- 4 Kasım 2011
- 238
- 8
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.941
arifemine; inan kremler çok yakıyor. benim de vajen bölgem çok hassas ve de ince yapılı tenim. artık denemem kremle. canım sen hangi kremi kullanarak ilk ilişkini yaşadın eşinle? bu bilinen ve benim de kullanarak yapamadığım ''emla'' krem mi yoksa?:44: Arkadaşların da dediği gibi inan insanın beyninde bitiyor herşey. Hiçbirşey çözüm değil. beynini açıp da içindeki düşünceleri alıp olumlu ve cesaret veren düşünceler koysalar ya oraya. Hissetmesek acıyı ağrıyı korkuyu düşünmesek varlıklarını.. Söylüyorum ya ah bi de kendim yapabilsemm. Merhemi olsa misaliAllah yardımcı olsun sana da diğer tüm kızlar gibi, şifa versin rabbim güzelimm..
Waaauvv harikasın! 1 haftada ne kadar yol katettin farkında mısın?Tebrik ediyorum seni.. Yanma başlarda herkesde oluyor canım daha fazla olmaması için kasmamak yeterli jeller kremler nihayetinde kimyasal şeyler ufak bi yanma normaldir..17 değil ben 7 sinde bile gelin olabileceğini düşünüyorum yeter ki hazır hisset..
selam kizlar nasilsiniz bakiyorum da ilerleme var bir cogunuzda cok sevindim insallah bu hafta da vajiyi yenen kizlarimiz olacak.
simdi ben hala doktora gitmedim, doktora gideyim mi gitmeyeyim mi bilemiyorum ki!
tekrar bahsedeyim kisaca: biz bikere denedik, pe...sn basindan biraz daha fazlasi girdi ama acayip bi yanma oldugu icin yarida biraktik. ondan bu yanadir cesaret edemiyorum aciyacak diye. ha bu arada kayganlastirici kullanmistik su reklamlarda bagiran markadan.
kendi parmagimi denedim parmagin yarisini alabiliyorum sonra huylanip birakiyorum. bide biz denedikten bir gün sonra külodumda akintiyla birlikte biraz kan vardi coook az. sizce o birlesmede kizlik zari yirtilmis midir? hani diyorum belki onun acisiini yasadim. simdi bidaha denersek belki yanma olmayacak diyorum ama cesaret edemiyorum.
doktora gidip doktor da en fazla ne diyecek ki kizlik zari duruyo yada durmuyo diyecek...duruyosa muayene edemicek dimi?
ben emla kullandım ama emla ile ilişkiye girmedim canım inan p...s den daha çok yakıyor emla bide sanki şişiyormuş gidi orası dukunulmaz hale geliyor berbat birşey para verdiğine değmez ben doktora gittim sakinleştiri hap verdi bide üstüne kas gevşetişi iğne yedim yemin ederim sana iğne daha çok canımı yaktı bunları biliyorum ama ahhh o an yok mu sanki bıçakla saldırıyor bana bacaklarım titriyor ağlarken buluyorum kendimi(((((
eğer bekaretini eşinin bozmasını istiyorsan sağlık ocağına git kas gevşetişiiğne yaptır hemşireye söyle çok anlayışlı davranıyor ben xanax 0.5 mg sakinleştirici hap içtim oda etki yaptı ilk girdiğimizde kanamam çok oldu benim eşim korktu sana birşey yaptım dedi tabi ilaçların etkisi ile ben kendimde değildim sadece yatıp uyumak istedim
bu arada kızlık zarı hiç kalın birşey değil ordan bebebk çıkıyor bunu aklında tut biraz rahatlatıyor:)
delikiss; canım 13 yıl dile kolay. Rabbim şifa versin. halen devam ediyor mu yoksa yendin mi? Ayna karşısına geçip baktım bikaç kez ıkındım sıkındım neyse gördüm miniminnacık bir delik. serçe parmağımla denedim azıcık ilk boğumun yarısı giitti gbi ama sanki girmiyo ittirdikçe tıkalı orası, herhalde yeterince rahat bırakmıyorum kendimi kasıyorum ondan. bi de korkuyorum bozucam diye. ama laf aramızda vajinama aynada bakmak da pek hoşuma gitmezdi. ama deniycem bu serçe parmak olayını. herkesin hayatı şeker tadında olsun dilerim,kimse kavga etmesin , mutlu olsun böyle mini mini ayaklı bebişleri olsun dileyen herkesin inşallahhhh... teşekkürler....
Canım sen parmakla huylanmışın madem bi aparat hazırla kendine kasılmalarını kontrol et bence sonra eşinle deneme yap yine öyle dayanılamayacak kadar bi ağrın yanman olursa gidersn doktora..Egz. yaptıkça kasmamayı öğrendikçe yanmalar çok azalıyor o da sadece girişte gerisi çok kolay.. aslında sen zor olanı yapmışın.
arifemine; emlada yaşadığın tüm olumsuzlukların aynını ben de yaşıyorum. sanki benim değil bu vajina diyorum öyle yabancı hissediyorum onu kendimedoktor bana da kremin yanında passiflora şurup verdi. ama o da fayda emedi bir uykum geliyor onu içince hareketsiz yatıyorum yatakta. sen iğne yaptırmadın sanırım. bahsettiğin xanax 0,5 mg ın etkisi passiflor şuruptan farklı olur mu acaba? sakinleştiricinin etkisi endişe ve korku hissiyatını bir nebze de olsa azalttı mı peki sende?
Sakın canım eşle deneme yapmak için daha erken bence..En yakın öreneği ben.. 7 cm yaptım diye koştum eş denemesine tırtladım kaldım ortada sonra sertleşme sıkıntısı çıktı hala daha var kendini tamamen hazır hissetmedikçe,egzersizde aparatın ya da parmağın p...s boyuna gelmedikçe eş denemesi yapmayın derim..
Karar senin tabi ki ama kasılmalarını tamamen kontrol altına al önce bak titriyorum diyorsun hala demekki tam rahat olamıyorsun
Yok canım maalesef olamadık hiç((
hayır hiç sakinleşmedim daha bir kasıldım çünkü emindim o gün kesin olacaktı eşim dediki o gün sana hiç bir ilaç etki etmez inanılmaz bir savunma psikolojisi olmuş düşün uyku hapı içtim eşimuyudu ben uyumadım(((
sumeku; canım birşey sormak istiyorum. eşimin parmağıyla gitti zar diyorsun. Ne hissettin o an? ve zzarın yırtılması sadece serçe parmakla mı oldu? Senin çalışma programın nedir bu konuuda sadece eşinle ve serçe parmağıyla mı deniyorsunuz? neler hissediyorsun? ayrıca desteğin için de teşekkürler..
sumeku; canım birşey sormak istiyorum. eşimin parmağıyla gitti zar diyorsun. Ne hissettin o an? ve zzarın yırtılması sadece serçe parmakla mı oldu? Senin çalışma programın nedir bu konuuda sadece eşinle ve serçe parmağıyla mı deniyorsunuz? neler hissediyorsun? ayrıca desteğin için de teşekkürler..
öncelikle ocean_ cok tesekkür ederim...evet bugun baska türlü deniycem apart hazirlayacam. fakat benim merak ettigim kizlik zari yirtildi mi acaba? o kan neyin nesiydi. simdi gercekten önemli degil bu durum ikimiz icinde sadece o yanma acaba ondan mi kaynaklaniyordu onu merak ediyorum.
cunku cok korkuyorum yine yanacak diye adamcagizi yanima yaklastirmiyorum.
Çok zor yaaAllah yardımcımız olsun: Bizimkine 2 ay çok geliyo o nasıl sabretmiş maşşşşaaalllahhh! Yenince acısını çıkarırız artıkın
Bizler beynimize öyle bir hükmediyoruzki başka şeyde ferman dinlemez ama iş cinselliğe korkulara gelince pek bi terbiyeli sağolsun :) aynen bende hayatım boyunca hap yutmadığım halde bünyesi ilaca çok alışkın olan teyzemin uyku ilacından aldım ki yarısı pert ediyormuş onu sabaha kadar o gözler bir kere kırpılmazmı Allah aşkına ya içki sevmem Alkolik olucam sandım sarhoşluk hiçbirşey yok Pasiflora şişesi bitti bir kerede tık yok olmadımmı olmuyor beynimizde düşüncesi var bi kere sonunda ölüm var eşimizle birlikte olunca şimdiki hayatımızdan daha iyi olucak ya herşey istemiyoruz öyle olsun kendimize acı vermek hoşumuza gidiyor heralde anlamadım gitti ne saplantı ya offffffffffff((
bence sen cesaretli bir kızsın eşinle dene yapmışsın inan ben serçe parmağımı bile girdirsem direk eşimle deneyeceğim ki ben iki kez ilişkiye girdim eşimle aynada bakmaya ıkınmaya kaslarımı kullanmaya çalışıyorum becere bilsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?