Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu ((

2 parmak 2 boğumdan sonra p... denemesi canım, parmağa devam.

Canım sen hangi pozisyonda yendin?

Canım tebrik ederim .Allah başka keder vermesin sıradaki halaylar sana gelsin...

:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Canım ben çok topiki meşgul etmek istemiyorum o yüzden okuyorum sadece. Yazmıyorum. Çslışmalarıma devam ediyorum. Aklımda sorular olursa yazıyorum zaelasından selasına kadar Allah razı olsun cevaplıyorlar. Ocean ım da ölee
7.5 da kaldım ben bugün devam edicem 8. 8.5 için. Sen de hızlandırsan diyorum artıkın he? ÇOk ağırdan alıyorsun sankim

Canım süpper gidiyorsun, küs dene önce istersen çünkü büyüğünü aldığında yanma hissi oluşuyor. Onu da alıp bekletebilirsin ya da git gel yapabilirsin. Onda da hissisleşince mikiye geçebilirsin :)
İyi çalışmalar.

tebriklerrrr tebriklerrr canım gözün aydın

hiii moral bozmak yok. bir günde afrodit olunmuyor. bazen altta miki tam girmiyor, totoyu kaldirip az sag az sol yaparak düzeltebilirsin. bize de oluyor o, nedendir bilinmez bazen ters günleri oluyor iste. git gel de zamanla düzelir, geriledim diye düsünme bu bir sürec. alisiyorsun zamanla. kafana takip stres yapma, sonraki "performanslarini" da etkiler. olumlu düsün, yendin. alttayken elinle yönlendir sonra kaldir totoyu ya da sar bacaklari bak miki neler yapiyor.

canımmmm görüşemiyoruz artık beni dürten yok bayrağı zealea ya verdin sanırımburada Beray beni rüyasında görmüş vajiyi yeniyormuşum.sen geldin aklıma rüyaya yat bakalım ne zaman olcak bu iş

slm canım reglm mi soruyorsun? o daha anca pazar günü biter.egzersizlere başlamadan önce bitmesini istemezdim ilişkiden kaçmak için,şimdi çabuk bitsin istiyorum.sen ne yaptın bakalım rapor ver

ben pzt regl olcam. ama perşembe annemlerin yanına gidiyorum hiç hesapta yokken... Babama stent takılıyor cmt günü pazar döneceğim pzt regl... 7.5 dayım daha bugün 9 yapıcam inş

canım bişey merak ediyorum ideal cm ne kadar yani ne kadar girmesi gerekiyor içeri

uzunluk olarak mi soruyorsun?
simdi ne asamadasin bilmiyorum ama azar azar baslaniyor, ama yaklasik 8 cm uzunlukta bir aparat aldiginda aydinlanma yasiyorsun. giriste kasilmanin oldugu yer ilk 4 cm, ondan sonrasi bosluk - o boslugu kesfedince bir nevi nirnavaya variyorsun.

Canım sen hangi pozisyonda yendin?

canım ben eşlerin yanyana olduğu pozisyonda yendim.bu pozisyonda ilişki çok derin olmuyor o yüzden çok ama çok rahat amacına ulaşıyorsun. 1 sene kadar klasik erkek üstte pozisyonda çok korktum çünkü çok canım acıyordu ve biz hiç başka pozisyon denememiştik. üstten baskı olunca canım fazla acıyordu. ama yanyana pozisyona geçince o baskı hiç olmadı ve o ilk denemeyi bu şekilde acısız geçirebildim. bir süre alışana kadar yanyana pozisyonda devam ettim 1 ay kadar. sonra korktuğum pozisyonlarda da bu sıkıntıyı aştım.

ama bir de şu var erkek üstte pozisyon bana zor gelebilirken bir başkasına kolay gelir sıkıntısız acısız geçirebilir. bu kişiden kişiye değişebilir ama benim tavsiyem fazla baskının olmadığı yan pozisyon ilk ilişki için çok uygun gibi geldi tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim.

ben pzt regl olcam. ama perşembe annemlerin yanına gidiyorum hiç hesapta yokken... Babama stent takılıyor cmt günü pazar döneceğim pzt regl... 7.5 dayım daha bugün 9 yapıcam inş

çok geçmiş olsun canım.kafaya koyduysan yaparsın ben gecen hafta 9u hedeflemiştim ama egzersıze oturmaya zamanım yoktu.geçmişi okuduysan görmüşsündür 7 de kaldım diye hayıflanıyordum.c.ertesi izin almıştım 4 saatte 9cm oldu.pazar gunu bekledıgım gıbı regl olmayınca 10 cme gectim.anlayacağın arap atı gibi sonrdan açıldım7cmden sonra içimde bekleterek ilerlediğim için mi bilmiyorum çok rahat oldu.yanma falan da ılk zamanlardakı gıbı olmadı ve kendıme güvenim geldiği için egzersizlerde çok rahatım.çalışırsan 9cme zorlanmadan geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…