Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım tebrikkllerrrrrr!! Peşpeşe gelin olduk hadi bagammmm halaylar sana gessiiinnnggg!!!

Dün gece en rahat uykumu uyudum. Çünkü ben gelin olduuuuooommmm !!! Bu iş burada bitti. Kasma şarkısını bize armağan eden arkadaşımıza, bu siteyi kuranlara, alt başlığı açana, ha deyip egzersize başlamamı sağlayan ocean_’a , beni yönlendiren althea’ya, bize yardımcı olan ve çıtıpıtı bi hatun olduğunu düşündüğüm inciözmen’e, kendisine hiç soru sormasam da muhabbet beslediğim sela1’ya, ağladığımda mümüklerimi silen zealea’ya, pozisyon ustası olup bana taktik veren reşo ağama, beni gayrete getiren diğer egzersizci arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim . Bencil olduğumu düşünüp editör kesilen ve bunu beğenen arkadaşlarıma(!) selam olsun. Ben kurtuldum sen de kurtul!! Haydi egzersizciler let’s gooaahh!!!! Herkese mutlu, bol fikifikili günler dilerim. :108::119:

asıl halaylar sanaaaaaa , şoka soktun bizi bravo sana bravooooo helal olsun be!!

Tatlımmmm sende mi yendinn :) OOOOOOOOOOOOOOO harikaa çok mutlu oldumm. Tebrik ederim sizi kızlar. Kasmaa şarkısını ben duyurmuştum burdan işe yaradığınaa çok sevindim. Allah başka dert vermesin kuzumm. Hadi halaylarrr size gelsinnnnnnnnnnnnnn Ben dedim ama Eylül Ayı hepimize uğurlu geldi diye

canımmmmmmmmmm şoktayımmmmm maşallah maşallahhhGözün aydın,teberik ederim.dün çalışırken sesin kesildi bukadar çabuk olacağını tahmin etmiyordum.Çok çabuk ilerledin valla hala şoktayım çok sevindimooohhh ohhhhhartık sen beni yönlendirirsin taktiklerini bekliyorum.halayımızı da unutmadan teyyyy teyyyy

Kuzuummmm rüya mı ya bu inanmıyorum maşallah sana halay başı ben olacaadım ama neyse bir tek dileğim var mutlu ol yeterrr... canım benm allah başka sıkıntı vermesin bak bitti gitti işte nasıl mutlu oldum bilemezsin..teyy teyyyy hoobaaaa

Sıra sen de bebeem hadi baaalım unutma en geç çarşamba

Canım merhaba ben de 8 seneden sonra egzersizlerle yendim. Hipnoz dahil olmak üzere mantıklı mantıksız her yolu denedim vajiyi yenmek için. Depresyona girdim, akla hayalin almadığı şeyler denedim. Hayatıma son vermek istedim bunu da beceremedim. Vajiliyken hamile kaldım, oğlum beni hayata bağladı. Bir süzme oğlum var. Şimdi de normal yollarla hamile kaldığım ve doktorumun en son kontrolümde "cinsiyeti kız" dediği bir hamilelik yaşıyorum.

Hipnoza ben önceden inanırdım. Ama hipnoz tedavi gördükten sonra tamamen fikrim değişti...Artık inanmıyorum hipnoz denilen birşeye...

Hmmm sen görüştün yani bu dr.'la...videodaki konuşması beni çok etkiledi ama , telefonda konuşunca çok da ısınmamıştım...Telefon no.larını vermek de kendi fikriydi...Ama zaten beni en çok etkileyen tedavisi olumlu sonuçlanan kızla konuşmamızdı...Belki de feyktir...Bilemeyiz...

Ciddi misin?? İnsan artık çaresiz kalınca ne yola başvurcağını şaşırıyo...Ben de herşeyi deneyebilecek durumdayım şu anda... Bir soru sormak istiyorum: daha 6 ayda sırf vaji yüzünden kocamla kaç kez ayrılmanın eşiğine geldik ki birbirimizi deli gibi sevdiğimiz halde...bu kadar süre evliliği yürütebilmiş olmanızın sırrı nedir?

ne güzel uzun zamandur bakmıyordum topik şenlenmişş cok mutlu oldmmm kurtulanlara kendım kurtulmus kadar sevindim.. bende dün resmen girdi ve cıktıı korktum kastımm nolur bitirelim dedim eşimee oda anlayısla karsıladı saolsunn Rabbim hepimiz kurtarsınn bu dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…