• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende mezure yok üstelik mumdan da korkuyorum . Ya ben napıyım? :D Benim ölçüm parmak. Herkesin farklı işte BEn küsü alamam diyodum kendi parmağımı. Eşiminkini aldım hem de sonuna kadar. Kaslarını kontrol etmeyi öğrenene kadar kendin yap istersen. Ben eşim yanımdayken yapmıyorum kendim bişe. Ayna tutuyorum sadece :) Utanıyorum onun yanında kendime dokunmaktan. O yokken yapıyorum kendim. O varken de o kendisi yapıyor.Onun parmakları benşmkinden kalın hepsini aldım yandı biraz ama düşünsene! Yani ben düşüneyim aslında. Sen düşünme :D Sen de kendin yap. Küçükteeeen büyüğe. Biz böle geçtik oldu mu canım?

heheh tamam düşünmem:9: ben de parmakla yapamıyorum.mesela 5cm benim işaret parmağıma,7cm baş parmağıma denk gelıyor.hedefim bu hafta 8-9 du sinir oldum kendime,dün yerini ve yönünü bile zor buldum 7cme gecemdım bıle,ılerleyeceğime geriliyorum

naber kızlarr? nasıl gidio egzersizler, denemeler?

bis davsanlar gibi olduk yaa.. adam öğle yemeğinde bi daha yapalımmı dedi kovdum hemen ahahahah :)

darısı size bebişleeeeeeeeeerrrrrrrr... dualarım sizinle...

naber kızlarr? nasıl gidio egzersizler, denemeler?

bis davsanlar gibi olduk yaa.. adam öğle yemeğinde bi daha yapalımmı dedi kovdum hemen ahahahah :)

darısı size bebişleeeeeeeeeerrrrrrrr... dualarım sizinle...

:nazar:maşallah:nazar:canım nazar değmesin.taze gelinimiz ne işin var senin nette,adam haklı doktorlar sabah öğle akşam tok karna öneriyorlar bunu hihihih:27:

Kemrecim hikaye linkini atarmısın bende merak ettim şimdi :))
Canım, kusura bakma. Ben işyerinden giriyorum kadınlar kulübüne. Ve saat 12:00-14:00 arası ve 16:00-17:00 arası açık bazı siteler. Saat 14:00 olunca otomatik olarak kapandı site. Okumuşsun hikayemi, link atmaya gerek kalmadı. TEŞEKKÜRLER

inanmıyorum ben izlemiştim o programı ayyy merak ederdim hep o kadıncağız naptı yendi mi acaba diye ayyyyyyyy çok mutlu oldum canım canımmm ilk yol gösterenim öpüyommm sabah doktor programıydı dimi du bi halayını çekçem geç de olsa çok svindim çünkü :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kuzuummm nasıl zor günler aşmışsın eğer olur da çıkarsan programa haberim(iz) olsun gene mutlaka içim rahatladı yemin olsun :52: :8: :21: :62: :52: :46:

Evet canım, Kanal D, Doktorum programının son vajinusmus konusunda konuktum. Tabiki perde arkasından. 7 senelik evli, kod adım: Sema.Youtube'da da hala var, aynı program. Ben de seni öpüyorum Yeni yayın döneminde alacaklar, telefon etmişlerdi. Programa çıkacağım zaman haber veririm.

Son düzenleme:
kızlar bana bir yardım eder misiniz ilk egzersiziniz aynada vajina ya mı bakmaktı ve sonra ne yaptınız

ben bakmamıstım ama bakmayı onerıyor arkdslar aynayı al orayı ıyıce ıncele ıkın ve acıldıgını goreceksın bu bırazda orayı tanımak ve kendını ıkna etmek adına...

sonra herkesın baslama seklı farklı kımı kulak cubugunu strece sarıyor onu kullanıyor kımı serce parmaK ILK bogum ben dırek ısaret parmagı ıle baslamstım once oranın etrafnda gezdırıp alıstım sonra yavas yavas ıtmeye basladım ama olmadı başaramadım ama cekmedım elımı yonu bulana kadar cekmeeycegım dedım sonra ıcerde gezdırdım gırısı bulana kadr bulduktan sonra ıkındım nefes vererek ıttım ve hepsını aldım canım once yonu bulmaya calıs nefes vererek ıttır sonra neyle tyapacagın sana kalmıs ama hıjyene dıkkt amelıyt eldıvenı satın alabılrsn ılk egzersızı ben eldıven olmadıgı ıcın ellerım ııyıce yıkayıp cıplak elle yapmıstım bol bol jel sur parmagına ve vajn gırısınede bosalttım ben bıraz

ben bakmamıstım ama bakmayı onerıyor arkdslar aynayı al orayı ıyıce ıncele ıkın ve acıldıgını goreceksın bu bırazda orayı tanımak ve kendını ıkna etmek adına...

sonra herkesın baslama seklı farklı kımı kulak cubugunu strece sarıyor onu kullanıyor kımı serce parmaK ILK bogum ben dırek ısaret parmagı ıle baslamstım once oranın etrafnda gezdırıp alıstım sonra yavas yavas ıtmeye basladım ama olmadı başaramadım ama cekmedım elımı yonu bulana kadar cekmeeycegım dedım sonra ıcerde gezdırdım gırısı bulana kadr bulduktan sonra ıkındım nefes vererek ıttım ve hepsını aldım canım once yonu bulmaya calıs nefes vererek ıttır sonra neyle tyapacagın sana kalmıs ama hıjyene dıkkt amelıyt eldıvenı satın alabılrsn ılk egzersızı ben eldıven olmadıgı ıcın ellerım ııyıce yıkayıp cıplak elle yapmıstım bol bol jel sur parmagına ve vajn gırısınede bosalttım ben bıraz

teşekkür ederim canım aslında ekim 15 de doktora gideceğim ama gitmeden önce belki yaparım denemek istiyorum çok çok teşekkür ederim :)))
eşim dün bebek istediğini söyledi herhalde vajinismuslu bir bayandan en son istenecek şey olsa gerek sabah ağladım ama şimdi geçti iyiyim
hep eşim benim için çaba harcıyor bende elimden geleni yapmak istiyorum

Selam Kızlar Nasılsınızz ? Egzersizler nasıl gidiyorr ? Benimm Egzersizlerim Çok iyi gidiyo 3 parmak artık rahatlıkla alıyorum içime git gelde yapıyorumm :) Eş denemesi de yapıyoruz eşim yapıyo. Hatta eşim yaptığında daha rahat oluyorumm:1: Cuppp diye gidiyoo valahii :1::1:

kızlar acayip birşey oldu yaaa elim ayağım tıtriyor
ben daha önce 2 kez ilişkiye girdim yaklaşık 6 ay önce ondan sonra bütün denemeler hüsran oldu :(
az önce yaramazpisi aynada incele sonra parmakla dene dedi ilk kez aynada vajinaya baktım önce et parçası gibi geldi sonra ıkındım açıldı işaret parmağımın yarısını girdirdim kaykanlaştırışı jl ile yarısı girdi önce bacaklarım titredi tıpkı eşimle denemeye başladığımız gibi ama bırakmadım yarısı girdi ama yanma oldu çıkardırken o yüzden bıraktım:((((
ama çok mutluyum yaramazpisi çok çok teşekkür ederim

ben daha önce 2 kez ilişkiye girdim yaklaşık 6 ay önce ondan sonra bütün denemeler hüsran oldu :(
az önce yaramazpisi aynada incele sonra parmakla dene dedi ilk kez aynada vajinaya baktım önce et parçası gibi geldi sonra ıkındım açıldı işaret parmağımın yarısını girdirdim kaykanlaştırışı jl ile yarısı girdi önce bacaklarım titredi tıpkı eşimle denemeye başladığımız gibi ama bırakmadım yarısı girdi ama yanma oldu çıkardırken o yüzden bıraktım:((((

ilk yaptığımda benim de bacaklarım titremişti.sonra oraya bişey girdiğini gördüğüm için rahatladım sonrakilerde bişey olmadı.ayrıca çok iyi gidiyosun sakın peşini bırakma çalışmalarının

Çok iyi Canım :) İlk Başta bendede Öyle olmuştu. Ama Sonradan geçiyo ne yanma nede ağrı kalıyo. Egzersizleri Yapmaya Devam Et Böyle Böyle İlerliceksin:34:

ilk yaptığımda benim de bacaklarım titremişti.sonra oraya bişey girdiğini gördüğüm için rahatladım sonrakilerde bişey olmadı.ayrıca çok iyi gidiyosun sakın peşini bırakma çalışmalarının

ilaçların etkisi ile girdim diye hiç bakmadım benim için yoktu et parçasıydı boş yere üzüldük bunca zaman parmağımı içine girdirdim hala titriyorum
iyi ki varsınız sizden cesaret aldım sabahtan beri bütün mesajları okudum sayılır harikasınız
kahretsin eşim bugün adana da bunu onunla paylaşmam lazımdı

ilaçların etkisi ile girdim diye hiç bakmadım benim için yoktu et parçasıydı boş yere üzüldük bunca zaman parmağımı içine girdirdim hala titriyorum
iyi ki varsınız sizden cesaret aldım sabahtan beri bütün mesajları okudum sayılır harikasınız
kahretsin eşim bugün adana da bunu onunla paylaşmam lazımdı

burda harika bir sinerji var.moralim bozuk geldiğim zamanlarda hep rahatlatarak gönderdi arkadaşlar beni sağolsunlar.topiği takip etmeyi bırakma canım çok iyi gidyorsun daha da iyi olacak inşallah.eşin geldiğinde süpriz yapmış olursun ne güzel:46:

burda harika bir sinerji var.moralim bozuk geldiğim zamanlarda hep rahatlatarak gönderdi arkadaşlar beni sağolsunlar.topiği takip etmeyi bırakma canım çok iyi gidyorsun daha da iyi olacak inşallah.eşin geldiğinde süpriz yapmış olursun ne güzel:46:

gerçekten öyle sihirli bu forum :) ilk kızların parmakları ile yaptığını okuyunca deli bu kızlar demiştim okudukça merak ettim inandım bugün çok moralim bozuktu şuanda kimse moralimi bozamaz çok teşekkür ederim canım:)

canım sence buggün devam edeyim mi egzersize

Tatlımm :) Konuşamıyoruz Bir Türlü Msn 'dede olmuyosun Bende Arada sırada girebiliyorum. Nasılsın nasıl gidiyo canımm benim özledim valahi senle konuşmayı :21:

gerçekten öyle sihirli bu forum :) ilk kızların parmakları ile yaptığını okuyunca deli bu kızlar demiştim okudukça merak ettim inandım bugün çok moralim bozuktu şuanda kimse moralimi bozamaz çok teşekkür ederim canım:)

canım sence buggün devam edeyim mi egzersize

Canım ben konuşmaya girdim k.bakmayın :( Ama Çok fazla bugün yapma istersen tahriş edersin sonra o yüzden bunu söylemek istedim :)

Back
X