- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #120.901
Evet galiba oyle bende simdi netten baktm balayi sistiti dio dr alttan mi muayene eder acababide hani buyukler hep der ya ilk geceden sonra ayaginizi usutmeyin dikkat edin bebeniz olnaz die ayyy saahtan beri korkuyorum oyle bise olmasin yeterki mikrop olsnofff offf...bise daha sorim canm ya sigara gebelige engelmidir erkek ve bayan kullaniosa ben zaten gunde 4cop falan iciom ama esim bi paket biraktiramiom
kızlar ben dun 2 denemeyı yaptım ılkınden daha kolay olduuuu okadar mutluyumkı anlatamam yanlız ılk gırıstee cok az kasıyorum gırınce rahatlıyorummm ya bıde sadec altta yapabılıyorum ustte denedım yarısını alabıldım nedense hem ustte hemen cıkıyo yaa ben tam pozısyonu dengeleyemıyorum galıbaaa ve bısey daha dıycemm benn ze...... bıle aldım ınanmıycaksınız ama cokkk mutluyummm
kızlarr.. çok zor bikaç gün geçirdim.. sonunda gelin oldum.. buna bile sevinemiyorum şu an.
arkadaşlar çok mutluyum sonunda bende yendim.. geçen pazartesi ve cumartesi 2 defa başardım. hemde çok kolay oldu. inanamıyorumm. ama hala ilk girşte biraz heyacanlanıyorum kasıyorum ama bikaç sn. kendimi rahatlattıktan sonra ve git gel yapmaya başlayınca rahatlıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum acı falan yok yani. işte sadece ilk heyacanlanıp kasınca birazcık. ama dayanılmayacak bişey değil bikaç sn bekleyip kendini rahatlattıktan sonra geçiyor zaten. zamanlada daha kolay olcağını düşünüyorum . sadece tek korkum tekrarlarmı hala rüya gibi geldiği için eski şeyleri yaşıcam korkusu var. ilişki yaşadıktan snra geçiyor bu düşünce ama bikaç saat sonra yine tekrarlarmı acaba diye düşünmeye başlıyorum. hala rüyada gibiyim o yüzden heralde.lütfen yenen ark.bana bu konuda yardımcı olabilirlermi. gün geçtikçe daha kolay oluyormu tekrarlama ihtimali varmı lütfen bana cvp yazın. bu düşünce kemiriyor beni
kızlarr.. çok zor bikaç gün geçirdim.. sonunda gelin oldum.. buna bile sevinemiyorum şu an.
arkadaşlar çok mutluyum sonunda bende yendim.. geçen pazartesi ve cumartesi 2 defa başardım. hemde çok kolay oldu. inanamıyorumm. ama hala ilk girşte biraz heyacanlanıyorum kasıyorum ama bikaç sn. kendimi rahatlattıktan sonra ve git gel yapmaya başlayınca rahatlıyorum ve hiç bişey hissetmiyorum acı falan yok yani. işte sadece ilk heyacanlanıp kasınca birazcık. ama dayanılmayacak bişey değil bikaç sn bekleyip kendini rahatlattıktan sonra geçiyor zaten. zamanlada daha kolay olcağını düşünüyorum . sadece tek korkum tekrarlarmı hala rüya gibi geldiği için eski şeyleri yaşıcam korkusu var. ilişki yaşadıktan snra geçiyor bu düşünce ama bikaç saat sonra yine tekrarlarmı acaba diye düşünmeye başlıyorum. hala rüyada gibiyim o yüzden heralde.lütfen yenen ark.bana bu konuda yardımcı olabilirlermi. gün geçtikçe daha kolay oluyormu tekrarlama ihtimali varmı lütfen bana cvp yazın. bu düşünce kemiriyor beni
canım sen bu hafta büyük başarı gösterdin yakın zamanda senın de haberlerını alıcaz ınanıyorum buna.kayganlastıcı,bepanten fito hepsinden sürüyorum da işte cıkarken sankı bısey vakumluyo bıraz zor cıkıyor
sanırım evlısın ne kadarlık 1 parmakla asla bozulmaz benımkı ıkı parmakla ble bozulmadı ama tabı dr yaptı yınede yanıltmak ıstemem cnm yaaaaa...
ben yarıya kadar alabılıyodum doktora gıttım muayene ettı zedelenmiş ama duruyo dıyodu.suan dahada ılerledık yarıdan fazla gırıyosuan eskıye göre baya ılerledık aklım hep zarda bozulmamasında bu kadar ılerlemesıne ragmen olmamasında ama suan cok ıyı durumdayız ama nıye olmuyooooooooooooo offffffffffffff
sen uzun süre önce yendin ve halayını çektik??? :26::26::26::26::26: ben mi yanlış hatırlıyorum ki?? hala neden yenemedim diyorsun? karıştırdıysam kusuruma bakma lütfen...
kanla kafanı bozma, göreceğin şey kan değil zaten, pembe sulu bir şey. kıpkırmızı bir kan değil. esnemiştir, ondan gelmiyordur. bunu takıntı yapma bence, rahat ol ve ilişkiye odaklan.
ya nedense ben de öyle hatırlıyorum
hafızam kuvvetlidir, hatta kendisini hamile diye hatırlıyorum :)))
sana msn gönderdim ama görmedin sanırım. şimdi yatmam lazım, yarın denk gelmek üzere (akşam açıyorum, 9dan sonra muhtemelen). iyi geceler
kızlar ben dun 2 denemeyı yaptım ılkınden daha kolay olduuuu okadar mutluyumkı anlatamam yanlız ılk gırıstee cok az kasıyorum gırınce rahatlıyorummm ya bıde sadec altta yapabılıyorum ustte denedım yarısını alabıldım nedense hem ustte hemen cıkıyo yaa ben tam pozısyonu dengeleyemıyorum galıbaaa ve bısey daha dıycemm benn ze...... bıle aldım ınanmıycaksınız ama cokkk mutluyummm
eşinde sertleşme sorunu yapar, şu anda böyle bir sorunu yoksa bile ileride olabilir. benim hayatım bu yüzden kabus oldu, eşim sigarayı bırakmasa biz yenemeyecektik nerdeyse. o yüzden bırakması sizin hayrınıza olur. bırakmamakta direnirse ileriki yaşlarda bu sorunla karşılacak, bize baksın ibret alsın. 35 yaşındayız, siz 25siniz sanırım. gençken idare ediliyor da, bizim yaşlarda zor...
senin de içmemen gerek. sigara içen kadınlar hamile kalabiliyor ama bir sürü zararı var zaten, bebeğine zehirli bir vücutla mı hazırlanacaksın?? sadece bunu düşün yeter. engelleyici etkisi var mı inan bilmiyorum, ne desem yalan olur. sadece sigara içse de hamile kalanlar olduğunu biliyorum. gebelikte zaten içilmemeli, 4 çöp de içsen bırakmanı tavsiye ederim. ben hayatımda hiç içmedim, nefret ederim kokusundan. eşim arada kaçamak içerse anında anlıyorum, radar gibiyim
Kizlarrr bise sorcam vajiyi yendikten sonra kadin dogumcuya gittiniz mi vee nasil muayene etti vajiye elini falan mi sokuo spekurum mu ne oyle bi alet varms falan mesela yumurtaliga bakicak hersey normal mi yumurtaliklar calisio mu die dra gittik dielim nasil muayene edicek aci oluyomu hani biz vajililer biraz hassasiz ister istemez dusunuyrm simdi acaba alttan rahat muayene ettirebilirmiyim die :18:
Selam kızlar ne zamandır giremiyodum yenenler olmuş tebrik ediyorum YORULDUM NAZAR BONCUĞU VE BERİLdarısı diğer egzersizcilere
Umuut sen ne yaptın cnm doktora gitmeye başladın galiba inş. her şey yolunda gider ve sen de kurtulursun en kısa zamanda
sevin bence geri kalan her şeyi boşver.. tadını çıkar... tebrik ederim
tebrikleer Allah başka dert sıkıntı vermesin hayatta neyle karşılaşacağımız hep sürpriz sıkma tatlı canını
tebrik ederim, gözünaydın. ama öyle donuk yazmışsın ki ben de ne diyeceğimi bilemedim :18::18::18::18: allah başka dert vermesin, her gelinimize çektiğimiz gibi sana da halay çekelim, sevinmelisin.
Canm ben hic dokunduramiyordm surekli bacaklarm kapali bende bir suru dr gittim kayseri her yontemi denedim ilaac sicak su psikiyatr vs daha neler neler baktik olmuyo hera klinige gittik asla yapamam dedigim seyi yaptm aparatlarla 4gun calistik gayet ii ilerledm ama seviyem yuksekti esim yanimda deildi esli calisma yapamadk evime donup denemeye kalktigimzda yapamadim dr aradm esinle cals dedi fakat cok vakit ayiramadk ayirsak guvenim aparati esime veremedm derkn bi gece gelin dedi gittik orda bize esli calistirdi aparatla sonra hipnoterapi yapti moral verdi falan cesaretm geldi otele gittik ve yaptmm inanamadm eger canin benm gibi cok tatli deilse bura ilede yenebilirsn esinle calismaya ozen goster gundz sen egz.yap aksam esinle aparat calismasi yap bunu yaparkende ben emla ve bepanthen kullandm konsantre olmak inanmakta onemli dr sehir disinda suan ben faydasini gordm kendibasima yenemeyecek kadar korkagm cunku biraz cesaretini toplasan yapilmiycak bise deil 13 yilda az deil tatlim vakit kaybetme dr gelene kadar egzersize saril baktn olmuyo vakit kaybwtme derm.drla konus kesin 100de 100 dio sen basta anlas olmazsa para odemem die geri veriomus ama olmaz die bise yokkk adimini attimi yapmadan birakmiolar zaten baska aklina takilan olursa cekinmeden sor sen ne asamadasn egz aparat alionmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?