- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.941
arifemine; emlada yaşadığın tüm olumsuzlukların aynını ben de yaşıyorum. sanki benim değil bu vajina diyorum öyle yabancı hissediyorum onu kendimedoktor bana da kremin yanında passiflora şurup verdi. ama o da fayda emedi bir uykum geliyor onu içince hareketsiz yatıyorum yatakta. sen iğne yaptırmadın sanırım. bahsettiğin xanax 0,5 mg ın etkisi passiflor şuruptan farklı olur mu acaba? sakinleştiricinin etkisi endişe ve korku hissiyatını bir nebze de olsa azalttı mı peki sende?
Sakın canım eşle deneme yapmak için daha erken bence..En yakın öreneği ben.. 7 cm yaptım diye koştum eş denemesine tırtladım kaldım ortada sonra sertleşme sıkıntısı çıktı hala daha var kendini tamamen hazır hissetmedikçe,egzersizde aparatın ya da parmağın p...s boyuna gelmedikçe eş denemesi yapmayın derim..
Karar senin tabi ki ama kasılmalarını tamamen kontrol altına al önce bak titriyorum diyorsun hala demekki tam rahat olamıyorsun
Yok canım maalesef olamadık hiç((
hayır hiç sakinleşmedim daha bir kasıldım çünkü emindim o gün kesin olacaktı eşim dediki o gün sana hiç bir ilaç etki etmez inanılmaz bir savunma psikolojisi olmuş düşün uyku hapı içtim eşimuyudu ben uyumadım(((
sumeku; canım birşey sormak istiyorum. eşimin parmağıyla gitti zar diyorsun. Ne hissettin o an? ve zzarın yırtılması sadece serçe parmakla mı oldu? Senin çalışma programın nedir bu konuuda sadece eşinle ve serçe parmağıyla mı deniyorsunuz? neler hissediyorsun? ayrıca desteğin için de teşekkürler..
sumeku; canım birşey sormak istiyorum. eşimin parmağıyla gitti zar diyorsun. Ne hissettin o an? ve zzarın yırtılması sadece serçe parmakla mı oldu? Senin çalışma programın nedir bu konuuda sadece eşinle ve serçe parmağıyla mı deniyorsunuz? neler hissediyorsun? ayrıca desteğin için de teşekkürler..
öncelikle ocean_ cok tesekkür ederim...evet bugun baska türlü deniycem apart hazirlayacam. fakat benim merak ettigim kizlik zari yirtildi mi acaba? o kan neyin nesiydi. simdi gercekten önemli degil bu durum ikimiz icinde sadece o yanma acaba ondan mi kaynaklaniyordu onu merak ediyorum.
cunku cok korkuyorum yine yanacak diye adamcagizi yanima yaklastirmiyorum.
Çok zor yaaAllah yardımcımız olsun: Bizimkine 2 ay çok geliyo o nasıl sabretmiş maşşşşaaalllahhh! Yenince acısını çıkarırız artıkın
Bizler beynimize öyle bir hükmediyoruzki başka şeyde ferman dinlemez ama iş cinselliğe korkulara gelince pek bi terbiyeli sağolsun :) aynen bende hayatım boyunca hap yutmadığım halde bünyesi ilaca çok alışkın olan teyzemin uyku ilacından aldım ki yarısı pert ediyormuş onu sabaha kadar o gözler bir kere kırpılmazmı Allah aşkına ya içki sevmem Alkolik olucam sandım sarhoşluk hiçbirşey yok Pasiflora şişesi bitti bir kerede tık yok olmadımmı olmuyor beynimizde düşüncesi var bi kere sonunda ölüm var eşimizle birlikte olunca şimdiki hayatımızdan daha iyi olucak ya herşey istemiyoruz öyle olsun kendimize acı vermek hoşumuza gidiyor heralde anlamadım gitti ne saplantı ya offffffffffff((
bence sen cesaretli bir kızsın eşinle dene yapmışsın inan ben serçe parmağımı bile girdirsem direk eşimle deneyeceğim ki ben iki kez ilişkiye girdim eşimle aynada bakmaya ıkınmaya kaslarımı kullanmaya çalışıyorum becere bilsem keşke
Kaslarımı kontrol etmeliyim. Acelem yok olan olduSilbaştan olsun istemiyorum asla asla asla! Bir kez yapıcam ve hep yapıcam1 O yüzden aşama atlamayacağım
Sevgili Babetya,
Burda bir şey itiraf edeceğim. Hazır mısın? :) Benim evlenmeden çok bi korkum yoktu. Ne olduysa ilk ilişki denememde oldu. Islanma oluyordu herikimizde de kayıp gitmemesi imkansızdı! Ve kasma yoktu o kadar istekliydim ki... Düşünsene kendimi saklamışım sevdiğim adama yılların birikimi varPns bana değdiği anda bile adrenalinim tavan yapıyordu hadi diyordum oraya bastırınca acaip bi yanma hissi bir çığlık... Ağlamalar ne yaptın sen bana demeler... Sonradan itmeler başladı,yatağa önden gitmeler, sarılıp kardeş kardeş yatmalar. Sonraki denemelerden hep korktum ilk 3 denemede o yangını yaşadıktan sonra cesaretim kırıldı. İsteğim hala vardı ama acımız büyüktü . Günler böyle ilerlerken dr a gittim rahatsız mıyım diye. bireşme oldu mu dedi, bilmiyorum bi bakarsanız dedim... Aldı beni çatala kasmadım korkum yok çünkü sadece bakcak. Dudakları çekiştire çekiştire baktı. Biraz da o yaktı canımı. Muayene etti "senin zarın bozulmamış ki muayene edeyim" dedi. Çok mahcup oldum. Topukladım usulca. Sonra burayı buldum. İlk öğretmenim ocean_ Kendilerine her vakit dua ederim. Aynayı alıp ıkınıp kendime baktım ve deliğimi ilk kez gördüm. Eşimden de bakmasını istedim. 1 ay geçmiş ben korkudan sevişmiyorum bile o aşamaya gelmeyelim diye. Ben oraya bastırmıyordum ki dedi. Daha altta çukur var ya oraya bastırıyormuş. Ölür müsün öldürür müsün! Beni acıtan oymuş. Bakmadan yaptığı için deliği görmüyor ve daha alta baskı uyguluyor. Benim de anamı ağlatıyor Benimkide gözükmütor tabi ne ıkınmak biliyoruz ne de nefes egzersizi... Uzun lafın kısası benim hastalığıma eşim neden olmuş. Bunu anladığında çok mahcup oldu üzüldü ama ben ona destek oldum. Bazen destek verecek kişi biz oluyoruz yani :) Şimdi bunu rahatlıkla anlatıp kendimle dalga geçebiliyorum. Eşimle geçmiyorum ama o bu konuda üzgün ve bu nokta oldukça hassas Suçlu bendim bi anda ona döndü bütün oklar. Şimdi her şeyin farkındayız. bunu birlikte aşmaya çalışıyoruz. siteye gireli sanırım bir hafta kadar oldu. 2 parmak ezersizindeyim hemi de eşimle Onu çok seviyorum ve yapacağıma inanıyorum. Burdaki bütün vajidaşlarımı ve öğretmenlerimi seviyorum Herkes birgün bunu yenecek benim de halayım çekilecek!
Allah sabrını veriyor ama artık onunda dermanı sabrı kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin sonu boşanmalara kadar gidiyor sevipte ayrılmak ne kadar zor ama nereye kadar gider bu şekilde erkek nihayetinde kadın gibi değilki ama sen umudunu kırma canım benim gibi kimse olmasın inşallah çok zor etrafta bilenlerin akıl verdiği sana ezik muamelesi yapması çocuk sormaları güvenip anlattığın bazı kişilerin olayı ti ye alması daha neler neler((
anestol pomad vajende etkili midir? Kullanan var mı?
merak ediyorum herkes de oluyor mu ben ilişkiye gireceğimiz zaman bağramamaktan korkuyorum sanki o an eşim değil bir başkası oluveriyor taki yapamayacağımı anlayıp eşim bana sarılana denk(( ilk zamanlar eşim ben seni sevdiğim için evledim olmasa da olur diyor du şimdi evlilik için gerekli olduğunu düşünüyor dün bir bebeğimizin olmasını istedi ben o kadar becerikli cesaretli bir insan değilim ki
((((((((((((((
oceans koçum nerelerdesin?sana ihtiyacım var.orta parmağı sonuna kadar aldım.20 dk beklettim.5 dk git gel yaptım.o an 2 parmağıda alırdım ama almadım buna alışayım diye.çok rahattım.2 parmağa geçicem artık.ama ben eşli deneme yapamıyorum eşim ben onu yapamam diyor.tek başıma yenicem.ona anlatmıyorum bile.
olmazmı canım ya çok seviyoruz ama cinsel birleşmeye gelince nefret ediyoruz eştende herşeyden hayattan yaşamdan maalesef öyle oluyor tatlım ilk zamanlar önemli değil diyorlar çünkü bu kadar uzayacağını tahmin edemiyorlar sonrada cinsellik çocuk isteği çevre baskısı sorular onlarda bunalıyor bence öyle düşünme cesaretin vardır emin ol bende artık korku kalmadı inanırmısın ama beceremiyoruz girişi anlamadım gitti zamanla larç oluyo egzersizler kolaylaşıyor yaparım gerisini diyosun olmuyor ama inşallah son aşamadayızdır olur dua et uygulamalara devam az bir cesaret ileride yaşayacağımız mutlu günler çoluk çocuk tam bir aile güzel şeyler düşünüp hayal edelim ama gerçek olsun ileride burdaki herkez kurtulup vajinusmus neymiş ya diyebilelim canım....
sen uzun süre önce yendin ve halayını çektik??? :26::26::26::26::26: ben mi yanlış hatırlıyorum ki?? hala neden yenemedim diyorsun? karıştırdıysam kusuruma bakma lütfen...
kanla kafanı bozma, göreceğin şey kan değil zaten, pembe sulu bir şey. kıpkırmızı bir kan değil. esnemiştir, ondan gelmiyordur. bunu takıntı yapma bence, rahat ol ve ilişkiye odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?