seviyorum Herkes birgün bunu yenecek benim de halayım çekilecek!

yaa ben gazla çalışıyorum yaa malum türk insanıyız

Duruyosa muayene edemiyo. Beni etmedi

arifemine; emlada yaşadığın tüm olumsuzlukların aynını ben de yaşıyorum. sanki benim değil bu vajina diyorum öyle yabancı hissediyorum onu kendime doktor bana da kremin yanında passiflora şurup verdi. ama o da fayda emedi bir uykum geliyor onu içince hareketsiz yatıyorum yatakta. sen iğne yaptırmadın sanırım. bahsettiğin xanax 0,5 mg ın etkisi passiflor şuruptan farklı olur mu acaba? sakinleştiricinin etkisi endişe ve korku hissiyatını bir nebze de olsa azalttı mı peki sende?

vajinismus nasıl bir rahatsızlık?
gerçekte böyle bir rahatsızlık var mı?
insan sevdiği ile nasıl ilişkiye giremez ?
aynı evde yaşayıp aynı yatakta yatıp ona dokunamamak gerçekten büyü mü?
madem bu şey beynimde neden öğrendiklerimle yenemiyorum?
bunların hepsinin cevabını bilmek hiçbirini uygulayamak ne kadar çaresizce?
bu rahatsızlıkta olanlara akıl verip ama kendinin yapamaması ne kadar zavallılık?
yoruldum milyonlarca soru var beynimde belkide böyle insanlar evlenmemeli doktora gitmeli önce bugün yine cesaretimi kaybettim yine saçma sapan ağlamalar başladım forumu okudukça daha kötü oldum ne kadar çok kişiyiz ve ne kadar çaresiz

Bence devamına eşinle devam et tatlım. Zar meselesi var ya ondan diyorum Benim de vardı da

öncelikle ocean_ cok tesekkür ederim...evet bugun baska türlü deniycem apart hazirlayacam. fakat benim merak ettigim kizlik zari yirtildi mi acaba? o kan neyin nesiydi. simdi gercekten önemli degil bu durum ikimiz icinde sadece o yanma acaba ondan mi kaynaklaniyordu onu merak ediyorum.
cunku cok korkuyorum yine yanacak diye adamcagizi yanima yaklastirmiyorum.

hayır hiç sakinleşmedim daha bir kasıldım çünkü emindim o gün kesin olacaktı eşim dediki o gün sana hiç bir ilaç etki etmez inanılmaz bir savunma psikolojisi olmuş düşün uyku hapı içtim eşimuyudu ben uyumadım(((

Canım ya tamam yapmam :) 3 parmak mı pns genişliğinde peki? eşimin 3 parmağına baktım da birleştirip anam o ne yaaa

yok canım maalesef olamadık hala bende bu hastalıkla uğraşıyorum ne kadar uğraşmak denirse kafada yenmeden ....

Bizler beynimize öyle bir hükmediyoruzki başka şeyde ferman dinlemez ama iş cinselliğe korkulara gelince pek bi terbiyeli sağolsun :) aynen bende hayatım boyunca hap yutmadığım halde bünyesi ilaca çok alışkın olan teyzemin uyku ilacından aldım ki yarısı pert ediyormuş onu sabaha kadar o gözler bir kere kırpılmazmı Allah aşkına ya içki sevmem Alkolik olucam sandım sarhoşluk hiçbirşey yok Pasiflora şişesi bitti bir kerede tık yok olmadımmı olmuyor beynimizde düşüncesi var bi kere sonunda ölüm var eşimizle birlikte olunca şimdiki hayatımızdan daha iyi olucak ya herşey istemiyoruz öyle olsun kendimize acı vermek hoşumuza gidiyor heralde anlamadım gitti ne saplantı ya offffffffffff((

Sevgili Babetya,
Hiç bir şey hissetmedim .Acı zar kaynaklı değil esnek olmadığı için. Gitti benimki dedim duygusal olarak bir şey hissetmedim :) O da peçeteyle aldı. Zaten senden gelen su ile karıştığı için pembe oluyor. Oda bir kaç damla. Fiziksel olarak da bir şey hissetmedim. Parmağını çekince geldi kırmızılık.
Zarın yırtılması sadece parmakla oldu.
Ben prezervatifi serçe parmağıma geçirip krem sürüyorum hem vajime hem prezervatife. günde birkaç kez. Eşim geldiğinde de onunla 1 saate yakın. Böyle ilerliyorum canım.

Sevgili Babetya,
Hiç bir şey hissetmedim .Acı zar kaynaklı değil esnek olmadığı için. Gitti benimki dedim duygusal olarak bir şey hissetmedim :) O da peçeteyle aldı. Zaten senden gelen su ile karıştığı için pembe oluyor. Oda bir kaç damla. Fiziksel olarak da bir şey hissetmedim. Parmağını çekince geldi kırmızılık.
Zarın yırtılması sadece parmakla oldu.
Ben prezervatifi serçe parmağıma geçirip krem sürüyorum hem vajime hem prezervatife. günde birkaç kez. Eşim geldiğinde de onunla 1 saate yakın. Serçe parmak tek boğum igünkü hedefimdi. Şu an eşimle 2 parmak küsteyiz. Böyle ilerliyorum canım

Canım sen önce bi aparatını hazırla acımadğını göreceksin..Zarın zarar gördü mü bunu en iyi doktor anlar canım.Zaten pembemsi bi sıvıymış.Benimki hastanede alındı ben göremedim ama sonrasında ilişkiye gircem diye zorladım kırmızı bi kan geldi parlak kırmızı o kızlık değildi elbet sadece tahriş ettiğimz için olmuştu ve ağrı filan da olmamıştı yandı sadece senin ki nasıldı bilmiyorum ama tahrişten mi zardan mı bilemiyorum canım..

Çok zor yaa Allah yardımcımız olsun: Bizimkine 2 ay çok geliyo o nasıl sabretmiş maşşşşaaalllahhh! Yenince acısını çıkarırız artıkın

Allah sabrını veriyor ama artık onunda dermanı sabrı kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin sonu boşanmalara kadar gidiyor sevipte ayrılmak ne kadar zor ama nereye kadar gider bu şekilde erkek nihayetinde kadın gibi değilki ama sen umudunu kırma canım benim gibi kimse olmasın inşallah çok zor etrafta bilenlerin akıl verdiği sana ezik muamelesi yapması çocuk sormaları güvenip anlattığın bazı kişilerin olayı ti ye alması daha neler neler ((

merak ediyorum herkes de oluyor mu ben ilişkiye gireceğimiz zaman bağramamaktan korkuyorum sanki o an eşim değil bir başkası oluveriyor taki yapamayacağımı anlayıp eşim bana sarılana denk(( ilk zamanlar eşim ben seni sevdiğim için evledim olmasa da olur diyor du şimdi evlilik için gerekli olduğunu düşünüyor dün bir bebeğimizin olmasını istedi ben o kadar becerikli cesaretli bir insan değilim ki
((((((((((((((

Kaslarımı kontrol etmeliyim. Acelem yok olan oldu Silbaştan olsun istemiyorum asla asla asla! Bir kez yapıcam ve hep yapıcam1 O yüzden aşama atlamayacağım

oceans koçum nerelerdesin?sana ihtiyacım var.orta parmağı sonuna kadar aldım.20 dk beklettim.5 dk git gel yaptım.o an 2 parmağıda alırdım ama almadım buna alışayım diye.çok rahattım.2 parmağa geçicem artık.ama ben eşli deneme yapamıyorum eşim ben onu yapamam diyor.tek başıma yenicem.ona anlatmıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…