Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)))))) su olayına güldüm. o gazla ben giderim de. otomatik düşünme ve kendini şartlandırma işte... ne kadar sürüyosun anestolü ve tam olarak nerelere? bir de kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun ?

oo ben daha olmadan yalan attım herkese oldu diye. Birkaç kez aynı kişiler sordu canıma tak dedi. Hani olur ya akıl vermek isteyen senden birkaç yaş büyük evli kuzenler falan. sordular işte kan geldi mi diye ben de sağdan soldan duydklarımdan evet pembe ama çok değil diye. Evli çok yakın arkadaşlarıma bile yalan attım. Çünkü olmadı deyince takip ediyolar te allam yaa!! Hala olmadı ama kimse bilmiyo . Sevgili topikim hariç :)

eylülkuzuuuuu sevindirik oldum ben yaa hadi bekletme bizi :)

hiç birşey için canını sıkma cnm senin için dua edicem inş sıkıntın geçer.tamam cnm 2 parmak yaparım.inş en kısa zamanda yenicem bu vajiyi:))

Ocean canım doğru söylüyorsun ama o kadar uzun zamanki bizim için bu saatten sonrada olacakmış gibi gelmiyor bana ( sende kurtulmuşsun azmin sayesinde ne güzel egzersiz yapıyorum arada ama deneme için artık eşimde fazla bir sabır kalmadı olsun istiyo (( yazdığım arkadaş daha 2 aylık evli erkn daha onun için uzatmasın benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum ...

arifemine keşke olmasaydı herkez mutlu olsaydı ama bunada şükür diyelim inşallah biade başarırız birlikte inanalım sana kolay gelsin...

sumeku ilk başlarda öyle oluyor canım bende çok yalanlar attım ama bir yerden sonra insan dertleşmek istiyo saklamak nereye kadar herkezden medet umuyosun zamanla belki birşeyler biliyolardı yardım ederler die inşallah olur o zamnada herkez bilir canım :))

Lütfen böyle düşünme uzun yıllar olmuş haklısın ama hiçbir şey için geç değil olmasa ne olacak ? böyle uzayıp gidecek mi gittiği yere kadar? eşleri de düşünmek lazım elimizde değil ama onlara yaptığımız şey büyük haksızlık..arada bir yapma ne olursun sıkıca sarıl mutluluğu ertleme lütfen söylemek kolay diye düşünme süreler benzemesede yaşadığımız şey aynı..mesela benm melek dediğim kocam dün gece vajili olduğumu hatırlatıp beni çok kırdı..sert.. sorunu yaşıyorz bzde ama onu kabullenemeyip bana acı çektirmeye çalışıyor onlara karşı bu eksikliğimizi yok etmek lazım en önce kendimize olan saygımız için bu sorunu aşmak çok önemli..

:)))))) su olayına güldüm. o gazla ben giderim de. otomatik düşünme ve kendini şartlandırma işte... ne kadar sürüyosun anestolü ve tam olarak nerelere? bir de kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun ?

anestolü o deliğin kenarlarına sürüyorum hafif de yayıyorum bi cm kadar. yeşil mercimek kadar. Az kullanıyorum.Zaten onu günde bir kez minimum dozda kullanmak gerekiyor. Faydası yok bence. Gören varsa sölesin :) Kayganlaştırıcı dedğim mantar kremi. Ağır bişi değil o yüzden onu egz de rahat ve anestolden biraz daha fazla kullanabiliyorum. Sen alma işine yaramaz. Bana dr vermişti mantar olabilr diye. muayene edemediği için ihtimal üzere. Ben de onu kullanıyorum. Sen jel kullancanım ultrason jeli. Medikallerde veya eczanelerden rahatlıkla temin edebilirsin. Ben de perşembe jel alıcam. Krem sıktı artık. Mantarım yok çünkü elimde o var diye kullaanıyorum.

arkadaşlar kayganlastırıcaz dıye oraya farklı farklı seyler kremler jeller surmeyın bu konuda sadece ozel jeller var su bazlı gleıtgelen gıbı o pahalı 16 tl gıbı bısey 4 kucuk tuop vardı sanırım ıcınde evet ama ultrason jellerı var su bazlı koca bı kutu 5 tl bakın sonra mantar olcaksınız orayı tahrıs etceksınız ıyıce canınız yanıcak bıde tedavı surecıne gırıp egzersızı ertelemek zorunda kalcaksınız

korkutcaz hehhehe:)yaramazpisi ben de 'ok kayganlaştırıcı' var.o mantar yaparsa ben de hangisi daha iyiyse onu alıyım.şimdi dışarı çıkcam en çok hangisi iyi diyorsan onu alıyım cnm.çok sağol:)

o koca kutunun adı ne canım. Ben alayım o zaman dışarı çıkınca.

gleitgelen krem degil de tüp olarak mi satiliyor? bide eczanelerde var mi....ben bugun eczaneden kayganlastirici alacaktim cesaret edemedim heryer erkek dolu! yada cok genc kizlar var onlarada cekindim

Canım zaten onu düşünüyorum sadece yazık yılları geçti kuru bir evlilikle ne kadar evlilikse tabii ertelemeyi bende istemiyorum ama zamanla umutsuz oluyor insan ...Evt haklısın sende herşeye her söze boyun eğiyoruz zamanla eziliyoruz bu yükün altında üste çıkmamız için bazı şeyleri başarmamız gerek sen zor olanı atlatmışsın şükür zamanla sertleşme sorunuda geçer oda heyecan yapıyo ister istemez sadece kendimiz hastalıkla uğraşmıyoruzki eşlerimizide hasta ediyoruz zamanla neyse karamsar olmamamız gerek sirkelenelim güç toplayıp dediğin gibi bu işin üstüne gidelim hep beraber burası tam bir terapi zaten bizlere çünkü çektiğimiz yaşadığımız için birbirimizi daha kolay anlayabiliyoruz sanırım destekten güç doğar hepberaber el ele verirsekte yeneriz Allahın izni ile sende içini ferah tut canım zamanla düzelir herşey....

Canım ben de ilk zamanlar boş bulunup, bir de birileriyle paylaşma gereği duyup birkaç arkadaşıma söylemiştim. Ama sürekli sorunca ve bazıları da tiye alınca yaptım demiştim. Zaten bu yalanın üzerine vajiliyken hamile kalınca (vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım) iyice bir doğrulanmıştı yalanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…