- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.261
ben bugun sınırden oluyorummmm ne kadar sansızım yaaaa butun aksılıkler benımı bulurrrrrr
2 parmak 2 boğumdan sonra p... denemesi canım, parmağa devam.arkadaşlar merhaba. ben şuan egzersiz aşamasındayım ama kendim hiç denemedim eşim parmak egzersizi yapıyor bana şuana kadar serçe yüzük orta parmağı ayrı ayrı alabildim içime. ama ilk an yeni parmağa geçişte biraz yanma hissi oldu geçti hemen,, küs/çift parmak henüz denemedim. ne dersiniz egzersize devam etmeli miyim yoksa p..s denemesi mi yapmalıyım? GÜZELLER, YARDIMMMMMM!!!
Buradan henüz vajiyi yenmemiş arkadaşlara seslenmek istiyorum. Farklı pozisyon deneyin mutlaka başaracaksınız. Sırf 1 sene boyunca aynı posizyonda deneyip başaramamış fakat bir gün yine olmayacak diye içimden geçirirken hadi bir de farklı pozisyon deneyim diye karar veripte 5 dakika içinde hiç ama hiç acısız mutlu sona ulaşmış biri olarak, boşu boşuna 1 sene 3 hafta bu acıyı çekmemin ızdırabıyla neden bu kadar zaman farklı pozisyon denemedim diye kendime hayıflanırken bu işin çocuk oyuncağı kadar basit olduğunu geç anlamış olsam da günün birinde hepinizin bunu yenipte bana yürekten hak vereceğinize gönülden inanıyorum.
sözün kısası moralinizi bozmadan her gün yeni bir umutla bunu yeneceğinizi düşünüp odaklanmanız. benim gibi farklı posizyonlar geç aklınıza gelmesin ama sonra dövünürsünüz benim gibi
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
umuut, sumeku, ocean nerelerdesiniz?
ben bugun calisma yapamadim görüsmelerim vardi...zaten bugun dümen recetesini yapicami söylemistim, hic bi yerde o bahsettigim spreyi bulamadim lokal anestezik olanini. siparis verdim yarin gidip alicam. yarina kaldi yaniiiiiii
arkadaşlar merhaba. ben şuan egzersiz aşamasındayım ama kendim hiç denemedim eşim parmak egzersizi yapıyor bana şuana kadar serçe yüzük orta parmağı ayrı ayrı alabildim içime. ama ilk an yeni parmağa geçişte biraz yanma hissi oldu geçti hemen,, küs/çift parmak henüz denemedim. ne dersiniz egzersize devam etmeli miyim yoksa p..s denemesi mi yapmalıyım? GÜZELLER, YARDIMMMMMM!!!
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu((
canım benim de egzersiz sırasında da sonrasında da kan gelmedi. doktora gittim geçen gün bozulmuş dedi.demek ki esnemiş. amaç ta esnemesi ne kadar zorlasan da gelmiyo. 11 cm yaparken çok zorlamıştım ben ama yine de gelmedi.
slm althea bitti mi seninki?
slm canım reglm mi soruyorsun? o daha anca pazar günü biter.egzersizlere başlamadan önce bitmesini istemezdim ilişkiden kaçmak için,şimdi çabuk bitsin istiyorum.sen ne yaptın bakalım rapor ver
canım bişey merak ediyorum ideal cm ne kadar yani ne kadar girmesi gerekiyor içeri
Canım sen hangi pozisyonda yendin?
ben pzt regl olcam. ama perşembe annemlerin yanına gidiyorum hiç hesapta yokken... Babama stent takılıyor cmt günü pazar döneceğim pzt regl... 7.5 dayım daha bugün 9 yapıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?