- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.241
supersın cnm tıpıs tıpıs asarsın ınsalla.bende uyusturucu bısı surmedım hıc hatta doktorda surmedı bugun belkı surse daha fazlasını yapabılırdım senın zar egzersızlemı gıttı bnmkıde keske bugun gıtseydı de kan gelmıyceını bılsem rahat mı olurdum onuda bılmıorum ama bugun eve geldım ya aıptır solemesı geldıgımden berı ıkı kere ıdrar ıcın tuvalete goturdum kendımı:) bıraz yanma hıssı oldu normal herhalde.ya yapiyorum denilebilir sanki ama cok mıymıntıyım 1 gun yapıyorum 1 gun yapmıyorumççdılator setı aldım kendıme 3 numaradayım su anda.uyusturucu bıseyler surmuyorum ve de zarım bozuldu..
yapıcaz dımı umutcum bende bole yenenlerı gordukce hem sevınıorum hem umutlanıorum daha cok Allah ım ya anneme dıodum anne bana nıe abla kardes dourmadın kardesım var ama kız yok ıkısıde erkek ama kız kardeşi aratmıosunuz valla ıyıkı varsınız la bak yıne duygulandım ben bu foruma gırınce duygusala baglıorum bi suru ablalarım bacılarım varr hepınısı sevıorum samımıyetınıze hastaymMersi bibyofilcigim....turguaaz cnm benim bizde yapicaz hic merak etme guven kendine bak yapanlar nasil buraya kosuyo demekki bseycik olmuo kan revan icinde acile gden hic olmadi bugne kadar tatlimbde gelip halay cekiolar ustune guzel dusun guzelim bende yapicam de
supersın cnm tıpıs tıpıs asarsın ınsalla.bende uyusturucu bısı surmedım hıc hatta doktorda surmedı bugun belkı surse daha fazlasını yapabılırdım senın zar egzersızlemı gıttı bnmkıde keske bugun gıtseydı de kan gelmıyceını bılsem rahat mı olurdum onuda bılmıorum ama bugun eve geldım ya aıptır solemesı geldıgımden berı ıkı kere ıdrar ıcın tuvalete goturdum kendımı:) bıraz yanma hıssı oldu normal herhalde.
yapıcaz dımı umutcum bende bole yenenlerı gordukce hem sevınıorum hem umutlanıorum daha cok Allah ım ya anneme dıodum anne bana nıe abla kardes dourmadın kardesım var ama kız yok ıkısıde erkek ama kız kardeşi aratmıosunuz valla ıyıkı varsınız la bak yıne duygulandım ben bu foruma gırınce duygusala baglıorum bi suru ablalarım bacılarım varr hepınısı sevıorum samımıyetınıze hastaym
canim ya sen yenmemıs mıydın ben mi yanlıs hatırlıyorum? umarım incitmiyorumdur seni
neyse yenmediysen de allah söyletti diyelim ok:)
Kiz bak vallaha allah soyletti cnm insallah :))))) ben suan dr asmasindayim cnm seans goruyorum ben kendim egzersiz yapamadim malesef cnm
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
kiz ikidir sana sesleniyorum hic geri dönmek yok aaaaaa
Mersi bibyofilcigim....turguaaz cnm benim bizde yapicaz hic merak etme guven kendine bak yapanlar nasil buraya kosuyo demekki bseycik olmuo kan revan icinde acile gden hic olmadi bugne kadar tatlimbde gelip halay cekiolar ustune guzel dusun guzelim bende yapicam de
tespite gel :128: acile giden yok, sedyeoyle kasili kalan ciftler yok
sappi sappi halay var
Braz gec dank etti gerci ama neyyyyyse.... bu arada herkes birbirini merak ederken benim top on listemde liste basisin
top 10 listen mi var?
umuut, su umutsuz karamsar resmini degistirsen hazir havaya girmisken, degisim rüzgarlari senden yana eserken... hatta gelin olunca kullanacagin avatari da sec yavastan.
ben bugun sınırden oluyorummmm ne kadar sansızım yaaaa butun aksılıkler benımı bulurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?