- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.961
Kaslarımı kontrol etmeliyim. Acelem yok olan olduSilbaştan olsun istemiyorum asla asla asla! Bir kez yapıcam ve hep yapıcam1 O yüzden aşama atlamayacağım
Sevgili Babetya,
Burda bir şey itiraf edeceğim. Hazır mısın? :) Benim evlenmeden çok bi korkum yoktu. Ne olduysa ilk ilişki denememde oldu. Islanma oluyordu herikimizde de kayıp gitmemesi imkansızdı! Ve kasma yoktu o kadar istekliydim ki... Düşünsene kendimi saklamışım sevdiğim adama yılların birikimi varPns bana değdiği anda bile adrenalinim tavan yapıyordu hadi diyordum oraya bastırınca acaip bi yanma hissi bir çığlık... Ağlamalar ne yaptın sen bana demeler... Sonradan itmeler başladı,yatağa önden gitmeler, sarılıp kardeş kardeş yatmalar. Sonraki denemelerden hep korktum ilk 3 denemede o yangını yaşadıktan sonra cesaretim kırıldı. İsteğim hala vardı ama acımız büyüktü . Günler böyle ilerlerken dr a gittim rahatsız mıyım diye. bireşme oldu mu dedi, bilmiyorum bi bakarsanız dedim... Aldı beni çatala kasmadım korkum yok çünkü sadece bakcak. Dudakları çekiştire çekiştire baktı. Biraz da o yaktı canımı. Muayene etti "senin zarın bozulmamış ki muayene edeyim" dedi. Çok mahcup oldum. Topukladım usulca. Sonra burayı buldum. İlk öğretmenim ocean_ Kendilerine her vakit dua ederim. Aynayı alıp ıkınıp kendime baktım ve deliğimi ilk kez gördüm. Eşimden de bakmasını istedim. 1 ay geçmiş ben korkudan sevişmiyorum bile o aşamaya gelmeyelim diye. Ben oraya bastırmıyordum ki dedi. Daha altta çukur var ya oraya bastırıyormuş. Ölür müsün öldürür müsün! Beni acıtan oymuş. Bakmadan yaptığı için deliği görmüyor ve daha alta baskı uyguluyor. Benim de anamı ağlatıyor Benimkide gözükmütor tabi ne ıkınmak biliyoruz ne de nefes egzersizi... Uzun lafın kısası benim hastalığıma eşim neden olmuş. Bunu anladığında çok mahcup oldu üzüldü ama ben ona destek oldum. Bazen destek verecek kişi biz oluyoruz yani :) Şimdi bunu rahatlıkla anlatıp kendimle dalga geçebiliyorum. Eşimle geçmiyorum ama o bu konuda üzgün ve bu nokta oldukça hassas Suçlu bendim bi anda ona döndü bütün oklar. Şimdi her şeyin farkındayız. bunu birlikte aşmaya çalışıyoruz. siteye gireli sanırım bir hafta kadar oldu. 2 parmak ezersizindeyim hemi de eşimle Onu çok seviyorum ve yapacağıma inanıyorum. Burdaki bütün vajidaşlarımı ve öğretmenlerimi seviyorum Herkes birgün bunu yenecek benim de halayım çekilecek!
Allah sabrını veriyor ama artık onunda dermanı sabrı kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin sonu boşanmalara kadar gidiyor sevipte ayrılmak ne kadar zor ama nereye kadar gider bu şekilde erkek nihayetinde kadın gibi değilki ama sen umudunu kırma canım benim gibi kimse olmasın inşallah çok zor etrafta bilenlerin akıl verdiği sana ezik muamelesi yapması çocuk sormaları güvenip anlattığın bazı kişilerin olayı ti ye alması daha neler neler((
anestol pomad vajende etkili midir? Kullanan var mı?
merak ediyorum herkes de oluyor mu ben ilişkiye gireceğimiz zaman bağramamaktan korkuyorum sanki o an eşim değil bir başkası oluveriyor taki yapamayacağımı anlayıp eşim bana sarılana denk(( ilk zamanlar eşim ben seni sevdiğim için evledim olmasa da olur diyor du şimdi evlilik için gerekli olduğunu düşünüyor dün bir bebeğimizin olmasını istedi ben o kadar becerikli cesaretli bir insan değilim ki
((((((((((((((
oceans koçum nerelerdesin?sana ihtiyacım var.orta parmağı sonuna kadar aldım.20 dk beklettim.5 dk git gel yaptım.o an 2 parmağıda alırdım ama almadım buna alışayım diye.çok rahattım.2 parmağa geçicem artık.ama ben eşli deneme yapamıyorum eşim ben onu yapamam diyor.tek başıma yenicem.ona anlatmıyorum bile.
olmazmı canım ya çok seviyoruz ama cinsel birleşmeye gelince nefret ediyoruz eştende herşeyden hayattan yaşamdan maalesef öyle oluyor tatlım ilk zamanlar önemli değil diyorlar çünkü bu kadar uzayacağını tahmin edemiyorlar sonrada cinsellik çocuk isteği çevre baskısı sorular onlarda bunalıyor bence öyle düşünme cesaretin vardır emin ol bende artık korku kalmadı inanırmısın ama beceremiyoruz girişi anlamadım gitti zamanla larç oluyo egzersizler kolaylaşıyor yaparım gerisini diyosun olmuyor ama inşallah son aşamadayızdır olur dua et uygulamalara devam az bir cesaret ileride yaşayacağımız mutlu günler çoluk çocuk tam bir aile güzel şeyler düşünüp hayal edelim ama gerçek olsun ileride burdaki herkez kurtulup vajinusmus neymiş ya diyebilelim canım....
sen uzun süre önce yendin ve halayını çektik??? :26::26::26::26::26: ben mi yanlış hatırlıyorum ki?? hala neden yenemedim diyorsun? karıştırdıysam kusuruma bakma lütfen...
kanla kafanı bozma, göreceğin şey kan değil zaten, pembe sulu bir şey. kıpkırmızı bir kan değil. esnemiştir, ondan gelmiyordur. bunu takıntı yapma bence, rahat ol ve ilişkiye odaklan.
Ben anestol pomad kullanıyorum canım. Dr verdi birlikte olmadan yarım saat önce dedi. Ben 5-10 dk önce sürüyorum girişe. Hafif bi uyuşukluk hissi veriyor. Haricen kullanılan bi ilaç Bence içeri girmemesi lazım ama sanrırım benim az da olsa egz de giriyor. Sürdüğümde ya uyuşturuyor ya da ben öyle olsun istiyorum :) Ayrıca krem sürüyorum kayganlaştırsın diye. İlaca endeksliyim de ben. Su sürse eşim kayganlaştırıcı diye ilacımı aldım yaparım diye başlar yaparım yanii
Allah sabrını veriyor ama artık onunda dermanı sabrı kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin sonu boşanmalara kadar gidiyor sevipte ayrılmak ne kadar zor ama nereye kadar gider bu şekilde erkek nihayetinde kadın gibi değilki ama sen umudunu kırma canım benim gibi kimse olmasın inşallah çok zor etrafta bilenlerin akıl verdiği sana ezik muamelesi yapması çocuk sormaları güvenip anlattığın bazı kişilerin olayı ti ye alması daha neler neler((
oceans koçum nerelerdesin?sana ihtiyacım var.orta parmağı sonuna kadar aldım.20 dk beklettim.5 dk git gel yaptım.o an 2 parmağıda alırdım ama almadım buna alışayım diye.çok rahattım.2 parmağa geçicem artık.ama ben eşli deneme yapamıyorum eşim ben onu yapamam diyor.tek başıma yenicem.ona anlatmıyorum bile.
ya nedense ben de öyle hatırlıyorum
sumekucum:)ben de sana çoook sevindim 2 parmak yapmışsın hem de eşli süper.inş beraber yencez:))kasma kasma kasmadan da olur işte:)))hehehehe
( Allah korusun kötü şeyler getirme aklına..Aşılmayacak şey değil unutma lütfen..En basiti ben sinek ısırığı için doktora gitmiş bi insanım ben ağrı eşiğim yerlerde..artık canıma tak etmişti acırsa acısın öldürmez dedim başladım egzersizlere.2 haftada hazır oldum lütfen başla sen de bir an evvel daha fazla yazık etme geçen günlere arkadaşşa diyorsun ama sen neden umudunu yitirdin ki ?
keşke böyle bir hastalığın varlığından haberimiz olmasaydı senin için ve burda ki herkes için dua edeceğim bugün biraz daha duygusalım bebek isteyince bir acayip oldum((((((((((( gidip temizlikyapsam daha iyi olacak sanırım kendinize iyi bakın teşekkür ederim
oo ben daha olmadan yalan attım herkese oldu diye. Birkaç kez aynı kişiler sordu canıma tak dedi. Hani olur ya akıl vermek isteyen senden birkaç yaş büyük evli kuzenler falan. sordular işte kan geldi mi diye ben de sağdan soldan duydklarımdan evet pembe ama çok değil diye. Evli çok yakın arkadaşlarıma bile yalan attım. Çünkü olmadı deyince takip ediyolar te allam yaa!! Hala olmadı ama kimse bilmiyo . Sevgili topikim hariç :)
Allah iyiliğini versin. Tebessüm ettim bu yazdıklarına:) neşemi yerine getirdin yani. şaka bir yana yaşadıklarını yaşıyorum diyebilirim şuan. Evlenmeden önce ben de öyleydim muhteşem bir libido istek ve yüzeysel tatmin. sabırsızlanıyorduk,gün sayıyorduk belki bu özel an için ama o an geldi ve ben tırtt. korkuyorum benim her başarısızlığım eşimde de zamanla sertleşme ve isteksizlik yaratacak diyeolur mu acaba?
Acaba benim eşim de mi yanlış yere baskı uyguluyor? :) Bastırdığında girmiyo canım yanıyor. bir de endişelenince yeterince ıslaklık olmuyor bende.. Bademyağı kullandım,krem kullandım,en son aldım zeytinyağ sürdüm gene olmadı. Eşim diyor bir teneke yağ dök oraya istemezsen gene olmaz(vıjınnnnn )
İsteksizlik olmuyor bundan emin ol bi kere. Adam dört dönüyo etrafımda gece gözümün içine bakıyo artık olsun diye. Bunu bi kere kafandan sil at. Sertlik konusunda bilgim yok ocean_ yardım edebilir sana sanırım çünkü onlarda öyle bi mesele olmuştu.
Ben inanamadım yanlış yere baskı uyguladığına. İhtimal vermedim hiç. Çünkü onun deneyimi vardı biliyordumAklımın ucundan geçmezdi orayı bulamıycağı düşün! Bence eşin görsün orayı. Ben de bu itiraf hikayesini yazmak istemezdim ama başkaları da yaşıyo rsa ışık olsun diye.... Ben deliğimi ilk gördüğümde çok mutlu olmuştum şahsen. :)) Yeşil mercimekkten daha küçük :) Önce görsün orayı sonra prezervatif ve kremle serçe parmağını sokmayı denesin. Sen de bl bol ıkın. Ama benim gibi abartıp boğazını acıtma D sonra ordaki uzay boşluğunu keşfedin beraber :) Sonrası için hepimiz burdayız
Ocean canım doğru söylüyorsun ama o kadar uzun zamanki bizim için bu saatten sonrada olacakmış gibi gelmiyor bana( sende kurtulmuşsun azmin sayesinde ne güzel egzersiz yapıyorum arada ama deneme için artık eşimde fazla bir sabır kalmadı olsun istiyo (( yazdığım arkadaş daha 2 aylık evli erkn daha onun için uzatmasın benim yaşadıklarımı yaşamasın istiyorum ...
:)))))) su olayına güldüm. o gazla ben giderim de. otomatik düşünme ve kendini şartlandırma işte... ne kadar sürüyosun anestolü ve tam olarak nerelere? bir de kayganlaştırıcı ne kullanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?