Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam Kızlar Nasılsınızz ? Egzersizler nasıl gidiyorr ? Benimm Egzersizlerim Çok iyi gidiyo 3 parmak artık rahatlıkla alıyorum içime git gelde yapıyorumm :) Eş denemesi de yapıyoruz eşim yapıyo. Hatta eşim yaptığında daha rahat oluyorumm Cuppp diye gidiyoo valahii

kızlar acayip birşey oldu yaaa elim ayağım tıtriyor
ben daha önce 2 kez ilişkiye girdim yaklaşık 6 ay önce ondan sonra bütün denemeler hüsran oldu
az önce yaramazpisi aynada incele sonra parmakla dene dedi ilk kez aynada vajinaya baktım önce et parçası gibi geldi sonra ıkındım açıldı işaret parmağımın yarısını girdirdim kaykanlaştırışı jl ile yarısı girdi önce bacaklarım titredi tıpkı eşimle denemeye başladığımız gibi ama bırakmadım yarısı girdi ama yanma oldu çıkardırken o yüzden bıraktım(((
ama çok mutluyum yaramazpisi çok çok teşekkür ederim

ilk yaptığımda benim de bacaklarım titremişti.sonra oraya bişey girdiğini gördüğüm için rahatladım sonrakilerde bişey olmadı.ayrıca çok iyi gidiyosun sakın peşini bırakma çalışmalarının

Çok iyi Canım :) İlk Başta bendede Öyle olmuştu. Ama Sonradan geçiyo ne yanma nede ağrı kalıyo. Egzersizleri Yapmaya Devam Et Böyle Böyle İlerliceksin

ilaçların etkisi ile girdim diye hiç bakmadım benim için yoktu et parçasıydı boş yere üzüldük bunca zaman parmağımı içine girdirdim hala titriyorum
iyi ki varsınız sizden cesaret aldım sabahtan beri bütün mesajları okudum sayılır harikasınız
kahretsin eşim bugün adana da bunu onunla paylaşmam lazımdı

burda harika bir sinerji var.moralim bozuk geldiğim zamanlarda hep rahatlatarak gönderdi arkadaşlar beni sağolsunlar.topiği takip etmeyi bırakma canım çok iyi gidyorsun daha da iyi olacak inşallah.eşin geldiğinde süpriz yapmış olursun ne güzel

gerçekten öyle sihirli bu forum :) ilk kızların parmakları ile yaptığını okuyunca deli bu kızlar demiştim okudukça merak ettim inandım bugün çok moralim bozuktu şuanda kimse moralimi bozamaz çok teşekkür ederim canım:)

canım sence buggün devam edeyim mi egzersize

Tatlımm :) Konuşamıyoruz Bir Türlü Msn 'dede olmuyosun Bende Arada sırada girebiliyorum. Nasılsın nasıl gidiyo canımm benim özledim valahi senle konuşmayı

Canım ben konuşmaya girdim k.bakmayın Ama Çok fazla bugün yapma istersen tahriş edersin sonra o yüzden bunu söylemek istedim :)

ya ben de bi şey sorcam.. eşim tam ilişkiye girmden üzerine boşaldı sonra o kayganlıkla eşimin parmağını içime aldım hamilelik riskim var mı sizce??

resimdeki kıza benzesem daha ne :)))) fıstık gibi o :))) benim ona tek benzerliğim küçük surat minyon tipli olmam. gördüğünde 35 yaşında demezsin. ama evet, ben 35 yaşındayım :)) hepinizin ablasıyım diyordum arada bir, benden büyük sadece dahlia var sanırım. ben 1 yıllık hastaydım, evleneli 1 yıl oldu. evlenme niyetim yoktu, eşim ikna etti. yalnızlığı kabul etmiştim, öyle ölücem sanıyordum kısmet işte hem sormak için çekinmene ne gerek var, zaten yazmışım 35 diye sen 25 yaşında mıydın bakiim?

ben yendikten sonra muayeneye gitmiştim, foruma da detaylı yazdım. 24 mayıs tarihli konuşmalara bakarsan bulursun. şimdi ben ararım diyecem de kolaylıkla bulamıyorum, kolay yolu varsa da ben bilmiyorum, sen bakıver artıkın.

itiraf etmek gerekirse ben de seni,inci,umut ve oceanı çok merak ediyorum hihihi.pencerenin perdesini aç bana göster yüzünüüüüüüüüüüü

1e 10 bahse girerim 10 eylül' e gelinsin aferin sana böyle güzel çalışmaya devam et.

yanma kuruluktan da olur, kasmaktan da olur. krem yerine jel denesen?? jel çok kolaylaştırıyor işini. ama sen tek parmağa iyice alışmadıysan ondan da yanma olur. bekleyerek, nefesle ıkınmayla alışacaksın işte. eşine kızıyorsun ama aşama işleri bunnaaar

ilerideki sayfaları henüz okumadım ama benim tavsiyem biraz daha alışman yönünde. olmazsa moral bozukluğu olup, egzersizden soğuyabilirsin. tüm titremen kasılman yanman geçsin, ondan sonra dene. erken deneme genelde hüsran oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…