Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kiz bak vallaha allah soyletti cnm insallah :))))) ben suan dr asmasindayim cnm seans goruyorum ben kendim egzersiz yapamadim malesef cnm

hımm..profesyonel ellerdeyim diyosun yani :)))
ben geçen sene bi psikologa gittim kadın çocukluga falan girmeye kalkışınca sinir oldum :))))amaaann dedim biraktım :)iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum valla simdi kendim ugrasıyorum iste :)allah sonumuzu hayretsin :))

oh beeeeeeee!!!! bu sefer kaçmadan kurtuldun şükür. hadi gözünaydın, keyifle halayını çekelim

oh beeeeeeee!!!! bu sefer kaçmadan kurtuldun şükür. hadi gözünaydın, keyifle halayını çekelim

tespite gel :128: acile giden yok, sedyeyle kasili kalan ciftler yok
sappi sappi halay var

arkadaşlar merhaba. ben şuan egzersiz aşamasındayım ama kendim hiç denemedim eşim parmak egzersizi yapıyor bana şuana kadar serçe yüzük orta parmağı ayrı ayrı alabildim içime. ama ilk an yeni parmağa geçişte biraz yanma hissi oldu geçti hemen,, küs/çift parmak henüz denemedim. ne dersiniz egzersize devam etmeli miyim yoksa p..s denemesi mi yapmalıyım? GÜZELLER, YARDIMMMMMM!!!

Son düzenleme:
Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu ((

2 parmak 2 boğumdan sonra p... denemesi canım, parmağa devam.

Canım sen hangi pozisyonda yendin?

Canım tebrik ederim .Allah başka keder vermesin sıradaki halaylar sana gelsin...

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Canım ben çok topiki meşgul etmek istemiyorum o yüzden okuyorum sadece. Yazmıyorum. Çslışmalarıma devam ediyorum. Aklımda sorular olursa yazıyorum zaelasından selasına kadar Allah razı olsun cevaplıyorlar. Ocean ım da ölee
7.5 da kaldım ben bugün devam edicem 8. 8.5 için. Sen de hızlandırsan diyorum artıkın he? ÇOk ağırdan alıyorsun sankim

Canım süpper gidiyorsun, küs dene önce istersen çünkü büyüğünü aldığında yanma hissi oluşuyor. Onu da alıp bekletebilirsin ya da git gel yapabilirsin. Onda da hissisleşince mikiye geçebilirsin :)
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…