- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.401
evet izin vermedim yine dokunmasi bile yetiyor kacacak delik ariyorum. cok üzüldüm bugün. bide zaten parmak da alamiyorum onu bile beceremiyorum beceriksizin tekiyim ben
Canm hg denmez boylw bosey icin amabaska biseyde denmio iste hosgeldin...anladigim kadariyla yeni evlisin biraz kendinden bahset nekadarlik evlisin.ve eger bir haftalik falansan sakin kendini vajiliyim die sartlandirma.hepp bundan kaybediyoruz.hemen onyargili davraniyoruz.moralini bozma herkonuda yardimci olmaya hazziriz tatlim.aklina takilan ne varsa sorabilirsin..
Jinekologa göründün fiziksel bir sorun yok zaten kızlık zarında çok ince sorun yasamazsın dedi . Doğru zamanı bekle olacaktır dedi. Egzersiz yapabilirmiyim bilmıyorum eşimin yanında yapmak istemiyorum ama baska da zamanım yokMerhaba.her birlikte olamamanın sebebi vajinismus olmayabiliyor.bence önce bi jinekoloğa görünmelisin..psikolojik bir sorunun varsa bizler gibi egzersizle bundan kurtulabilirsin..erken farketmen çok güzel uzamadan halledersin inş..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Başardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmİnanamıyorummmmmmmmmmmmmm Başardımmmmmmmmmmmmmmmm Eylülllllllllllll Geliniiiiiiiiiiiiiii oldummmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnn. Gelinnnn Oldum bennn gelinnnnn
bugün doktor randevun var canım inş. çok iyi geçer ve en kısa zamanda yenersin.
Allah razı olsun yardm bende bunun için girdim bugün dualarınızı benden eksik etmeyin kızlar nolur... çok ihtiyacım var....müslümanın müslümana ettiği dua mutlak kabul olur inanıorum ve bekliorum....rabbim yardım et bana........
Waaaoooww tatilll ay ne guzel biz butun tatil haklarimizi doldurduk dr a giderek ins.kisin artk.cozersiniz tatlimm tatilin tadini cikarmaya bak sana boooll rahat fikifikili tatiller ummmaaahsağolun kızlarrbugun daha ıyıyım esım hesabı kpatmıs canı da sıkkın ses falan bozuk melankolk msejda da zaten senden enfret edıyorum demek ne akdar da kolay senın ıcın...demıs dokunmus dun ona....onu sevıyorum ama kendımıde sevıyorum üzülmeme izin veremem yanlış giden seyler duzeltılmelı benım tek hatam bır daavda haklıda olsam fevrılesınce agzımdan cıkan cumleler tartısmanın odak noktasını degısıtroyr tartısma farklı bı bouyt alıyor ve ben haksız duruma dusuverıyorum cıkan cumleler yuzunden neyse bu gece gelıyor yarında tatıle cıkıyoruz ıns cozerız opuyorum kuzularımmm
çok üzülüyorum çözüm yollarını paylaşırsanız bende yenmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın çok zormuş..,merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
Allah razı olsun yardm bende bunun için girdim bugün dualarınızı benden eksik etmeyin kızlar nolur... çok ihtiyacım var....müslümanın müslümana ettiği dua mutlak kabul olur inanıorum ve bekliorum....rabbim yardım et bana........
kzuum hadi bakalım mübarek cuma günü hayırlı haberlerle gel su cuma gunu hepınıze dua edıyorum tum vajılıler en kısa surede yensın rabbım herkesın yuvasına huzur ask muhabbet versın ısteyenlere bebekv ersın kımsenın kucagını bos bırakmasın inşalllahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?