- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.281
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
kizlar recetedeki tüm ilaclar tamam...birazdan parmak egzersizlerine gecicem, orta parmaga :) bu spreyle deniycem. aksam da insallah bu is bitcek
cok sevındım canım yenı gelinliğin hayırlı olsun
panık ataklı vajıyı yenen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum :)
guzel gunler senınle olsun darısı umut ve dıgerlerının basına
kizlar recetedeki tüm ilaclar tamam...birazdan parmak egzersizlerine gecicem, orta parmaga :) bu spreyle deniycem. aksam da insallah bu is bitcek
uzunluk olarak mi soruyorsun?
simdi ne asamadasin bilmiyorum ama azar azar baslaniyor, ama yaklasik 8 cm uzunlukta bir aparat aldigindaaydinlanma yasiyorsun. giriste kasilmanin oldugu yer ilk 4 cm, ondan sonrasi bosluk - o boslugu kesfedince bir nevi nirnavaya variyorsun.
ne reçetesi canım? haydar dümenin reçetesi mi yoksa?
Noldu cnmbeklentim yuksek kurtulanlar hep halay tepissin die umuyorum ben ama (
cnm ılk 4 cm den sonra bosluk dıosun ya ben bı bucuk bogum yapıorum ısaretı tmm mı ama bosluga dusemıorum elıme bısı gelıo delı olcam dr da dedıkı orda takıldıgın yer zar ıste dedı korkudan ıtemıorum da
gülsevdam cnm benim dur sen insallah sana nilaya yetişicem beraber hamiş olacuk
cnm o receteyi tamamen almadım evet ama günlerce düşündüm bir kısmınıda aldım ama hiç agzını ble acmamıstım hepsı dolabımda dr m bi kac krem falan yazınca sadece işe yaradı bende var demiştim...yani cesaret edememıstım uygulamaya ama belkı sen edersın cnm ınsallah kolay olsun işin ....bu arada egzersız asamalarını yaz emi gün içinde...
yapamadım canım yaaa acayıp canım yandı sankı bıda hıc olmıycakmıs gıbı geldıııı bız pek arada vermıyoruz amaa nıye boyle oldu bılmıyorummm sınır oldumm geriliycem dıye cok korkuyorummmm dun bıde ark tekıne cok sınırlendım ondan kastım mı bılmemmm
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
şu an benım yasadıgımı yasıosun cnm ....bak şimdi uzanır pozısyona gec ayır bacakları bol jel sür kayıp gtmesı ıcın önemli az yeter demıstın dun aksam hayır bze az yetmez anestol varsa sadece gırıse deıl daha genıs bölgeye onuda yedir güzelce girişe parmagnı yerlestır mınık mınık ilerliceksın yanma olucak brak yansın mutluluga gden yolda brazda yanmalı deılmı nefes aldıkca ittir ama cok mılım mılım tamam hadi....
yavuuuz kız kocanın ismini yazdın sekerim isteyerekmı sınırdenmi bılmemolur cnm hemen moral bozma sen deılmıydın cok guzel gdıo dıen aranız lımonıyse olur ondan bende aramız ıyıken hemen bıtsın dıorum kötüyken amaan sürünsün diorum tövvvbe haberim yok benım sürünen [/QUO
hanı bee nerde yazmısımmm ben goremıyommmm neymıs ısmı sole bakalımmm
cnm aynen bende ole ılaclardan sadece spreyı almadım bıde kompres jel yazıodu onu almadım dıerlerını aldım ama kullanmaya cesaret edemedım duruolar ole bugunde egzersız yapmak ıstıorum ılerlemek ıcın emlayı kullansam mı dıorum ama emlada yakıo dıe duydum yakma derecesı ne kadar acaba anestol daha ıyıyse gıdıp anestol alıyım yakmıosa o ondan alırım nabıyım sen egzersız yapıosun dımı dr dan geldıgınden berı yapıosan sade jelle mı yapıosun anestol fılan kullanıomusun
hiii moral bozmak yok. bir günde afrodit olunmuyor. bazen altta miki tam girmiyor, totoyu kaldirip az sag az sol yaparak düzeltebilirsin. bize de oluyor o, nedendir bilinmez bazen ters günleri oluyor iste. git gel de zamanla düzelir, geriledim diye düsünme bu bir sürec. alisiyorsun zamanla. kafana takip stres yapma, sonraki "performanslarini" daetkiler. olumlu düsün, yendin. alttayken elinle yönlendir sonra kaldir totoyu ya da sar bacaklari bak miki neler yapiyor.
yavuuuz kız kocanın ismini yazdın sekerim isteyerekmı sınırdenmi bılmemolur cnm hemen moral bozma sen deılmıydın cok guzel gdıo dıen aranız lımonıyse olur ondan bende aramız ıyıken hemen bıtsın dıorum kötüyken amaan sürünsün diorum tövvvbe haberim yok benım sürünen [/QUO
umut tekın mı dıcen sımdı:):):)
hanı bee nerde yazmısımmm ben goremıyommmm neymıs ısmı sole bakalımmm
ınanmıorum cok safım arkadaşın tekinedeki TEKİN,i kocan tekin sandım ayyy kafam karıstı sende arkadaşın birine yazaydın cnm
Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?