- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.241
Kiz bak vallaha allah soyletti cnm insallah :))))) ben suan dr asmasindayim cnm seans goruyorum ben kendim egzersiz yapamadim malesef cnm
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
kiz ikidir sana sesleniyorum hic geri dönmek yok aaaaaa
Mersi bibyofilcigim....turguaaz cnm benim bizde yapicaz hic merak etme guven kendine bak yapanlar nasil buraya kosuyo demekki bseycik olmuo kan revan icinde acile gden hic olmadi bugne kadar tatlimbde gelip halay cekiolar ustune guzel dusun guzelim bende yapicam de
tespite gel :128: acile giden yok, sedyeoyle kasili kalan ciftler yok
sappi sappi halay var
Braz gec dank etti gerci ama neyyyyyse.... bu arada herkes birbirini merak ederken benim top on listemde liste basisin
top 10 listen mi var?
umuut, su umutsuz karamsar resmini degistirsen hazir havaya girmisken, degisim rüzgarlari senden yana eserken... hatta gelin olunca kullanacagin avatari da sec yavastan.
ben bugun sınırden oluyorummmm ne kadar sansızım yaaaa butun aksılıkler benımı bulurrrrrr
ben bugun sınırden oluyorummmm ne kadar sansızım yaaaa butun aksılıkler benımı bulurrrrrr
2 parmak 2 boğumdan sonra p... denemesi canım, parmağa devam.arkadaşlar merhaba. ben şuan egzersiz aşamasındayım ama kendim hiç denemedim eşim parmak egzersizi yapıyor bana şuana kadar serçe yüzük orta parmağı ayrı ayrı alabildim içime. ama ilk an yeni parmağa geçişte biraz yanma hissi oldu geçti hemen,, küs/çift parmak henüz denemedim. ne dersiniz egzersize devam etmeli miyim yoksa p..s denemesi mi yapmalıyım? GÜZELLER, YARDIMMMMMM!!!
Buradan henüz vajiyi yenmemiş arkadaşlara seslenmek istiyorum. Farklı pozisyon deneyin mutlaka başaracaksınız. Sırf 1 sene boyunca aynı posizyonda deneyip başaramamış fakat bir gün yine olmayacak diye içimden geçirirken hadi bir de farklı pozisyon deneyim diye karar veripte 5 dakika içinde hiç ama hiç acısız mutlu sona ulaşmış biri olarak, boşu boşuna 1 sene 3 hafta bu acıyı çekmemin ızdırabıyla neden bu kadar zaman farklı pozisyon denemedim diye kendime hayıflanırken bu işin çocuk oyuncağı kadar basit olduğunu geç anlamış olsam da günün birinde hepinizin bunu yenipte bana yürekten hak vereceğinize gönülden inanıyorum.
sözün kısası moralinizi bozmadan her gün yeni bir umutla bunu yeneceğinizi düşünüp odaklanmanız. benim gibi farklı posizyonlar geç aklınıza gelmesin ama sonra dövünürsünüz benim gibi
umuut, sumeku, ocean nerelerdesiniz?
ben bugun calisma yapamadim görüsmelerim vardi...zaten bugun dümen recetesini yapicami söylemistim, hic bi yerde o bahsettigim spreyi bulamadim lokal anestezik olanini. siparis verdim yarin gidip alicam. yarina kaldi yaniiiiiii
arkadaşlar merhaba. ben şuan egzersiz aşamasındayım ama kendim hiç denemedim eşim parmak egzersizi yapıyor bana şuana kadar serçe yüzük orta parmağı ayrı ayrı alabildim içime. ama ilk an yeni parmağa geçişte biraz yanma hissi oldu geçti hemen,, küs/çift parmak henüz denemedim. ne dersiniz egzersize devam etmeli miyim yoksa p..s denemesi mi yapmalıyım? GÜZELLER, YARDIMMMMMM!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?