Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebriklerrrr tebriklerrr canım gözün aydın

hiii moral bozmak yok. bir günde afrodit olunmuyor. bazen altta miki tam girmiyor, totoyu kaldirip az sag az sol yaparak düzeltebilirsin. bize de oluyor o, nedendir bilinmez bazen ters günleri oluyor iste. git gel de zamanla düzelir, geriledim diye düsünme bu bir sürec. alisiyorsun zamanla. kafana takip stres yapma, sonraki "performanslarini" da etkiler. olumlu düsün, yendin. alttayken elinle yönlendir sonra kaldir totoyu ya da sar bacaklari bak miki neler yapiyor.

canımmmm görüşemiyoruz artık beni dürten yok bayrağı zealea ya verdin sanırımburada Beray beni rüyasında görmüş vajiyi yeniyormuşum.sen geldin aklıma rüyaya yat bakalım ne zaman olcak bu iş

slm canım reglm mi soruyorsun? o daha anca pazar günü biter.egzersizlere başlamadan önce bitmesini istemezdim ilişkiden kaçmak için,şimdi çabuk bitsin istiyorum.sen ne yaptın bakalım rapor ver

ben pzt regl olcam. ama perşembe annemlerin yanına gidiyorum hiç hesapta yokken... Babama stent takılıyor cmt günü pazar döneceğim pzt regl... 7.5 dayım daha bugün 9 yapıcam inş

canım bişey merak ediyorum ideal cm ne kadar yani ne kadar girmesi gerekiyor içeri

uzunluk olarak mi soruyorsun?
simdi ne asamadasin bilmiyorum ama azar azar baslaniyor, ama yaklasik 8 cm uzunlukta bir aparat aldiginda aydinlanma yasiyorsun. giriste kasilmanin oldugu yer ilk 4 cm, ondan sonrasi bosluk - o boslugu kesfedince bir nevi nirnavaya variyorsun.

Canım sen hangi pozisyonda yendin?

canım ben eşlerin yanyana olduğu pozisyonda yendim.bu pozisyonda ilişki çok derin olmuyor o yüzden çok ama çok rahat amacına ulaşıyorsun. 1 sene kadar klasik erkek üstte pozisyonda çok korktum çünkü çok canım acıyordu ve biz hiç başka pozisyon denememiştik. üstten baskı olunca canım fazla acıyordu. ama yanyana pozisyona geçince o baskı hiç olmadı ve o ilk denemeyi bu şekilde acısız geçirebildim. bir süre alışana kadar yanyana pozisyonda devam ettim 1 ay kadar. sonra korktuğum pozisyonlarda da bu sıkıntıyı aştım.

ama bir de şu var erkek üstte pozisyon bana zor gelebilirken bir başkasına kolay gelir sıkıntısız acısız geçirebilir. bu kişiden kişiye değişebilir ama benim tavsiyem fazla baskının olmadığı yan pozisyon ilk ilişki için çok uygun gibi geldi tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim.

ben pzt regl olcam. ama perşembe annemlerin yanına gidiyorum hiç hesapta yokken... Babama stent takılıyor cmt günü pazar döneceğim pzt regl... 7.5 dayım daha bugün 9 yapıcam inş

çok geçmiş olsun canım.kafaya koyduysan yaparsın ben gecen hafta 9u hedeflemiştim ama egzersıze oturmaya zamanım yoktu.geçmişi okuduysan görmüşsündür 7 de kaldım diye hayıflanıyordum.c.ertesi izin almıştım 4 saatte 9cm oldu.pazar gunu bekledıgım gıbı regl olmayınca 10 cme gectim.anlayacağın arap atı gibi sonrdan açıldım7cmden sonra içimde bekleterek ilerlediğim için mi bilmiyorum çok rahat oldu.yanma falan da ılk zamanlardakı gıbı olmadı ve kendıme güvenim geldiği için egzersizlerde çok rahatım.çalışırsan 9cme zorlanmadan geçersin

cok sevındım canım yenı gelinliğin hayırlı olsun
panık ataklı vajıyı yenen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum :)
guzel gunler senınle olsun darısı umut ve dıgerlerının basına

Son düzenleme:
cok sevındım canım yenı gelinliğin hayırlı olsun
panık ataklı vajıyı yenen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum :)
guzel gunler senınle olsun darısı umut ve dıgerlerının basına

gülsevdam cnm benim dur sen insallah sana nilaya yetişicem beraber hamiş olacuk
kizlar recetedeki tüm ilaclar tamam...birazdan parmak egzersizlerine gecicem, orta parmaga :) bu spreyle deniycem. aksam da insallah bu is bitcek

cnm o receteyi tamamen almadım evet ama günlerce düşündüm bir kısmınıda aldım ama hiç agzını ble acmamıstım hepsı dolabımda dr m bi kac krem falan yazınca sadece işe yaradı bende var demiştim...yani cesaret edememıstım uygulamaya ama belkı sen edersın cnm ınsallah kolay olsun işin ....bu arada egzersız asamalarını yaz emi gün içinde...

cnm ılk 4 cm den sonra bosluk dıosun ya ben bı bucuk bogum yapıorum ısaretı tmm mı ama bosluga dusemıorum elıme bısı gelıo delı olcam dr da dedıkı orda takıldıgın yer zar ıste dedı korkudan ıtemıorum da

Noldu cnm beklentim yuksek kurtulanlar hep halay tepissin die umuyorum ben ama(

yapamadım canım yaaa acayıp canım yandı sankı bıda hıc olmıycakmıs gıbı geldıııı bız pek arada vermıyoruz amaa nıye boyle oldu bılmıyorummm sınır oldumm geriliycem dıye cok korkuyorummmm dun bıde ark tekıne cok sınırlendım ondan kastım mı bılmemmm

şu an benım yasadıgımı yasıosun cnm ....bak şimdi uzanır pozısyona gec ayır bacakları bol jel sür kayıp gtmesı ıcın önemli az yeter demıstın dun aksam hayır bze az yetmez anestol varsa sadece gırıse deıl daha genıs bölgeye onuda yedir güzelce girişe parmagnı yerlestır mınık mınık ilerliceksın yanma olucak brak yansın mutluluga gden yolda brazda yanmalı deılmı nefes aldıkca ittir ama cok mılım mılım tamam hadi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…