- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.021
Bende mezure yok üstelik mumdan da korkuyorum . Ya ben napıyım?Benim ölçüm parmak. Herkesin farklı işte BEn küsü alamam diyodum kendi parmağımı. Eşiminkini aldım hem de sonuna kadar. Kaslarını kontrol etmeyi öğrenene kadar kendin yap istersen. Ben eşim yanımdayken yapmıyorum kendim bişe. Ayna tutuyorum sadece :) Utanıyorum onun yanında kendime dokunmaktan. O yokken yapıyorum kendim. O varken de o kendisi yapıyor.Onun parmakları benşmkinden kalın hepsini aldım yandı biraz ama düşünsene! Yani ben düşüneyim aslında. Sen düşünme Sen de kendin yap. Küçükteeeen büyüğe. Biz böle geçtik oldu mu canım?
naber kızlarr? nasıl gidio egzersizler, denemeler?
bis davsanlar gibi olduk yaa.. adam öğle yemeğinde bi daha yapalımmı dedi kovdum hemen ahahahah :)
darısı size bebişleeeeeeeeeerrrrrrrr... dualarım sizinle...
Canım, kusura bakma. Ben işyerinden giriyorum kadınlar kulübüne. Ve saat 12:00-14:00 arası ve 16:00-17:00 arası açık bazı siteler. Saat 14:00 olunca otomatik olarak kapandı site. Okumuşsun hikayemi, link atmaya gerek kalmadı. TEŞEKKÜRLERKemrecim hikaye linkini atarmısın bende merak ettim şimdi :))
inanmıyorum ben izlemiştim o programı ayyy merak ederdim hep o kadıncağız naptı yendi mi acaba diye ayyyyyyyy çok mutlu oldum canım canımmm ilk yol gösterenim öpüyommm sabah doktor programıydı dimi du bi halayını çekçem geç de olsa çok svindim çünkü
kuzuummm nasıl zor günler aşmışsın eğer olur da çıkarsan programa haberim(iz) olsun gene mutlaka içim rahatladı yemin olsun
kızlar bana bir yardım eder misiniz ilk egzersiziniz aynada vajina ya mı bakmaktı ve sonra ne yaptınız
ben bakmamıstım ama bakmayı onerıyor arkdslar aynayı al orayı ıyıce ıncele ıkın ve acıldıgını goreceksın bu bırazda orayı tanımak ve kendını ıkna etmek adına...
sonra herkesın baslama seklı farklı kımı kulak cubugunu strece sarıyor onu kullanıyor kımı serce parmaK ILK bogum ben dırek ısaret parmagı ıle baslamstım once oranın etrafnda gezdırıp alıstım sonra yavas yavas ıtmeye basladım ama olmadı başaramadım ama cekmedım elımı yonu bulana kadar cekmeeycegım dedım sonra ıcerde gezdırdım gırısı bulana kadr bulduktan sonra ıkındım nefes vererek ıttım ve hepsını aldım canım once yonu bulmaya calıs nefes vererek ıttır sonra neyle tyapacagın sana kalmıs ama hıjyene dıkkt amelıyt eldıvenı satın alabılrsn ılk egzersızı ben eldıven olmadıgı ıcın ellerım ııyıce yıkayıp cıplak elle yapmıstım bol bol jel sur parmagına ve vajn gırısınede bosalttım ben bıraz
kızlar acayip birşey oldu yaaa elim ayağım tıtriyor
ben daha önce 2 kez ilişkiye girdim yaklaşık 6 ay önce ondan sonra bütün denemeler hüsran oldu
az önce yaramazpisi aynada incele sonra parmakla dene dedi ilk kez aynada vajinaya baktım önce et parçası gibi geldi sonra ıkındım açıldı işaret parmağımın yarısını girdirdim kaykanlaştırışı jl ile yarısı girdi önce bacaklarım titredi tıpkı eşimle denemeye başladığımız gibi ama bırakmadım yarısı girdi ama yanma oldu çıkardırken o yüzden bıraktım(((
ama çok mutluyum yaramazpisi çok çok teşekkür ederim
kızlar acayip birşey oldu yaaa elim ayağım tıtriyor
ben daha önce 2 kez ilişkiye girdim yaklaşık 6 ay önce ondan sonra bütün denemeler hüsran oldu
az önce yaramazpisi aynada incele sonra parmakla dene dedi ilk kez aynada vajinaya baktım önce et parçası gibi geldi sonra ıkındım açıldı işaret parmağımın yarısını girdirdim kaykanlaştırışı jl ile yarısı girdi önce bacaklarım titredi tıpkı eşimle denemeye başladığımız gibi ama bırakmadım yarısı girdi ama yanma oldu çıkardırken o yüzden bıraktım(((
ama çok mutluyum yaramazpisi çok çok teşekkür ederim
ilk yaptığımda benim de bacaklarım titremişti.sonra oraya bişey girdiğini gördüğüm için rahatladım sonrakilerde bişey olmadı.ayrıca çok iyi gidiyosun sakın peşini bırakma çalışmalarının
Çok iyi Canım :) İlk Başta bendede Öyle olmuştu. Ama Sonradan geçiyo ne yanma nede ağrı kalıyo. Egzersizleri Yapmaya Devam Et Böyle Böyle İlerliceksin
ilaçların etkisi ile girdim diye hiç bakmadım benim için yoktu et parçasıydı boş yere üzüldük bunca zaman parmağımı içine girdirdim hala titriyorum
iyi ki varsınız sizden cesaret aldım sabahtan beri bütün mesajları okudum sayılır harikasınız
kahretsin eşim bugün adana da bunu onunla paylaşmam lazımdı
burda harika bir sinerji var.moralim bozuk geldiğim zamanlarda hep rahatlatarak gönderdi arkadaşlar beni sağolsunlar.topiği takip etmeyi bırakma canım çok iyi gidyorsun daha da iyi olacak inşallah.eşin geldiğinde süpriz yapmış olursun ne güzel
burda harika bir sinerji var.moralim bozuk geldiğim zamanlarda hep rahatlatarak gönderdi arkadaşlar beni sağolsunlar.topiği takip etmeyi bırakma canım çok iyi gidyorsun daha da iyi olacak inşallah.eşin geldiğinde süpriz yapmış olursun ne güzel
gerçekten öyle sihirli bu forum :) ilk kızların parmakları ile yaptığını okuyunca deli bu kızlar demiştim okudukça merak ettim inandım bugün çok moralim bozuktu şuanda kimse moralimi bozamaz çok teşekkür ederim canım:)
canım sence buggün devam edeyim mi egzersize
Canım ben konuşmaya girdim k.bakmayınAma Çok fazla bugün yapma istersen tahriş edersin sonra o yüzden bunu söylemek istedim :)
ne kusuru canım olur mu öyle şey:) fazla kurcalama bozarsın diyorsunDDD tamam tatlım çok teşekkür öptüm hepinizi gece geleceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?