Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sevındım canım yenı gelinliğin hayırlı olsun
panık ataklı vajıyı yenen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum :)
guzel gunler senınle olsun darısı umut ve dıgerlerının basına

Son düzenleme:
cok sevındım canım yenı gelinliğin hayırlı olsun
panık ataklı vajıyı yenen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum :)
guzel gunler senınle olsun darısı umut ve dıgerlerının basına

gülsevdam cnm benim dur sen insallah sana nilaya yetişicem beraber hamiş olacuk
kizlar recetedeki tüm ilaclar tamam...birazdan parmak egzersizlerine gecicem, orta parmaga :) bu spreyle deniycem. aksam da insallah bu is bitcek

cnm o receteyi tamamen almadım evet ama günlerce düşündüm bir kısmınıda aldım ama hiç agzını ble acmamıstım hepsı dolabımda dr m bi kac krem falan yazınca sadece işe yaradı bende var demiştim...yani cesaret edememıstım uygulamaya ama belkı sen edersın cnm ınsallah kolay olsun işin ....bu arada egzersız asamalarını yaz emi gün içinde...

cnm ılk 4 cm den sonra bosluk dıosun ya ben bı bucuk bogum yapıorum ısaretı tmm mı ama bosluga dusemıorum elıme bısı gelıo delı olcam dr da dedıkı orda takıldıgın yer zar ıste dedı korkudan ıtemıorum da

Noldu cnm beklentim yuksek kurtulanlar hep halay tepissin die umuyorum ben ama(

yapamadım canım yaaa acayıp canım yandı sankı bıda hıc olmıycakmıs gıbı geldıııı bız pek arada vermıyoruz amaa nıye boyle oldu bılmıyorummm sınır oldumm geriliycem dıye cok korkuyorummmm dun bıde ark tekıne cok sınırlendım ondan kastım mı bılmemmm

şu an benım yasadıgımı yasıosun cnm ....bak şimdi uzanır pozısyona gec ayır bacakları bol jel sür kayıp gtmesı ıcın önemli az yeter demıstın dun aksam hayır bze az yetmez anestol varsa sadece gırıse deıl daha genıs bölgeye onuda yedir güzelce girişe parmagnı yerlestır mınık mınık ilerliceksın yanma olucak brak yansın mutluluga gden yolda brazda yanmalı deılmı nefes aldıkca ittir ama cok mılım mılım tamam hadi....

cnm aynen bende ole ılaclardan sadece spreyı almadım bıde kompres jel yazıodu onu almadım dıerlerını aldım ama kullanmaya cesaret edemedım duruolar ole bugunde egzersız yapmak ıstıorum ılerlemek ıcın emlayı kullansam mı dıorum ama emlada yakıo dıe duydum yakma derecesı ne kadar acaba anestol daha ıyıyse gıdıp anestol alıyım yakmıosa o ondan alırım nabıyım sen egzersız yapıosun dımı dr dan geldıgınden berı yapıosan sade jelle mı yapıosun anestol fılan kullanıomusun

yavuuuz kız kocanın ismini yazdın sekerim isteyerekmı sınırdenmi bılmem olur cnm hemen moral bozma sen deılmıydın cok guzel gdıo dıen aranız lımonıyse olur ondan bende aramız ıyıken hemen bıtsın dıorum kötüyken amaan sürünsün diorum tövvvbe haberim yok benım sürünen

Ohh Ohh Ohh Bir tane daha gelin çıktı. Çook sevindim canım. Bak sende gördün demi ne kadar kolay olduğunu. Allah başka dert vermesin tatlım.Eylül Ayı Çok uğurlu geldi bize. Darısı İnş diğer Arkadaşlara. Hadi halaylar sana gelsinn

evet dun az jel yeter dır dusunmustum ama az jel surdugum ıcın belkıde ksygsnlık olmadı doal olarak tahrıs oldu herhalde gercı bugun yok gectı bbıle ole dayanılmıcak bısı deıl ama ınsanın ıcı gıcıklanıo yınede anestol yok emla var ama anestolda alabılırım eczane cok yakın.pekı bu yanma anestol nedenıyle olan bı yanmamı yoksa parmakdan mı bıde cok asırı bı yanma olurmu

umuut: yanıooo dr: yanıcaaak umuut:baskı var dr: olucak ......cnm eger yenmek ıstıorsak brazda dayanıcaz hem bunlar dayanılmıcak yanmalar deıl emlan varsa onu sür cok hassassın belkı sana daha iyi o cunku anestol cok etkılı bı uyusturucu deıl...ben ıkıncı seansı bır kez ve azıcık anestolla gecırdım..emlan var hadı bıdaha dene arka sayfada kaldı yazdım sana......

Haklisin canim saolll da ne bilim bundan oncekiler cupp giriodu bi kacgun egz.yapmadm ondan olavilirmi ayy ne gicik bise ya resmenn milim milim yer aradik annem ne zor bi ismis bu cinsellik yendm diosun alisma sureci alision yeri bulamion buluon gitgelde problemm offf valla su cinsellikte sorun yasamayanlari ilk gun iliskiye girebilenleri takdir ediorum...

inci moralini bozma ben altta yendim ve o şekilde devam ediyorum ama inan en az 5-6sefer uğraşıp sokuyoruz bazen daha çok:)
orda az girip acımasının sebebi yanlış yere gitmesi bu sık sık oluyor nedense hatta eşim diyor girdi bak içerde yok dışarda ben diyorum girmedi, işte bu oradaki giriş kasında penisin ilerleyemeyip orada kıvrılıp sağa sola yamulup canımızı acıtmasına sebep oluyor.
Bu noktada hatta son 3 denememizde 1 kerede sokablmenin şekil-sır artık ne dersen bunu keşfettim; bacaklarımı altta hala çok açamıyorum ama bu kasılmama sebep oluyor malesef, eşin yatağın kenarında ayakta, sen de popon olabildiğince yatağın ucunda olacak bu sayede ayaklarda mecbur yanlarda oluyor, eşin vajinin en alt kısmından aşağı açılı yavaşça ilerlerken başı girince yani işte o takıldığın canının acıdığı yerde durun ve nefes al ıkınarak hafifde poponu ona doğru iterek kaldırırsan çok kolay giriyor. bak mutlaka dene bunu, en olmadı hangi pozsiyondaysan o takılan acıyan yerde dur ve nefes alıp ıkın ıkınınca kasları dışarı ittiğin için açılıyorve penisin yanlış yöndeysede doğru yne sapmasını sağlıyor bu ıkınma molası çok faydalıbence ve seni de rahatlatacak kasılma olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…