Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet izin vermedim yine dokunmasi bile yetiyor kacacak delik ariyorum. cok üzüldüm bugün. bide zaten parmak da alamiyorum onu bile beceremiyorum beceriksizin tekiyim ben

Canım Yapma Bunu Kendine güvenmen lazım yoksa hiçbişey yapamazsın. Bak bende ilk başta egzersiz yapamam oraya mümkün değil parmağımı sokamam diyodum.Ama Öyle bir yaptımki Öyle Bir mecburdum ki yapmaya. Ve Topladım Cesaretimi İşaret parmağımla Başladım işe. Sonra oraya girdiğini görünce cesaret geldi bana orta parmağa geçtim sonra oda girdi sonra 2 parmağa geçtim baktım oda oldu dedim 3 parmağa geçicem ve baktım oda oldu en sondada yendim zaten. Bunu Yenebilmen için aşama aşama gitmen lazım. Egzersizi Kesinlikle yapman lazım. Yine söylüyorum eğer ben yenebildiysem Bunu Oda Egzersiz sayesinde Oldu tatlımm..

arkadaşlar merhaba,
uzun zaman önce bende de bu illet vardı. ozamanlar çok sıkı takip ederdim forumu. nezamandır girmiyodum bi bakiyim dedim. öncelikle şunu söylemek isterim ki bu asla yenilemeyecek bi hastalık değil. egzersizlerle çok kolay çözülebilecek birşey. nasıl sinir bozucu olduğunu iyi bilirim. oyüzden beklemeden ertelemeden üstüne gitmek lazım. sen nasıl yendin diye sorarsanız ben doktor yardımı ile yendim çünkü kendim değil parmak egzersizi yapmak dokunamıyordum bile. bi süre sonra doktor şart oldu. baya bi para verdim aslında ama 1haftada yendim. tabiiki doktorunda sihirli değneği yok. o da aslında yine aynı şeyi yapıyor. o da bolca egzersiz. dediğim gibi ben daha kendim elimi bile süremediğim için doktora başvurdum. ama eğer egzersizi kendiniz yapabiliyorsanız ozaman devam edin. ben egzersizlerim süresince bepanten ve emla kullandım. emla ilk başta yakar ama uyuşturur. sonra zamanla bıraktım. şimdi sorunum yok çok şükür. herzaman yardımcı olmak ve bilgilerimi paylaşmak isterim. Allah kimseye daha büyük dert vermesin. neticede bu çözümü olan birşey. sadece biraz cesaret...

arkadaşlar merhaba,
uzun zaman önce bende de bu illet vardı. ozamanlar çok sıkı takip ederdim forumu. nezamandır girmiyodum bi bakiyim dedim. öncelikle şunu söylemek isterim ki bu asla yenilemeyecek bi hastalık değil. egzersizlerle çok kolay çözülebilecek birşey. nasıl sinir bozucu olduğunu iyi bilirim. oyüzden beklemeden ertelemeden üstüne gitmek lazım. sen nasıl yendin diye sorarsanız ben doktor yardımı ile yendim çünkü kendim değil parmak egzersizi yapmak dokunamıyordum bile. bi süre sonra doktor şart oldu. baya bi para verdim aslında ama 1haftada yendim. tabiiki doktorunda sihirli değneği yok. o da aslında yine aynı şeyi yapıyor. o da bolca egzersiz. dediğim gibi ben daha kendim elimi bile süremediğim için doktora başvurdum. ama eğer egzersizi kendiniz yapabiliyorsanız ozaman devam edin. ben egzersizlerim süresince bepanten ve emla kullandım. emla ilk başta yakar ama uyuşturur. sonra zamanla bıraktım. şimdi sorunum yok çok şükür. herzaman yardımcı olmak ve bilgilerimi paylaşmak isterim. Allah kimseye daha büyük dert vermesin. neticede bu çözümü olan birşey. sadece biraz cesaret...

arkadaşlar merhaba,

arkadaşlar merhaba,

Henüz 1 hafta bile olmadı ama yapamıyorum işte. Bilerek ofisten 9 da geldim eve kaçmak için ama gene deneme yaptık yok olmuyor.Oturdum ağlıyorum yapacak birşey bulamadım :'(

Jinekologa göründün fiziksel bir sorun yok zaten kızlık zarında çok ince sorun yasamazsın dedi . Doğru zamanı bekle olacaktır dedi. Egzersiz yapabilirmiyim bilmıyorum eşimin yanında yapmak istemiyorum ama baska da zamanım yok

beraycııımmm çok sevindim canım 2gündür giremedim foruma misafirlerle uğraştım hayırlı olsun... halaylar sana canım:)))
sıra bize inşallah ya eylül gelini olmak istiyorum ben ama hala 9cm.deyim ilerleyemiyorum bir türlü napcam bilmiyorum hala p..ste kilitleniyorum... bizi bırakma tecrübelerinden yararlanalım...

sağolun kızlarrbugun daha ıyıyım esım hesabı kpatmıs canı da sıkkın ses falan bozuk melankolk msejda da zaten senden enfret edıyorum demek ne akdar da kolay senın ıcın...demıs dokunmus dun ona....onu sevıyorum ama kendımıde sevıyorum üzülmeme izin veremem yanlış giden seyler duzeltılmelı benım tek hatam bır daavda haklıda olsam fevrılesınce agzımdan cıkan cumleler tartısmanın odak noktasını degısıtroyr tartısma farklı bı bouyt alıyor ve ben haksız duruma dusuverıyorum cıkan cumleler yuzunden neyse bu gece gelıyor yarında tatıle cıkıyoruz ıns cozerız opuyorum kuzularımmm

bugün doktor randevun var canım inş. çok iyi geçer ve en kısa zamanda yenersin.

Allah razı olsun yardm bende bunun için girdim bugün dualarınızı benden eksik etmeyin kızlar nolur... çok ihtiyacım var....müslümanın müslümana ettiği dua mutlak kabul olur inanıorum ve bekliorum....rabbim yardım et bana........

kzuum hadi bakalım mübarek cuma günü hayırlı haberlerle gel su cuma gunu hepınıze dua edıyorum tum vajılıler en kısa surede yensın rabbım herkesın yuvasına huzur ask muhabbet versın ısteyenlere bebekv ersın kımsenın kucagını bos bırakmasın inşalllahhhhhhhhhhh

Waaaoooww tatilll ay ne guzel biz butun tatil haklarimizi doldurduk dr a giderek ins.kisin artk.cozersiniz tatlimm tatilin tadini cikarmaya bak sana boooll rahat fikifikili tatiller ummmaaah

çok üzülüyorum çözüm yollarını paylaşırsanız bende yenmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın çok zormuş..,

Son düzenleme:

Bu hastalikta seni kendime cookk benzetiyorm pimpirikli korkak cesaretsiz kendibasina yapamayan o sebeple de cok iyi anliyorummm en samimi dualarimla yanindayim veee inaniyorumki yarina gercekten esine ait olarak acacaksin gozlerini rabbim yar ve yardimcin olsun...

Amiiiinnnn.ne guzel dua ediyoruz biz birbirimize ya .keske her arkadaslik burdakiler gibi olsa ...ins cuma gunleri sattleri yuzusuyu hurmetine rabbim herkezin gonlundeki muradi haklarinda hayirli eyler.... Umudum altheam ve dier vajidaslarim bu illeti yener yenenler alisir alisanlar bebek sahibi olur bebek sahibi olanlar hayirlisiyla kucagina alir sag salimm ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…