Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya yapiyorum denilebilir sanki ama cok mıymıntıyım 1 gun yapıyorum 1 gun yapmıyorumççdılator setı aldım kendıme 3 numaradayım su anda.uyusturucu bıseyler surmuyorum ve de zarım bozuldu..
supersın cnm tıpıs tıpıs asarsın ınsalla.bende uyusturucu bısı surmedım hıc hatta doktorda surmedı bugun belkı surse daha fazlasını yapabılırdım senın zar egzersızlemı gıttı bnmkıde keske bugun gıtseydı de kan gelmıyceını bılsem rahat mı olurdum onuda bılmıorum ama bugun eve geldım ya aıptır solemesı geldıgımden berı ıkı kere ıdrar ıcın tuvalete goturdum kendımı:) bıraz yanma hıssı oldu normal herhalde.

yapıcaz dımı umutcum bende bole yenenlerı gordukce hem sevınıorum hem umutlanıorum daha cok Allah ım ya anneme dıodum anne bana nıe abla kardes dourmadın kardesım var ama kız yok ıkısıde erkek ama kız kardeşi aratmıosunuz valla ıyıkı varsınız la bak yıne duygulandım ben bu foruma gırınce duygusala baglıorum bi suru ablalarım bacılarım varr hepınısı sevıorum samımıyetınıze hastaym

oyy oyyy..bı kurtulaydık şu işten çok büyük bi yük gerçekten..benim zarım 3 numarada bozuldu ama hepsi aynı anda deil..3 seferde her defasında ufak ufak kanamalar oldu. once pembemsi sonra biraz daha pembemsş en sonda wc de bikaç damla kan..ama bundan korkmana hiç gerek yok ya kanama kesinlikle hiçbi şekilde acı vermiyo sana..wc de sadece aaaaaaa!!!!!!! diyosun ve bitiyo.valla dogrusunu söylemek gerekirse, ben mutlu bile oldum.. cunkü acilen hamilelik ıstiyorum ve artık egzersizlerde canımın daha az acıyacagını dusundum..ama aksam esime soledigimde o biraz uzuldu ben yapmak ıstıyodum diye ama anlayıslıdır sagolsun..boyle iste..
b'r dokun bin ah isit herkesten

Cnm benim evet benimde ablam yok ve insan gercekten arior annem bilio ama bazen anneniz anlamio malesef nesil farkimi yas farkimi ne bilmiorum ama bi akranin ve sizin gbi vajidaslar gbi anlamiorlar cnm...amaan bana bak yaaa ne anlasin kadin vajinusmusmu sanki ismini ble soyleyemio o ne kiz dio...

Kiz bak vallaha allah soyletti cnm insallah :))))) ben suan dr asmasindayim cnm seans goruyorum ben kendim egzersiz yapamadim malesef cnm

hımm..profesyonel ellerdeyim diyosun yani :)))
ben geçen sene bi psikologa gittim kadın çocukluga falan girmeye kalkışınca sinir oldum :))))amaaann dedim biraktım :)iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum valla simdi kendim ugrasıyorum iste :)allah sonumuzu hayretsin :))

oh beeeeeeee!!!! bu sefer kaçmadan kurtuldun şükür. hadi gözünaydın, keyifle halayını çekelim

oh beeeeeeee!!!! bu sefer kaçmadan kurtuldun şükür. hadi gözünaydın, keyifle halayını çekelim

tespite gel :128: acile giden yok, sedyeyle kasili kalan ciftler yok
sappi sappi halay var

arkadaşlar merhaba. ben şuan egzersiz aşamasındayım ama kendim hiç denemedim eşim parmak egzersizi yapıyor bana şuana kadar serçe yüzük orta parmağı ayrı ayrı alabildim içime. ama ilk an yeni parmağa geçişte biraz yanma hissi oldu geçti hemen,, küs/çift parmak henüz denemedim. ne dersiniz egzersize devam etmeli miyim yoksa p..s denemesi mi yapmalıyım? GÜZELLER, YARDIMMMMMM!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…