- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.261
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
Deli olcam ya deneme yaptik ama baya zorlandim busefer ustte aldm ama gelgit bi oncekine bakarak yapamadm cok.alttada yapabiliodm sanki tam girmedi bi sefer girdi ondada yanma oldu ve cikardm siz altt pozisyonda nasl yapionuz moralim bozuldu ilerlemem gerekiken geriledm sanki bi turlu yolu bulamadm gibi oldu((
canım benim de egzersiz sırasında da sonrasında da kan gelmedi. doktora gittim geçen gün bozulmuş dedi.demek ki esnemiş. amaç ta esnemesi ne kadar zorlasan da gelmiyo. 11 cm yaparken çok zorlamıştım ben ama yine de gelmedi.
slm althea bitti mi seninki?
slm canım reglm mi soruyorsun? o daha anca pazar günü biter.egzersizlere başlamadan önce bitmesini istemezdim ilişkiden kaçmak için,şimdi çabuk bitsin istiyorum.sen ne yaptın bakalım rapor ver
canım bişey merak ediyorum ideal cm ne kadar yani ne kadar girmesi gerekiyor içeri
Canım sen hangi pozisyonda yendin?
ben pzt regl olcam. ama perşembe annemlerin yanına gidiyorum hiç hesapta yokken... Babama stent takılıyor cmt günü pazar döneceğim pzt regl... 7.5 dayım daha bugün 9 yapıcam inş
yupppiii oldu sonunda olduuuubitti bu iş gelin mi oldum nedir burdakı arkadslarıma coookk tesekkur edıyorumm ıyıkı varsınızzzz suan gözlerım dolu doluu görmuyorum ekranı ama sızınle hemenn paylaşmak istedımm yanımda olsanız hepnıze bı sarılırım kiiii
kizlar recetedeki tüm ilaclar tamam...birazdan parmak egzersizlerine gecicem, orta parmaga :) bu spreyle deniycem. aksam da insallah bu is bitcek
cok sevındım canım yenı gelinliğin hayırlı olsun
panık ataklı vajıyı yenen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum :)
guzel gunler senınle olsun darısı umut ve dıgerlerının basına
kizlar recetedeki tüm ilaclar tamam...birazdan parmak egzersizlerine gecicem, orta parmaga :) bu spreyle deniycem. aksam da insallah bu is bitcek
uzunluk olarak mi soruyorsun?
simdi ne asamadasin bilmiyorum ama azar azar baslaniyor, ama yaklasik 8 cm uzunlukta bir aparat aldigindaaydinlanma yasiyorsun. giriste kasilmanin oldugu yer ilk 4 cm, ondan sonrasi bosluk - o boslugu kesfedince bir nevi nirnavaya variyorsun.
ne reçetesi canım? haydar dümenin reçetesi mi yoksa?
Noldu cnmbeklentim yuksek kurtulanlar hep halay tepissin die umuyorum ben ama (
cnm ılk 4 cm den sonra bosluk dıosun ya ben bı bucuk bogum yapıorum ısaretı tmm mı ama bosluga dusemıorum elıme bısı gelıo delı olcam dr da dedıkı orda takıldıgın yer zar ıste dedı korkudan ıtemıorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?